Mario 20. julij 2009 Prijavi Deli 20. julij 2009 Evo ga, pa sem le našla..danes me nekaj grize in ne neha, pa bi nekaj napisala, seveda pametnega, pa ni nikjer dost pametno zame. Pa sem našla tole temo, odlično.Še sprejemate člane? Vem, da maš konc dopusta, pa mogoče boš pa le pogledala sem, al pa mi bo kdo drug, ki se spozna na rože, odgovoru na moj vprašanje. Pogovarjala sva se o strupenih narcis(t)kah. Kako pa se narcise imenujejo v moškem spolu? Tule sem našel enga balkanskega: http://med.over.net/forum5/read.php?223,44...4454264,quote=1 Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 20. julij 2009 Prijavi Deli 20. julij 2009 Vem, da maš konc dopusta, pa mogoče boš pa le pogledala sem, al pa mi bo kdo drug, ki se spozna na rože, odgovoru na moj vprašanje. Pogovarjala sva se o strupenih narcis(t)kah. Kako pa se narcise imenujejo v moškem spolu? Tule sem našel enga balkanskega: http://med.over.net/forum5/read.php?223,44...4454264,quote=1 si mi polepšal večer v službi pa nimam ravno časa sem zahajat, pa še bolj drži, da ne zahajam na kakšne koli ne službene zadevšne oz. strani, ker tam igram v big brother - ju :xx!: najprej sem te mislila na eleganten način odpikat, da nimam pojma, kak bi se jih reklo v moški različici, potem sem pa le uporabila svoje prstke in vprašala strica googla in se še nekaj naučila zraven:"Narcisa nosi ime po Narcisu iz starogrške mitologije. Lepi Narcis se je zaljubil v svojo podobo, ki jo je ugledal v globokem vrelcu in se vrgel vanj. Bogovi so ga spremenili v cvetico, ki nosi njegovo ime"(saj vem, da je tvoje vprašanje bolj retorične sorte, ampak.. )Tistile link pa razkrije primerek v polnem razcvetu , se strinjam lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 20. julij 2009 Prijavi Deli 20. julij 2009 pravi užitek je brati komunikacijo med vama Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 20. julij 2009 Prijavi Deli 20. julij 2009 pravi užitek je brati komunikacijo med vama aha, bi rekla - napeto ko štrumpantl vabljena zraven, edino problem je, ker se mi zdi, da ne pašeš ravno pod ta naslov (vzemi popolnoma pozitivno, prosim, da ne bo kakšnih batin s tvoje strani priletelo ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 20. julij 2009 Prijavi Deli 20. julij 2009 zaenkrat le uživam v opazovanem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 20. julij 2009 Prijavi Deli 20. julij 2009 ...."Narcisa nosi ime po Narcisu iz starogrške mitologije. Lepi Narcis se je zaljubil v svojo podobo, ki jo je ugledal v globokem vrelcu in se vrgel vanj. Bogovi so ga spremenili v cvetico, ki nosi njegovo ime"(saj vem, da je tvoje vprašanje bolj retorične sorte, ampak.. )Tistile link pa razkrije primerek v polnem razcvetu , se strinjamlp Tlele se pa čedalje boljš počutm. Mi sploh ni treba povedat, kje sem študiral za norca. Zato sem pa bolj srečen, ko...Ampak dokler se Narcis ni videl, je tudi živel srečno, skoraj tako kot mi norčki.--Dobrodošla crna puma; sem pašejo vsi, ki niso povprečni lnDr. Daucus carota Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 23. julij 2009 Prijavi Deli 23. julij 2009 Mi sploh ni treba povedat, kje sem študiral za norca. Zato sem pa bolj srečen, ko...Evo mene spet doma Mario, a ti si moral študirat za norca? Meni je bilo to dano.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 23. julij 2009 Prijavi Deli 23. julij 2009 Evo mene spet doma Mario, a ti si moral študirat za norca? Meni je bilo to dano.. Chanceux, a ti delaš cel dan? Ti si pa res nora. ))))) Sem te že pogrešal --Kako to, a si dobila diplomo z geni? Ali ker ti niso znali starši pokazat ljubezni?A ni neka infekcijska bolezen tudi, ki se imenuje „norice“? Mogoče imava pa to? Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 23. julij 2009 Prijavi Deli 23. julij 2009 Chanceux, a ti delaš cel dan? Ti si pa res nora. ))))) Sem te že pogrešal --Kako to, a si dobila diplomo z geni? Ali ker ti niso znali starši pokazat ljubezni?A ni neka infekcijska bolezen tudi, ki se imenuje „norice“? Mogoče imava pa to?Grem kar lepo po vrsti Hja, delam kar precej ur na dan, je res, a še bolj je potem res, da se trudim, da ne preživim vsega prostega časa za računalnikom.. najbolj res pa je, da mi to zelo redko uspe Vile rojenice ali kaj so že bile, so mi na uho zašepetale, da je najbolje, da se na tak način skrivam, da se delam noro To pa je ena stvar, ki mi zelo dobro uspeva Glede tvojega tretjega vprašanja bom rekla tole - najlažje je nekoga drugega krivit za to, kakšen si.. škarje in platno imamo vsak svoje, saj to veš. Hvala za tisti stavek.. nazaj Norice menda dobiš samo enkrat.. ali so to ošpice? Bom kar rekla, da so norice. No, jih dobiš enkrat, pa postaneš imun nanje.. Mogoče jih pa še nisva imela? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 24. julij 2009 Prijavi Deli 24. julij 2009 Norice menda dobiš samo enkrat.. ali so to ošpice? Bom kar rekla, da so norice. No, jih dobiš enkrat, pa postaneš imun nanje.. Mogoče jih pa še nisva imela? Vidi njo Kaj pa če jih imava zdaj. Jaz pa sem mislil, da je simptom noric norost Boah, polnoči, jaz moram it spat....Nočko! Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. julij 2009 Prijavi Deli 24. julij 2009 predn sm urata odpru, sm wedu, da se bom kle not domače počutu. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 24. julij 2009 Prijavi Deli 24. julij 2009 Vidi njo Kaj pa če jih imava zdaj. Jaz pa sem mislil, da je simptom noric norost Boah, polnoči, jaz moram it spat....Nočko!Hehe, čisto možno Lepe sanje predn sm urata odpru, sm wedu, da se bom kle not domače počutu. dobrodošel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 5. avgust 2009 Prijavi Deli 5. avgust 2009 jooooooooooooooooooooooooj! grrrrrrrrrrr tak. pa sem povedala svoje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 6. avgust 2009 Prijavi Deli 6. avgust 2009 jooooooooooooooooooooooooj! grrrrrrrrrrr tak. pa sem povedala svoje Dobro jutro Tko sem te pogrešal. Tamle bi me ena kmal ustrelila. (saj vem, da z norci lahko tko delajo) Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 6. avgust 2009 Prijavi Deli 6. avgust 2009 Dobro jutro Tko sem te pogrešal. Tamle bi me ena kmal ustrelila. (saj vem, da z norci lahko tko delajo)Dobro jutro tudi tebi O ti moja špeckahla Nič me pogrešat, saj vas redno berem, samo ponavadi nimam kaj pametnega za dodat, pa sem raje tiho in se učim. Ko bom pa vlka, bom pa tudi jaz kaj povedala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 6. avgust 2009 Prijavi Deli 6. avgust 2009 Dobro jutro tudi tebi O ti moja špeckahla Nič me pogrešat, saj vas redno berem, samo ponavadi nimam kaj pametnega za dodat, pa sem raje tiho in se učim. Ko bom pa vlka, bom pa tudi jaz kaj povedala Saj sem jaz zadnje čase tudi preveč tule. Vidim, da nič ne nardim... Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 6. avgust 2009 Prijavi Deli 6. avgust 2009 Saj sem jaz zadnje čase tudi preveč tule. Vidim, da nič ne nardim...Pretiravanje v čemerkoli seveda ni dobro. Pa ne, da ti pamet solim, vsak zase najbolje ve, kaj mu je za naredit s svojim časom in kaj od česa odnese. Meni npr. vedno uspe, da napišem na takšen način, da se potem drugače razume - tisti moj stavek v prejšnjem postu, "in se učim", je bil mišljen, da se učim iz vaših besed tukajle na forumu. Zanimivo je videt in opazovat različne poglede in hkrati videti, kako smo posamezniki omejeni v svojem svetu. Ja, ogromno se lahko na takšen način naučimo, če le vidimo. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. avgust 2009 Prijavi Deli 6. avgust 2009 Pretiravanje v čemerkoli seveda ni dobro. Pa ne, da ti pamet solim, vsak zase najbolje ve, kaj mu je za naredit s svojim časom in kaj od česa odnese. Meni npr. vedno uspe, da napišem na takšen način, da se potem drugače razume - tisti moj stavek v prejšnjem postu, "in se učim", je bil mišljen, da se učim iz vaših besed tukajle na forumu. Zanimivo je videt in opazovat različne poglede in hkrati videti, kako smo posamezniki omejeni v svojem svetu. Ja, ogromno se lahko na takšen način naučimo, če le vidimo. lp če te še enkrat zalotim, da namiguješ, da karkoli veš kwa hočeš, te takoj fuknem iz kluba normalnih norcou. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 6. avgust 2009 Prijavi Deli 6. avgust 2009 če te še enkrat zalotim, da namiguješ, da karkoli veš kwa hočeš, te takoj fuknem iz kluba normalnih norcou.Ajej.. ne mi tega delat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 11. avgust 2009 Prijavi Deli 11. avgust 2009 Mario, kaj pa tale najin kotiček? Si pozabil? (sem te v uč dobila, da si prisoten) lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 11. avgust 2009 Prijavi Deli 11. avgust 2009 Mario, kaj pa tale najin kotiček? Si pozabil? (sem te v uč dobila, da si prisoten) lp Ma ti preveč verjameš amerikancem, k pa men:C: sem se te pa ustrašu Ne bodi jezna name, sem se že ohladu. Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 11. avgust 2009 Prijavi Deli 11. avgust 2009 Ma ti preveč verjameš amerikancem, k pa men:C: sem se te pa ustrašu Ne bodi jezna name, sem se že ohladu. Lepo slišat Si se me ustrašil?? haha. ja, imaš prav, sem taka zloba na dveh nogah (malo kozlarije pišem, saj je taprava tema) bodi mi lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 11. avgust 2009 Prijavi Deli 11. avgust 2009 Lepo slišat Si se me ustrašil?? haha. ja, imaš prav, sem taka zloba na dveh nogah (malo kozlarije pišem, saj je taprava tema) bodi mi lepoNe, niso bile kozlarije, na nek link v forumu sem se spodtaknu…. Mea kulpa Mi še lahk enkrat oprostiš?pa še enkrat, pa še enkrat, pa še enkrat Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 11. avgust 2009 Prijavi Deli 11. avgust 2009 Ne, niso bile kozlarije, na nek link v forumu sem se spodtaknu…. Mea kulpa Mi še lahk enkrat oprostiš?pa še enkrat, pa še enkrat, pa še enkrat Aha, predvidevam, za kaj se gre. Opravičilo pa ni potrebno.. niti nisem zasledila karkoli takšnega, da bi me razkajfalo, pa tudi če bi me, saj pač vsak mislimo in delujemo tako, kakor mislimo, da je prav, a ne? in Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. avgust 2009 Prijavi Deli 11. avgust 2009 čaw lupčka. pridem mal kasnej Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.