principesa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 MA KA STE TULE RES SAMI NORCI... a kje sem jaz Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 ja kje - tle, med nami očitno ti ni odveč, a? Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 xrosex ma se izredno dobru počutim med vami.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 lepo, da ti je všeč tle js tud zmir sm zaidem...... arhetip me vleče....zgleda da sm mel med predniki dvorne norce.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Pred davnimi časi je v dezeli daleč od tod, za sedmimi gorami in tremi jezeri, lepa, samostojna in samozavestna princesa naletela na zabo. zaba je skočila princesi v naročje in rekla: "Sladka gospa, nekoč sem bil čeden princ, potem pa me je hudobna čarovnica začarala.En sam tvoj poljub je potreben, pa se bom spet spremenil v prisrčnega mladega princa, kakrsen sem v resnici.Potem, ljuba moja, se lahko poročiva in si narediva dom v tvojem gradu, kjer mi bos lahko kuhala, prala, prenasala moje otroke in mibos za vse večne čase hvalezna in srečna, ker lahko tako zivis." ... Ko se je tistega večera princesa mastila z ocvrtimi zabjimi kraki, se je hehetala sama pri sebi in si mislila: "Ma ko te jebe!" Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Sstane,ali tvoja sol učinkuje tudi na norost? Bratec,kako pa to,da se nisi ti nič javil,v ta klub? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sstane,ali tvoja sol učinkuje tudi na norost? normaln, de Sstanetova Ssol upliva....sej smo jo skor usi dobil zZlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pred davnimi časi je v dezeli daleč od tod, za sedmimi gorami in tremi jezeri, lepa, samostojna in samozavestna princesa naletela na zabo. zaba je skočila princesi v naročje in rekla: "Sladka gospa, nekoč sem bil čeden princ, potem pa me je hudobna čarovnica začarala.En sam tvoj poljub je potreben, pa se bom spet spremenil v prisrčnega mladega princa, kakrsen sem v resnici.Potem, ljuba moja, se lahko poročiva in si narediva dom v tvojem gradu, kjer mi bos lahko kuhala, prala, prenasala moje otroke in mibos za vse večne čase hvalezna in srečna, ker lahko tako zivis." ... Ko se je tistega večera princesa mastila z ocvrtimi zabjimi kraki, se je hehetala sama pri sebi in si mislila: "Ma ko te jebe!" Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 MA KAJ SE SMEJIŠ Kaj je smešnega tukaj da je pojedla žabico hudo grdo od nje... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> MA KAJ SE SMEJIŠ Kaj je smešnega tukaj da je pojedla žabico hudo grdo od nje... zdej je treba sam she zlato ribico na trnk spravt.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> zdej je treba sam she zlato ribico na trnk spravt.... zlomk to bo pajade... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 smešno ja, da žabe žre..... k da nima kej bl okusnega pr roki.....vsaj ponavad je višjim slojem dobr šlo.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 žabji krakci so specialiteta... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> žabji krakci so specialiteta... zlate ribice tutpa de o ptichjem mleku sploh nebi zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 a vse to ti ješ..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> a vse to ti ješ..... ITAQ najraj mam pa pohane RICHKE zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Poznam še enega, ki pravi, da so ričke d best Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poznam še enega, ki pravi, da so ričke d best ja....nas je kar nekaj z izbranim okusom.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zaphod 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>zdej je treba sam she zlato ribico na trnk spravt.... zlomk Pa jo dejmo! nekoč je živel ribič, ki ni imel nič drugega, kot ribiški pribor, barako v kateri je spal in idilični košček obale, na kateri je posedal in kamor je vsake toliko zaneslo kako svobodomiselno naturistko...Nekega dne, glej, ujame zlato ribico, ki mu reče: "Jaz sem zlata ribica, če me izpustiš boš bogat. Na tej plaži se bo trlo turistov ti pa boš imel luksuzni hotel, ki ti bo vsak dan prinašal miljone. Poročil se boš z najlepšo ženo, ki ti bo dneve in noči težila, ker bo ljubosumna kot pes in ki ti ne bo pustila v miru sedet in gledat sončni zahod, če ne bo v mlahi za ta dan vsaj 10 miljonov.Prijazno se boš moral pogovarjati z bebavimi strankami in se klanjat vladni delegaciji, ko bo imela v tvojem hotelu kongres...Imel boš tudi avto in 18 metersko jahto, ki ti ju bodo vsi zavidali..." Ko je tistega večera ob prasketajočem ognju zobal še zadnje ostanke mesa z ribje kosti, se mu je zdel ulov tistega dne še posebno slasten... Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> zobal še zadnje ostanke mesa z ribje kosti bemu....morala bit velka jst sm si jo zmeri predstavlu kokr eno michkeno zanikrno akvarijsko fishi zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 mogoče je bla mutirana, iz bližine kšnga Černobila.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mogoče je bla mutirana, iz bližine kšnga Černobila.... sej zato je pa zlata ....pa zih se jo ponoch vidix:Dx zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>za hrano tud ja....... js tle umiram od lakote ti se pa bašeš....pa ne da bi slučajno poslala kšno drobtinico.....že prav - v peklu se vse poplača ti umiraš od lakote? pa ja tooolk vedno poješ hehe... drugače pa tkle...pošlem ti tisto hrano k se je ne mislim dotaknat oz. je ne nameravam okusit....... ja Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.