Skoči na vsebino

samo za norce

sedna

Recommended Posts

• Komentarji 572
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

xwizardx :frog: :frog: Pred davnimi časi je v dezeli daleč od tod, za sedmimi gorami in tremi jezeri, lepa, samostojna in samozavestna princesa naletela na zabo.

zaba je skočila princesi v naročje in rekla: "Sladka gospa, nekoč sem bil čeden princ, potem pa me je hudobna čarovnica začarala.

En sam tvoj poljub je potreben, pa se bom spet spremenil v prisrčnega mladega princa, kakrsen sem v resnici.

Potem, ljuba moja, se lahko poročiva in si narediva dom v tvojem gradu, kjer mi bos lahko kuhala, prala, prenasala moje otroke in mi

bos za vse večne čase hvalezna in srečna, ker lahko tako zivis."

... Ko se je tistega večera princesa mastila z ocvrtimi zabjimi kraki, se je hehetala sama pri sebi in si mislila: "Ma ko te jebe!" :vio: x^x x:o)x x;)x

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>xwizardx  :frog:  :frog: Pred davnimi časi je v dezeli daleč od tod, za sedmimi gorami in tremi jezeri, lepa, samostojna in samozavestna princesa naletela na zabo.

zaba je skočila princesi v naročje in rekla: "Sladka gospa, nekoč sem bil čeden princ, potem pa me je hudobna čarovnica začarala.

En sam tvoj poljub je potreben, pa se bom spet spremenil v prisrčnega mladega princa, kakrsen sem v resnici.

Potem, ljuba moja, se lahko poročiva in si narediva dom v tvojem gradu, kjer mi bos lahko kuhala, prala, prenasala moje otroke in mi

bos za vse večne čase hvalezna in srečna, ker lahko tako zivis."

... Ko se je tistega večera princesa mastila z ocvrtimi zabjimi kraki, se je hehetala sama pri sebi in si mislila: "Ma ko te jebe!" :vio:  x^x  x:o)x  x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

xsmx xsmx xsmx xsmx

cosmic dancer

<{POST_SNAPBACK}>

zdej je treba sam she zlato ribico na trnk spravt.... x:Dx  x:Dx  x:Dx

zlomk xsmx

Pa jo dejmo! xsmx

nekoč je živel ribič, ki ni imel nič drugega, kot ribiški pribor, barako v kateri je spal in idilični košček obale, na kateri je posedal in kamor je vsake toliko zaneslo kako svobodomiselno naturistko...

Nekega dne, glej, ujame zlato ribico, ki mu reče:

"Jaz sem zlata ribica, če me izpustiš boš bogat.

Na tej plaži se bo trlo turistov ti pa boš imel luksuzni hotel, ki ti bo vsak dan prinašal miljone. Poročil se boš z najlepšo ženo, ki ti bo dneve in noči težila, ker bo ljubosumna kot pes in ki ti ne bo pustila v miru sedet in gledat sončni zahod, če ne bo v mlahi za ta dan vsaj 10 miljonov.

Prijazno se boš moral pogovarjati z bebavimi strankami in se klanjat vladni delegaciji, ko bo imela v tvojem hotelu kongres...

Imel boš tudi avto in 18 metersko jahto, ki ti ju bodo vsi zavidali..."

Ko je tistega večera ob prasketajočem ognju zobal še zadnje ostanke mesa z ribje kosti, se mu je zdel ulov tistega dne še posebno slasten...

:mex: xgoldfishx :P

Pesem.si

Kdor ne pesni, bere pesmi :)

<{POST_SNAPBACK}>za hrano tud ja....... js tle umiram od lakote ti se pa bašeš....pa ne da bi slučajno poslala kšno drobtinico.....že prav - v peklu se vse poplača x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

ti umiraš od lakote? pa ja tooolk vedno poješ xrolleyesx :eek: x:Dx hehe... drugače pa tkle...pošlem ti tisto hrano k se je ne mislim dotaknat oz. je ne nameravam okusit....... ja :onfire: :hepko: :shuriken: :opica: :opica: :opica: :opica: :opica:

Each atom sings to me

"set me free

from chains of the physical"

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...