Ajda- 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 v tej temi se počutm tko domače Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Marmelada pa kumarce! :xx!: Skupaj Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>:xx!: mislm kolk ste glupi sami sebe za norga proglasit ko pa gre kdo res na pregled na psihiatrijo :xx!: mu pa štempelj družba prlep :xx!: kao sej ni čist itd kruto jaz še najmanj nnisem NORA ampak zelo pametna tukaj maš pa prav, res je velik norih in prefuknjenih tlele. no če je kdo pameten tlle, pol sem jst sigurn in to fejst. Sigurn vem več, in to za dva lista, kot piše u najdebelejši knigi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tukaj maš pa prav, res je velik norih in prefuknjenih tlele. no če je kdo pameten tlle, pol sem jst sigurn in to fejst. Sigurn vem več, in to za dva lista, kot piše u najdebelejši knigi. ja,ja a to s cvickom al brez Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja,ja a to s cvickom al brez s cvičkom menda. Sicer si pa ogrožena, na dolenskem bo vojna, bomo baje vse cigane pospravl, je pisal u cajtngah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>s cvičkom menda. Sicer si pa ogrožena, na dolenskem bo vojna, bomo baje vse cigane pospravl, je pisal u cajtngah jst ne morem bit ogrozhena ne zhivim na dolenjskem sem lepo varna na obali...mam morje in refoshk,sonce,sol.....stari moj dalenc nich mi ne morte vsekanci vsekani Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst ne morem bit ogrozhena ne zhivim na dolenjskem sem lepo varna na obali...mam morje in refoshk,sonce,sol.....stari moj dalenc nich mi ne morte vsekanci vsekani Ne ti men mona primorska, da ti nč ne moremo. Najprej bomo doma počistili, pol pa pridemo tud na primorsk, pa da vidite svoga boga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne ti men mona primorska, da ti nč ne moremo. Najprej bomo doma počistili, pol pa pridemo tud na primorsk, pa da vidite svoga boga. pridi ,pridi mishko ,che si upash prit na primorsko te bo zhe mati narava kaznovala bosh vidu,ko te kaka burja odnese vsekanc vsekani. sam se ti zezi,a s ti ze slisu za ciganski voodoo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pridi ,pridi mishko ,che si upash prit na primorsko te bo zhe mati narava kaznovala bosh vidu,ko te kaka burja odnese vsekanc vsekani. sam se ti zezi,a s ti ze slisu za ciganski voodoo trapa zmešana, kje si pa še slišala da b dolenc slišal za vodooooooo, je ne maram vidt. Pa tud burja me nav odnesla, ker se bom že kje v vinotoč spravu, pa vam ves refošk požru. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>trapa zmešana, kje si pa še slišala da b dolenc slišal za vodooooooo, je ne maram vidt. Pa tud burja me nav odnesla, ker se bom že kje v vinotoč spravu, pa vam ves refošk požru. bosh ti k**rac ...dolenjci nimajo vstopa v primorski vinotoch! a nis slishu da bomo primorci na crnem kalu mejo nardil?pismu s ti nerazgledan Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>bosh ti k**rac ...dolenjci nimajo vstopa v primorski vinotoch! a nis slishu da bomo primorci na crnem kalu mejo nardil?pismu s ti nerazgledan Tazadi cajt da bo meja. Tebe pizdo cigansko bomo pa vseen dobl, pa te na grmadi skuril Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tazadi cajt da bo meja. Tebe pizdo cigansko bomo pa vseen dobl, pa te na grmadi skuril buahahahaha she na pamet mi ne pride cez mejo hodit!kaj naj iscem prek meje?a cvicek?al mislish ,da me dolenjci privlachijo?jok brate,jaz ostajam lepo kr tu,tu je morje miki ti pa kr nogice se naprej namaki v mocvirjih Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>buahahahaha she na pamet mi ne pride cez mejo hodit!kaj naj iscem prek meje?a cvicek?al mislish ,da me dolenjci privlachijo?jok brate,jaz ostajam lepo kr tu,tu je morje miki ti pa kr nogice se naprej namaki v mocvirjih Nč se sekirat za moje noge, jst jih itaq ne umivam in je lahko vseeno, če je kje kakšna mlaka. Pa tud vode ne pijem, tako da je brez pomena. Cigane in pa cigančice bomo pa urihtal. Magari kakšna naša tajna služba in pa kakšna frakcija pride na primorsk in te najde, pol pa bummmmmmmmmm po cigančici hahahhahaha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nč se sekirat za moje noge, jst jih itaq ne umivam in je lahko vseeno, če je kje kakšna mlaka. Pa tud vode ne pijem, tako da je brez pomena. Cigane in pa cigančice bomo pa urihtal. Magari kakšna naša tajna služba in pa kakšna frakcija pride na primorsk in te najde, pol pa bummmmmmmmmm po cigančici hahahhahaha tralalalaaaaa ,hopsssasssa,jst grem pa na nocno kopanje zdej dolenjchek Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tralalalaaaaa ,hopsssasssa,jst grem pa na nocno kopanje zdej dolenjchek Verjeten si tuk grda pa smotana, da te podnev sploh ne spuste na plažo Revčka, saj se mi nmav smiliš, ampak nč se bat, te bomo dolenci u en tabor skril, za cigane boš dobra. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Verjeten si tuk grda pa smotana, da te podnev sploh ne spuste na plažo Revčka, saj se mi nmav smiliš, ampak nč se bat, te bomo dolenci u en tabor skril, za cigane boš dobra. cigancice smo najjjjjjlepshe zhenske dawch okol,mi je zrcalce povedalo podnew pa cigani delamo mona vsekana ,nismo vsi leni kot ti pjanc! Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Kdo je nor? Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 nora na milko Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 nora na sončnice Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Jst sm pa sam nora. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 jaz sn se pa zalubo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 IIIIIIIIIIIIIIIIIII, kok fajn! A včer? Kira te je to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 eh če je tu s foruma :> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 aha, te pa vem, ktera je...una, k ma dobro khm, khm.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.