Skoči na vsebino

samo za norce

sedna

Recommended Posts

• Komentarji 572
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Marmelada pa kumarce! :xx!: Skupaj
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>:xx!: mislm kolk ste glupi sami sebe za norga proglasit :vragec: ko pa gre kdo res na pregled  na psihiatrijo :xx!:  :vragec: mu pa štempelj družba prlep :xx!: kao sej ni čist itd xcivx kruto  :O: jaz še najmanj nnisem NORA ampak zelo pametna x:Dx  x;)x  xDDx  x:Dx

tukaj maš pa prav, res je velik norih in prefuknjenih tlele. x:Dx x:Dx

no če je kdo pameten tlle, pol sem jst sigurn in to fejst. Sigurn vem več, in to za dva lista, kot piše u najdebelejši knigi. x;)x

<{POST_SNAPBACK}>tukaj maš pa prav, res je velik norih in prefuknjenih tlele.  x:Dx  x:Dx

no če je kdo pameten tlle, pol sem jst sigurn in to fejst. Sigurn vem več, in to za dva lista, kot piše u najdebelejši knigi. x;)x

ja,ja a to s cvickom al brez :inocent: :vragec: x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>s cvičkom menda. x:Dx  x:Dx  x:Dx

Sicer si pa ogrožena, na dolenskem bo vojna, bomo baje vse cigane pospravl, je pisal u cajtngah x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

jst ne morem bit ogrozhena x^x ne zhivim na dolenjskem x:Dx

sem lepo varna na obali...mam morje in refoshk,sonce,sol.....stari moj dalenc nich mi ne morte vsekanci vsekani x:Dx x:Dx x:Dx

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>jst ne morem bit ogrozhena x^x ne zhivim na dolenjskem x:Dx

sem lepo varna na obali...mam morje in refoshk,sonce,sol.....stari moj dalenc nich mi ne morte vsekanci vsekani x:Dx  x:Dx  x:Dx

Ne ti men mona primorska, da ti nč ne moremo. Najprej bomo doma počistili, pol pa pridemo tud na primorsk, pa da vidite svoga boga. x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Ne ti men mona primorska, da ti nč ne moremo. Najprej bomo doma počistili, pol pa pridemo tud na primorsk, pa da vidite svoga boga. x:Dx  x:Dx

pridi ,pridi mishko ,che si upash prit na primorsko :vragec:

te bo zhe mati narava kaznovala bosh vidu,ko te kaka burja odnese vsekanc vsekani. x:Dx sam se ti zezi,a s ti ze slisu za ciganski voodoo :inocent: :fiju: :sniky:

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>pridi ,pridi mishko ,che si upash prit na primorsko :vragec:

te bo zhe mati narava kaznovala bosh vidu,ko te kaka burja odnese vsekanc vsekani. x:Dx sam se ti zezi,a s ti ze slisu za ciganski voodoo :inocent:  :fiju:  :sniky:

trapa zmešana, kje si pa še slišala da b dolenc slišal za vodooooooo, je ne maram vidt. Pa tud burja me nav odnesla, ker se bom že kje v vinotoč spravu, pa vam ves refošk požru. x;)x

<{POST_SNAPBACK}>trapa zmešana, kje si pa še slišala da b dolenc slišal za vodooooooo, je ne maram vidt. Pa tud burja me nav odnesla, ker se bom že kje v vinotoč spravu, pa vam ves refošk požru. x;)x

bosh ti k**rac x:Dx ...dolenjci nimajo vstopa v primorski vinotoch! x^x

a nis slishu da bomo primorci na crnem kalu mejo nardil?pismu s ti nerazgledan :vragec: x:Dx

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>Tazadi cajt da bo meja.  x;)x  x;)x Tebe pizdo cigansko  bomo pa vseen dobl, pa te na grmadi skuril x:Dx

buahahahaha x:Dx she na pamet mi ne pride cez mejo hodit!

kaj naj iscem prek meje?a cvicek?al mislish ,da me dolenjci privlachijo?

jok brate,jaz ostajam lepo kr tu,tu je morje miki x^x x:Dx ti pa kr nogice se naprej namaki v mocvirjih x:Dx :vragec:

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>buahahahaha x:Dx she na pamet mi ne pride cez mejo hodit!

kaj naj iscem prek meje?a cvicek?al mislish ,da me dolenjci privlachijo?

jok brate,jaz ostajam lepo kr tu,tu je morje miki x^x  x:Dx ti pa kr nogice se naprej namaki v mocvirjih x:Dx  :vragec:

Nč se sekirat za moje noge, jst jih itaq ne umivam in je lahko vseeno, če je kje kakšna mlaka. Pa tud vode ne pijem, tako da je brez pomena. x:Ix :o|o:

Cigane in pa cigančice bomo pa urihtal. Magari kakšna naša tajna služba in pa kakšna frakcija pride na primorsk in te najde, pol pa bummmmmmmmmm po cigančici hahahhahaha x:Dx :vragec: :vragec: :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Nč se sekirat za moje noge, jst jih itaq ne umivam in je lahko vseeno, če je kje kakšna mlaka. Pa tud vode ne pijem, tako da je brez pomena. x:Ix  :o|o:

Cigane in pa cigančice bomo pa urihtal. Magari kakšna naša tajna služba in pa kakšna frakcija pride na primorsk in te najde, pol pa bummmmmmmmmm po cigančici hahahhahaha x:Dx  :vragec:  :vragec:  :vragec:

tralalalaaaaa ,hopsssasssa,jst grem pa na nocno kopanje zdej dolenjchek x;)x

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>tralalalaaaaa ,hopsssasssa,jst grem pa na nocno kopanje zdej dolenjchek x;)x

Verjeten si tuk grda pa smotana, da te podnev sploh ne spuste na plažo x:Dx xrolleyesx x:Dx x:Dx

Revčka, saj se mi nmav smiliš, ampak nč se bat, te bomo dolenci u en tabor skril, za cigane boš dobra. x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Verjeten si tuk grda pa smotana, da te podnev sploh ne spuste na plažo x:Dx  xrolleyesx  x:Dx  x:Dx

Revčka, saj se mi nmav smiliš, ampak nč se bat, te bomo dolenci u en tabor skril, za cigane boš dobra. x:Dx  x:Dx

cigancice smo najjjjjjlepshe zhenske dawch okol,mi je zrcalce povedalo x^x x:Dx

podnew pa cigani delamo mona vsekana ,nismo vsi leni kot ti pjanc!

shakti gawain

Kdo je nor? x:o)x
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

nora na sončnice

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...