sedna 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Računalnik še prižgan,gledam board na steni.Kje ste širne planjave ?V glavi le odmev smehljajoče tabletke.Prijatelji so skočili zadnji skok. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 pa ne morš zdej tok novih tem odpirat.... pa verze not pisat.... halllooo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 hehekwa jo bo marsa za ushesa 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 reci ne, brez da bi koga oškodoval- asertivnost??? učim se novih besed Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 aira Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>reci ne, brez da bi koga oškodoval- asertivnost??? učim se novih besed se pravi- Marša je krivična in ti se ji upiraš pravljičnost... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Joj... jaz pa nic takega nisem vidla... :||Hvala airi za posredovanje, aakhutu...ne, v Mislih se v teme praviloma (vec) ne 'vtikam'.Pac, misli pesmi whatever... krivicna?kdo pa ne sme bit, kar zeli?Za koga pa je odvisno in pomembno, kako jaz razmisljam?Komu in s cim delam krivico? Mi je mal mim, da sem jaz kao tolk na udaru...Ampak raje in bolje da jaz... Jaz ne rabim ploskanja. meni je zmaga, ko sem pomirjena v delovanju in ne ko navidezno zmagam. lahko sem pa pravicna v drugem stosu (kajti je ful zornih kotov in zakaj recimo ravno jaz ne bi zavzela ravno svojega), samoohranitveno, pa pomecem dol, kogar zelim, denimo. morda komu kaj dolgujem?Demokracijo se mi naprej mece?po mizi se tolce in se me klice na utemeljevanje?Mal smo pobrkal pojme. In vendar - ne zalim. ne kenjam. lohk svinjate, tud po men.Pa kaj. Al pa zadaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Joj... jaz pa nic takega nisem vidla... :||Hvala airi za posredovanje, aakhutu...ne, v Mislih se v teme praviloma (vec) ne 'vtikam'.Pac, misli pesmi whatever... krivicna?kdo pa ne sme bit, kar zeli?Za koga pa je odvisno in pomembno, kako jaz razmisljam?Komu in s cim delam krivico? Mi je mal mim, da sem jaz kao tolk na udaru...Ampak raje in bolje da jaz... Jaz ne rabim ploskanja. meni je zmaga, ko sem pomirjena v delovanju in ne ko navidezno zmagam. lahko sem pa pravicna v drugem stosu (kajti je ful zornih kotov in zakaj recimo ravno jaz ne bi zavzela ravno svojega), samoohranitveno, pa pomecem dol, kogar zelim, denimo. morda komu kaj dolgujem?Demokracijo se mi naprej mece?po mizi se tolce in se me klice na utemeljevanje?Mal smo pobrkal pojme. In vendar - ne zalim. ne kenjam. lohk svinjate, tud po men.Pa kaj. Al pa zadaj. MARSHA UMIRI HORMONE.... SAJ BO BOLJE Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 Heee,zaj...n tak flash. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 hej, saj smo v temi MISLI.velja tudi za marso po moje...da lahko kaj napise, kar si misli...a bo morala pod 'skrivnim' imenom zacet pisat, da bo lahko povedala kaj, brez, da se vsi takoj napalimo po celem forumu...? Vsi smo totalno pametni, al kaj... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 Ja. Misli. Thanx Tinka, pac en izliv, zakaj pa je ravno ta tolk hormonski?kaj pa ce je samo navelican? Bila je misel, airin komentar, nic ni imelo zveze z nicemer, razen prej v temi s tem, da utegnem prileteti in reci, ta tema je ze odprta... v mislih in v primeru pesmi v bistvu to tezko naredim... ker vsaka je svoja, tezko spravit pod skupni imenovalec... Pa se niti vec ne trudim (sem seveda odpirala recimo kitajske pregovore, da bodo nanizani, pa se je potem odprlo jih se 10, vsak posebej pa taksno, pa potem puscam....). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 no, pa če so že teme poljubčki pa objemčki pa pozdravčki- dejmo še mal o samomoru Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Devica, o samomoru smo že pisali. Sicer pa, ali ni življenje preveč lepo, da bi si ga sami jemali. Nobena težava ni tega vredna. Spomni se npr. na "nerešljive" težave izpred petih let. Iz sedanje časovne distance so takratne težave videti prav neznatne. Čez naslednji pet let pa bodo take videti današnje tegobe. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Itak se vsaka na novo odprta tema začne: o tej temi smo že pisali Očitno ni vsem v življenju tako lepo, da odpirajo take teme in nekateri čutijo potrebo, da bi se o tem bolj pogovarjali. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.