Skoči na vsebino

Progresije

magda

Recommended Posts

ja, če sva pa oba kjut. x:Dx

Zate vem da si, zanj veš pa ti, a ti kar verjamem. Tk da :palec:

ma menda ja, če tko pravi. x:)x

Sam da se kapirata, pol je vse lažje. x;)x

čist odvisno katerega ima kdo rajši oz. imaš rajši? x:px

sej tud če jih povem jih ne poznaš tako, da ti nč ne pomaga ;) aja pa sej res ti si tud strelko :inocent:

Meni so všeč žemljce. x:px

:eek: ma kaki strelko, jaz sm fiška. :inocent:

Deli na socialnih omrežjih

Guest VilaSonca

bi kr mela prog. Luno v Raku forever, ker se mi čist nove dimenzije odpirajo. :2src:

še na materinstvo gledam zdaj bolj prijazno. x:Dx

in tole mehkobo in vse, taka kot sem zdaj, da bi bla še naprej. pa vem, da mi tole tudi Neptun na Venero dela. opozicijo kar na poz. način doživljam. očitno res drži, da nek tranzit, če je v natalu trigon, v napetem aspektu ne deluje tako na hard. sicer pa, kakor se sam odločiš. če te je že v osnovi strah, si hitro prikličeš težave. pa še tko zdaj gledam, da tudi če maš recimo nek hud kvadrat recimo Saturna, sigurno ne bo lahko in tisto, kar mora iti stran, bo šlo zlepa ali zgrda, ampak nikoli se človek ne sme predati obupu, strahu, jezi, nestrpnosti. in nikoli preveč razmišljati, kaj hudega ga lahko čaka. mogoče je najbolje pri samemu sebi raziskati, kaj nas moti in to poskušati spremeniti. lepe šanse so pa tako okoli nas, samo videt jih je treba, planetki pa samo malo pomagajo zraven. največ pa je v nas samih! x:)x

bi kr mela prog. Luno v Raku forever, ker se mi čist nove dimenzije odpirajo. :2src:

in tole mehkobo in vse, taka kot sem zdaj, da bi bla še naprej. pa vem, da mi tole tudi Neptun na Venero dela. opozicijo kar na poz. način doživljam. očitno res drži, da nek tranzit, če je v natalu trigon, v napetem aspektu ne deluje tako na hard. sicer pa, kakor se sam odločiš. če te je že v osnovi strah, si hitro prikličeš težave. pa še tko zdaj gledam, da tudi če maš recimo nek hud kvadrat recimo Saturna, sigurno ne bo lahko in tisto, kar mora iti stran, bo šlo zlepa ali zgrda, ampak nikoli se človek ne sme predati obupu, strahu, jezi, nestrpnosti. in nikoli preveč razmišljati, kaj hudega ga lahko čaka. mogoče je najbolje pri samemu sebi raziskati, kaj nas moti in to poskušati spremeniti. lepe šanse so pa tako okoli nas, samo videt jih je treba, planetki pa samo malo pomagajo zraven. največ pa je v nas samih! x:)x

aja zakaj pa VilaSonca...sprašujem zato k meni zdej čez 2 meseca preide v Raka in hkrati 7. hišo...

jz se pa bojim, da ne bom še bolj mehka kakor sem...

Meni so všeč žemljce. x:px

:eek: ma kaki strelko, jaz sm fiška. :inocent:

pol je pa žemljica :)

fiška na kvadrat strelca x:Dx

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Ja sončkasta Vila, se kar podpišem tut jaz pod tole. Lepo si to napisala.

aja zakaj pa VilaSonca...sprašujem zato k meni zdej čez 2 meseca preide v Raka in hkrati 7. hišo...

Ma....se strinjam, da ti P Lunca pride v škampe 19. avgusta, sam bo še vedno v peti. Od kje ti zdej sedma? :o|o: Po mojem, ko bo pršla v škame, bo tvoja lunca bl začela razmišljat o domu in družini, pa kaj nostalgije se zna obudit o dogodkih iz tvojga otroštva. Ker je v peti, se boš najbrž zaljubla, bl intuitivna znaš postat, zaradi sekstila Neptuna in Plutkota se boš mogoče še bolj za mistično in okultno začela zanimat. Bo nekako obdobje, ko boš prišla v stik z naglobjimi občutki in najglobjo platjo svoje biti. Želela boš mogoče za koga skrbet in tut, da bo kdo zate skrbel.

pol je pa žemljica :)

Waw. xsrcx

fiška na kvadrat strelca x:Dx

Ne prbiji, k veš da ni tko. :vragec:

sem šla malo gledat progresije od moje mame (zadnje čase se kar nekam preveč "kregava"); ima p. luno točno na mojem n. soncu

Oj Tonks, lej tko je. Konjunkcija P Lunce in N Sončka je v samem bistvu aspekt prijateljstva. Nekako bi se zaradi tega aspekta morale met rade, pobuda prihaja od tebe, tvoja mama jo sprejema. V bistvu celo, vaju tak aspekt spravlja skupi, ko se skregata. Tk da se ne bi moglo lih rečt, da se kregata zaradi tega aspekta, bo bl kak drugi v vajini sinastriji, k kreg povzroča. Recimo, če bi bla v kvadratu, pol pa ja, k kvadrat je pa sovraštvo, kreganje. Odvisno je tut, v katerem znamenju pa hiši ma mama P Lunco.

Guest VilaSonca

pa saj sem kdaj jokasta in včasih me vsaka malenkost prizadane. drugače pa me zdaj bolj zanima, kaj se dogaja okoli mene, v bližnji okolici se več družim, več pogovarjam.

boli me, ker doma nimam razčiščenih odnosov in ker se ne znam približati osebam, ki jih imam rada.

čutim, da rabim spodbudo v smislu, da se me objame, potolaži in to, ko sem žalostna.

romantika pa je pri meni itak na sporedu vedno, pa če sem zaljubljena ali ne. x:)x

kaj vem, všeč mi je mehkoba, všeč so mi čustva, predajanje, skrb, pa čeprav si ranljiv. ker sem drugače preveč intelektualna, razmišljujoča, analitična in to me od ljudi bolj oddaljuje kot ne.

ja, imam prog. Luno v Raku v 7. hiši. zdaj še sekstil na natalno Sonce ... bi interpretirala kot, da sem mogoče res zdaj na tem, da malo bolj začnem zaupat v svoja čustva, da začnem ločevat med pravimi čustvi in umsko navlako, da se več ne bojim tako nekaj čutit, karkoli že je, ker ponavadi me je kar strah lastnih čustev, kje šele, da bi jih pokazala ... sem vedno mislila, da se jih kaže z besedami ... ma sem se motila. x:)x in tko pač potrpežljiva moram bit s sabo in pustit sebi, da res začutim tisto pristno brez razmišljanja. res mi je težko s temi čustvi skozi življenje, ker nikoli ne vem, kaj je prav in kaj ne ... pa, ne bi rada več bila v življenju jezna za malenkosti, na ljudi, če niso nič krivi. ne bi rada bla žalostna po sili, kot sem jaz to rada, ker nek sado mazo tudi sem včasih. x:Dx

mah, ne branim se Lune in Raka. ima slabosti, ampak meni manjka manjka vode v karti in si tudi rada iščem ljudi, ki majo vsaj kaj vode v karti. me prav briga, če je moja Luna v Levu. privlači me mehkoba, nežnost, spokojnost, čustvena uravnoteženost .. privlačijo me tudi zemeljski skulirani ljudje, ki me znajo ohladiti, ko imam svoje impulzivne napade. x:Dx mislim, da imam sama dovolj ognja v karti, da me privlači bolj vse drugo kot ogenj. x:Dx sem rekla, da nikoli ne bi imela za tipa Devico, Raka ali Ribe. evo, zdaj mam Devičkota z Luno v Raku. x:Dx

Oj Tonks, lej tko je. Konjunkcija P Lunce in N Sončka je v samem bistvu aspekt prijateljstva. Nekako bi se zaradi tega aspekta morale met rade, pobuda prihaja od tebe, tvoja mama jo sprejema. V bistvu celo, vaju tak aspekt spravlja skupi, ko se skregata. Tk da se ne bi moglo lih rečt, da se kregata zaradi tega aspekta, bo bl kak drugi v vajini sinastriji, k kreg povzroča. Recimo, če bi bla v kvadratu, pol pa ja, k kvadrat je pa sovraštvo, kreganje. Odvisno je tut, v katerem znamenju pa hiši ma mama P Lunco.

ob priliki preverim še kvadrate; čeprav se mi zdi da sem že najdla problemček, mogoče sva obe samo cel dan imele slab dan, jaz osebno tranzit marsa čez N.saturn (skratka itak že vse mimo, zdaj vse v redu).

Hvala za odgovor, v principu se ponavadi dobro zastopiva. Moja mama itak neproblematična, jaz pa tudi. P lunca pa drugače v raku na 28 stopinji na koncu njene 11.hiše.

gore so fajn

Ma....se strinjam, da ti P Lunca pride v škampe 19. avgusta, sam bo še vedno v peti. Od kje ti zdej sedma? :o|o: Po mojem, ko bo pršla v škame, bo tvoja lunca bl začela razmišljat o domu in družini, pa kaj nostalgije se zna obudit o dogodkih iz tvojga otroštva. Ker je v peti, se boš najbrž zaljubla, bl intuitivna znaš postat, zaradi sekstila Neptuna in Plutkota se boš mogoče še bolj za mistično in okultno začela zanimat. Bo nekako obdobje, ko boš prišla v stik z naglobjimi občutki in najglobjo platjo svoje biti. Želela boš mogoče za koga skrbet in tut, da bo kdo zate skrbel.

Waw. xsrcx

Ne prbiji, k veš da ni tko. :vragec:

V natalu mi pride progresirana luna v 7. hišo v progresijah je pa v 5. hiši ;)

Kaj a strelci niso fajn :inocent: :fiju:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

pa saj sem kdaj jokasta in včasih me vsaka malenkost prizadane. drugače pa me zdaj bolj zanima, kaj se dogaja okoli mene, v bližnji okolici se več družim, več pogovarjam.

boli me, ker doma nimam razčiščenih odnosov in ker se ne znam približati osebam, ki jih imam rada.

čutim, da rabim spodbudo v smislu, da se me objame, potolaži in to, ko sem žalostna.

romantika pa je pri meni itak na sporedu vedno, pa če sem zaljubljena ali ne. x:)x

kaj vem, všeč mi je mehkoba, všeč so mi čustva, predajanje, skrb, pa čeprav si ranljiv. ker sem drugače preveč intelektualna, razmišljujoča, analitična in to me od ljudi bolj oddaljuje kot ne.

ja, imam prog. Luno v Raku v 7. hiši. zdaj še sekstil na natalno Sonce ... bi interpretirala kot, da sem mogoče res zdaj na tem, da malo bolj začnem zaupat v svoja čustva, da začnem ločevat med pravimi čustvi in umsko navlako, da se več ne bojim tako nekaj čutit, karkoli že je, ker ponavadi me je kar strah lastnih čustev, kje šele, da bi jih pokazala ... sem vedno mislila, da se jih kaže z besedami ... ma sem se motila. x:)x in tko pač potrpežljiva moram bit s sabo in pustit sebi, da res začutim tisto pristno brez razmišljanja. res mi je težko s temi čustvi skozi življenje, ker nikoli ne vem, kaj je prav in kaj ne ... pa, ne bi rada več bila v življenju jezna za malenkosti, na ljudi, če niso nič krivi. ne bi rada bla žalostna po sili, kot sem jaz to rada, ker nek sado mazo tudi sem včasih. x:Dx

mah, ne branim se Lune in Raka. ima slabosti, ampak meni manjka manjka vode v karti in si tudi rada iščem ljudi, ki majo vsaj kaj vode v karti. me prav briga, če je moja Luna v Levu. privlači me mehkoba, nežnost, spokojnost, čustvena uravnoteženost .. privlačijo me tudi zemeljski skulirani ljudje, ki me znajo ohladiti, ko imam svoje impulzivne napade. x:Dx mislim, da imam sama dovolj ognja v karti, da me privlači bolj vse drugo kot ogenj. x:Dx sem rekla, da nikoli ne bi imela za tipa Devico, Raka ali Ribe. evo, zdaj mam Devičkota z Luno v Raku. x:Dx

hm praviš, da se tudi s to lunico več pogovarjaš z drugimi...no jz se ravno bojim, da se ne bi in bi se zaprla vase sej veš občutljivi Rakec pa že tako sem občutljiva...k men je pa zdaj ravno obratno...sem ful odprta sploh intelektualno no sej čustveno tud...

no pol je pa zate tole ful dobra lekcija glede na to, da si mislila, da se čustva kaže z besedami ne z dejanji...ful dobro kar tako naprej :)

ja tale lunica v Raku je zelo zamerljiva in občutljiva tako, da tud to se je treba naučit ja nekako predelat...sej to me je ravno strah k sem že tako preveč taka :( ampak sej bo bom pa vsaj bolj občutek za otroke dobila :)

A se sama sebi smiliš?

hm zanimivo mene tud taki privlačijo :) skulirani ampak nežni in mehki tipi...tud jz rabim ohladitev ja ampak je Devičko zame vseeno preveč močna ohladiteve...mogoče pri njih kr malo zmrznem :) :) :)

ob priliki preverim še kvadrate; čeprav se mi zdi da sem že najdla problemček, mogoče sva obe samo cel dan imele slab dan, jaz osebno tranzit marsa čez N.saturn (skratka itak že vse mimo, zdaj vse v redu).

Hvala za odgovor, v principu se ponavadi dobro zastopiva. Moja mama itak neproblematična, jaz pa tudi. P lunca pa drugače v raku na 28 stopinji na koncu njene 11.hiše.

Ja Tonks, tranzit Marsa čez N Satkota bi pa komot lahk bil vzrok za kreg, k se pojavi kar naenkrat ostrina neka, trma, želja za nadvlado, al pa želja da se od vsega odmakneš, da ti noben ne lomi škatel in če pol kdo vate rine lahk komot poči.

Mamina P Lunca v raku v enajsti ma pa povdarek na domači atmosferi. V enajsti ponavadi nakazuje, da bi lahko kakmu bljižnjemu, prijatelju,.... pomagala pri reševanju stanovanjskega problema, nakupu, al pa preurejanju nepremičnine....znajo se zgodit obiski prijateljev, k jih dolgo ni blo....ker je enajsta druga deseti, hiši vrhunca, pol se pojavijo lahko tut vprašanja finančne narave, pa sodelovanje v dobrodelnih akcijah....

Včasih se v tej poziciji lahko pojavi tut občutk, da nekako zgubljaš kontrolo nad situacijo, nad samim seboj, odvisno od aspektov lahko pride do občutka osamljenosti, nekega razočaranja.....ker je še na 28°, pol bi reku da je vse skupi še tolk bl na čustveni bazi, da so tu njena čustva še najbolj povdarjena.

Tk nekak...... :inocent:

V natalu mi pride progresirana luna v 7. hišo v progresijah je pa v 5. hiši ;)

Oki, ja, sm si kar mislu, da misliš tko, a spomnu šele, ko sm že objavu komentar.

Bejž vedet, kaj bo naredila Lunca ko bo nabasala na Jupita? :inocent: :eek: x:Dx

Kaj a strelci niso fajn :inocent: :fiju:

Se ti ne zdi, da bi blo boljš, da ne komentiram tega? :inocent: x;)x

Guest VilaSonca
hm praviš, da se tudi s to lunico več pogovarjaš z drugimi...no jz se ravno bojim, da se ne bi in bi se zaprla vase sej veš občutljivi Rakec pa že tako sem občutljiva...k men je pa zdaj ravno obratno...sem ful odprta sploh intelektualno no sej čustveno tud...

no pol je pa zate tole ful dobra lekcija glede na to, da si mislila, da se čustva kaže z besedami ne z dejanji...ful dobro kar tako naprej :)

ja tale lunica v Raku je zelo zamerljiva in občutljiva tako, da tud to se je treba naučit ja nekako predelat...sej to me je ravno strah k sem že tako preveč taka :( ampak sej bo bom pa vsaj bolj občutek za otroke dobila :)

A se sama sebi smiliš?

hm zanimivo mene tud taki privlačijo :) skulirani ampak nežni in mehki tipi...tud jz rabim ohladitev ja ampak je Devičko zame vseeno preveč močna ohladiteve...mogoče pri njih kr malo zmrznem :) :) :)

mah, ni sam to krivo, da se pogovarjam, da je Luna prog. v 7., je tud to, da mam v prog. neki z Merkurjem, Sončkom in MC, mislim, da je Merkur glih vmes med njima. in Venera v prg. na MC in me vleče med folk. in že tko natalno močan Merkur in 7. hiša v Dvojčkih - ne morem bit sama, pa čeprav mam tud Saturn močen, a me prav briga. saj sem po naravi tud nezaupljiva, hladna, samotna, ampak prevaga želja po druženju. x:)x

jaaaa, tud zamerljiva je in občutljiva. pa kaj, če si zamerljiva in mulasta. je treba človeka sprejet tud takega in razumet, zkj se muli.

a se smilim sama sebi? :inocent: včasih se, sam zato, da dobim neko potrditev in tolažbo od bližnjih. govorim, kako sem neumna, nesposobna, boga, zato, da mi rečejo, da ni res in da je kontra. x:Dx čeprav sama sebi tud verjamem, bližnjim nekak bolj in zame je težko kaj vredno in resnično, dokler tega ne SLIŠIM in ljudi, ki me majo radi in me dobro poznajo. x:)x jah, kaj čem, Kiron in Severni vozel v 7. v natalu. pač taka sem, se tega zavedam in to sprejemam, da sem taka. x:)x

ah, rabiš sam Devičkota z nežno Luno in vznemirljivo Venero ... mogoče. mah, sem se jih sama izogibala, potem so mi pa trije zaporedoma prekrižali pot. pravijo, da v tretje gre rado. x:Dx

Oki, ja, sm si kar mislu, da misliš tko, a spomnu šele, ko sm že objavu komentar.

Bejž vedet, kaj bo naredila Lunca ko bo nabasala na Jupita? :inocent: :eek: x:Dx

Se ti ne zdi, da bi blo boljš, da ne komentiram tega? :inocent: x;)x

čaki čaki kaj bi lahko bilo neki z širino...ma verjetno se bom zredila :o|o:

se strinjam x:Dx

• 1 month later...
jaaaa, tud zamerljiva je in občutljiva. pa kaj, če si zamerljiva in mulasta. je treba človeka sprejet tud takega in razumet, zkj se muli.

a se smilim sama sebi? :inocent: včasih se, sam zato, da dobim neko potrditev in tolažbo od bližnjih. govorim, kako sem neumna, nesposobna, boga, zato, da mi rečejo, da ni res in da je kontra. x:Dx čeprav sama sebi tud verjamem, bližnjim nekak bolj in zame je težko kaj vredno in resnično, dokler tega ne SLIŠIM in ljudi, ki me majo radi in me dobro poznajo. x:)x jah, kaj čem, Kiron in Severni vozel v 7. v natalu. pač taka sem, se tega zavedam in to sprejemam, da sem taka. x:)x

ah, rabiš sam Devičkota z nežno Luno in vznemirljivo Venero ... mogoče. mah, sem se jih sama izogibala, potem so mi pa trije zaporedoma prekrižali pot. pravijo, da v tretje gre rado. x:Dx

ma ja to mulenje ni fajn k matraš sebe in druge... :o|o: je čist brez veze sam kaj k se ne poslušam :inocent:

ja pa sej to smiljenje samemu sebi dosti ljudi dela sam zaradi neke pozornosti tko k ti praviš...ja edino kar je pa pomembno pa da sebe sprejmeš takšna kot si...to je pa tud bistvo vsega x;)x

mah, če bi bili pri meni samo trije bi bilo še uredu :) sam k sreči sem se jim zdej izognila na veliko x:Dx

• 2 weeks later...
:o|o: No, meni je pLuna na nJupija in tudi na p Jupitra prinesla zgolj par kilc :o|o:

x:)x

bom poročala sam itak je to šele čez več kot dve leti... :o|o:

• 2 weeks later...

Trenutno moja progresirana Luna prehaja v znamenje Raka. Zanima me kakšen je to pomen, če je Luna trenutno na 29 stopinj Dvojčka v 5. hiši v natalu pa 6.?

Moj dragi jo ima v progresijah pa trenutno na 0 stopinji Leva v 1. hiši. S tem, da je tudi njegova natalna Luna v tem znamenju in v 3. hiši.

Trenutno moja progresirana Luna prehaja v znamenje Raka. Zanima me kakšen je to pomen, če je Luna trenutno na 29 stopinj Dvojčka v 5. hiši v natalu pa 6.?

Moj dragi jo ima v progresijah pa trenutno na 0 stopinji Leva v 1. hiši. S tem, da je tudi njegova natalna Luna v tem znamenju in v 3. hiši.

Nemir, ki je bil pr tebi mogoče prisoten pr popotovanju P Lunce skozi dvojčke, pa radovednost, ki je mogoče bila prisotna ob tem, pa potreba za muving, bo s prehodom P Lunce v škampe nekako potihnilo, misli se bodo obrnile k domu, družini, mogoče bo kaj nostalgije po starih dobrih cajtih, v sebi boš podoživljala otroštvo. Ker je v peti, bodo tvoje misli glede otroka, hotela boš pozornost v ljubezni, al pa si jo boš poiskala.

Najbrž boš postala dost bolj intuitivna, bolj boš tuhtala, in picajzasta tut boš malčk.

To bo čas, ko boš prišla v stik s svojimi najglobljimi filingi, s svojo pravo naravo bivanja, želela si boš za koga skrbet in itak, da kdo zate poskrbi.

Z P Lunco v levu, je tvoj dragi najbrž včasih dramatičen, čustveno bolj odprt, romantičen, sam sebi zadosten, in vase ful siguren. Želi si najbrž uspeha, ker je natalna Lunca v tretji se najbrž ukvarja predvsem z uspehom v okolici. Želi si aplavza, slave, želi da se ga občuduje, predvsem se pa sedaj hoče met sam sebe rad in zase nekaj pomembnega narest. Jaz, jaz, jaz najbrž odmeva v njegovi glavi.

Kaj pa tale Lunca v 3. pol lahko govori tudi o uspehu skozi komunikacjo in pisanje? Bi se lahko reklo, da tudi zdej pride do tistega kar si zares želi?

Hvala za odgovor ;)

Kaj pa tale Lunca v 3. pol lahko govori tudi o uspehu skozi komunikacjo in pisanje? Bi se lahko reklo, da tudi zdej pride do tistega kar si zares želi?

Hvala za odgovor ;)

Tuhtu zdej petnajst minut, kaj naj ti napišem. :o|o:

V bistvu, ti priznam, da je bolj pomemben zanj letošnji solar kot progresije. Progresije nekako sam nakazujejo kje in kako, solar bl govori o tem, kaj bo dogajalo. Pa tranziti.

A oki, ja, se vidi uspeh skoz komunikacijo in pisanje, mogoče bolj kot pisanje celo dogovore, prodajo nečesa, mogoče bl z mlado populacijo, dogovori mu prinašajo sedaj dobiček, organizacijske sposobnosti so pr njem skor na vrhuncu.

Predvsem pa vidim, da bi lahko napredek bil skozi izkušnje s psihološkimi vrednotami in denarjem drugih. Zlo bi mu ležal kak raziskovalni projekt, kjer bi nekako raziskal doslej bl skrite, manj poznane stvari, neki novga bi lahko vpeljal in na koncu požel priznanje pa kaj keša tut.

Definitivno bo zdej pršlo do tistega, kar si želi. No tut kaj, kar si ne želi mogoče, a nobody` s perfect.

Ma....ful dogaja......... x;)x

Uau tole si čist noro dobro zadel z raziskovalnim projektom. Ravno pred kratkim je dobil res eno hudo ponudbo o tem in razmišlja ali bi se tega sploh lotil, ker je res velik projekt.

Sej veš kaj pravijo. Pazi kaj si želiš.

hm se bom mogla še na solarca navadit it gledat...

Uau tole si čist noro dobro zadel z raziskovalnim projektom. Ravno pred kratkim je dobil res eno hudo ponudbo o tem in razmišlja ali bi se tega sploh lotil, ker je res velik projekt.

Sej veš kaj pravijo. Pazi kaj si želiš.

hm se bom mogla še na solarca navadit it gledat...

Ma niti ni blo težko, k pr njemu solar in tranziti delajo kot na šolskem primeru. Ful vse po reglcih in transparentno. No, večinoma. x;)x

Itak da se mora lotit. Niti naj ne tuhta. Uspeh je zagotovljen. Garantiram.

Vem zakaj zdej hočeš še solar obvladat. Da ga boš lahk kontrolirala, ne. Packa nezaupljiva. Sram te bodi. x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...