Optimist 10 16. julij 2007 Prijavi Deli 16. julij 2007 Ne ne. :D Kaj pa ponavad to pomen, če ti gre p Venera čez Sonce? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 Ne ne. :D Kaj pa ponavad to pomen, če ti gre p Venera čez Sonce? Super konjukcija, sama lbezen okol in vse lepo, rad boš lep in rad boš vse lepo, to je to, pa tudi vezano na prijetno, ni da ni fajn. Seveda poglej, kje natalno venera je in kam prihaja. Na vsak način pa na sonce deluje tko, kot če prebereš konjukcijo med tema dvema. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 ...trenutno mam prog. luno na nat. jupitru, ce pol mesca bo pa na natalnem MC-ju... in kaj mi je prnesla??? nic Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 Morda še ni prepozno in........boš zanosil....v službi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Progresija je itak dogajanje na notranji ravni, tranziti nosijo kao. Ena je mela pro. Luno na natalni Veneri in se menda tud ni zaljubla v tem casu. Drugac pa folku s polno 10. hiso se mogoce skoz zdi, da bi ful morali nardit kaj, ze veckrat si to izrazil. Saj dost folka zivi z lepo sluzbo raznih majstrov, trgovcev, cistacic, pa vseeno polna 10. hisa - gor al dol. Sploh to ne pomeni uspeha. Pa ceprav ti uspeh dosti pomeni. Še tolko bolj bi ti pomenilo zato, ker ves, da imas polno 10. hiso. Oni ne vejo, da jo imajo in delajo vsak dan sproti, kolkor morejo. Ta polna hisa ne pomeni, da uspeh tudi dosezes. Rad bi....sam jest nimam kerihkol planetov v 10. mam luno v konj. z jupitrom ki sta oba v konj z mc-jem(luna 2,5 st. stran, jup. pa borih 16 minutk od mc-ja)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Drugac pa folku s polno 10. hiso se mogoce skoz zdi, da bi ful morali nardit kaj, ze veckrat si to izrazil. Saj dost folka zivi z lepo sluzbo raznih majstrov, trgovcev, cistacic, pa vseeno polna 10. hisa - gor al dol. Sploh to ne pomeni uspeha. Pa ceprav ti uspeh dosti pomeni. Še tolko bolj bi ti pomenilo zato, ker ves, da imas polno 10. hiso. Oni ne vejo, da jo imajo in delajo vsak dan sproti, kolkor morejo. Ta polna hisa ne pomeni, da uspeh tudi dosezes. Rad bi. Bi se kr strinjala s tem, da polna 10. ne pomeni uspeha. Jz jo imam pa nimam niti velike želje po uspehu. Mam željo, da bi enkrat delala to kar si želim (kot verjetno skoraj vsak drug) drugače pa nisem tako žejna uspeha. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Tako pa je bila le muhasta (Tehtnica?) . Ja glede kariere pa, sreca. Ena od glavnih negativnih lastnosti tehnic je prav gotovo, da so muhaste. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Joj Mantis men so Tehtnice nekaj najhujšega...čist vsaka k sem jo spoznala ful na veliko opravlja pa na začetku se ti tok prilizuje da je kr groza potem pa sam nož v hrbet, ko pride nekdo, ki je tisti trenutek bolj zabaven...ne bom pa rekla, da so vse take ampak jaz sem imela z vsemi podobne izkušnje...zgledajo že mile ampak to je sam fasada...Sej mi Škorpijoni pa tud neki ful zaj... zgledamo pa se tud ne strinjam s tem, ker to je pa naša fasada zato, ker nas lahko ful hitro prizadanejo... Sem čist zabredla ven iz teme... Nelika pa sej jaz sem tudi muhasta...mislim, da je vsak muhast na trenutke... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Imas pa notri tudi Mars in Saturn v konjunkciji. Mars in Saturn delujeta, dominanta Lune pomeni kaj drugega - torej sanje in pasivo, Jupiter, drobnjakarstvo. MC v devici ne glede na planete postopa predvsem z vztrajnim delom po korakih in nonstop tako kot mravljica, vendar NIKOL ne pricakuje prevec. Ker je to devica. Tudi Mars na saturnu kaze isti nacin. Kot dvojcek si nagel in z uranom na asc morda nestrpen, kar pa je mogoce skregano s pravim skromnim nacinom za uspeh. Ce bi delal na cemerkoli resno, pozrtvovalno in bi bil tudi custveno vezan na tisto in ne na lastni uspeh, bi s tem mocno povecal kakrsnekoli moznosti za dvig iz povprecja, kar si ocitno zelis. Prevec neskromnosti nekak in pricakovanj, ker iz tvojih postov kot vidim, samo razumsko ves za tole Luno na Jupitru, a nikoli pa ne govoris o cem javnem, o sluzbi, nic kaj takega, da bi si mislila, da si dejansko s srcem tam. Ce tega v tebi ni in se Luna na Jupitru nanasa bolj na pomoc od zunaj in ugodnosti zaradi zensk, potem se pac nanasa na to in nic drugega in ce volje in osnove v tebi za kaj drugega ni, ga pac ni - ce ni tega semena v tebi, razen v praznih mislih, potem pac nic ne zraste. Ce taksno podrocje dela v tvojem zivljenju ne obstaja, nimas nobene realne osnove karkoli iz zraka pricakovat. Jaz recimo ne morem astrologije poucevat, ce pa je ne znam dovolj. Ce je manko, je manko. Kaj je tisto v tebi, kar je zivo in aktivno in na cemer bi lahko gradil : ce ne gradis, nic ne nastane. Planeti so samo teorija neka...saj nista sam luna in jup. pokazatelja... mam tut:Sonce=Jupiter/Pluton=MC/Pluton=Luna/PlutonMC=Jupiter=Merkur/Pluton...jupitra in plutona v povezavi z luno, soncem, MC-jem in merkurjem kokr hoces... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Si pa trmast glede idej Za obdrzanje srecnih sanj in vere v dvig nad druge po moje niso dovolj srediscne tocke. Planeti so planeti, so, kateri so. Vladar 10. je ipak v 8. hisi. Ne mislim volje jemat, ker je itak baje res, da ce ima kdo zeljo, jo tudi uresnici. Z akcijo seveda. Ceprav ni Merkurja tu, lahko bi pisal, dvojcek-devica z Luno na MC. Skoda da nisi iskal moznosti v svojem faksu, ta pa je sel v tej smeri kajne, odprtost do tujine in visok polozaj. Kot drugo pa, glede na preracunljivost, Devica je prava za to, imas tud polno 8.hiso, ki se ukvarja z denarjem drugih, uporabi svojega Dvojcka za priblizanje vsake vrste folku, ukroti svojo nestrpnost v sebi (Uran na ascendentu) in se loti zavarovalnistva. In to ne avtomobilov, ampak kaj drugega, zivljenjskih pa za penzijo, to je še vedno moderno. Pozanimaj se, keri najboljse plačajo. Ne vsi. Eni pa fuuul. Pac probaj nekaj. Ampak tu si skoz zdoma......srediscne tocko so skor isto mocne kokr planeti... ce ne verjames si poglej karto od tony-a blair-a... karta zlo mlacna... sam pol vse srediscne tocke povejo... ...drgac me pa pisanje veseli jap... ampak zavarovalnistvo pa ne tolk oz. sploh ne... bl borza... financna analitika pa to... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 ...srediscne tocko so skor isto mocne kokr planeti... ce ne verjames si poglej karto od tony-a blair-a... karta zlo mlacna... sam pol vse srediscne tocke povejo... ...drgac me pa pisanje veseli jap... ampak zavarovalnistvo pa ne tolk oz. sploh ne... bl borza... financna analitika pa to... Se mi je zdel Samson, da tebe ful borza zanima (že na tečaju)...moj je tud nor na borzo...jo spremlja že od 15 leta....zdej pa celo dela na tem področju...men je pa to res ena španska vas...sam če te res neki ful zanima pejt za tem ne se ubadat s karto...folow your heart Jz pa zase sam vem, da mam eno središčno točko in to je Venera/Sonce na Uranu...ampak ta moje Sonce (na Unukalhai) in Venera (v Škorpijonu in Retro) nista glih najbolje položena pa verjetno to ne pomeni kaj dobrega...vse pa je v 10. hiši... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 V glavnem : drugo leto pade tranzitni Jupiter kar 3 x preko moje srediscne Sonce/Luna, imam jo na 15* Kozoroga in ta tranzit lahko uravnovesi nekaj znotraj mene, odos do moskega-zenske v meni sami ali pa glede na tranzit, tudi navzven v svetu, se pravi, ce bi se zgodil kak cudez, da odprem srce, ne bom vidla samo spola v tisti osebi, kakor sem doslej, ampak popolnost moskega in zenske v njem, ne glede na telo, bluzim, a ne To bi blo zanimivo res--- ker tranzitni jupiter na natalno Sonce skoraj vsaki zenski prinese veze s pomembnim(i) moskim(i) (veckrat vidla), tranzitni Jupiter na natalno Luno pa moskemu morda pomembno zensko(e) (manjkrat vidla) se pravi, ce sklepam po oceni, da so sreediscne tocke jako pomembne, bi naj tranzitni Jupiter na mojo srediscno Sonce/ Luno POMAGAL, da doloceno osebo dojamem-dozivim kot POPOLNO, s pravim razmerjem moskega in zenske notri, Ta teorija mora delat, v kolikor to pravilo o srediscnih drzi in ce ti tako pravis, ki si ful prebral knjig za razliko od mene, potem pa prav gotovo drzi in verjamem, bom pa še malo preverjala...bom jaz odslej racunala za folk tud SO/LU in za zenske SO/MA in za moske LU/VE.... pa da vidmo tranzite nanje ...nekako ni cist tko...Su/Mo...gre za nekaksno notranjo poroko... je najpomembnesa sred. tocka... to je tvoja esenca... saj sta tukaj zdrzena simbola sonca in luno... vsak planet, ki se nanasa na tej tocki v natalu je ZELO pomemben, pri samem smislu zivljenja, posledicno poklicu in tudi partnerstvu......sam tranzit jupitra na sred. tocko Su/Mo lahko pomeni izboljsanje na kateremkoli podrocju zivljenja......ob primernih progresijah/lokih ali pocasnih tranzitih na venero ali vladarja 7. lahko pomeni dobre case v partnerstvu, veselje... ce pa nisi v zvezi to lahko pomeni, da nekoga spoznas... ...Su/Ma in Mo/Ve se ne splaca gledat... pol rajs glej tranzite na Ve/Ma... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 ja mam kr neki izkušenj z njimi Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 30. september 2008 Prijavi Deli 30. september 2008 Kakšna je razlika med tranziti in progresijami? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 Včasih sm še kej pametnega zvedla na tem forumu, zdej pa... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 Kakšna je razlika med tranziti in progresijami? Tranzit pomeni položaj planeta, ki je npr. danes dejansko v aspektu z natalnim planetom, oz. tranzit planeta skozi določeno hišo. Progresija je simbolično gibanje planeta. Seveda je progresij kar nekaj. Kako se bo vse odražalo v karti pa je odvisno tak od tranzitov kot tudi od progresij. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 Kakšna je razlika med tranziti in progresijami? malo še dopolnim: pri progresijah gre za naš notranji razvoj medtem ko gre pri tranzitnih aspektih bolj za zunanje vplive.Medtem ko se planeti po progresivni karti gibajo počasi, recimo Luna 2.5 let v enem znamenju, se planeti pri tranzitih gibljejo velikohitreje. Recimo tranzitna Luna deluje samo pol ure. Tudi tranzitni Pluton deluje nekaj mesecev medtem ko se v progresijah skoraj ne premakne skozi celo življenje. Morda kakšno stopinjo. Nekako v tem stilu Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dvanajst_opic 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 Joj Mantis men so Tehtnice nekaj najhujšega...čist vsaka k sem jo spoznala ful na veliko opravlja pa na začetku se ti tok prilizuje da je kr groza potem pa sam nož v hrbet, ko pride nekdo, ki je tisti trenutek bolj zabaven...ne bom pa rekla, da so vse take ampak jaz sem imela z vsemi podobne izkušnje...zgledajo že mile ampak to je sam fasada...Sej mi Škorpijoni pa tud neki ful zaj... zgledamo pa se tud ne strinjam s tem, ker to je pa naša fasada zato, ker nas lahko ful hitro prizadanejo... Sem čist zabredla ven iz teme... Nelika pa sej jaz sem tudi muhasta...mislim, da je vsak muhast na trenutke... 21.10..... Citiraj ...lahko bi bilo slabše... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 bejžmo....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dvanajst_opic 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 ne bo treba...sem najbolj prijazna oseba na svetu....prsežem... Citiraj ...lahko bi bilo slabše... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 hm.....bom ostala še mal skeptična..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dvanajst_opic 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 no ja, biti pozoren ni nikoli odveč.... glede na to, da si "stara mačka" tega foruma bi te pa nekaj vprašal...malo sem pričel brskati po astrologiji tega foruma, pa malo sem potem skočil na astro.com, ampak žal čisto nioč ne štekam kart...ne bi rad težil in prosil za razlago, bi bilo pa fejst če bi mi kdo svetoval (ti?) kje bi našel razlago..nekaj sem zadnje čase na bojni nogi s svojo drago (ona bi rekla da sem muhast, jaz pa da že imam zakaj biti muhast), pa me res zanima "napoved".... hvala vsakemu ki se bo potrudil za začetnika.... Citiraj ...lahko bi bilo slabše... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 ha.....a vidiš zdej, kaj pomeni biti v dobrih odnosih s sočlovekom/sočlovekinjo....?....zlo pomembna stvar......evo, prva lekcija......(hecam se.....)......variant je več.....lahko napišeš svoje rojstne podatke, uro in kraj....in pol čakaš, kdo bo na volji za odgovor...oboroži se s potrpljenjem in ne misli, da boš dobil vse odgovore po sistemu "takoj in zdaj".....sej to ti pravim sam zato, ker si še nov....pol ko ti bo že mal bolj jasno, pa vprašaš za kakšno posamezno reč, ki te zanima......ne morš vse naenkrat...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dvanajst_opic 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 hja...med tem pa prebiram astro del foruma... Citiraj ...lahko bi bilo slabše... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 med čakanjem na konc hladne vojne al med čakanjem na odgovor....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.