dvanajst_opic 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 saj se trudim tudi sam...ziher pa je kje kakšna slovenska stran z razlagami, a ne...že letim na gugla... med čakanjem na konc hladne vojne al med čakanjem na odgovor....? ma glih časovno sva se ujela s tipkanjem... med čakanjem na odgovor... Citiraj ...lahko bi bilo slabše... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 uf....o slovenskih astro straneh vem bolj malo....sam a si pogledal tle na luninem....mislim, da je ln magazin....poiščeš malo šolo astrologije za začetek.....od knjig je men bla za začetnike fajn ena velika temnomodra (parker....al nekaj takega)....sicer pa se mi zdi, da na astro.com sploh niso slabe razlage....razen, če je angleščina problem......drugač ti bo pa še kdo kaj povedal na to temo bolj uporabnega od mene......no, sam ne obupat..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dvanajst_opic 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 astrocom kar gre...sem že not padu...hvala za prijaznost... Citiraj ...lahko bi bilo slabše... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 Ok, thanx za razlago....Sam bolj pa vplivajo tranziti ali progresije? Kr če vidim tole svojo karto s progresivnimi planeti na astro.com, pol vidim veliko gužvo tamle v 12. hiši (pluton, saturn, luna) :xx!: Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 pa sej to sploh ni slabo.....ven bo potegnilo stare reči....recimo razna prepričanja....pa bilanco lastno nardit.....pogledat, kaj se skriva v podzavesti.....trazni strahovi, dvomi in podoben staf.....ko se to ozavesti, sprejme in neha delovat po starih principih, je vse skup bistveno boljše.....pkuton bo pri tem temeljit....saturn bo pa poskrbel, da se bodo novi vidiki bolj utrdili.....pa zihr boš ene stvari kr vedela, da še sama ne boš vedela kako in od kje ti.......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 Thanx Ampak jaz mam ta dva klinca že itak v 12. v natalnem, pa mi še nič dobrga nista prnesla...buhuhuAmpak živet morm s tem, druga mi ne preostane Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 kera dva....?.....ko mamo zadost kilometrine se sčasoma navadimo, da jih znamo na nek način uporabljat....to je tako, ko da bi trmo pretvorili v vztrajnost....sa kot primer.....pa ko se nehamo na minuse osredotočat, ponavadi spoznamo, da so tud plusi...... a ni tako....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 Tako je Drgac sta pa ta dva klinca pluton in saturn Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Skutka 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 devica-jaz sem na istem-imam tako plutkota kot saturna v 12 hiši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 sej sta prav kul....pluton in saturn....vidva pa da ne bosta zdej skupaj jokala.... ....(hecam se.....)...... a bi bil kdo tolk prjazen, pa bi devici in skutki naštel pozitivne strani plutija in ata saturna v 12h....?....resno.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 ooooo thx mysti......ker men ne verjamejo.... sej v bistvu je fora sam v tem, da ko ozavestimo stvari in se nehamo ubadat z nekimi lastnimi predstavami in prepričanji in ostalo navlako in res pogledamo na dno....pol so to naše resnice...ne več resnice naših staršev, pa vse žlahte, pa neke kolektivne resnice, ki tako rade lenarijo v preteklosti... bolš da neham....pol se sam zafilozofiram..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 Pluton v 12. hiši je zelo močna pozicija; velika moč in soočenje z globljimi resnicami. Čeprav so boleče, znajo biti v veliko olajšanje. Najhujše so stvari, ki so v podzavesti in se ne znaš dokopati do njih. Pluton v 12. hiši se mi zdi, da je super za dobro intuicijo, samo itak je dosti odvisno od aspektov.Mimogrede:Astrologija lahko upošteva Pluton & njegove "astro vplive" šele od leta 1830 naprej.[pred tem tega planeta, pritlikavega planeta po Mednarodni astronomski zvezi [iAU]astrološki izračuni niso mogli upoštevati, ker ga preprosto sploh niso poznali.Kot tudi ne Urana do leta 1781, Neptuna do leta 1846.Planetoid Sedna bil odkrit šele leta 2003, Xena - 10. planet bil odkrit šele v juliju 2007[po velikosti malce večji od Plutona]. Starejša astrologija [astro izračuni] torej do odkritij navedenih planetov, planetoida Sedne"astro vplivov" le - teh ni upoštevala konkretno, ker jih ni niti poznala.Oz. je njih "astro" vplive pripisovala do takrat poznanim planetom... Več informacij; Objava #283http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...mp;p=1055457707 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 aha...in kaj zdaj...bi morali vse po starem razlagat....hja....najbolš, da zmečemo asfalt dol s cest, ukinemo elektriko in hajd nazaj v votline.......zanimiva opcija..... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 aha...in kaj zdaj...bi morali vse po starem razlagat....hja....najbolš, da zmečemo asfalt dol s cest, ukinemo elektriko in hajd nazaj v votline.......zanimiva opcija..... .... Ja, čeprav planetov niso poznali, je bil njihov vpliv čutit, samo razlagat si niso znali. Bog vedi, verjetno je še kje kaj, kar močno vpliva na nas, pa se tega ne zavedamo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 Bog vedi, verjetno je še kje kaj, kar močno vpliva na nas, pa se tega ne zavedamo. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 Se strinjaš Čveka? Marsikaj je še za tančico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 "Meditacija" notranjega Uvida, druge prakse skozi leta tančice razprostrirajo lahko.Kot tudi Življenje samo. Vesoljni vplivi se zaznajo, nimajo pa vpliva "rušilnega" v kaki večji meri. Life is Life. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 oj,mi lahko kdo razloži veliki kvadrat v progresijah med Luno, Soncem in luninima vozljema. Luna je na vrhu 5. hiše v Dvojčkih, Sonce v opoziciji je točno na vrhu 11. hiše v Strelcu. Severni vozelj je v 7. hiši v Devici, Južni pa seveda v 1. hiši v Ribah. Ta veliki kvadrat je ekzakten (na 22 stopinji). Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kr en kmet 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 http://www.sexyemilie.com/?id=812227kliknte pa probite pridt na čim več klikov tut vi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 oj,mi lahko kdo razloži veliki kvadrat v progresijah med Luno, Soncem in luninima vozljema. Luna je na vrhu 5. hiše v Dvojčkih, Sonce v opoziciji je točno na vrhu 11. hiše v Strelcu. Severni vozelj je v 7. hiši v Devici, Južni pa seveda v 1. hiši v Ribah. Ta veliki kvadrat je ekzakten (na 22 stopinji). Hm, zdej ne vem, če ti je un kmet dovolj pojasnu vse skupi, pa če si razumela, meni je bla po pravici povedano razlaga kr všeč, a pustmo.... Sm ti hotu še jaz odgovorit. V bistvu veš, da progresije, tranziti, solar ne dajo čisto nič drugega, kar v natalu ni dano. Zato je razlaga progresij usodno povezana z natalcem. In ker tvojga natalca ne poznam, ti podajam teorijo, da si sama prečekiraš pol vse skupi. Res nove aspekte v progresijeh lahko naredijo le Lunca in osebni planeti. In ko se to zgodi, to pol skor vedno nakazuje na pomembne dogodke v tvojem življenju. Lunca je sploh najpomembnejša pr teh razlagah. Če si recimo imela v trenutku rojstva dva osebna planeta v trigonu al pa sekstilu in če ti ta dva zdej v progresijah tvorita kvadrat ali pa opozicijo, pol je to tisto leto, ko je potrebno povlečt neko korist iz natalne energije in in možnost, da izkoristiš življensko šanso, ter uporabiš progresivne aspekte pozitivno. V obratnem primeru, ko natalni kvadrat, ali opozicija postaneta sekstil ali pa trigon, je pa čas, da izkoristiš natalni izziv ali blokado, za pretok energije na nekak pozitiven način. Evo, sam teorija, k pač ne poznam tvojga natalca, a upam, da kapiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 oj,mi lahko kdo razloži veliki kvadrat v progresijah med Luno, Soncem in luninima vozljema. Luna je na vrhu 5. hiše v Dvojčkih, Sonce v opoziciji je točno na vrhu 11. hiše v Strelcu. Severni vozelj je v 7. hiši v Devici, Južni pa seveda v 1. hiši v Ribah. Ta veliki kvadrat je ekzakten (na 22 stopinji). Aja, še pojasnilo Lunce v peti, če te zanima : Ko se Lunca znajde v peti, se tvoja čustva nekako prebudijo, bodisi do tipčka, bodisi otrok in se na nek način spremenijo. Lahko te povleče v kako novo, kreativno področje, al pa si dobiš nek čisto nov pristop do izkazovanja čustev. Mogoče boš šla skoz kako bl nestalno obdobje, lahko bi celo mesečno menjala tipčke, s pozitivnimi aspekti je ponavadi to čudovito obdobje, življenje teče gladko, ful je lepo vse okoli tebe, romantično, hecno...... Ma, je treba videt natalca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 30. december 2008 Prijavi Deli 30. december 2008 Zanima me, kaj je bolj občutno: tranziti ali progresije. Ok, progresije so na daljši rok. Ampak katere posledice so občutnejše? Pri progresijah se gledajo po navadi natalni planet v aspektu s progresiranim...a ne? Kaj pa aspekti med progresiranimi planeti. Jaz mam recimo progresirano sonce v konjunkciji s progresirano venero. Prelep aspekt, da ne bi mel nobene teže... Pa še to...če se upošteva oboje (tranz. planet- prog planet IN prog planet- prog planet), kaj je bolj pomembno? Ojej...danes sem tako šolsko razpoložena...kako vznemirljivo... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 30. december 2008 Prijavi Deli 30. december 2008 Aja, še pojasnilo Lunce v peti, če te zanima : Ko se Lunca znajde v peti, se tvoja čustva nekako prebudijo, bodisi do tipčka, bodisi otrok in se na nek način spremenijo. Lahko te povleče v kako novo, kreativno področje, al pa si dobiš nek čisto nov pristop do izkazovanja čustev. Mogoče boš šla skoz kako bl nestalno obdobje, lahko bi celo mesečno menjala tipčke, s pozitivnimi aspekti je ponavadi to čudovito obdobje, življenje teče gladko, ful je lepo vse okoli tebe, romantično, hecno...... Ma, je treba videt natalca. oj kokotec,tudi v natalu imam Luno (v 4. hiši) v opoziciji s Soncem (v 10. hiši). Moja čustva pa zdej že par mesecev divjajo kot nora. Hvala. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 30. december 2008 Prijavi Deli 30. december 2008 oj kokotec,tudi v natalu imam Luno (v 4. hiši) v opoziciji s Soncem (v 10. hiši). Moja čustva pa zdej že par mesecev divjajo kot nora. Hvala. Lp A veš kaj ponavadi pomeni, če maš v natalu Sonce opozicionirano z Lunco? Da se najbrž tvoji starši takrat, ko so te delali niso lih najbolj razumeli. Primi jih za uho oba in jima povej kar jim gre. V bistvu je to, kar pišeš konflikt med egom in čustvi. To najbrž dogaja. Notranja napetost pr tebi, ki lahko pripelje do velikega elana, do sposobnosti, da sedaj nekaj lepega zase lahko narediš. V bistvi jing in jang princip. Želim ti, da bi se ti izšlo čibolje zate. Kakorkoli se že obrne. Lepe Praznike tut tebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 3. januar 2009 Prijavi Deli 3. januar 2009 Se poskušam razumet zadnje čase, pa me še kar spodnaša ... čustva/razum se tepeta ... ne gre in ne gre.Grem gledat progresije, med drugim ... da o solarnem povratku ne govorim.Pa že v natalu mam precej teh aspektov, kjer se mi razum in čustva tepejo (že sonce, luna in asc ne klapajo skupaj - kozorog - oven in dvojčka). No v glavnem ... progresije. Luna, čustva ... sami kvadrati.Luna kvadrat Sonce, 6aplikativenLuna kvadrat Merkur, 1aLuna kvadrat Mars, 2a (s tem, da je Mars v natalu Lunin dispozitor)Luna kvadrat Jupiter, 6 separativen ... vsaj ta Pa Luna in Kiron sta v konjunkciji ... Pa ... pa Plutončk je zlezel v 4. hišo in Uran v 5. Pluton, ki mi v natalu dela same kvadrate (Sonce, Mars), mi zdaj tvori trigone Ma, tko je, kaj vem, okoli se šušlja, da aspekti Lunce v sekundarnih progresijah ponavadi nakazujejo na resnične dogodke. Tko da bi lahko malčk pizdila, pa z nekom boš nekaj razčistila. Hkrati s tem, se ti bodo zgodili še problemi vezani za deveto in dvanajsto. Z deveto je seveda tu mišljena povezava na job. V glavnm, se boš kar osredotočila na finance, pa finance in tudi finance. Je pa to obdobje, ko člouk nekako ugotovi, da zgublja kontrolo nad samim seboj, ko ga zunanji dogodki nadvladajo, ko se počuti osamljeno. Ma, bodo razočaranja, ja, a bodo tudi minila. Po pravici povedano, bo potem, ko to mine, vse boljše, lažje, lepše. Povzetek bi pa bil, da je to zatišje po nevihti, da se je vse, kar se je melo za zgodit, že nekako nakazalo, le pikico na i bo treba postavit, odločno in pametno, pa uredit finančno stanje. Preostali čas, se boš pa z lepimi stvarmi ukvarjala in celo uživala vsake tolko. Don`t panic. Be cool.Prej al slej bo posijal sončk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.