Skoči na vsebino

Progresije

magda

Recommended Posts

me zanima, če se začnejo spremembe pri prehodu p. asc iz enega znamenja v drugo, ko je dejansko asc na 0° al že malo prej xrolleyesx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

sama sebi zadosti. ja in ne. so še drugi dejavniki v karti.

ja, ko se za kaj odločim, me res nič ne ustavi. ko verjamem v lasten uspeh, verjamem in sledim pogumno, pol me nič ne prepriča v nasprotno.

"moje" materialno. ja, ene stvari so res samo moje ... zaradi higiene. in jih ne posojam.

občutki na višku. lahko so vzneseni, ja. al jih pa pač ni.

ne, mislim, da ne delujem temperamentno. impulzivna, ja. ampak zadržana.

OK, ostalo ne komentiram.

glede na to, da mam še Venero v Levu (pa Mars x:Dx ), so mi všeč moški, privlačni na pogled, ki dajo nekaj na obleko in stil.

za ekstrasenzorne sposobnosti je "kriv" še Uran na ASC, pa Neptun v 1. x:Dx

je pa Luna v 8. hiši nagnjena k depresijam in osamljenosti.

vse paše, samo uresničit se mora. x:Dx

Ma niti pod razno se ne strinjam, da je Lunca v osmi nagnjena k depresijam in osamljenosti. Od kje ti to ? :eek:

Uresničlo se bo takrat ko boš ti tko hotela, pa še kak tranzit se bo moral enak ku v natalcu narest, pa v solarju, progresijah in direkcijah. x;)x

Oki, tut jest ostalga ne komentiram. x:Dx

Tnx, Kokotec, upajmo, da še ni konec z doseganjem zadev v življenju :vragec: .

Hočem reči, da bi težko prenesla, da je to vrhunec, oz. da se tu začne pad, stagnacija xrolleyesx

Natalni Jupiter je v sekstilu z Soncem, ki je v 8. hiši v Škorpijonu in v kvadratu z Venero in Plutonom, ki sta v konjunkciji in 7.hiši v Tehtnici.

Sej ni noben reku, da je česa konc. Sam da je vrhunec tega 27 letnega obdobja. Pa še kaka lepa spremembica te čaka. x;)x

Če boš vse prou naredila, ne bo padca in stagnacije, ampak končno tisto, kar si si želela. :palec:

me zanima, če se začnejo spremembe pri prehodu p. asc iz enega znamenja v drugo, ko je dejansko asc na 0° al že malo prej xrolleyesx

Največkrat že prej. x:px

Sej ni noben reku, da je česa konc. Sam da je vrhunec tega 27 letnega obdobja. Pa še kaka lepa spremembica te čaka. x;)x

Če boš vse prou naredila, ne bo padca in stagnacije, ampak končno tisto, kar si si želela. :palec:

Hvala Kokotec. Upajmo! Trudim se itak. x:)x

• 2 months later...
Ali menite, da lahko progresirana Luna v 5. hiši v Dvojčkih prinese trajno in kvalitetno vezo ali je zaradi Dvojčkov tukaj precej neresnosti in hkrati samo nekaj bežnega? Mislim koliko ima ta Luna sploh možnosti za razvoj trajne veze?
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Ali menite, da lahko progresirana Luna v 5. hiši v Dvojčkih prinese trajno in kvalitetno vezo ali je zaradi Dvojčkov tukaj precej neresnosti in hkrati samo nekaj bežnega? Mislim koliko ima ta Luna sploh možnosti za razvoj trajne veze?

Malo, a upanje vedno umre zadnje. :inocent:

Ps.... kaj ko bi enkrat za spremembo, namesto direktorijev, solarijev, sintetizatorjev in kaj vem česa, enkrat za spremembo poslušala tvojo intuicijo, ki ni tko švoh????? Sam enkrat, za štos. :inocent: A? :o|o:

• 3 weeks later...
so občutki premočni pa jo preglasijo :o|o:
vedno prvi občutek velja..potem se vklopijo čustva in možgani in nastane kaos :)

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

vedno prvi občutek velja..potem se vklopijo čustva in možgani in nastane kaos :)

kaos je trenutno moje drugo ime x:Dx možgani so najhuje ja...

čeprav tale prvi občutek je včasih malo fake...se mi je že zgodilo, da je bil prvi vtis ful fajn pa mi oseba potem, ko sem jo spoznala ni bila všeč in tudi obratno...

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

naslednjo leto se pri meni začne... x:Dx :palec: :2src: same huddee progresije..

P mars pride na N sonce

P luna pride na N asc

v letu 2011

P sonce na N venero

P luna na N mars

potem pa

P luna na N sonce....

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

naslednjo leto se pri meni začne... x:Dx :palec: :2src: same huddee progresije..

P mars pride na N sonce

P luna pride na N asc

v letu 2011

P sonce na N venero

P luna na N mars

potem pa

P luna na N sonce....

No tole res niso hude progresije. Progresiven mars na sonce ti lahko prinese precej več fizične energije kot jo imaš sicer. Izkoristi za fizične dejavnosti, hojo, rekreacijo. Progresivna luna na ASC pomen, da boš precej bolj mehka, to itak ni hudo, mogoče bolj občutljiva, kje pa poglej na vladarja ASC.

P sonce na N venero je prekrasna progresija, sigurno kaže močno zaljubljenost oz. nekaj lepega, srečnega, veselega. Konjukcija P lune na N mars pa bo sigurno kaj v povezavi z materinstvom, mogoče mal močnejše menstruacije, al pa kaj borbe v tej navezi?? Seveda pogledaš še ostale tranzite, ki so na delu v tem času. Nikoli ne glej samo gole progresije.

Guest VilaSonca
trenutno mi dela progresirana Luna v 7. hiši sekstil na natalno Sonce. x?x pa tranzitni Merkur mi glih šetka po DSC. pestro je.

trenutno mi dela progresirana Luna v 7. hiši sekstil na natalno Sonce. x?x pa tranzitni Merkur mi glih šetka po DSC. pestro je.

:palec: Velik dogaja v hiši partnerstva in to z moški osebami (sonce), merkur po DESC pomeni veliko komunikacije s partnerjem, v mnogih primerih so to mlajše osebe, partnerji, al pa precej merkurjansko obarvani (dvojčki, device)?

Guest VilaSonca
ja, sem kr opažena kot ženska, velik je druženja in čveketanja, zajebancije. pa partner (če lahko tko rečem) je mlajši in Devička. xDDx

No tole res niso hude progresije. Progresiven mars na sonce ti lahko prinese precej več fizične energije kot jo imaš sicer. Izkoristi za fizične dejavnosti, hojo, rekreacijo. Progresivna luna na ASC pomen, da boš precej bolj mehka, to itak ni hudo, mogoče bolj občutljiva, kje pa poglej na vladarja ASC.

P sonce na N venero je prekrasna progresija, sigurno kaže močno zaljubljenost oz. nekaj lepega, srečnega, veselega. Konjukcija P lune na N mars pa bo sigurno kaj v povezavi z materinstvom, mogoče mal močnejše menstruacije, al pa kaj borbe v tej navezi?? Seveda pogledaš še ostale tranzite, ki so na delu v tem času. Nikoli ne glej samo gole progresije.

http://www4.slikomat.com/09/0511/k1m-arssss.giflunca..sj hudooo pomeni dobro, fajn... x;)x x;)x

hvala za odgovor. x;)x

pri teh progresijah bo zanimivo, da se bodo skoraj vse istočasno dogajale.no, te tri se bodo.konec leta 2010 in vso leto 2011.

P sonce konjukcija N venera

P mars konjukcija N sonce...

P luna konjukcija N mars...(v letu 2011 sledi N merkur(vladar 5.hiše) in N sonce(vladar 7.hiše)

sem še malo tranzite prečikirala.. x:)x

T saturn bo avgusta 2011 na isti stopnji kot N pluton.(8.hiša)

N pluton tvori same dobre aspekte v natalni karti;

pluton trigon mars

pluton sextil saturn

pluton sextil neptun

pluton trigon ASC

T jupiter bo v tistem obdobju v konjukciji z N venero

2012 leta se bo pomaknil na isti položaj kot je v natalu(v 3.hišo)..

drugače, pa nisem opazila nič posebnega.. :vio:

aja...

konec leta 2012 se pomakne T saturn na 4' škorpijona, kjer je N luna.

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

• 2 weeks later...

Živjo,

Kdaj se že, glede na znamenje progresivne lune, priporoča odpret oz. začeti lasten business, in kdaj se odsvetuje?

Spomnim se le, da ponavadi ni priporočljivo, ko je progresivna luna v 12 hiši.

lp

Guest VilaSonca
le kaj mi bo prinesla progresirana Luna v 7. hiši v sekstilu na natalno Sonce te dni, ki prihajajo? :2src: da ne omenjam, da se moje prog. Sonce približuje natalni Veneri mojega xsrcx ...

• 2 weeks later...
mene pa zanima kako se iz progresij vidi prekinitev s partnerjem...ima mogoče kdo kakšen primer...npr če v natalu Merkur predstavlja partnerja ali potem tudi v progresijah gledamo kaj se dogaja z Merkurjem???

mene pa zanima kako se iz progresij vidi prekinitev s partnerjem...ima mogoče kdo kakšen primer...npr če v natalu Merkur predstavlja partnerja ali potem tudi v progresijah gledamo kaj se dogaja z Merkurjem???

A lohk sam neki popravm? :inocent:

Si mislna Marsa, ane da si mislna Marsa? :eek: x;)x

ne vladarja 7. sem imela v mislih

Aja, to...

Ja, bi reku da ja. Predvsem bi morala pogledat njegove aspekte v natalu, pa če se v progresiji spremenijo. Ne gledat kaj preveč novonastale aspekte, k jih v natalcu ni.

Predvsem se gleda recimo aspekte, k so v natalu enostavni, pol v progresijah pa tvorijo neko konfiguracijo, recimo T kvadrat, al pa veliki trigon, jod......al pa recimo zlo pomembno, ko T kvadrat postane velik križ.......

Sam mora bit na več straneh to vidno, vsaj treh, je treba še progresirano lunco pogledat, pa solarca......

Sicer se pa prekinitev vidi v konjunkciji Mars - Lunca, nakazuje jo Venerca v sedmi, afliktirana z Uranom, v ženskem chartu Uran kvadrat Sonček, ascendent, Lunca v ribicah, pri moškem chartu Uran kvadrat Lunca, Lilith v enajsti, Merkur konjunkcija Uran ( nenadno, čudno ), kak malefik u sedmi hiši, Saturn v kvadratu s Sončkom, Lunco, pa Uran v konjunkciji s Saturnom, .....

Če je ona kriva, se vidi v kvadratu Sončka z Lunco, pomeni prepir. Pa Mars kvadrat Venera, al pa Neptun, Lunca v aspektu z Venerco, afliktirano z Neptunom - njena nezvestoba. Uran kvadrat Sonček je pa njegova nezvestoba, al pa Lunca kvadrat Mars, pa Venerca v ribicah, devici, dvojčkih, pol je njegova nezvestoba.

Če je Venerca afliktirana s Saturnom je ljubosumje.

Ma....dost je tega.

A je možno, da kaže na prekinitev progresirana Luna v 5. hiši v konjukciji z progresiranim Merkurjem...oba delata konjukcijo na natalno Sonce v 5., ki pa je v eksaktni opoziciji z natalnim Saturnom...

V sami karti je kar nekaj pokazateljev ločitev npr. opozicija Lune z Uranom, opozicija Venere in Pluton ter opozicija Sonca in Marsa. Natalni Merkur je tudi v opoziciji z natalnim Plutonom nima pa nobenga aspekta Merkurja in Lune v natalu.

A je možno, da kaže na prekinitev progresirana Luna v 5. hiši v konjukciji z progresiranim Merkurjem...oba delata konjukcijo na natalno Sonce v 5., ki pa je v eksaktni opoziciji z natalnim Saturnom...

V sami karti je kar nekaj pokazateljev ločitev npr. opozicija Lune z Uranom, opozicija Venere in Pluton ter opozicija Sonca in Marsa. Natalni Merkur je tudi v opoziciji z natalnim Plutonom nima pa nobenga aspekta Merkurja in Lune v natalu.

Ja, je možno ja.

Progresirana Lunca v peti ( v kerem znamenju? ) kaže na spremembo čustev, nekaj novega, drugačnega, na menjavanje partnerjev... Btw, nakazuje tut na možnost rojstva otroka. No in če je taka lunca v konjunkciji z Merkurjem, nakazuje še na vsa vprašanja doma, družine, partnerstva. Ker mava še konjunkcijo s Sončkom, pol je tu še vsa zadeva zlo temperamentna, zlo enostransko gledanje na situacijo, samovoljo, želja po ljubezni drugega, egoizem, prekomerna pričakovanja.

Ker je tu tut Saturn, bi lahko nakazovalo, da je tretje vmešana oseba starejša, mogoče celo udova. :eek:

Ma...... :inocent:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...