Volk K.L. 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 A tebe kej kurc gleda? Če te, povej zakaj P.S. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>A tebe kej kurc gleda? Če te, povej zakaj P.S. Ojaaa....se tud zgodi.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 volk, a je s tabo vse ok? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Do zdej me še ni - vsaj ne da bi jaz vedla včasih koga drugega v mojem imenu gleda, ampak ta mi mora fejst na žul stopit, da mu ga privoščim, da ga gleda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>A tebe kej kurc gleda? Če te, povej zakaj P.S. Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Hehehe,mene vsak dan, pa rokujeva se tud k grem scat! Drgač pa bl beybe gleda! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Hah, tale tema me pa spominja na tisti hec, ko je šla Ribnčanka v LJ v Tivoli za grm lulat, ker ni mogla več zdržat, pa pride policaj pa pravi, Mamca, kaj pa je to zdaj, lejte, tamle piše VE-CE pa se lahko greste tam polulat. Pa Ribnčanka reče: Piše pa, piše! Tamle na plankah je tud pisalo Kurc te glijeda pa nej blu neč res! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Ja, tehnologija je že tolk napredvala, da bo verjetno tudi to mogoče, če že ni! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pa Ribnčanka reče: Piše pa, piše! Tamle na plankah je tud pisalo Kurc te glijeda pa nej blu neč res! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. november 2004 Avtor Prijavi Deli 20. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>volk, a je s tabo vse ok? Blackie Triple X: Hehehe,mene vsak dan, pa rokujeva se tud k grem scat! Drgač pa bl beybe gleda! Da da zelo dober in zvest prjatu je ane . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Da da zelo dober in zvest prjatu je ane . Ja, nikol te ne pusti na cedilu, pa zmer je ob teb! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Moj Kurac Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>A tebe kej kurc gleda? Če te, povej zakaj P.S. VOLK JE ČIST V KURCU Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. november 2004 Avtor Prijavi Deli 25. november 2004 Ja jaca so že čist polna. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. november 2004 Avtor Prijavi Deli 25. november 2004 Aakhuta ga tud' neki kurc gleda!!! Lohka bi si vsaj lukn'aste štumfe sezul, bemti! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. december 2004 Avtor Prijavi Deli 4. december 2004 Lohka damo še kakšno od Aakhuta. Zdaj ne vem kero bejbo je obdeloval na tej slikci? Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Lohka damo še kakšno od Aakhuta. Zdaj ne vem kero bejbo je obdeloval na tej slikci? AAAAAaaaaaassstraaaaaa....prjau zlorabo 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. december 2004 Avtor Prijavi Deli 4. december 2004 Aaa saj res, maš prou. Saj si že enkrat omenil. Ovo i nije tako loše i ja bih to radio . Astraaaaa kje siii? Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> AAAAAaaaaaassstraaaaaa....prjau zlorabo 666 zlomkou....tralalabemu jaz sem se pa ustrašla da je kdo mojo sliko uporabil za fotomotažo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. december 2004 Avtor Prijavi Deli 4. december 2004 Ajajajaaaaj, kva? Pa ne da si se zagovorila? Ti z Aakhutom al kva? Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Volkec sm rekla fotomontaža šala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. december 2004 Avtor Prijavi Deli 4. december 2004 Ajaaaaaaaaaaaaaa fotomontažaaaa?!!!!! Sm se že ustrašu da je šlo tko daleč. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.