Skoči na vsebino

Nova vlada

astra

Recommended Posts

• Komentarji 428
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}> Se sploh zavedate kakšno moč ima notranji minister in kakšne zlorabe so tu vse možne? Saj ne morem ..

..pripravljenega v glavi˝ že neki časa, presenečenje nekak, samo za Janšo bo to bolj varno, ker pregled bo vsaj imel bolj direkteno lahko (kot pa prej ,ko je bla Lds), ker je bilo polno informiranega omejevanja.. :palec:

:inocent:

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Deli na socialnih omrežjih

Po prvih komentarjih sodeč...je predvsem novi minister za notranje zadeve naredil odličen vtis... :eek:, pa Virant tudi...

Mravljakova pa :xx!: ...kako je ni sram, na večino vprašanj sploh ni dala odgovora...so ji drugi pomagali...kakšna sramota..zanjo in za SLS... xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

:eek: kaj pa boš pri njej...sem mislila,da te bolj kmetijska ministrica zanima...

..in ko smo že pri njej...me zanima, kaj pomeni.."borila se bom za odpravo nepotrebnih nadstandardov, ki veljajo v slo kmetijstvu...vendar ob upoštevanju zahtev po varni hrani"...hm x?x x?x x?x

in odpraviti majhne kmetije, samo velike kmetije so dobičkonosne... :xx!: ..

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>Pa kaj zaj.....ma pa smisel za investicije, ne  x;)x  x:Dx

Edino kar ma SLS omembe vrednega v tej vladi je.......Desusov Erjavec  x;)x  x:Dx

xrolleyesx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Mravljakova odstopila na lastno željo in svoj odstop imenovala "visoko etično dejanje"... xrolleyesx ...predvsem zaradi neugodnih vprašanj o njeni koruptivnosti...

Sramota za stranko, da jo je sploh predlagala...in še večja sramota, da je ni umaknila...ko je videla njeno blestečo pripravljenost :xx!: na hiringu..

Zver deloval všečno x^x ..problemi, ki jih je v šolstvu omenil...so dejanski problemi...in se je potrebno z njimi spoprijeti...

Tudi Erjavec je ok...pohvalil stanje ..ki ga je ustvaril predhodnik...

Simoniti???...ne vem, kaj ga tolk pluralizacija medijev muči... xrolleyesx

Bajuk???...govori predvsem o analizah in analizah...zaveda pa se, da je euro prednost... :palec: ...na nekaj zelo konkretnih vprašanj pa ni imel odgovorov...recimo o finančnih posledicah obljubljenega zvišanja pokojnin, zmanjšanju obdavčitev in podobno... :o|o:

Astra

Per aspera ad astra

Men pa bajuk ni vsec, v bistvu mi je celo zoprn, sam se mi pa vseen nekak zdi, da zna kaj tud povedat pa tko...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne ne, saj nisem mislila sploh konkretno, mal sem pri sebi postavljala, nisem poslusala, je bila sam na bajuka samega pripomba...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, saj si nisem izmislila...prosili so ga, naj pove finančne učinke napovedanega ukrepa...ne na 1 ampak na 5 milijard ...od oka torej...pa ni vedel..

Pa je bil ves čas v stiku s financami...ni torej nek novinec na tej sceni...in to pove tudi, kako na slepo so obljubljali nekatere stvari...

Astra

Per aspera ad astra

ma kaj ti izpostavi... :D

ker sicer je Bobnar cist ok post napisal, razen prvega in zadnjega stavka, 'ta' pa direktnega na tole (jasno). :|||

Picasso

da ti najprej odgovorim na zgornje vprašanje...ne, odgovorov jaz nimam...injih tudi ne rabim imeti...ker računam na to, da jih ima tisti, ki je kandidat za finančnega ministra..

ja, stik s financami ima ves čas, saj je bil v odboru za finance...pa tudi v "vladi v senci"...

aja, po tvoje bi ga naj spraševali samo, kar res ve...recimo koliko je 2+2...da bo ziher znal al kaj...

z vso pravico so postavljali ta vprašanja, saj so nekatere obljube del koalicijske pogodbe in ne samo komisijo, vsakega od nas bi moralo zanimati...kakšne finančne učinke bodo imele postavke koalicijske pogodbe...in s tem, ko niti na 5 milijard x!x približno ni znal odgovoriti,me zanima, kdo pa je tisti, ki na to zna odgovoriti...in zame je to dokaz...da so obljubljali na slepo...samo, da jih pridobijo...

lahko me vprašaš, kako bodo tekli naši posli čez eno leto...ker bi lahko dol zaprli, če tega neb vedeli.. xrolleyesx ...kaj misliš, da delamo iz meseca v mesec...pa sproti vidimo, kaj bo???...

plane imamo izračunane in finančno ovrednotene za 5 letna obdobja...zato pa potrebujemo STABILNO vlado in makro izračune, na katerih lahko potem mi gradimo svojo poslovno politiko...

in zelo dobro imamo pripravljene variante, kaj narediti, če...pa tudi vse projekcije in raziskave tržišča redno opravljamo...v tem trenutku pa je na mizi 10-letna projekcija...kar je nujno potrebno, če se spuščaš v velike investicije...in ta projekcija je vezana na evropsko in slovensko napovedano gospodarsko rast...

In od bodoče vlade imam pravico pričakovati, da bo vodila stabilno gospodarsko politiko..in da bo vsaj finančni minister vedel, kakšna je teža njegovih obljub...

če bi mi ravnali "od oka"...lahko jutri ostanemo goli in bosi...če tako ravna minister, lahko goli in bosi ostanemo vsi, tudi ti...

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>

ker sicer je Bobnar cist ok post napisal

niti malo se ne strinjam, da je bobnar napisal ok post...to lahko napiše samo nekdo,ki slepo verjame v svojo stranko...

Pa še to...sem se zdaj spomnila...tale je iz "dobro obveščenih krogov".. x;)x ...janša je resno razmišljal, da obdrži Mramorja, samo potem je Bajuk postavljal nemogoče zahteve...

*vprašaj svojga šefa kdaj o tem, če boš imel priložnost...

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>... računam na to, da jih ima tisti, ki je kandidat za finančnega ministra..

x:Dx :palec:

aja, po tvoje bi ga naj spraševali samo, kar res ve...recimo koliko je 2+2...da bo ziher znal al kaj...
x:px

lahko me vprašaš, kako bodo tekli naši posli čez eno leto...ker bi lahko dol zaprli, če tega neb vedeli.. xrolleyesx ...kaj misliš, da delamo iz meseca v mesec...pa sproti vidimo, kaj bo???...

... plane imamo izračunane in finančno ovrednotene za 5 letna obdobja...

Hm, ja, saj...

zato pa potrebujemo STABILNO vlado in makro izračune, na katerih lahko potem mi gradimo svojo poslovno politiko...

... In od bodoče vlade imam pravico pričakovati, da bo vodila stabilno gospodarsko politiko..in da bo vsaj finančni minister vedel, kakšna je teža njegovih obljub...

če bi mi ravnali "od oka"...lahko jutri ostanemo goli in bosi...če tako ravna minister, lahko goli in bosi ostanemo vsi, tudi ti...

x^x :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>niti malo se ne strinjam, da je bobnar napisal ok post...

Astra

Nisem govorila zgolj vsebinsko, pac pa recimo ni zaljiv, nekaj pove, ima svoj point, ki se delno z njim vseeno tud strinjam.

ne morem pa rect da je OK samo nekaj, kar je meni vsec oz. se strinjam.

post je pa OK, ce bi bil brez 1. in zadnjega stavka.

prosim preberi in objektivno poglej ce nimam prav.

Njegovo mnenje pac.

Picasso

* Astra - ... ti za SVOJE posle (hvalabogu) ves... ozadja...

predstavljaj pa si, da jih PREVZAMES od nekoga.

Bos se vedno stala trdno za vsem?

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...