natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Če bi ti bil nategnjen tolikokrat kot on, bi tut dobro premislil koga boš kam postavil. Jaz pravim, dajmo jim možnost, da se izkažejo! Še vedno lahko pol pizdimo in grajamo! (kar bo nedvomno, ker nikoli ni za vse dobro) Upam samo, da bodo pristrigli perutničke menegerjem, ki jih je lDS tako po božje zaščitil! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jaz se pa tokrat strinjam z Bobnarjem, vsaj v principu. Samo ena napakca pa je tukaj. Zagotavljati si oblast in močno pozicijo z nadzorom je ena od opcij, ki pa se v zgodovinskem času, ko se drugič v dvajsetih letih "dogaja narod" (drugod okoli nas bolj kot pa v Sloveniji) in ko je čas represije več ali manj mimo, ne bo kaj prida obnesla. Če prižgeš narodu lučko na koncu predora in jim naliješ "čistega vina", imaš danes, v vodnarjevi dobi, več možnosti. In če si dovolj dober v tem, te ne bodo volili samo naslednjič, ampak še neprej. (Pa pustimo nianse, da je politika pretežno kurba: med tem, da si veliko obljubil in manj dal, ker so bile realne šanse pač pičle plus koalicijski dogovori plus slaba dediščina plus objektivne težave, naravne katastrofe, cena nafte itd., in tem, da se izkaže, da si namenoma zamegljeval svoje nameme in na ta način zavestno nategnil volivce, je zelo velika razlika.) In srčno upam, da bo Janša kljub tem nekaj nelepim pokazateljem vozil bliže tisti prvi opciji. Kajti ko bo narod na splošno dobil občutek, da "tile zdaj niso nič boljši od onih, ki so kradli 12 let!", se bo narod zgodil še enkrat. Samo vprašanje, kako. Edina sreča pri tem je, da Slovenci tega ne napravimo kar čez noč. Ne znamo, nimamo v naravi. Spomnimo se Garyja "who's'that" Harta, ki je iz volilne kampanje odletel le dan po tistem, ko so ga novinarji zalotili oditi iz stanovanja ljubice - "če vara svojo ženo, bo varal tudi nas", so rekli volilci. Pa je šel. Kot bi Violeta rekla ADIJO! Nesreča pri vsem tem pa je, da imamo tudi Slovenci močno škorpijonsko naravo in da ne pozabimo zamere zlepa. Kar pomeni, da ko jim bo zares enkrat kapnilo, se tega ne bo več dalo popraviti. To sicer ne bo jutri, za igrati pa se glih ni. Za premislit je. V svoje in v narodovo dobro. No, pa mi povej, kako se bo odzval na moj predlog, ki ga v kratkem javno dobi, o uvedbi DD.Če bi ga prejšnja vlada sprejela, bi vladala še sedaj, kajti manjkali so ji le moji glasovi na volitvah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Bi, 51% Sploh pa ne dvomim, da bi tudi SLS ne bila zraven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 V tem primeru bi bila Največja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. december 2004 Avtor Prijavi Deli 6. december 2004 V " strokovni" debati čez vikend...se mi je porodilo eno zanimivo vprašanje... Gospod Dragutin Mate je po narodnosti Hrvat.Slovensko državljanstvo je dobil 92 ali nekaj podobnega. Zdaj pa me nekaj zanima....glede na to, da se ni bilo potrebno odreči hrvašemu državljanstvu....ali bi bilo možno, da ima dotični gospod dvojno državljanstvo ?????????????????????? Res ne vem, samo sprašujem... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Boljse dvojno drzavljanstvo, kot dvojna morala Bajuk ga ima tudi. Dvojnega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Baje dobimo še eno vlado Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Astra Vidim, da večkrat sorodno razmišljava. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>V " strokovni" debati čez vikend...se mi je porodilo eno zanimivo vprašanje... Gospod Dragutin Mate je po narodnosti Hrvat.Slovensko državljanstvo je dobil 92 ali nekaj podobnega. Zdaj pa me nekaj zanima....glede na to, da se ni bilo potrebno odreči hrvašemu državljanstvu....ali bi bilo možno, da ima dotični gospod dvojno državljanstvo ?????????????????????? Res ne vem, samo sprašujem... Astra mate je zhe na "zaslishanju" povedal, da se je hrvashkega drzhavljanstva odrekel....in to veliko chasa preden je sploh bilo govora o kaki kandidaturi 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. december 2004 Avtor Prijavi Deli 6. december 2004 Thx, nisem vedela...je pa fajn vedet tole... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 zdruzhena lista....stranka vechno spreminjajochega imena 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 The Beach Boys Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Village people! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> zdruzhena lista....stranka vechno spreminjajochega imena 666 zlomkou...tralala Bi človek pričakoval, da imajo kot stranka Neptuna na ASC; taki spreminjajo videz in ime. Ker si niso na jasnem sami s sabo, kdo so in kaj hočejo. :xx!: Moram pogledati v njihov horoskop. Nekje ga imam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> zdruzhena lista....stranka vechno spreminjajochega imena 666 zlomkou...tralala A SDS pa ni spremenila imena? Aja, kratico je obdržala. No, saj sam ji to štejem v dobro......po svojem programu in političnih stališčih razen imena ni nikoli imela ničesar skupnega s socialdemokracijo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. december 2004 Avtor Prijavi Deli 7. december 2004 Gregor Virant, avtor etičnega kodeksa, v katerem med drugim piše...naj ministri zavračajo" ponujene usluge, privilegije in darila, zase, za svoje družinske člane, sorodstvo..."....je svojo ženo zaposlil na mestu svetovalca evropskega poslanca Mihe Brejca, ki je tudi oče Virantove žene... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 ...moram preverit, če imam v katerem kolenu Virantovo ali Brejčevo kri, morda se tudi zame najde kaj tam gor.....etično neoporečnega... :xx!: Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. december 2004 Avtor Prijavi Deli 7. december 2004 Aja, Bobnar...menda se ti bo želja izpolnila...je bilo včeraj na TV..da Krajnc odhaja...če ne bo sam odstopli...ga bodo pa odstopili... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. december 2004 Avtor Prijavi Deli 7. december 2004 lahko pa ti kandidiraš... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Bi človek pričakoval, da imajo kot stranka Neptuna na ASC; taki spreminjajo videz in ime. Ker si niso na jasnem sami s sabo, kdo so in kaj hočejo.Pajade. :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>....je svojo ženo zaposlil na mestu svetovalca evropskega poslanca Mihe Brejca, ki je tudi oče Virantove žene... :xx!: Astra ja...in blo po dnevniku....stalna praksa europskih poslancevzhene, otroci...etcbemu....uni z najbl pouhno ritjo mate najvech za povedat :xx!: 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>...če ne bo sam odstopil...ga bodo pa odstopili... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 LEPŠE JE BITI ZDRAV IN BOGAT, KOT REVEN IN BOLAN. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 in celo: lepse je biti zdrav in reven kot bogat in bolan. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>in celo: lepse je biti zdrav in reven kot bogat in bolan. Ja, to se boljš sliš! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.