astra 7. december 2004 Avtor Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>in celo: lepse je biti zdrav in reven kot bogat in bolan. Samo takrat tega ne veš.... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 vem sam takrat pa to ves Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Samo takrat tega ne veš.... Astra Hja, to je pa odvisno od prodornosti posameznika! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. december 2004 Avtor Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>vem sam takrat pa to ves Ja, sam že z nostalgijo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Prazen žep je kar huda bolezen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 prazna glava pa se hujsa. :||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. december 2004 Avtor Prijavi Deli 7. december 2004 Niti ne, ker ne veš, da je prazna.... v stilu...kako pa naj bedak ve, da je bedak...če pa je bedak???? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 ...Tuhtam, nc. Ne odstopam. vseen mislim, da je shtala in bolezen, prazna glava, ce si pa bedak pa ne stekas, pa tvoj prblem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Ja, tako kot so za norca vsi okol njega nori! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Že res mogoče, samo praznoglavci preradi postanejo problem drugih :xx!: *tole replika na Marsin post. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Je kdo gledal Janšev intervju danes ob 20. na TV1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Je kdo gledal Janšev intervju danes ob 20. na TV1 Zakaj? A se je mogu ukvarjat z norci? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 ja to pa res, Coccinele...Natrix - morda ne to, morda pa je imel koga za norca? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>ja to pa res, Coccinele...Natrix - morda ne to, morda pa je imel koga za norca? Ah, to je že počel in ni več zanimivo! Zdaj je zanimivo, da se je zresnil in iz pavlihe, ki zajebava vse po vrsti, postal uglajen gospod! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>ne.Nevernik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Prazen žep je kar huda bolezen Uuuuuu, to pa poznam, sem akutni bolnik ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 stribog, a tut sol nč ne nuca Pa zakaj ne date novi vladi mau časa (ene štiri leta), da se mau navadi...pih sami kritiki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>stribog, a tut sol nč ne nuca Odštej polovico izdatkov za hrano in vse izdatke za zdravila in prištej izdatke za novo garderobo in vsota ti da prihranek ali izgubo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 ...pri nas puncah je sigurno izguba. Za krpice zmečemo preveč tolarčkov... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jaz nisem 1x rekla, niti da bom konstruktivna () niti da bom ali sem sploh opozicija.jaz sem opazovancija. jasno js sem zajebancija hm hm ampak gledam tole, mi je janša že skor mal všeč seveda ni naredil še nič... niso pa mi všeč tisti ministri.... njihova strokovnost je legendarna... ajd Rupel... izkušnje že ma sam haha mamo tud mi že izkušnje z njim ... pol je seveda cel kup takih k jih sploh ne poznam, za tiste držim pesti da so čim boljši ... res privoščim sloveniji eno vredu vlado, naj jo vodi janša, je že kul, sam da ni Bajuk, seveda ta nam vodi gospodarstvo... v časih revščine ima cerkev veliko obiskov... in js postajam vedno bolj veren ... no pa dobr ta bojda to obvlada we'll see.... hm dokler so gospodične na občini meni prijazne, bencin poceni, zakoni o dolžini ženskih kiklc, neobstoječi... sem js happy državljan... sam da si nau kak bbrihtnež umislil američanov podpirat.... :xx!: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>...pri nas puncah je sigurno izguba. Za krpice zmečemo preveč tolarčkov... Kilce dol, pa krpice gor, bo tudi vladni program Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Imaš pač napačno predstavo o social demokraciji. Vedno se je bolj zavzemala za delavce in navadne ljudi kot ZLSD. Je pa res, da ni bila sovražna do kristjanov in ni bila komunistična - to dvoje pa nima veze s socialdemokracijo. Nimam. In kaj je naredila zanje? Pogledal sem si posnetek intervjuja z Janšo na nacionalki. Megla, kar se mene tiče. Na vsako opozorilo na sedaj že povsem jasno dejstvo, da je le malokaj od predvolilnih obljub možno izpolniti ipd. nejasnosti je odgovoril v stilu..... ja, prejšnja vlada pa je to, pa je ono - kot da še vedno diha kot član opozicije in kot da so jih ljudje volili za to, da bodo samo za kak mikromilimeter (vsaj poskušali) biti boljši......Nobenga konkretnega odgovora - že zdaj je jasno vidno, da je velik lažje kritizirati v opoziciji kot kaj naredit v poziciji. No, pa vseen, vso srečo jim (nam) želim..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Najmanj eno leto se ne bo spremenilo nič, saj se žal tako hitro pač ne more. Nova vlada definitivno potrebuje čas, 60 let starih navad bivših pastirjev, na pol pismenih "komunistov" (ki so nato postali prenovitelji -> LDS) se ne bo dalo tako lahko streti. Verjetno se vsi strinjamo, da je naša državna uprava ČISTO PREDRAGA. Pa kaj naj stori Janša? Odpusti 75% državnih uslužbencev v prvem mesecu mandata?? To ne gre, ŠE ... (so pa pobožne želje ) Dejstvo je, naša država je bila potrebna velike spremembe. Sedaj jo je dobila in lahko upamo samo na najboljše. Prejšnji vladi (partiji) v 12tih letih ni uspelo narediti skoraj nič pametnega. Veste kaj je definicija norosti? Počni vsak dan isto ter upaj da se bo nekaj spremenilo. Z veseljem ugotavljam, da je očitno večina volilcev letos postala normalna, vendar sem zaradi velikosti odstotka norih še vedno malo zaskrbljen. Glede Rupsija, ko je umival zadnjico Bush-u mi ni bilo čisto nič všeč. Vendar mi je bilo še manj všeč ko ga je vlada uporabila za žrtveno jagnje potem, ko je ogorčena javnost zahtevala odgovor na vprašanje kaj se gremo z Amerikanci in Irakom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Dolores, tvojega vprašanja/komentarja žal ne razumem. Sol? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Ah, nič stribog, to je bil neumesten komentar v zvezi s soljo in delnicami države. V bistvu je tisto tam zgoraj nek kao odgovor sstanetu. Rahlo se strinjam s tvojim komentarjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.