Mick 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Najmanj eno leto se ne bo spremenilo nič, saj se žal tako hitro pač ne more. Nova vlada definitivno potrebuje čas, 60 let starih navad bivših pastirjev, na pol pismenih "komunistov" (ki so nato postali prenovitelji -> LDS) se ne bo dalo tako lahko streti. Verjetno se vsi strinjamo, da je naša državna uprava ČISTO PREDRAGA. Pa kaj naj stori Janša? Odpusti 75% državnih uslužbencev v prvem mesecu mandata?? To ne gre, ŠE ... (so pa pobožne želje ) Dejstvo je, naša država je bila potrebna velike spremembe. Sedaj jo je dobila in lahko upamo samo na najboljše. Prejšnji vladi (partiji) v 12tih letih ni uspelo narediti skoraj nič pametnega. Veste kaj je definicija norosti? Počni vsak dan isto ter upaj da se bo nekaj spremenilo. Z veseljem ugotavljam, da je očitno večina volilcev letos postala normalna, vendar sem zaradi velikosti odstotka norih še vedno malo zaskrbljen. Glede Rupsija, ko je umival zadnjico Bush-u mi ni bilo čisto nič všeč. Vendar mi je bilo še manj všeč ko ga je vlada uporabila za žrtveno jagnje potem, ko je ogorčena javnost zahtevala odgovor na vprašanje kaj se gremo z Amerikanci in Irakom. Če so oni po tvoje komunisti polpismeni.....so sedanji tud komunisti in to s premierom na čelu, vendar celo četrtpismeni....... lepo te prosim, no ....... Puhl in brezvezen komentar, takšen je tudi moj na tvoj, ne more biti drgačn. Slovenija je samostojna država in povečanje državne uprave je bila logična posledica samostojnosti. Že zmanjšanje 25% uslužbencev je nerealen cilj, 75% pa je popolna neumnost, kar tud Janša dobro ve, mogoče je pa s tem začel z večjim številom ministrstev.... Sam prej pričakujem veliko večjo učinkovitost in servilnost državnih uslužbencev......objektivno je vsako več kot 10% in postopno znižanje števila zaposlenih v državni upravi v vsakem primeru popolnoma nemogoče. No, sicer bomo pa videli čez 4 leta..... Sam vam pač priporočam, da ne gojite upanj na področjih tam kjer jih ni moč realizirati in so bila vzbujena le s predvolilnimi obljubami, kar je razumljivo...... In kot sem že povedal.....sam se strinjam z zamenjavo oblasti, ker je to zdravo in dobro za prevetritev države, kljub temu pa ne mislim zaradi tega za vsako ceno podpirati mogoče slabe vlade, če se bo izkazala kot taka.......Če ne bo delala res velikih napak bo jo mogoče realno oceniti res čez kakšni 2 leti........Posameznih kritik pa je seveda lahko deležna že prej ali pač ne? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Me veseli, da imate različna mnenja, ker če bi imel vsi enako mnenje, pol ne bi bilo vse v redu . Mene pa predvsem zanima, kaj lahko ta vlada naredi za nas, ljudi! Odkrito lahko rečem, da sem bil bolj navdušen nad LDS om, kot pa Janševo stranko, po drugi strani, pa sem se vprašal, kaj je LDS naredil za ljudi in kaj za menagerje? Le ti so bili zakon (in so še, zaenkrat) in red v državi!Zanima me, kaj bo za navadne ljudi naredila NOVA vlada. Nimajo lahke naloge, vendar, če bojo uspel, sem prepričan, da bojo mel vso podporo ljudstva! Mojo že... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Med drugim bodo morali dokončati začeta dela prejšnje vlade.... in ta niso najboljša. V enem izmed postov sem prebrala, da je Janša v nekem intervjuju flancal in nič povedal. Kolikor se npr. Ropa spomnim....eno samo veliko flancanje in to štiri leta. Kaj pa je on povedal? Toliko sprenevedanja in izmikanja konkretno zastavljenim vprašanjem nisem zasledila nikjer... Janša se kar dobro drži, glede na to, da ne more hodit drugače, kot po polenih... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Med drugim bodo morali dokončati začeta dela prejšnje vlade.... in ta niso najboljša. V enem izmed postov sem prebrala, da je Janša v nekem intervjuju flancal in nič povedal. Kolikor se npr. Ropa spomnim....eno samo veliko flancanje in to štiri leta. Kaj pa je on povedal? Toliko sprenevedanja in izmikanja konkretno zastavljenim vprašanjem nisem zasledila nikjer... Janša se kar dobro drži, glede na to, da ne more hodit drugače, kot po polenih... Osebno ne pričakujem, da bo Janša izvedu reforme v enem mesecu, pričakujem pa, da bo njegova vlada kaj pokazala (od obljub) v svojem mandatu. Če ne bo prej prišlo do kake nezaupnice! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Zivi bili pa vidjeli. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Med drugim bodo morali dokončati začeta dela prejšnje vlade.... in ta niso najboljša. V enem izmed postov sem prebrala, da je Janša v nekem intervjuju flancal in nič povedal. Kolikor se npr. Ropa spomnim....eno samo veliko flancanje in to štiri leta. Kaj pa je on povedal? Toliko sprenevedanja in izmikanja konkretno zastavljenim vprašanjem nisem zasledila nikjer... Janša se kar dobro drži, glede na to, da ne more hodit drugače, kot po polenih... ...tako je tud on govoril.......saj prejšnja vlada pa je to, pa to, pa ono........ Mene samo skrbi, ko na nič ne dobim nobenga druzga odgovora kot "kaj pa prejšnja vlada". Težko si Ropa poslušala 4 leta flancanja, veš..... Mogoče 2..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ah, nič stribog, to je bil neumesten komentar v zvezi s soljo in delnicami države. V bistvu je tisto tam zgoraj nek kao odgovor sstanetu. Rahlo se strinjam s tvojim komentarjem Jo razumeš, DD Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zivi bili pa vidjeli. Jst tud tko pravm. Ne verjamem nobenmu v vladi več! Na koncu so vsi isti Več ali manj! Za politiko pa itak pravjo, da je dvojna k.... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Aja, pa še to......tako kot sem trdil ob prejšnji vladi, trdim tudi pod ob tej.......ne pričakovat toliko od oblasti, vlade........ker boste razočarani.......Mislim, da vsak mora zlasti pomest pred svojim pragom in predvsem pogledat kaj lahko za svoje boljše življenje naredi sam. Jaz bistvenih spremeb od te vlade ne pričakujem, na situacijo treba gledat realno in od zdaj naprej bo to tudi ta vlada počela. Kot opoziciji ji to ni bilo potrebno. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> ...tako je tud on govoril.......saj prejšnja vlada pa je to, pa to, pa ono........ Mene samo skrbi, ko na nič ne dobim nobenga druzga odgovora kot "kaj pa prejšnja vlada". Težko si Ropa poslušala 4 leta flancanja, veš..... Mogoče 2..... Itak, lapsus Ampak je pa tolk naflancal, da se mi je zdelo 4... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jo razumeš, DD Razumem tisto, kar hočeš povedati, razumem pa tudi bilance in rebalanse in zato trdim, da ne bo nič iz DD Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Aja, pa še to......tako kot sem trdil ob prejšnji vladi, trdim tudi pod ob tej.......ne pričakovat toliko od oblasti, vlade........ker boste razočarani.......Mislim, da vsak mora zlasti pomest pred svojim pragom in predvsem pogledat kaj lahko za svoje boljše življenje naredi sam. Jaz bistvenih spremeb od te vlade ne pričakujem, na situacijo treba gledat realno in od zdaj naprej bo to tudi ta vlada počela. Kot opoziciji ji to ni bilo potrebno. Jaz od te vlade pričakujem samo to, da bo stopila na prste menagerjem, ker jim je LDS dala preveč oblasti!Če pa za delavce ne bojo nč naredl, pa tud podpore ne bo, če ne bo šel folk že prej na cesto! A kdo sploh ve, koliko smo se zadolžil? Leta 2004, januarja, je bla objavljena grozljiva statistika, da smo v prejšnjem letu 3 kratno presegl zadolženost na prebivalca, kot ga je imela stara Yuga v času, ko ji je svet zapr pipco in je zato padla v hudo inflacijo! Bil sem mulc, takrat, pa se dobro spomnm, kako je bil denar vsak dan manj vreden (pod Markovičevo vlado)!Upam, da ne bo tu isto......Krediti, ki jiv vlada najema, namesto da bi šli v razvoj in nove projekte, gre za pokojnine in plače (da zapolnijo primanjkljaj), torej kredite pojemo, namsto, da bi jih uporabili za razvoj. Žalostno, vendar treba je jest! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Saj, najbrž bodo razprodali nekatera zelo dobra podjetja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Itak, lapsus Ampak je pa tolk naflancal, da se mi je zdelo 4... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Razumem tisto, kar hočeš povedati, razumem pa tudi bilance in rebalanse in zato trdim, da ne bo nič iz DD Potem razumeš, da je 5 milijard $ zastonjskih certifikatov, stanovanj in denacionalizacijskih vračanj, danes v zunanjem javnem dolgu države Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Itak, lapsus Ampak je pa tolk naflancal, da se mi je zdelo 4... Lapsus lingve, al lapsus memoria? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. december 2004 Avtor Prijavi Deli 9. december 2004 Janša je izjavil, da nameravajo..." nadaljevati vse tisto, kar je bilo doslej dobro narejenega, dokončati nekatere začete reforme in se spopasti tudi z novimi izzivi"... toliko za tiste, ki trdijo, da je bilo doslej vse zanič... :xx!: natrix, že večkrat si omenil, da te najbolj motijo managerji...mene pa zanima kaj konkretno te moti...in kaj bi moralo biti drugače..v zvezi s tem... če se ne motim, se pripravlja nova zakonodaja glede zaposlovanja, kjer naj bi bilo zaposlovanje še bolj fleksibilno...ali z drugimi besedami, lažje naj bi odpuščali delavce... zanima me, kako naj bi po vaše bolj poskrbeli za delavce??? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 In kaj je potem DD...delnica države ali državni dolg? Slednje, stoposto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Janša je izjavil, da nameravajo..." nadaljevati vse tisto, kar je bilo doslej dobro narejenega, dokončati nekatere začete reforme in se spopasti tudi z novimi izzivi"... toliko za tiste, ki trdijo, da je bilo doslej vse zanič... :xx!: natrix, že večkrat si omenil, da te najbolj motijo managerji...mene pa zanima kaj konkretno te moti...in kaj bi moralo biti drugače..v zvezi s tem... če se ne motim, se pripravlja nova zakonodaja glede zaposlovanja, kjer naj bi bilo zaposlovanje še bolj fleksibilno...ali z drugimi besedami, lažje naj bi odpuščali delavce... zanima me, kako naj bi po vaše bolj poskrbeli za delavce??? Astra Konkretno me moti, da je prejšnja vlada sprejela vse potrebne zakone, da se zaščiti vodstveni kader. Najhujši od vseh teh zakonov pa je, da si lahko sami določajo plačo. Kar je bilo prej bolje za delavce in bo zdaj slabše, pa nimajo menagerji nič pri tem. Vse delavske pravice izhajajo iz dela sindikatov, ki so se in se še borijo za vsaj nekaj pravic delavcev. Želja menagerjev pa je vedno bila, da bi lahko zaposlovali in odpiščali, kot bi se jim zdelo. Med Menagerji in delavcem je samo še sindikat!Žal.... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>In kaj je potem DD...delnica države ali državni dolg? Slednje, stoposto Če ne veš, kaj je delnica in kaj je dolg, potem se ne hvali, da se spoznaš na bilance Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 To itak da vem. TEBE sprašujem, kaj tvoji inicijalki DD predstavljata.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Aja, oprosti, sem mislil, da si prebrala celo knjigo DD = DELNICA DRŽAVE x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Glede managerjev, poslancev,... in njihovih plac: "Ce si zraven je demokracija, ce nisi je svinjarija". Tako pravijo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Aja, oprosti, sem mislil, da si prebrala celo knjigo DD = DELNICA DRŽAVE x!x Prebrala sem celo knjigo in vem, da je DD delnica države in tudi razumem, kako naj bi se do nje prišlo... Vse zgoraj napisano pa je bil zgolj HEC... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Saj vem Pošiljam pa vladi ponudbo za brezplačen odstop za uporabo avtorskih pravic iz knjige za teritorij Slovenije, tako o DD kot o soli.Edini pogoj je, da v izogib pomisli na eventualno zamolčanje obeh naravnih zdravil, brezplačno obdarujejo vsakega državljana s knjigo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.