Skoči na vsebino

Nova vlada

astra

Recommended Posts

• Komentarji 428
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, v orožarski aferi so se verjetno okoristili vsi, ki so tedaj nekaj pomenili. Verjetno imajo interes po razrešitvi te skrivnosti samo stranke, ki tedaj še niso obstajale (ali pa niso bile zadosti velike).

Mogoče se pa motimo ... kaj vemo.

Pričakujem pa, da bo v bližnji prihodnosti priplavalo na površje še dosti potopljenih kakcev, ki bodo prav pošteno smrdeli.

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

...Bajuk odgovarja, da sicer še en vedo, koliko bo to zneslo, ziher pa ne more bit zelo veliko... :o|o:  xrolleyesx

Čeprav se marsikdo ni strinjal z menoj, ko sem na otvoritvi teme zapisala ta stavek...moram na žalost napisati še tole...

Za sejo DZ je pripravljena novela zakona o dohodnini, sa katero so na brzino sprejete nekatere olajšave... :o|o: ..najbolj razvpita med njimi tista, ki znižuje obdavčitev kapitalskih dobičkov...

Pripravljena novela ne vsebuje finančnih posledic, kar je v nasprotju z zakonom o javnih financah.Bajuk je priznal napako in napovedal, da bo o tem obvestil odbor za finance naknadno in sicer ustno... xrolleyesx :xx!: x!x

Pri tej noveli gre za olajšave, ki bodo znesle cca 5 milijard tolarjev, je izračunala opozicija...torej gotovo ni malenkost...

Če se ne motim, so volilci pričakovali bolj socialno državo...prvi finančni ukrep pa je ...kako zmanjšati dajatve tistim, ki IMAJO...in to ne malo...

Astra

Per aspera ad astra

Pa še ta "cvetka"... xrolleyesx

Minister za pravosodje, gospod Šturm je sprejel na obisk ameriškega veleposlanika, kjer sta govorila predvsem o " še vedno nedokončani denacionalizaciji in skrb zbujajočih sodniških zaostankih"...

Halooooo x?x x?x ...z AMERIŠKIM VELEPOSLANIKOM :eek: ..me zanima, kdaj je kak naš veleposlanik šel k ameriškemu predsedniku...in ga opozoril na kršenje človekovih pravic, dogajanje v NJIHOVEM sodstvu...

:xx!:

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>Pa še ta "cvetka"... xrolleyesx

Halooooo x?x  x?x ...z AMERIŠKIM VELEPOSLANIKOM  :eek: ..me zanima, kdaj je kak naš veleposlanik šel k ameriškemu predsedniku...in ga opozoril na kršenje človekovih pravic, dogajanje v NJIHOVEM sodstvu...

:xx!:

Astra

:vragec:

verjetno da zato, ker ni prau veliko americhanou politichnih emigrantou v sloveniji x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Zakon, ki bi naj začel veljati 1.1.2005 je bil sprejet...to je sedaj popravek...

Zakaj pa g.Bajuk po šolsko ni znal razložiti finančnih posledic...ne samo te, tudi drugih olajšav?

In to je bilo v bistvu tisto, kar me je motilo.... x!x ...olajšava sama niti ne, saj sem kapitalistka...ne.. x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Hmmm, jaz pa sem vceraj mal gledala Bajuka, pa si nekak nisem mogla mnenja ustvarit... Po eni strani imas prav, Astra, sam po drugi pa... kaj pa naj bi rekel? Se mi ni zdel tko nesmiselno, kar je govoril (je pa res, da se na politiko ne spoznam).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>... da se na politiko ne spoznam).

Jaz pa mislim, da se spoznam... x:Dx ...sam mislim, ni nujno, da se res... x;)x

Ne vem, napisala sem svoje mnenje...vsak ima pač svoje...

Cifre, ki jih je izračunala opozicija, pa se ne nanašajo na ta ukrep,pač pa na olajšave kmetom in znižanje davčne osnove javnim uslužbencem in funkcionarjem, ki so bili poslani na delo v tujino...ja? No, to se pa že da izračunat...

In ZAKON je tisti, ki zahteva, da se vsak predlog tudi finančno ovrednosti...saj si tega nisem jaz izmislila...

Astra

Per aspera ad astra

x:Dx x;)x

No, a ti se kar spoznas (ne sam v primerjavi z mano, to ni tezko, jaz se kar raje distanciram, prevec se pol ufuram idealisticno in tko, ribje, a percepiram pa po sco in ratam besna in nemocna, pa raje... nimam pojma pol.. :))

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zakon zahteva, da so predlogi finančnega ministrstva finančno ovrednoteni...

pismo, kaj ti je, da vsak post napačno bereš... :eek: ..aja, retro merkur... al pa preveč dela, pa površno bereš...

Astra

Per aspera ad astra

Spletom okoliščin sem lahko v živo videl in slišal notranjega in pravosodnega ministra. Povem lahko sam svoj subjektivni splošni vtis in na podlagi slišanega ter videnega težko kaj ocenim. Skratka, notranji minister kar simpatični nastop, sm mislu, da mi bo deloval bolj tog in zaguljen, mal se mu vid, da policija ni glih njegovo področje, mislim pa da gre za kar sposobnega tipa, upam, da tud skrajno poštenega...... na vrhu policije res raje neb videl tazga, ki bi bila njegova poštenost dvomljiva. x^x Pravosodni minister.....hihi....asociira me na Herr Flicka, sicer pa mi je on čista neznanka. Zgleda zlo togo in prav "pravniško" x:o)x, mal puščobno, njegove strokovne sposobnosti pa dvomim, da so vprašljive, tud k je dogural do ustavnega sodnika. Sicer pa stanje v pravosodju še zdaleč ni tako katastrofalno in kritično kot se hoče prikazati......glih zadnjič slišal, da so v drugih državah Evrope težki procesi še dlje trajajoči k pri nas.....tako to je pač, težke, zahtevne stvari se ne morjo opravt na brzino, nikjer. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>......glih zadnjič slišal, da so v drugih državah Evrope težki procesi še dlje trajajoči k pri nas.....tako to je pač, težke, zahtevne stvari se ne morjo opravt na brzino, nikjer.  x^x

Aha, v Trenjih najbrz. je bila zelo dobra oddaja, koncno enkrat, da mi je bila vsec, pa spomnili so me, ko ze dolg hocem odpret tocno tako temo (in so jo glih tocno tko imenovali - no, saj... kako pa? :P)

Picasso

Možno da od tam, sm vidu sam en del. Hehehe, mi je smešn, ko pa so nekoga obsodili na 30 let za naročilo umora moža, po čemer pogosto hlepi javnost, pa so se namest eventuelnih "pohval" kar pogosto pojavle dileme.....pa je to sploh ona nardila? x;)x Kar mi ni moteče, sam vsaj ob takem razmišljanju bi zravn lahko pomislili tud kako zlo zahtevno je lohk to njihovo delo...... x;)x

K. Čapek

Guest sstane

Do sprejema Zakona o DD predlagam Vladi RS in vladi v senci sprejem sledečih nujnih začasnih ukrepov:

1. Začasna zamrznitev vseh prodaj državnega premoženja

2. Začasna zamrznitev rasti vseh tekočih dohodkov prebivalstva

3. Liberalizacija vseh cen

4. Takojšen start izplačevanja inflacijskega dodatka vsem državljanom v enakem znesku v višini mesečnega razvrednotenja zajamčene plače.

<{POST_SNAPBACK}>Spletom okoliščin sem  lahko v živo videl in slišal notranjega in pravosodnega ministra. Povem lahko sam svoj subjektivni splošni vtis in na podlagi slišanega ter videnega težko kaj ocenim. Skratka, notranji minister kar simpatični nastop, sm mislu, da mi bo deloval bolj tog in zaguljen, mal se mu vid, da policija ni glih njegovo področje, mislim pa da gre za kar sposobnega tipa, upam, da tud skrajno poštenega...... na vrhu policije res raje neb videl tazga, ki bi bila njegova poštenost dvomljiva.  x^x Pravosodni minister.....hihi....asociira me na Herr Flicka, sicer pa mi je on čista neznanka. Zgleda zlo togo in prav "pravniško"  x:o)x, mal puščobno, njegove strokovne sposobnosti pa dvomim, da so vprašljive, tud k je dogural do ustavnega sodnika. Sicer pa stanje v pravosodju še zdaleč ni tako katastrofalno in kritično kot se hoče prikazati......glih zadnjič slišal, da so v drugih državah Evrope težki procesi še dlje trajajoči k pri nas.....tako to je pač, težke, zahtevne stvari se ne morjo opravt na brzino, nikjer.  x^x

:vragec:

hihi

kul tole mick..... :palec:

pochasi spreminjamo mnenje??? x;)x

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Bomo videli, če ga bom res spremenil. Sicer pa saj sem povedu, da vkolikor bodo stvari res spremenili na boljše ne vidim razloga zakaj me ne bi prepričali. Ne želim pa nekoga apriori obsojat, kar pa me je mal zmotlo pri notranjem ministru sicer, pa sm povedal......Tako kot me je mal zmotilo pri pravosodnem, da na vprašanje novinarke "kako se boste lotili blema zmanjševanja sodnih zaostankov" ni odgovoril.........čisto nič. x;)x Kot pravim, bomo videli, ko se bo začelo zares. Zdaj je tak jasn, da nekih skrajnosti, ki so jih propagiral (tako kot ti x;)x , pa ti vseen po moje ni do njih) ne bodo in niti ne morejo uresničevat, dajmo jim čas......in upam, da ne zeznejo stvari tak, da nam bo šlo slabše.... xcrossfingx

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...