Skoči na vsebino

Nova vlada

astra

Recommended Posts

Bobnar, poznam.. x^x :palec:

samo, pri tej konkretni zadevi ej pa tako, da tukaj ne gre za čiste posle...ista firma je podobno naredila že v Afriki, v Gani in Slonokoščeni obali...

Prišla, propadla, tožila državo..in se umaknila....

Firma je uspela edino v Avstriji,kjer je kupila podjetje Telering za EN x!x šiling ( in prevzeli dolgove)..in startali z dampinško ceno...

pri nas jih je najbolj zmotilo to, da ima Mobitel prenizke cene..in niso mogli ničesar narediti...

pred prihodom na trg so dobili v roke ekonomsko analizo,kjer je podano, da naš trg prenese 1, 6 mobilnega operaterja...

bazne postaje so želeli zgraditi z ENIM SAMIM gradbenim dovoljenjem za vse postaje...in se potem pritožili, zakaj to ni mogoče...

in če je kdo pozabil, želijo povrnitev 41 milijard tolarjev... :xx!:

Se spomniš, kako so razveljavili razpis na Kosovu, kjer je dobil Mobitel...pa so takoj reagirali Američani...

Vse ameriške firme imajo popolno zaščito in pomoč svoje države, kjer ne gre zlahka, pa mal pomagajo,pritiskov je dovolj...

In kar je največja ironija, direktor firme, gospod Coustaury, direktor Vege je zaprosil za slovensko državljanstvo po hitrem postopku, torej po postopku za tiste, ki so pomembni za našo državo...v vlogi je navedel, da je zelo uspešen poslovnež...

saj nihče ni naiven...tudi tisti, ki odločajo ne ...gre samo za pritiske in žalostno, da se uklonimo povsod, kjer je treba in kjer ni treba...

bi rada videla, kako bi slovenec dobil ameriško državljanstvo ...in pri tem za velike vsote tožil državo... :xx!: :xx!:

če je fair play, naj bo za vse fair play...

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 428
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ti Lucko se večinoma motiš. Si vsesplošni fanatik. xcivx x:Dx

Hehehehe, dober no, vsaj priznaš. Kteri levi niso bili pred kazenskim sodiščem pa bi morali biti? :irs: Mogoče zdaj Juri, ker rad f....? x:px

Ne nasedam. Zelo dobro poznam "imuniteto" in ne rabim nikomur nasedati, da vem, da so predlagali razširitev poslanske imunitete. Ali so jo tudi hoteli doseči ali pa je v čem drugem finta pa je drugo vprašanje.....

x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Kot večinoma se motiš oz. interpretiraš kot pač tebi paše...... x;)x Pa kaj ima poslanec še imet za drugo imuniteto kot za delo v parlamentu, ha? Zakaj bi poslanec imel imuniteto za kazniva dejanja, ki nimajo nobene veze z delom v parlamentu? Brez veze..... :o|o:

Ti si papiga. Vsesplošno fanatična. x^x

Ti, a si včeraj gledal film "Amen" in se kaj naučil o zgodovini cerkve in pravih duhovnikih? x:px

K. Čapek

Ja Lucifer. Ti se motiš. Interpretiraš kot ti paše. Pojma nimaš o namenu in pomenu poslanske imunitete, kaj šele o njenih možnih vsebinah (poklicna, nepoklicna....). x;)x

Glej ga papagaja klerofašističnega..... x:px

A, prebral, prebral, veliko njih. Saj nisem bebec, ki bere samo eno plat zgodovine za drugo pa se dela, da je ni bilo, kot to zlo rad počneš ti. Sicer pa bi lohk komunizem še zlo dolg trajal pa nikoli ne bi dosegel zločinskosti krščanske cerkve skozi zgodovino x;)x

Bandera rossa xsingx

K. Čapek

Ne Lucifer. Ti nimaš pojma.

Si.........papiiiiiiigaaaa :xx!: x:o)x

Bereš pa zgleda samo Ognjišče ipd. x;)x Odkar obstaja je cerkev neposredno ali posredno kriva skoraj za vse vojne v zgodovini človeštva. In glede na to kakšna je, tudi za rojstvo in začasno moč prav tako zločinskih sistemov kot so komunizem, nacizem, fašizem itd. O "viziji" ktere od teh ideologij se bi dalo pa še posebej podebatirat. Sicer pa je komunizem vajenec za cerkev - glede storjenih hudodelstev. :vragec: x:o)x

Hahaha, od kod pa ti te cifre, iz kakšne znanstveno-fantastične cerkvene literature? x:px

K. Čapek

Ne Lucko, ti nimaš pojma x:o)x

Si papiga. Bereš pa velik premal. x;)x

Imaš pa le nekaj prav, zame je cerkev dejasnko dežuren krivec za večino svinjarij na svetu. Pa še hipokritska je, da bolj ne more bit. x;)x Njej je vedno prišel prav kak izgovor za nečastna dejanja, če so npr. podprli naciste al pa fašiste, so to le zato revčeki, da se ubranijo pred komunizmom. E, ti revčeki ti....

Sicer pa me manj briga ruski, češki, romunski, bolgarski itd. komunizem........me zanima predvsem naš. In naša cerkev. In naš komunizem je naredil velik več za splošno dobro tudi navadnih ljudi kot bo naša cerkev kdajkoli. Cerkev itak nikoli ni zanimalo narodovo dobro, samo cerkveno dobro in čisto nič več. :o|o: :xx!: Pa še hinavci so večinoma, Jezus ma verjetn kronične prebavne motnje, ko vidi cerkvene dostojanstvenike in njihovo delo. Ti a veš, da Jezus ni želel cerkva? x;)x

Pa še nekaj Lucko vztrajno pozabljaš.....tud (ali pa predvsem, če hočeš po tvoje :vragec: ) komunist al pa LDS-ovec itd. je Slovenec.....a tega ne zmoreš dojet? Tudi Slovenec z diametralno tebi nasprotnimi političnimi stališči ima popolnoma vse pravice, ki si jih jemlješ kot samoumevne tudi ti. Tak, da......nehi tolk kakat. x;)x

K. Čapek

In kdo je zdaj papiga? x:o)x

Kot običajno se motiš, jaz jih smatram za meni enakovredne Slovence (razen kvizlingov, ki se še danes nekaj sprenevedajo, so pa izdali svojo domovino - veš kaj so Francozi nardili s svojimi kvislingi, pa še danes nihče niti ne muksne? Med njimi je bilo seveda tudi kar veliko cerkvenih dostojanstvenikov. x;)x ).

Meni komunisti niso nič vbili v glavo, sem bil premlad in se zelo dolgo za politiko niti malo nisem zanimal. Če bi mi kaj vbili, bi bil v ZK tako kot razen velik "levih" tud Janša, Brejc itd. Ker me ni bilo nikjer bliz, mi tud niso mogli vbijat v glavo. x;)x

To ne mislim jaz kaj je Kristus želel. Če bi cerkev sledila njegovim željam, naukom, nikoli ne bi ravnala tako kot ravna.

Veš kaj je komunizem med drugim prinesel našim ljudem? Da si je lahko vsak delavec zgradil svojo hišo na primer (zdaj je niti vzdrževat ne more, kaj šele, da bi si jo zgradili njegovi otroci), da so se lahko otroci delavcev izobraževali, da niso nastajale abnormne socialne razlike med ljudmi (te sicer morajo biti, samo npr. današnje razlike so velik pretirane). In še veliko tega...... x;)x

In cerkev? Cerkev fojtra folk z nekimi nerealnimi idejami in če se družiš z verniki (po cerkvenem mišljenju je to vsak krščen človek xrolleyesx ) tako veš, da je ne jemljejo resno, cerkve namreč. Ne govorim o veri, da ne bo pomote. Povej, kaj naredi cerkev za navadnega človeka, delavca, lačnega, revnega....no kaj? Mu naroči zmolit kak očenaš? x:o)x :xx!: Zravn pa še mu pomoli lonček s prispevki za cerkev? xcivx x;)x

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>

Vega je ubrala edino možno pot, ki jo ima.

Kaj je vega pricakovala, ko je prisla v Slovenijo? mar ni ze predtem bil mobitel monopolist?

Kaj pa je mislila torej vega, ko je pompozno in zijalasto uletela v SLO? xrolleyesx

Nonsalantno, pomembno, revolucionarno xrolleyesx - zdaj bomo tlele ubodli pa red naredili, pa so se mal us******.

Pliz ne mi zdaj strankarskih stosev mesat, pa tacga... TO mislim o vega situaciji, ne glede na levi/desni ipd.

O novi vladi pa o tem pa kot vidis/te, itak ne govorim...

Bogve zakaj, a ne...

Ker sem tolk fascinirana, da ostajam brez besed? x:px

Priznam pa, da sem hotla spremembe in da se vedno dajem sanso.

Sam skrbijo me pa tud mal nivoji...

nenadoma opazam velik vec... hm... ne tolk izobrazenega, ne tolk inteligentnega folka... to mi je malo zaskrbljujoce...

Saj se mi zdi, da smo ze o tem - ampak menim, da je v levi sceni vec izobrazenih ali pa slednja pride bolj do izraza. x;)x

Nekak se mi zdi tak... nizji nivo... (ki je zdaj 'na sceni') mal tak kmetavzarski. xDDx x:px x;)x

aja, p.s. vidim pa tudi, da ste 'po starem', no vsaj vidva z Mickom... xDDx - nisem bila v temi namrec ze nekaj cajta, ker... ker se mi ni dalo... ker priblizno vedela, kaj lohk pricakujem, pa ker nisem imela nic spodbudnega za napisat... da bi rekla - eto, kok so pa tole dobr nardil... :|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Mick. Ti si papiga in ti si omejen.

Ti ne jemlješ drugih ljudi za enakovredne. To si celo priznal. In če ti ne jemlješ tistih, ki niso komunisti za enakovredne, imam tudi jaz pravico jemati komuniste za manjvredne. Prav imaš. Komunisti se sprenevedajo, v resnici so pa izdali slovenski narod!

Tebi so komunisti veliko vbili v glavo. Čeprav trdiš obratno. Dejstvo je pa dejstvo. Komunisti so ti oprali možgane in to tako učinkovito, da se še sedaj tega ne zavedaš.

Vem Mick, da ti ne misliš. Samo blodiš o tem, kaj naj bi Kristus želel. Če bi Cerkev delala to, kar želiš ti (in si želiš, da bi Kristus želel), že zdavnaj ne bi bilo več človeštva.

Komunizem je pri nas prinesel samo tole: pufe, podpiral je lenuhe in zatiral sposobne ljudi, ljudi svobodnega duha itd...

Komunizem ni prinesel nič dobrega. To, kar ti zdaj natolcuješ in pripisuješ komunizmu, je kapitalistična Evropa že imela in ŠE ima. Pri nas je pa po zaslugi komunizma toliko revščine in brezposelnosti.

Jaz vidim, kaj naredi Cerkev za lačnega in revnega. Več kot pa komunisti. Cerkev je zelo aktivna v karitativni dejavnosti. Je daleč najboljša in najuspešnejša pri pomoči ljudem, ki se želijo odvaditi drog. Komunisti pa samo gobec vrtijo in širijo sovraštvo.

Dokaz, da imaš pa oprane možgane, je pa to, da slepo ponavljaš neumnost, da Cerkev prišteva med kristjane vsakega krščenega. Po tem logiki bi moralo biti potem kristjanov več kot 90% Slovencev.

Glej ga papagaja, se je razpapagajil.... x:o)x

Kje sem kaj priznal? :eek:

Hehehe, v karitativni dejavnosti, daj ne ga lomit, nič posebnega več kot veliko raznih civilnih združenj......enako velja za odvajanje drog. "Špuk v morje" glede na zmožnosti, ki jih dejansko ima.... x;)x

Kdo kaj slepo ponavlja? Ti, a ti moje poste dvojno, trojno vidiš? x;)x Al spet haluciniraš? Al pa si župniku vse zaloge polokal? x:px

Yugo kapitalizem je pač bil eden od tistih takratnih kapitalizmov, ki ljudem s cerkvijo vred ni dal nič razen revščine in lakote.......s tem pa tudi dal možnosti in moč komunistom. Če bi takratni kapitalisti, sploh pa večno in v vsakem sistemu zlo dobro živeča cerkev, x:px poskrbeli za bolj vsaj kolk tolk "pošten" kapitalizem - komunisti ne bi imeli šans.... x;)x

Nobena blodnja ni, da cerkev niti pod razno ne uresničuje Kristusovih idej in prav tako ne sledi njegovi poti x;)x ........seveda pa (s tabo vred x;)x ) tega ne sme priznat, niti v delu, ki je več kot očiten.....to bi bilo bogokletno. :vragec: x:o)x x:Dx

Ostalih tvojih halucinacij se mi ne da komentirati :o|o: ........za to so bolj primerni psihiatri. x;)x

K. Čapek

Bobnar in Luci - butnila mimo z monopolom tamle?

Ja, cist mozno, saj se ne spoznam ne vem kolk, a meni se je pac tako zdelo...

Morda je pravica dejansko na njihovi strani oz. so pac tale ozadja, a cist po kmecki preprosti (moji) logiki je videt, kako in kaj.

Tile so prisli, vazno, akcija, kako bodo (ob tem, da so vedel za mobitel, pa si ocitno mislil, jih bomo ze zj***), no ko jim pa ni ratal, pa zdaj tozijo.

Mal podenj.

Ja, morda pa dobijo tozbo.

Saj oni tud noben ni bil kriv pol, ko so na sodiscu LE obravnavali, tako da pri teh tozbah in tem nikol ne ves in da je nekdo 'kriv' ali 'ni kriv', se nic ne pomeni - lohk je imel sam dost casha oz. dobre zveze. :||

To je klinc z demokracijo. xyesx

LOHK se usajam, ko nekomu dokazejo, da je kradel. x:o)x

ker kljub dokazom 'se bo izkazalo', da pravzaprav sploh 'ni kradel', pac pa da mu je treba dati se odskodnino. Ker je on v bistvu zrtev.

Jaz se pa pac demokraticno tule lohk razburjam. x:px x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ma, saj... na nek nacin imas najbrz prav...

In res je, da je tud Simobil v krizi in res sem ze pomislila, kako pa to, da se oni bolj ne bunijo pol oz. da niso... ne vem, sli nekako 'skupaj' v to oz. bolj organizirano? ker gre spet za konkurencni podjetji?

V bistvu ne bi bilo napak posebne teme odpreti, ampak - morda pa ste (smo) se ze 'vse zmenili' o tem tule?

Picasso

Ja, tule najbrz kar prav razmisljas, se mi zdi tole vse, kar si napisal, cist logicno. :palec:

Prec bi dobil za vrat, imas prav... Hmm...

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Res si se fino razpapagajil.

Cerkev je v karitativni dejavnosti najbolj poštena. Direktor Karitasa ima v Sloveniji plače 300 000 SIT bruto, direktorja RK in Unicefa pa po miljon SIT bruto. RK in Uicef pobereta za lastno administracijo več kot 50% denarja, Karitas pa le 20%. Da ne boš nakladal, kako niso nič boljši od ostalih.

Tega, da so pa pri ozdravljanju narkomanov najboljši, pa tudi nisi zanikal. Si se raje izognil s svojo tipično neumnostjo - kljub temu ni dovolj, da bi ti nehal neupravičeno pljuvati po Cerkvi.

Komunisti pa sploh nič dobrega ne delajo. Samo gobec otresajo. Ne delajo ČISTO NIČ, zato, da bi ljudem pomagali. Dejansko jim je revščina celo všeč, da lahko potem promovirajo sebe in svoje zločine.

Ti pa itak ne boš nikoli zadovoljen. Cerkev dela po svojih zmožnostih.

Ti samo slepo ponavljaš komunistične neumnosti in laži.

Jugo komunizem ni ljudem nikoli prinesel nič dobrega, ampak samo slabo. Zato tudi ne znaš pokazati NITI ENE stvari, ki bi bila v komunizmu boljša, kot je bila pa v razvitem kapitalizmu.

Poleg tega je tudi laž, da je bil kapitalizem v stari Jugoslaviji tako slab. Ljudje so čisto dobro živeli. Zato pa so komunisti morali zlorabiti vojno za svojo revolucijo. Po normalni plati ne bi nikoli uspeli - kar dokazujejo že volitve v tistih časih - komunisti v celi Jugoslaviji niso dobili NIKOLI NITI ENEGA STOLČKA!

To, da Cerkev ne uresničuje Kristusovih idej je zgolj tvoja blodnja, ki je posledica komunističnega pranja možganov in sovraštva do krščanstva. Cerkev čisto dobro izpolnjuje Kristusov nauk, seveda bi pa ti, tako, kot še marsikdo drug, rad videl, da bi Cerkev spregledala tiste zadeve, ki ti niso všeč in dodala kaj, kar ti je všeč, pa ni del nauka.

Psihiatra pa le obišči. Morda ti bo pa le uspel pomagati.

Kak si ti dolgočasn in brez domišljije.... :o|o:

Hahaha, da umreš od smeha. Cerkveno karitativno dejavnost ocenjuje po plačah uslužbencev. Če je to res kar si napisal, pošteno, samo to meni nič ne pove o kvaliteti in kvantiteti njihovega dela. Sem pa se nekaj časa ukvarjal z dejavnostjo v kateri sem imel vpogled v dobrodelne prispevke ljudi.......med vsemi organizacijami so bili ljudje najmanj pripravljeni donirati RK (po aferi) in Škofijski Karitas.......zanimivo, ne x;)x

Zanikam, da so najboljši pri zdravljenju narkomanov. Sploh kar se naše cerkve tiče ne vem prav nič o kakšnih njihovih pretiranih uspehih ali pa trudu nasploh.

Če ti nočeš videti še ne pomeni, da ne znam pokazati. x;)x

O lepem življenju v kapitalistični Jugoslaviji seveda lahko govori samo kak kapitalist al pa cerkveni predstavnik......njim je bilo res čist lepo.

Kristus ni želel cerkva. Še manj cerkva na vsakem vogalu. Še manj politikantske cerkve. Ki bi podpirala vojne. Ni učil sovraštva in nestrpnosti do drugačnih. Ni želel določati ljudem kako naj živijo. In še veliko tega ne......še najmanj pa na račun vernikov zrejenih, debelih duhovnikov vozečih se v mercedesih ipd.......Ne pravim, da so vsi taki.

Ne sovražim cerkve, le odvečna mi je. Zato je tudi ne obiskujem. Če pa že, pa le ob turističnih ogledih, kjer me vedno spreleti - koliko denarja so zmetali za gradnjo veličastnih in neuporabnih zgradb ob revščini ljudi, ki jim po tvoje baje pomagajo. In iz spoštovanja do vernih sorodnikov in prijateljev ob določenih dogodkih. In to je vse.

Lucko, poznam ena 2 dobra psihiatra, če želiš priporočilo, povej x;)x

Ja, zdej pa bo počas čas še kako o novi vladi povedat.... x;)x x:px

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Dolgčas in smeh ne gresta skupaj.

Plača pomeni veliko. Si pa poignoriral to, kar ti ni všeč. Dejansko že to, kolikšen del denarja porabijo za svojo lastno administracijo pove čisto vse.

Karitasu pa zato, ker so komunisti žal uspešno oblatili Cerkev.

Don Pierino... Ta zavod je daleč najbolj uspešen pri tem. Dokazov za svoje zanikanje pa itak nisi dal. Torej ti najprej zanikaš, potem pa v naslednjem stavku poveš, da ne veš nič.

O uspehu kogar koli drugega pa tudi jaz ne vem nič. Vem pa, da je metadosnki program popolnoma neučinkovit.

Ti ne znaš pokazati. Samo težava je v tem, da se izmikaš toliko časa, dokler te ne pritisnem ob zid. Potem pa začneš lagati.

O lepem življenju v komunistični Jugoslaviji seveda lahko govori samo kak komunist......njim je bilo res čist lepo.

DOKAŽI!

Dokaži, da je Cerkev nestrpna do drugacnih!

DOKAŽI!

x:o)x

O ja, gresta, ti si tako vztrajno dolgočasen, da si že smešen. x;)x

Meni pa to nič več ne pove kot to koliko porabijo za svojo administracijo. Verjetno je to še preveč, glede na to, da jim humanitarna dejavnost zlo šepa. :vragec:

Don Pierino ni predstavnik "naše cerkve". Njegov program in delo mi pa sta všeč, zato sem ga že večkrat podprl, tudi materialno. Pa četudi je cerkev zadaj. Če bi bila naša cerkev uspešna pri zdravljenju narkomanov verjetno ne bi Don Pierino rabu delovat pri nas......ker bi enostavno delovala že naša cerkev. x;)x

Dokazi, ki jih zahtevaš so vidni na vsakem koraku, le klerofanatiki kot si ti jih pač nočejo videti. x;)x

Ravno včeraj sem gledal oddajo, mislim, da je bil naslov "eni in drugi". Si jo gledal? So ti všeč učinki slovenskega kapitalizma? x;)x

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Stara butasta floskula. Ko boš ti živel revno in ves svoj preostali denar dajal revnim, potem pa moraliziraj, zdaj pa nimaš pravice!

Niti pod razno! Samo tebe pogledam, pa vidim, kakšen drek sta naredila.

Heh, ti bi vedno rad slišal nekaj česar ni. Cerkve ne sovražim, sovraštvo je čustvo, ki jemlje energijo in mi ne prinaša ničesar, zato ponavljam......mi je odveč!

Kakšen nakladač si ti. A cerkev obstaja zato, da si kopiči lastnino? A je to njen namen? In to lastnino si je skozi vso zgodovino kopičila na račun navadnih ljudi in z ritolizniškim obnašanjem do trenutne oblasti. A si je po tvoje denar zaslužila? S čim? Z bogoslužjem? Aha, verjetno si je Kristus cerkev predstavljal kot pridobitno dejavnost, ne.......Cerkev d.o.o. x:Dx Ne tumbaj bedarij. x;)x

Drek okoli sebe vidi pač to kar je sam. x;)x

K. Čapek

x:o)x x:Dx x;)x

Oj, Luckiferkić x;)x

Buster Keaton je bil zlo dolgočasen igralec in lik.....pa smešen x;)x

Se strinjam glede RK in Unicef. Tema dodam še Karitas. x;)x

Šepa! Nič pametnega od njih, več al manj. x^x

Hahaha, kak bebček znaš bit ti. Jebeš tako cerkev, ki rabi Don Pierina in ne zna iz lastnih vrst poiskati ljudi, ki bi bili pripravljeni in sposobni delat v tej smeri......pa magar po njegovem projektu, seveda, zakaj pa ne? Ker so to tako zelo pripravljeni pa hodijo naši narkomani v Italijo, ne. Tam kjer so poskusili, ena od izjem je Sv.Trojica, pa so naleteli na odpor svojih od cerkve presvetljenih vernikov..... x;)x :xx!:

Cerkev je bila v dobrih odnosih z komunisti, dokler ji je bilo to potrebno. x;)x In tako počne vedno. Kamor veter zapiha, tja se cerkev ukloni, briga cerkev za ljudi in vero. :vragec:

Hahahahaha, pa da ne bom dol padel od smeha. Tako zelo so ljudje zapuščali cerkvi, da so si izmislili celibat, da so preprečili dedovanje duhovnikov in njihovega premoženja. Daj lepo te prosim, kakimi darovi......cerkev v darovanje vernike dobesedno prisiljuje, sicer na perfiden način, pa vseeno..... :xx!: :xx!: :xx!: Nekaj pa se jih zazihra za vsak slučaj, kaj pa veš, mogoče pa bog še kje res je. Heh, večina ljudi okol mene je vernikov po kriterijih cerkve, ne bi pa si želel slišati kakšno je vse prepogosto njihovo mnenje o cerkvi. Zato pa forsira verouk v šole ipd., ker se boji, da ji nitke bežijo iz rok.... xcivx Večinoma svojega premoženja pa je "nakradla", če ne drugače, pa je pač ljudi proglašala za nevernike in si prilastila njihovo premoženje, kar bi počela še danes, če bi le lahko. x;)x

Naj si ga zasluži, tako kot drugi, ne pa da bedno prosjači, iz naprosjačenega pa živi na veliki nogi. Ja, res prav sofisticiran način "petlanja" je iznašla cerkev. x;)x

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Lažnivec si pa velik. Pa ravno taki, ki najbolj trobijo o ljubezni in o tem, da ne sovražijo, najbolj sovražijo. Samo izgleda, da tudi ti sam sebi lažeš.

Ooo, še to si spisau....no, bom pa še jst neki x:px x:o)x

Že spet haluciniraš. Če bi cerkev sovražil, bi napisal.....sovražim cerkev. In ko jo bom, bom to napisal. Da pa o njej nimam dobrega mnenja pa je menda jasno, ne. x;)x

Umetnost?????? xcivx Pa teb se je čist sfuzlal. Ljudje so crkaval od lakote, bolezni, vojn v katere jih je poslala oblast v koaliciji s cerkvijo, cerkveni dostojanstveniki pa so živeli kot bogovi in si gradili spomenike, polne blišča in gromozanske cerkve..........Le kaj so od tega imeli ljudje, ha? :o|o:

K. Čapek

x:Dx :palec: Ja, tudi, seveda. S tem, da oni so gromozanske kupole in vrhove cerkva še obdali z zlatom. Narod pa crkaval. In slej ko prej.....rodia se komunizam. Še najbolj po zaslugi cerkve same. x;)x

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...