aakhut 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja, tudi, seveda. S tem, da oni so gromozanske kupole in vrhove cerkva še obdali z zlatom. Narod pa crkaval. In slej ko prej.....rodia se komunizam. Še najbolj po zaslugi cerkve same. in narod je zopet zidal......tokrat udarnishko :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 ....uf, prav fajn, da si se pojavu, k mi bil že mal lucko-dolgčas. No, čist ist glih ni blo......no ja, mogoče v Kremlju. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Glej ga modela, 2 dni je tuhtal kaj napisat, pol pa tak abotn post...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Nekako se mi zdi, da naša vlada na italijanske izpade v zvezi s fojbami reagira preveč mlahavo. Še bolj me to moti, če je vzrok zato v desni vladi. Ker se očitno ne zavedajo, da je Italija vedno bila mutibarič, vendar mojstrica v zunanji politiki in diplomaciji. Seveda ni za delat zdaj kravala pa to, samo potrebno pa bi bli zavzet jasno stališče, sicer bo italijane to vzpodbudilo..... Sicer pa sem v službo vozeč poslušal radio in se čist strinjam z radijskim novinarjem, ki pravi: Po vojni so poboji bili. Po vsej Evropi bi naj bilo pobitih 8 milijonov ljudi. Toda kdo je kriv za te poboje, kje je izvirni greh? Kriva je vojna. In kdo je kriv za vojno? Fašistični in nacistični režim. Nemci so vsaj sprejeli krivdo, se pokesali, opravičili. Italijani pa samo mutijo. Nad vsem se bi pa malo lahko zamislili Hrvati. Ker italijanski apetiti so po mojem usmerjeni bolj proti Dalmaciji kot po totem štiklcu Slo morja........Seveda pa se SLO in CRO raje kregata kot bi kar se tega tiče enotno nastopili zoper Italijane. In Italijani tudi to znajo izkoristiti....Naši prijatelji in zavezniki v EU????? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Aja, pa ko sem včeraj gledal dnevnik se mi je porajalo vprašanje: ali za uresničevanje svoje politike vladne stranke izkoriščajo SNS ali je ravno obratno? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Hja, takšno ravnanje bo pač sprožilo brez pomislekov "vse zamenjat" brez pardona tudi ob menjavi oblasti. Al misliš, da boste večno vladal? Eh, afera Jurijbrezgat je brezvezna. Sploh ni afera. Se pa nekaj šuška po medijih, sem nekje bral, ne spomnim se kje, da bo tudi Janša lahko slej ko prej na tapeti, glede na to, da je baje še poročen, pa vendar.... Sploh zdaj, ko je po tvoje (bivšim) komunistom odklenkalo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 jst pa mislim da bi se na rdečih in črnih vidl čudeži, če bi se tak vpiknal v njih kot v Georga brez gat.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Joj, kak si ti težek Pravim ti samo, da glede na to, da so, recimo, zdaj prvič prevzeli oblast, postavljajo tudi sami pravila za v bodoče. In ne verjamem, da bodo naslednji oblastniki iz druge politične strani ravnali kako drugače.....še posebej glede na ravnanje sedanje oblasti. Tako pač menim, še posebej, ker menim tudi, da v nobenem primeru ni treba spucat vse po politični pripadnosti. Niti ni zdravo. Niti ni pametno. Niti ni pošteno. Ne glede kdo je na oblasti. Če si sam ocenil svojo prizadetost glede Janše je to tvoja stvar, če jemlješ osebno. Al pa ima premier pravico in prav, bit pofukl? Larifari. Tudi levi so bili deležni takih in podobnih afer. Še kaj hujšega, npr. Mrzelova al kaj že je.....In kteri opozicijski poslanec je bil deležen take afere še? Komunistične srenje je beden besednjak.....Za vas (SDS) je vsak komunist, ki se ne strinja z vami. Svoje komuniste pa mirno spregledate. Praviš enoumja......a zdaj pa bi ga radi nadomestili z drugim enoumjem? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Enako . Juhej, vikend je pred nami. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 .....hahaha, ja, maš prav, ne berem rumenega tiska. Po tvojih postih sodeč si ti informiran samo iz takšnega tiska. Kar se pa prejšnjega posta tiče, pa tako vem, da bomo zdaj od vlade, tebe in tebi podobnih ob vsakem "neuspehu" vlade poslušal.....nis(m)o mogli drugače, ker je prejšnja vlada zajebala. To smo tako predvidevali. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 hihi sej... čista ubitačna.... gor na oblasti so že kok skor 100 dni... huh Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Vau, tole Luciferjevo razvejevanje (citatov) sem pa že kar malo pogrešal... Zdej je pa spet u redu ke je tle. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Skinli so povsem (glede na to, da si tak moral prometno kazat) nepotrebne nalepke. Kul. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Ja, tud to. Problem pa zna bit enostransko razdrtje pogodbe Kakorkoli, nalepka se je izkazala za povsem nepotrebno, razen za tiste, ki so jih izdelovali. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj sta sitna. :||Topik o novi vladi, pišarija pa o Vegi. Kako bi eni radi videli, da denarci odtekajo v Ameriko. Ali je samo neka skrb za slovenski mobitrg? Bljah! Tvoji 3 zaporedni posti "ja, imaš prav; res je,", potem pa takole prvovrstno presenečenje. Če nekateri Mobitel povezujejo s politiko (bivšo ali katerokoli), je treba potem v isti sapi tudi Vego povezati z neko politiko. Drugače ne gre. A to sploh ni VEGA. Jurij Vega je bil Slovenec, tu gre za pa ameriški Western Wireless. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 kaj so ŽE skinili nalepke? Teden nazaj so še ble.. Super, to je pa enkratna stvar.. joj kak glupa stvar je bla pa to! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Težava je v tem, da ti sploh nič ne bereš. Zato pa nič ne veš. Potem pa misliš, kako si pameten, ko čez dolgo časa dobiš staro novico, pa jo potem lansiraš kot novo...Pravilno. Stara vlada je vse zajebala. Saj se je še LDS dostikrat sklicevala, da je to, da so za to krivi še tisti iz časa Demosa... Pa LDS je bila 12 let na oblasti. Ah, edina moja težava povezana z branjem je......branje tebe. Čista zguba časa.... Kdo je kaj lansiral kot novo? Napisal sem sam, da se bi ga mogoče tud kdaj lahko lotili..... Ne prevzemaj oblasti, če nisi sposoben spremeniti zajebanega. Sem pa zadnjič slišal Janšo kako je po tvoje nekaj "flancal", da je velik dobrega tud storila stara vlada......verjetno se je zmotu, po tvoje, ha? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj vem, da ti gre tako na jetra. Sem jim že pisal, naj uvedejo nalepke samo zate, da boš imel kaj za šimfati. Hehehe, glej ga Luckota zateženega .....po sebi sodi, da nisem sposoben tud drugače al drugače politično misleče pohvaliti. No, saj pri teb mam počas že res te težave.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm, ja, samo sem prepričan da kaj dosti šans proti državi nima noben, ker je bila itak sklenjena "pod mizo", se ve.no, bomo videli. Ja, verjetn maš praf. Sam, da ne bo tega mal preveč naenkrat, čujem tam na Dnevniku, da se tud okol potnih listov dogaja.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Ja, sam treba do take "pozicije" sploh prit, to pa ni tak ajnfo . Mah ne poznam tolk ozadja, tak da ne vem. Bom mal prečital kaj dogaja, pa še pol mogoče kako rečem..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Ja, verjetn mu je foter utrl pot, ne A misliš, da bo sedaj kaj drugače? Da bo sploh kdaj drugače? Tak je ta svet, nimam več iluzij, rad pa še mal poidealiziram...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>he, sem bral malce čez vikend... lepe stvari pripravljajo, juhu, upam da bo vse to sprovedeno pismu komaj čakam da en naredi nekaj s te naše ljubke državce... tolk potencialov neizkoriščenih... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>V bistvu mi je najbolj kul to, da bodo razdrli pogodbe s podjetji ki so na ta račun mastno služili in sklepali pogode s prejšnjo vlado brez javnih razpisov (ker si je sama prejšnja vlada oblikovala tak zakon ki to dopušča). Zdaj napovedujejo isto s potnimi listi in os. izkaznicami. Po novem vse z javnimi in to mednarodnimi razpisi za take (velike) posle Tako se dela! tale je iz dobro obveščenih krogov... pogodba z obemi podjetji je bila prekinjena, da se izloči Mirage...in celoten biznis dobi CETIS, ki je bližje novi vladi... CETIS je že objavil, da se bo na novi, mednarodni razpis prijavil, ker se na nove listine že dalj časa pripravlja in računa, da bodo izbrani... Podjetji sta bili izbrani, ker je bil predpis, da se osebne izkaznice in potni listi delajo doma... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2005 Eh, daj no, zdaj bodo pač biznis dali bolj svojim...in njihovim vzeli... aja, seveda, to pa ni svinjarija... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.