Skoči na vsebino

Nova vlada

astra

Recommended Posts

saj je men tut jasno, da bo fojtrala svojo, samo ne vem, zakaj je od prejšnje bila svinjarija, da je biznis dala svojim, od te pa ni...

in ne mi o razpisih in preglednosti le-teh... xrolleyesx ..pa daj, saj tolk naiven pa tut ne moreš biti...

In kako bodo zadostili predpisom, tu te pogodbe so bile podpisane v skladu s predpisi...

in seveda obstaja vprašanje odškodnine, pogodbe so bile sklenjene v skladu z zakonom in ne morem si predstavljati, da so lahko predčasno prekinjene brez odškodnine...

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 428
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Cetris in Mirage...

Kje pa ni bil Bandelj zraven, ko je kaj pricurljalo ven?

Prekinili so tajno pogodbo ... dajte no, pogodbe so vedno tajne.

Brezvezen razlog o nepotrebnosti nalepk - meni se je zdela cena nepotrebna, ko bi nalepka morala stati 50sit!

Potni listi - pišuka, kako so nas fopali vsake nekaj let pa smo menjali v modre, pa spet v rdeče itd... ampak očitno jih bomo spet.

No Astra, daj priznaj no - vsega pa nova vlada ne more narediti slabega!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

<{POST_SNAPBACK}>Ne Mick. Jaz dobro vem, da ti zelo trpiš, ko tvoj najhujši sovražnik sprejema dobre zakone in ukrepe.

Ti pa res sodiš mene po sebi.

Hahahaha x:o)x ......Cel tvoj post je popolna mim. Če vse tako dobro veš, kot to kar si tu napisal, ti sam še bog lahko pomaga. Škoda, da ga ni. x;)x

Če bi tebe "sodil po sebi", torej nekak iz sebe, bi rekel da si ultra kreten in brezveznik, da mu ni para, pa še pokvarjen povrh. Tak pa......mi dol visi kaj in kdo si, mi nisi zanimiv uopšte, razen za mal te zezat tu na forumu. x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ja, Lucifer. Seveda Lucifer. Ni dvoma Lucifer. Sam razjeziti pa ti me še ni uspelo, Lucifer. Uživaj v svoji zaverovanosti vase, ti privoščim, če ne bi bil tak kot si bi težko preživel, ko bi se zazrl vase. Ajd, mujcek, drž se. x;)x

K. Čapek

Ena ponedeljkova za Astro:

ali se mi samo zdi, da na TV SLO Janšo vedno perejo med TV dnevniki, Drnovšek pa je bil vedno vljudno naprošen, da je zarložil svoj program in poglede? :vragec:

P.S. Vidim, da se precej trudiš v prepričevanju Bobnarja, veva pa oba, da ga ne boš prepričala v ničemer - torej gre samo za način osvajanja? x:Dx :vragec:

A ne de sem? Saj sm vedu...... če tebi kdo reče, da si butl, ti misliš, da te je pohvalil..... x:px :vragec: x:Dx

Aja, v prvem sem se pa seveda res zmotil x:Ix .......tvoj IQ ustreza trenutnim temperaturam zunaj. x:Dx

Gledam Studio City, sicer sem mal zamudil, pa vseen :eek: .......predsednik parlamenta Cukjati ne pozna 1. člena naše ustave.......celo začne bluzit, da gre za preambulo x:o)x x:Dx xrolleyesx To, da pred tem o poznavanju členov ustave hvaleči se B. Grims tega ne ve, me tko ne čudi, je pa sramotno, da predsednik parlamenta tega ne ve..... :O: :eek: In to bi naj bili zavedni Slovenci? Ne ga sračkat. Saj vem, da tega marsikdo ne ve, sam po funkciji tretji človek v državi ne pozna uvodnih členov ustave, ki so temelj slovenske države???????

Sicer se mi ne ljub več kaj dost komentirat, ker jih imam vseh poln kufer........tak, da bom komentiral sam po mojem mnenju največje nebuloze........Odvetnik, ki zastopa interese ezulov, je tolk predrzen, da pošlje nek dopis kar našemu premieru, na podlagi katerega le ta začne takoj zbirat informacije???????? Pa kaj se jim meša? Zdaj bo pa reku, da jih zbiral zaradi lastnega informiranja? Pih, sramota :xx!:

K. Čapek

No, pa še ena zanimivost, ki sicer z novo vlado nima neposredno veze, sam nisem vedel kam naj to postnem. x:Ix

Torej.....po anketi Studia City 80% ljudi, ki so glasovali, meni, da v kapitalizmu živi slabše kot je živelo v socializmu. x;)x

Sam nekak ne spadam med teh 80% (pa ne le zarad spremembe sistema sicer, deloma pa tud), sam ko to vidim, nisem glih prepričan kolk me to naj veseli....če me sploh naj. :o|o:

K. Čapek

Hahaha, ga najprej sploh nism spoznal.... :eek:

No, dans so me pa že navsezgodaj na poti v službo razkuril. Slišim na radiu, pa ne me za vsako besedo zdej držat, da Virant na morju prodaja dve vikend-hiši ministrstva, 200 m stran od morja, za 6 mio sit :eek: Vredni pa sta najmanj duplo, najmanj. To pojasnjuje s tem, da naj ne bi bili bivalni, s tem, da so nedavno videli kako se iz dimnika kadi, na oknu pa ob svojem mačkonu neka novinarka Financ x:o)x Zanimivo bi bilo vedet kdo ju bo kupu x;)x Sami nadpoštenjaki v novi vladi zgleda, rešeni smo. :o|o: x:o)x x:Dx

K. Čapek

Hehehehe.....

Mah, Lucko, kaj ti naj še rečem, ha? Pozornost znaš vzbudit samo z ekstremnimi posti, ekstremnimi ikoncami, ekstremni spremljavami tvojih postov kot je ta nagravžni "islam s svastiko"........očitno v tebi ni dovolj ne znanja, ne moči, ne šarma, ne domišljije, ne intelegence, ne širine, ne....itd., da bi brez ekstremnih objav (ki se jih lahko domisli in jih objavi vsak bebec, mal težje pa je napisat nekaj konkretnega s čimer bi vzbudil pozornost, zanimanje) kjerkoli vzbudil pozornost, posluh. Pa si sicer na forumu, kjer imaš vse možnosti, celo ti. x;)x

Me sicer več ne gane kaj dost, pa še ateist sem, samo vseeno se mi zdi Luckotov "islam s svastiko" povsem neprimeren in brezvezn za ta forum, če smem podat svoje menje :inocent: , Marsa. Al ne? Je to demokracija, svoboda izražanja? Ne, to je nizkotno širjenje nestrpnosti in sovraštva ter poniževalen in zaničevalen odnos do drugače verujočih. Tolk. x^x

K. Čapek

Jutranje novice iz Vala 202: x:o)x

Na ministrstvu za finance prihaja do poleg "politično" odstranjenih uslužbencev tudi do prostovoljnih odhodov zelo dobrih kadrov. Minister Bajuk predvideva baje povsem nepotrebno spremembo programske opreme na ministrstvu, ki bi naj davkoplačevalce stala 2 milijardi SIT. xcivx Na sestankih ministrstva baje Bajuk v glavnem molči in ne reče ne bev ne mev, sklepajo, da predvsem zato, ker pojma nima kaj dogaja. x;)x Zanimivo. :o|o:

Dont cry for me Argentina.... xsingx x:o)x

K. Čapek

teme 'Nova vlada' ze dolgo vec ne berem.

Berem pa Dnevnik, navadno, bolj ali manj pozorno, seveda.

Ceprav opomin na luciferjev podpis s pikove strani tako poudarjeno ni bil namenjen meni ali LN, sem pac to videla..... in se odlocila, da ne bom reagirala. Na provokacijo. Ne na Luciferjevo in ne na Pikovo.

Prespala, razmislila... po posvetu z Mitjo se odlocila, odstranila podpis.

Torej - sem tekorekoc ustregla vasim namigom. :palec:

Pa ceprav kar v enih temah, cesar sem rekla, da ne bom vec upostevala.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ce ima kdo za povzeti v tejle temi, naj izvoli.

Ce bo se nadalje samo mesto prepucavanj, jo zaklenem ali izbrisem.

Luciferju ni treba odgovarjat, ker ga par dni ne bo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Zanimivo:

Oni dan je bilo na Mat'Kurji tole o preštevilčenju mobilnih telefonov, pa se tu na LNF nihče ni zganil. ...

Zanimivo, da se ni nihče tu zganil od tistih ki so pišarili o nekem Mobitelovem monopolu (nizkih cen, hehe) ki da ga je treba zrušiti, pa ploskali Vegi. Ko pa je prišel v javnost (še neuradno) vladin predlog, da bi Mobitel odkupil Vegin delež in ji s tem omogočil časten odhod, hja. Ali ne bo Mobitelov monopol potem še večji?

Amiji bodo v tem primeru denar pokasirali, šel bo iz slovenskega žaklja, pomeni posledično manjši dobiček Mobitela, s tem izpad določenega dohodka države kot večinske lastnice podjetja, kar pomeni manjši priliv v proračun. Gre samo za lepotno razliko, če bi država plačala kakšno odškodnino.

Blo je govora o vladi, ki sedaj ni več nova, pa tudi o monopolih. Eni vidijo v Mobitelu monopolista, drugi v Pivovarni Laško... seveda se lahko zgodi, da tako enega kot drugega prevzame tuja firma, mar-nje?

Zelo malo pa je znano o recimo radijskih monopolih. Če že je v Slo veliko privatnih radijskih postaj - polovico jih je v lasti enega človeka. No! Pluralizem medijev, bjah! Bomo videli, če bo ta vlada kaj boljša od prejšnje na tem področju. Upam.

P.S. Medo, nekaterim rečem se pa ne preveč čuditi. Ribe smo včasih take, da kako očitno stvar tudi spregledamo. (Eni si to celo priznamo kdaj.) x:o)x

Sploh, če z očmi na hitro streljaš sem ter tja in hočeš v najkrajšem času videti največ... x:Dx

Veliki vazal ( :vtz: ) je pokazal, da kljub vsemu ve, katere so prave prioritete.

V Kazahstanu, Tadžikistanu in tam okoli je bil vsepovsod po en dan, v Ameriko gre pa za štiri dni.

V domovino (iz prejšnjega življenja menda, kajti drugače ne bi mogel biti toliko vezan na to Ameriko).

Tam bo lahko tudi poročal, kako tiste države tamle "dihajo".

Ima pa vznesen občutek, da nekaj ureja. Lepo. Še lepše bi bilo, če bi se dalo to predsednikovanje OVSE malo nategniti. Kot štrumpantelj.

Pa ne gre. Še drugi bi kaj "urejali".

x:Dx

(Ko bo šel v penzijo -stop- bo posrednik -stop- pa pri prodaji nafte -stop.)

• 2 weeks later...
Guest sstane

Vladni strateški svetovalci predlagajo vladi, da opravi revizijo obstoječe delovnopravne zakonodaje ter uvede nekatere novosti. Med njihovimi predlogi najbolj izstopajo:

- lažje odpuščanje delavcev po prosti presoji delodajalca zaradi ohranjanja dobička;

- odprava odpravnin pri odpuščanju delavcev iz nekrivdnih razlogov;

- odprava regresov za letni dopust, prehrano in prevoze na delo;

- odprava dodatkov na delovno dobo;

- odprava panožnih kolektivnih pogodb uvedba kolektivnih pogodb na ravni podjetij;

- odprava socialne solidarnosti med bogatimi in revnimi;

- uvedba enotne davčne stopnje po vzoru manj razvitih članic EU;

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...