Mick 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Jaz si tega nisem želel. Vedel pa sem, da take ali drugačne spremembe meni lahko zlo verjetn veliko manj škodujejo kot marsikomu, ki si je spremembe velik bolj želel kot jaz...... In še zdaleč ni prvič tako. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Veš koliko bo pravd, če se vzporedno ne uvede DD Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Veš kolk jih že je? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Že zdaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.