Skoči na vsebino

Astrologija - nase izkusnje in zacetki

Stardragon

Recommended Posts

Malce je ze dolgocasno da so na forumu samo taksne teme, na katerim se odgovarja na osebna vprasanja posameznika, ker menim da bi tudi trebalo izmenjavati lastne izkusnje. Za tiste ki jih to zanima, odpiram ovu temu, kjer se mozemo pogovarjati o naslednjem:

- kaj nas je pritegnilo astrologiji ?

- ali smo imeli kaksne vzore, ucitelje, ali smo se ucili sami ?

- kolko let se ukvarjamo za astrologijo ?

- katera vrsta astrologije nam je najbolj vsec in zakaj ? / tradicionalna, moderna, transpersonalna, itd. / Pa tud katera smer v astrologiji - astromedicina, sinastrija, prognoze, itd. ?

- kaksno literaturo smo brali i bi je preporocali ? itd., itd. - lahko dodate svoja vprasanja, ce sem kaksno pozabila xDDx

Deli na socialnih omrežjih

uff, vse na kupčku x:Dx

.horoskope sem prvič začel brati že v 2drugem raz. osn.šole, pa sem to spretno skrival, ker sem čutil in otroško menil, da je to nekaj ,kar ne počne nobeden, bral sem pod odejo, v kleti, v kopalnici, heh samo,da me ne bi odkril; počasi sm postajal normalen˝v smislu, saj ni to nič takega, pač je želja po branju le tega bolj močnejša (drugi pa itak berejo nage babe tam nekje...) x:Dx

to bi te prašal; lahko mi napišeš Tole, en prjazn povzetek, hvala ti:

> / tradicionalna, moderna, transpersonalna, itd. / Pa tud katera smer v astrologiji - astromedicina, sinastrija, prognoze, itd. ?

.razlika med tradicionalno in moderno astro.?

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

<{POST_SNAPBACK}>to bi te prašal; lahko mi napišeš Tole, en prjazn povzetek, hvala ti:

.razlika med tradicionalno in moderno astro.?

Izmed ostalog, tradicionalna astrologija ne dela z Uranom, Neptunom in Plutonom. Tud so druge razlike, lahko se informiras o tradicionalnoj astrologiji na ovom dole linku:

AstroSerbiana Astrology

Zal ne vem za povezave o tradicionalni astrologiji v slovenscni, mogoce nam bo pomagal kaksen tradicionalni astrolog. xDDx

to bi te prašal; lahko mi napišeš Tole, en prjazn povzetek, hvala ti:

> / ... transpersonalna,it/Pa tud katera smer v astrologiji - astromedicina, sinastrija, prognoze, it.?

Ja, vsak astrolog cuti da ga dolocena podrocja astrologije bolj privlace kot nekatera druga. Meni je vsec kombinacija astrologije in psihologije, predvsem jungovske smeri. Sinastrija - partnerska astrologija mi je tud vsec, pa tudi astromedicina, ampak bolj kot ena dijagnosticno - alternativna zadeva. Pa tud te '' moderne '' zadeve - Kiron, Lilith, Eros, Psiha, itd. xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Malce je ze dolgocasno da so na forumu samo taksne teme, na katerim se odgovarja na osebna vprasanja posameznika

Absolutno se strinjam in to veckrat poudarjam, sem videla da si ze zadnjic nekje podobno ugotavljala in tudi apelirala na folk podobno.

Mi je vsec tvoj entuzijasticni nacin. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hm,

v srednji šoli me je začelo zanimat, čeprav sem mela neke fleše že prej, ampak izrazito potem pr 20-ih sem poteglna v knjižnici kako tako astrološko ven in z njo domov....

Parkerja sem si kupla pa pr redni plači in brez premišljanj- pršu je prodajalec kar od bajte do bajte, pa v hotel, kjer sem takrat delala in vidm-uauu ku dobre bukve.Pa pokaže Parkerja čez pult-POŽIRALA sem tisto bukvo....

Čeprav mata bl svojstven način....

Pol mi je pa recetorka na Voglu izrisala chart in mi neki razložila-sem jo poslušala in gledala prav debelo......uau, kako fasinantno.

Je pa fuul ljudi, ki radi kaj slišijo na to temo, še več pa rtakih, k rečejo-čarovnica a spet bereš horoskope.......

:eek: x8Dx xDDx

Pravzaprav sem ravno to nedeljo ugotovila, kdaj se je pri meni začelo, ko sem doma v kuhinji na robu omarice videla zataknjen letošnji mali Der Alter Bauerkalender, kjer ima notri samo vreme in Lunina znamenja in brez katerega nikoli ni moja mama Bikica. In odkar pomnim, predno gre kaj sejat na vrt, gre po svojem sistemu pogledat: "Aha, dans je pa Škorpijon, nič ne bom sejala, ker bo vse podjedlo!"...ali pa " Dans je pa Devica, eh rože bom presadla, solate pa nem sejala, ker bo šla vse v luft!" ali pa "Aha, dans je pa Bik, to bo fejst raslo"

(da bi jo zdaj šla v kaj pregovarjat, ni šans, moja Bikica vedno vztraja pri svojem)

To je bila prva faza. x;)x

dalje je zdaj že dolga zgodba, a to je bilo tisto prvo, ko sem jo debelo gledala, kaj preučuje predno gre na vrt...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...