Skoči na vsebino

Napoved za 48. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=48"][b]Napoved za 48. teden[/b][/url] - [b]22. - 28. november 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Ni tolk spet slab, andres, tam okol srede ti bo mroda kar ugodno.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Spet super napoved! :palec: x:px
Hm, tudi nakupi pridejo v poštev, če ne prej konec tedna! x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Hja, Tina, jaz tud ne glih... x:)x
Contesa, glih zate, za kaksne take lepe stvari, recimo parfume, nakit al pa kaj tacga... :vio:

Drugac sem pa pozabila posebej omenit maserja oz. maserko - to bi bilo zlo gud zdaj in bo imelo se bojsi ucinek kot sicer.... v bistvu bo dosti te tenzije, pa bo zelo godila taksna terapija, se posebej okol sredine tedna, ko bo Luna v biku. :palec:

Picasso

[color="green"]citat iz Napovedi: "Ti dnevi so primerni tudi za umetniško in podobno ustvarjanje, pa tudi za obisk svetovalca oz. zdravilca; bioenergetika oz. podobnega terapevta, prav tako bomo imeli lahko veliko užitkov v stiku z zemljo, naravo, morda pa bomo samo ustvarjali z glino."

Ta stavek mi je najbolj všeč. xsrcx Spominja me na vikend... Zaradi Strelca tole, ne?
Narava in narava in biozadeve, zemlja, užitki x^x
To soboto izjemno uživala (Venera konj.Uran) v Tunjcah in tud v sončnem zahodu, ki je ostal v fotoaparatu za spomin. Slikala si tam tud auro in tisti namig mi kar hodi po glavi, da mi ščitnica narobe dela...in sladkor, a mi večkaj pojasni, kar je Pluton skrival. xrolleyesx Moram v miru premislit, potem pa v akcijo. [/color]

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Stanka, morda, najverjetneje, si bila samo nekoliko vznemirjena - sonce kvadrat uran.. kar power in tudi taksne prrtirane reakcije telesa, aura oz. ta fotka pa je lahko tudi zgolj trenutno stanje oz. nakazuje na etericnem nivoju zametke kake zdravstvene tezave.
Boljse kot da na fizicnem nivoju bi sele ujela tole. :palec:

Picasso

[color="green"]vznemirjena, imaš prav, taki dnevi z Uranom so mi super, sploh zato, ker se nenadno na hitro odločim za kaj in komurkoli rečem, da je ZA in je bil cel dan po moje in v akcijah, vreme je bilo tako, da bi bilo greh doma likat in pospravljat, aura je bila čudovita, tudi počutje izredno, zato je pokazalo le tisto zbrko, kar je najbolj poudarjeno, sicer se mi pa poklapa, da so progresije že dalj časa Venera konj. Jupiter v 6. kar tudi kaže na sladko, zdaj se k temu bliža še pr.Luna...torej se bom ukvarjala več z 6.[/color]

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Izgleda, da se obeta kar pester teden... ugodne dneve bi bilo mogoče pametno izkoristiti za Miklavževe nakupe (samo me malo skrbi, da se ne bi preveč ven metala) :inocent:
Malo previdnosti pri telesnih aktivnostih tudi ne bo odveč... sem včeraj naredila en neroden gib, tako me zateguje tetiva v zapestju :sori: ... ampak mislim, da ni nič hujšega. x:Ix

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Jaz sem bil pa danes čisto hin. Tak čuden, melanhoničen. Iste misli mi hodijo po glavi pa se jih ne morem otresti. Sicer je pa vse skupaj brez veze. Mislim misliti toliko o isti stvari.

Andres

Ja, ufuravanje je brez veze... merkur konjunkcija pluton...
Nisi pozorno prebral, sem vsega boga omenila, ce ne pri lunini pa pri soncu, merkurju...

Picasso

Prihajajoči dnevi znajo biti tudi pri meni precej uranovsko obarvani... Sonce iz 12.h. v kvadratu z eksaktno opozicijo natalnega in tranzitnega Urana (expect the unexpected xcivx )
:vragec:
Še dobro, da je Merkur ta teden še direkten :8): .

Zdi se mi tudi, da mi je prehod Sonca v Strelca (in Lune v Ovna) prinesel znaten dvig energije, predvsem fizične :onfire: :onfire:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

[quote name='Andres08' date='22. Nov 2004 ob 19:08'][post="328988"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Jaz sem bil pa danes čisto hin. Tak čuden, melanhoničen. Iste misli mi hodijo po glavi pa se jih ne morem otresti. Sicer je pa vse skupaj brez veze. Mislim misliti toliko o isti stvari.

Andres[/quote]

x:Xx pobozk

ker imam ze jaz naenkrat toliko energije, da jo lahko malo delim okrog.... x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

[color="blue"]Evo, da se še jaz malo javim.

Dirjam skozi te dni, kot že nekaj časa, kar mi sicer ni prav podobno. A drugače ne gre. Sonce me danes celo greje in prav prijetno toplo je. Tako da... ni važno kakšna je bila napoved (sem že pozabila od ponedeljka, ko sem jo brala), meni je do danes vse OK. In tudi v napovedi nisem videla, kakšnih kritičnih dni, tako, da drugače sploh ne bi moglo biti. He he. x;)x xDDx

Bodite sončno tudi tisti, ki vam prejšni dnevi niso bili takšni! Ole!

:flowerface: :sorcerer: [/color]

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

O, kul, andres, no vidis, tinka, jasno, ko so 'tvoji dnevi', danda, dobro da si me spomnila... ;) Posljem.
Fajn ko si fajn, pametno da se ne obremenjujes in pretirano ne ukvarjas s posameznimi pojmi v napovedi, saj ni nujno, da se bodo aspekti cisto pri vseh in cisto v vsem manifestirali. :palec:

Picasso

Piše da bodo nesreče in to. Ah. Tu sedim na računalniku, prej sem šel enga prižgat v kuhinjo in pred tem mi je noga zaspala. No, se dvignem in stopim na levo nogo kar se skoraj zrušim po tleh. Pač, ko noga spi, gazda ne sme kadit. Očitno. Malo je natekla, tako, da najbolje, če bolniško do torka vlečem. :):):)

Andres

A daj, prav ornk al kaj, za bolnisko? :sori:

No jaz sem se pa ogabno in fejst udarla v ventil od bojlerja, ko sem se tusirala. :!!:
Direkt v misico, da karkoli pocnem me ful boli.

Oj, oona, ja je ze sreda. :palec:
Pa ful lepa jutra so. :)

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...