sončk 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 evo mene po dolgem času spet malo k vam pokukam... V satnovanju v katerem sva sedaj s partmnerjem še nimava neta priklopljenga...ker on študira...katera varianta bi bila kul pa poceni...upam da čimprej kaj najde. Jaz sem od 09.11. btrez službice, tam kjer sem preko študenta delala me niso več rabili ( pa ravno sedaj ko res potrebujem denar, ker sva se preselila)....jutri imam en razgovor za službico...redno...upam da mi uspe...čeravno, če sem prav prebrala ni fino za jutri posle sklepat...kaj praviš Marsa Potem pa še tale lunica...pomoje mi malo nagaja...sonce in luno v dvojčku....saj se ne spoznam...ampak kr se mi zdi da me kar pestijo skrbi...in nisem tolk pozitivna kot znam bit....Sem pa šele danes videla da je polna luna jutri...zato nisem vedela kaj me ta teden tako muči...Marsa je je to kaj v povezavi al sem čist mimo butnila . Lepo se imejte, upam da čimprej dobim net in se kaj več oglasim. Lp, S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 [quote name='Andres08' date='25. No v 2004 ob 02:00'][post="330101"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Piše da bodo nesreče in to. Ah. Tu sedim na računalniku, prej sem šel enga prižgat v kuhinjo in pred tem mi je noga zaspala. No, se dvignem in stopim na levo nogo kar se skoraj zrušim po tleh. Pač, ko noga spi, gazda ne sme kadit. Očitno. Malo je natekla, tako, da najbolje, če bolniško do torka vlečem. :) Andres[/quote] oj andres, pazi malo nase! mi je pa hecno, ko pravis, da nisi v astroloski sceni in da ne obvladas in to, pa vsak dan sem pises sonck, lepo, da si malo prisla! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 [quote name='Marsa' date='25. Nov 2004 ob 08:31'][post="330145"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] Oj, oona, ja je ze sreda. Pa ful lepa jutra so. [/quote] Ja, ja..lepa jutra... pa fajn lepe mrzle zvezdnate noci... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 pa tudi dnevi niso slabi... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 [quote name='tinka' date='25. Nov 2004 ob 12:16'][post="330226"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]oj andres, pazi malo nase! mi je pa hecno, ko pravis, da nisi v astroloski sceni in da ne obvladas in to, pa vsak dan sem pises sonck, lepo, da si malo prisla! [/quote] Saj nisem nič v astro in to. Samo, imam neko sposobnost opazovanja trenutnih in preteklih dogodkov, ter s tem povezovanja. Že prej v SFRJ sem vedno (pogosto) vedel kateri dela za UDBA-o in da mi sledijo tu in tam. Danes tega ni več, zato vidim vse čuvaje v trgovinah, ki pazijo da se ne krade. Tako da kombinacije opazovanja mi ne delajo preglavic. Morda pa je tudi to zapisano v moji osebni astro karti. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 uau, a si kaksen mafiozo bivsi? pa saj imas malo tak cool look... bi bilo za kaksen scenarij napisat opazovanje, tako detajlno imajo dostikrat levcki, ki imajo kako stvar ali dve v devici... sem opazila. Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2004 Avtor Prijavi Deli 25. november 2004 [quote name='sončk' date='25. Nov 2004 ob 11:41'][post="330211"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] evo mene po dolgem času spet malo k vam pokukam... V satnovanju v katerem sva sedaj s partmnerjem še nimava neta priklopljenga...ker on študira...katera varianta bi bila kul pa poceni...upam da čimprej kaj najde. Jaz sem od 09.11. btrez službice, tam kjer sem preko študenta delala me niso več rabili ( pa ravno sedaj ko res potrebujem denar, ker sva se preselila)....jutri imam en razgovor za službico...redno...upam da mi uspe...čeravno, če sem prav prebrala ni fino za jutri posle sklepat...kaj praviš Marsa Potem pa še tale lunica...pomoje mi malo nagaja...sonce in luno v dvojčku....saj se ne spoznam...ampak kr se mi zdi da me kar pestijo skrbi...in nisem tolk pozitivna kot znam bit....Sem pa šele danes videla da je polna luna jutri...zato nisem vedela kaj me ta teden tako muči...Marsa je je to kaj v povezavi al sem čist mimo butnila . Lepo se imejte, upam da čimprej dobim net in se kaj več oglasim. Lp, S [/quote] Sonck, haj!! Sluzbo izgubila? Tisto, ki sva bili celo se nekaj v navezi in si pomudila pomoc? (a sem si rpav zapomnila, me je zmedlo velik podobnih nickov -tedaj, zdaj ni vec tolk jih gor- pa druga ikona)... Zoprno... Preselila? Potem nista na kmetiji, sta spet v podnajemu? Ma niti ne, si tako prebrala? Tud za posle cist OK, sem pozabila tocno kako imas... Cist OK, ceprav bi zate morda bilo boljse, ce bi bila Luna v Dvojckih (ker imas pac ti tak polozaj in se sonce). Seveda - polna Luna v obdobju Strelca pomeni astrolosko sonce v strelcu, Luna v dvojckih in ne more bit nic drugace, torej sta dve znamenji vedno vpleteni oz. imajo scipi in mlaji mocnejsi vpliv na ti dve vpleteni znamenji. [quote name='oona' date='25. Nov 2004 ob 12:55'][post="330251"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Ja, ja..lepa jutra... pa fajn lepe mrzle zvezdnate noci... [/quote] mrzle noci? Spet ponocujes? Jaz pa ze kake 3 dni spim kot top, danes totalno sanjala, pa zjutraj vse pozabila, ker sem bolj na divje vstala. [quote name='tinka' date='25. Nov 2004 ob 12:58'][post="330256"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]pa tudi dnevi niso slabi...[/quote] Pravzaprav so cudoviti. [quote name='Andres08' date='25. Nov 2004 ob 14:49'][post="330306"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Saj nisem nič v astro in to. Samo, imam neko sposobnost opazovanja trenutnih in preteklih dogodkov, ter s tem povezovanja. Že prej v SFRJ sem vedno (pogosto) vedel kateri dela za UDBA-o in da mi sledijo tu in tam. Danes tega ni več, zato vidim vse čuvaje v trgovinah, ki pazijo da se ne krade. Tako da kombinacije opazovanja mi ne delajo preglavic. Morda pa je tudi to zapisano v moji osebni astro karti. Andres[/quote] Ne spomnim se, ce imas tudi merkur poleg venere v devici? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 [ uau, a si kaksen mafiozo bivsi? pa saj imas malo tak cool look... meni se tudi tak zdi .... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2004 Avtor Prijavi Deli 26. november 2004 A mislis iz tu objavljenih fotk? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 [quote name='tinka' date='25. Nov 2004 ob 15:00'][post="330313"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] uau, a si kaksen mafiozo bivsi? pa saj imas malo tak cool look... bi bilo za kaksen scenarij napisat opazovanje, tako detajlno imajo dostikrat levcki, ki imajo kako stvar ali dve v devici... sem opazila.[/quote] Nisem mafiozo. Niti bivši ne. Preprosto puno pričam in so me dali v udba.net pod zabeležko opazovan. Še ko sem bil na Islandiji so mi enkrat 6 mesecev komplet pošto jemali in jo nisem nikoli dobil. Opravičila normalno nikoli ni bilo. Tudi vzroka ne poznam. No, je res. Vzrok poznam. Sem hotel nekaj za takrat revolucironarnega v cajtng napisat. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. november 2004 Avtor Prijavi Deli 27. november 2004 A ti to resno pa to? Sem mislila, da si se sam mal ufural namrec.. Ker sem imela priloznost spoznat kar nekaj taksnih ljudi, ki so 'jim sledile udbe in mafije in pdobno'. Ene dvema so celo vcepili nekaksne chipe pa tak. V bistvu tumach ufur... Skoraj boljs, da je res. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Meni niso nič čipov vsajali. Samo sledili so mi. Potem, že nekaj časa po tistem sem slišal, da sem imel srečo, da me niso zaprli kot političnega ipd. Še na nekem srečanju letališč Jugoslavije nisem imel mira. Eden mi je vedno sletil, celih pet dni, samo zato, ker sem malo firbcal kako lahko tako nerazviti delajo marmornat dom JLA s tenis igriščem. In seveda. Opazim veliko stvari in tam je bila ruska ladja. Verjetno orožje ali kaj takega, ampak slikat jo je bilo pa prepovedano. To je bilo dovolj, da sem imel tistega udbaša tuid v Črni gori za mano. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.