Skoči na vsebino

Rekordi

nataly

Recommended Posts

Tole je..

Na radio Center se je moderator odločil, da je čas za vsaj izenačenje svetovnega rekorda v vodenju.

Rekord do zdaj znaša 120 ur.

Ga poslušam v nedeljo - ful entuziazma v glasu...dobre volje. V ponedeljek - prvi znaki utrujenosti...v torek...že nekam monotono...kje še je le petek..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

mogoche bi shlo pa skozi:

najvechje shtevilo napisanih postou na LNFju x:Dx  x:Dx  x:Dx

marsa v akcijo!!!!!

KDO JE GRESHNIK

666 zlomkou...tralala

Ne bos verjel, ampak nisem jaz. ;) :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Koliko je kdo pripravljen storiti za pet minut slave?

Koliko zdravja podariti?

Kakšne neumnosti početi?

Slava me pa toook ne privlaci xrolleyesx

Tako da popolnoma nic.

Ljudje, ki hocejo na butaste nacine podret rekorde, tako da ogrozajo zdravje, mi ne bodo nikoli jasni xrolleyesx xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

5 minut slave? je ne rabim.

Postavljati zdravje na kocko zato, da vidiš nekje objavljeno svoje ime? Ni vredno!

Početi neumnosti? Itak... samo ne za javnost xrolleyesx

Kaj vendarle žene ljudi, da počnejo "nore" stvari... morda bolestna ambicioznost, prikriti kompleksi... raziskovanje meja svojih zmogljivosti... adrenalinska odvisnost...?

Na žalost neumnosti, primernejše za Darwinovo nagrado, prej pridejo na naslovne strani kot plemenita dejanja ali pomembni dosežki, ki bi prej zaslužila omembo.

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 11 months later...
:flower: :onfire: xsuperx :onfire: LUNIN FORUM - Rubrika :flower: :flower:VEDEŽEVANJE :flower: :flower: je dosegla sigurno :flower: SLOVENSKI REKORD :flower: če ne že svetovni! Od včeraj od 12. ure pa do danes, petek do 4. ure je to rubriko obiskalo :flower: :flower: 1015 OSEB :flower: :flower: , če odštejemo mene, ki sem sigurno 50 x pogledala, saj moram odpisovati. Predlagam kar takoj, da se napiše prošnja v Tipovo KNJIGO REKORDOV! xsuperx :onfire: xsuperx :flower:
ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Koliko je kdo pripravljen storiti za pet minut slave?

Koliko zdravja podariti?

Kakšne neumnosti početi?

Bol sm neopazen bol se počutm.Najraj vidm da sm med folkom pa da me na mir pustijo(sam k to še živ dan nism doživu, ker čist zmerej enmu padem v oči in nekej hoče od mene)

Če bi ratou slaven bi se mi pomoje strgal al pa bi se preselu u eno državo k jo sploh ni na zemeljevidu.

Seks ene zenske nepretrgoma s 300 moskimi.

Je blo po TV snemano, se mi zdi da v ZDA, nisem pa ziher, dosti let nazaj. Resna oddaja.

300 moskih v vrsti je cakalo s trdimi. Vsi so prisli na vrsto. Zenska je lezala, moski so jo porivali stoje, ne spomnim se, kolko casa je trajala ta nepretrgana penetracija, moski so se samo izmenjavali- ko je en opravil, je blo te dolge vrste vsaj za enega manj. Tud ne vem, kolko je bil stari rekord. V glavnem, da vi vidite njen spačen obraz, vsak je delal grobo,naglo, ceprav manj kot minuto. Ko so posneli en insert s 3 moskimi, , jih je zadaj stalo še vedno kakih 50. Pa bogve kolko jih je še čakalo nepripravljenih. Groza! Mislim, da ji je blo prekleto zal, ker se je odlocila podreti tak rekord. In kaj je imela od tega? Kako so jo skup šivali v bolnici, ce so jo sploh uspeli, pa ni blo povedano. xrolleyesx Pa da sem ravno jaz mogla to videt. Se bo še nasla kaka norica najbrz kdaj

Evo na Mantiska, vidis, kako sprovociram folk, da se takoj za mano javi (ne ti!) Tukaj ze TOCNO 1 leto ni noben pisal, cim pa jaz objavim kaksno novico pa od ljubosumja kar ponorijo in pisarijo, samo da bi ta novica koncala na naslednji strani!

Torej: tudi jaz sem videla, da imajo v Ameriki taksno Olimpijado sexs! Svinjarija!!! Evo, to prihaja iz te OSTUDNE in PSIHICNO POKVARJENE DEZELE - AMERIKE! Potem pa naj govorim anglesko, SE MI KAR GRAVZA ze skoraj! Od vseh njihovih svinjarij, ki jih posiljajo po svetu, NORCI PA JIM SLEDIJO!!! Pridna, lep vikend.... :detelca:

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

:flower: :onfire: xsuperx :onfire: LUNIN FORUM - Rubrika :flower: :flower:VEDEŽEVANJE :flower: :flower: je dosegla sigurno :flower: SLOVENSKI REKORD :flower: če ne že svetovni! Od včeraj od 12. ure pa do danes, petek do 4. ure je to rubriko obiskalo :flower: :flower: 1015 OSEB :flower: :flower: , če odštejemo mene, ki sem sigurno 50 x pogledala, saj moram odpisovati. Predlagam kar takoj, da se napiše prošnja v Tipovo KNJIGO REKORDOV! xsuperx :onfire: xsuperx :flower:

Pa to ni res! Od 4-ih ponoci pa do zdajle, sobota, 13,30 je spet obisk povecan za 200, torej borih 7 ur!!!

TOCNO v 24-ih urah je VEDEZEVANJE obiskalo 1200 OSEB! :onfire: BRAVO :onfire: BRAVO :onfire:

:onfire: MANTISKA :onfire: MAYA :onfire: zaprosta pr xsuperx :frog: MARSI :frog: xsuperx k'ksn PUVISANJE, ne! xsuperx

nedolgo nazaj sem bral, da sta v Nemčiji ena študentka in njena stanodajalka sklenili stavo, katera od njiju bo v 24 urah seksala z večimi moškimi...Zmagala je študentka, saj tekmica ni zdržala 24 ur x:Dx
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Koliko je kdo pripravljen storiti za pet minut slave?

Koliko zdravja podariti?

Kakšne neumnosti početi?

Za pet minut ali pet let ali...popolnoma NIČ

Neumnosti...to pa... x:Dx x:Dx x:o)x x:Xx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:flower: STATISTIKA za 20 dni (od 18.11. - 7.12.2005) :flower:

xsuperx REKORD VSEH SLOVENSKI FORUMOV xsuperx (100%)

xsuperx 920 postov v 2 mesecih! xsuperx

V 20-ih DNEVIH = obiskalo Vedezevanje xsuperx 7.655 OSEB xsuperx (Samo zdajle, v treh urah je bilo obiskov okoli 300)

LEP DOKAZ, da je tema popularna! VELIKO SE NASMEJEMO, to je pa tudi CILJ MOJEGA SLOGANJA, da NOBENEGA NE SPRAVIM V SLABO VOLJO! HVALA VSEM SODELUJOCIM!

V 20-ih DNEVIH = obiskalo Vedezevanje xsuperx 7.655 OSEB xsuperx (Samo zdajle, v treh urah je bilo obiskov okoli 300)

LEP DOKAZ, da je tema popularna! VELIKO SE NASMEJEMO, to je pa tudi CILJ MOJEGA SLOGANJA, da NOBENEGA NE SPRAVIM V SLABO VOLJO! HVALA VSEM SODELUJOCIM!

:palec: :palec: x:Dx x:Xx :flower: :flower:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:palec: :palec: x:Dx x:Xx :flower: :flower:

xsuperx xcheersx xsuperx

:flower: REKORD VSEH LUNINIH RUBRIK = BINGA-BONGA SLOGA :flower:

V 5-ih dneh je najpopularnjesa rubrika, 5 ZVEZDIC IMA, torej, eno zvezdico na dan!!! Vse to pa je tudi zasluga vseh sodelujocih, kajti njihova pisanja so zanimiva za citanje!!!

:flower: HVALA VSEM :flower:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...