Skoči na vsebino

Samospostovanje

Stardragon

Recommended Posts

• Komentarji 336
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ampak na vsako pravokacijo pa tud ne nasedm.

Kaksna provokacija ? :vragec: Ce nisi '' egzibicionist '', zakaj sploh pises na forumu ? Saj tu gre za odprtost in iskrenost, in za to da se ne bojis razkriti drugim ljudjem, ce mas cisto vest !!! x;)x

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Kaksna provokacija ?  :vragec:  Ce nisi '' egzibicionist '', zakaj sploh pises na forumu ? Saj tu gre za odprtost in iskrenost, in za to da se ne bojis razkriti drugim ljudjem, ce mas cisto vest !!!  x;)x

Iz čistga veselja do razpravljanja.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Sem ponosna nase, se spoštujem? ja sem, sem samozavestna - trudim se na tem področju, sem ohola, me daje samovšečnost? ne

samovšečnost je lahko ljubka, dokler ni moteča, kje je pa meja, kako hitro se jo da prestopit?

sem pa ponižna, ko sem v tišini, v naravi, se počutim prav ponižno v lepoti, miru in življenju ki me obdaja

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, a sem mogoče narobe razumu ta stavk zarad jezikovnih ovir.

Aja, najbrz ne, sam ocitno si bolj pozorno prebral kot ich. xDDx

Jaz pa sem mislila, da si to zakljucil (oz. ste nekateri zakljucili, saj sem videla par 'podobnih' odzivov) na podlagi odgovorov v kaki drugi temi.

Vcasih samozavest ne naleti na tolk dobr odziv, ce gre za mlajsega cloveka, ker se zdi, da je poln sebe al kaj takega... v resnici pa ima tak clovek potem tudi dejansko vec energije, saj vse dela z zarom in samozaupanjem; to pa naleti seveda lahko na nelagodje drugih ali celo odpor. Cist stekam....

A on mora pravo mero sele najti. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ko se spostujes, lahko samo pozdravljas vsako svojo posamezno odlocitev.

Hkrati pa je spostovanje tudi zmoznost vpogleda prav tako v svoje pomanjkljivosti... moc tudi videti pomanjkljivosti, napake, posameznega delovanja... in iz tega narediti nekaj novega, to nadgraditi.

Vcasih imam zelo preproste razlage; zame tako denimo inteligenca preprosto pomeni, da se iz starih izkusenj, vedenj, znanja, na ta ali oni nacin torej pridobljenega, uspesno znajdes v povsem novi situaciji... pa ce prevedemo to na povsem miselne nivoje (ker pac govorim o IQ) ali pa v vske posamezne malenkostne situacije lajfa. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Če se človek spoštuje do tiste meje, kjer spoštuje tudi druge, potem to ni noben napuh. Je samo ena lepa, koristna, dobrodošla lastnost. Ni ne precenjevanja ne podcenjevanja - ne manjvrednostnega in ne večvrednostnega kompleksa. Si samo zlat košček zlatega mozaika. Nisi nek škart, pa tudi nenadomestljivo najboljši nisi.

Sama največkrat "ocenjujem" sebe in druge po tem, kaj kdo v življenju da od sebe. Ni mi pomembno, koliko ima pod palcem, niti kakšen položaj v družbi ima, niti kako izgleda... Pomembno mi je, da tisto, kar v življenju počne, počne predano in s srcem. To pač jaz cenim in spoštujem pri sebi in drugih ljudeh. In verjamem, da se čisto pri vsakemu človeku najde nekaj, kar je spoštovanja vredno.

<{POST_SNAPBACK}>

Ko sami o sebi recemo kaj jaz vem, sem dober clovek, morda to izpade bedasto, samovsecno in samopomembno, prepotentno...

ko sem tam nerodno rekla, pa sem prec dobila servirano...

Ma ne, sploh ni treba reč jaz sem dober človek. Že če nekdo samo reče, kako razume, kaj je dobro, je že tarča. Takoj pridejo pravokacije, podtikanja in dvojna merila, po katerih se ga ocenjuje in masira.

<{POST_SNAPBACK}>Meni je zanimivo malce raziskat arhetip Luciferja, ki je menda bil simbol '' napuha '' - a je mogoce ta groza od napuha v nasi druzbi na nek nacin vcepljena od strane cerkve, da bi ljudje bili cim manj ozavesceni in pogumni, te da bi cerkev z njimi lazje vladala in manipulirala ? 

manipulacije je pa treba mal bolj razumet. v tem je snisu manipulacij.

<{POST_SNAPBACK}>Kaksna provokacija ?  :vragec:  Ce nisi '' egzibicionist '', zakaj sploh pises na forumu ? Saj tu gre za odprtost in iskrenost, in za to da se ne bojis razkriti drugim ljudjem, ce mas cisto vest !!!  x;)x

A tko? Jest sm pa mislu, da bomo sam razpravljal o duhovnost. :sori:

<{POST_SNAPBACK}>

No, kako vem da je Marsin Saturn v Vodnarju izkusan in zrel ? Lepo, cutim ga energetski na svoji Veneri in mi je vsec da se od taksnega Saturna nekaj naucim.

xDDx

Se pa slabo učiš. Učiteljci lih v ponos ne moreš bit.

<{POST_SNAPBACK}>mnogi se bojijo napuha v sebi, ampak je to ena cist navadna cloveska lastnost kot vsaka druga lastnost in da se odpraviti z zavedanjem, te sazrevanjem - ni nekaksna peklenska '' hudiceva rabota ''.  xDDx  xDDx

Kdor zapade napuhu, je tud suženj napuha. In to JE "peklenska hudičeva rabota".

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...