Mick 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 Ni ti treba bit. Ker to ni dovolj. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Ampak lepa podlaga, da potem nadgradujes! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 dons bo ful naporen dan... ampak dober... na koncu že vem da bom šla zadovoljna spat, ker bom vse nardila. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Upam, da bo sonček.Dober dan je pa že itak zdaj , ko sem vstala, pa ko se mi tako lepo sanja zadnje čase.Slabega pa menda ne bo nič. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 si mi že všeč. taka pozitivka. tko k je treba Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>si mi že všeč. taka pozitivka. tko k je treba Enako Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 kulj! hehe... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 dobro: sem bolj pridna! slabo: pogrešam mojega...... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 dobr k bo spet ful dogajal... slabo... mah zih nav nč slabga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.