Stardragon 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>10x sem prebrala liin pos in mi je bilo neizmerno hudo, pa nisem našla besed, da bi to opisala, samo čutila sem.Stardragon, ti pa si me razbesnela:vehementno širiš samo svojo resnico.Izvenelo bo pokroviteljsko, pa vendar: ko boš sposobna dojet tudi taka čustva, boš lahko rekla, da si odprto in senzibilno bitje.Žal Sedaj bom jaz tebi nekaj povedala, enja. Gle, zenska draga - brez ikakvog razloga butas vame - kaj je tebi ? Kje te srbi ? Kaj te mori ? A ti kako jaz lahko pomagam ? To so nekatera vprasanja na katera bi rad da mi odgovoris. Greva to razcistit. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 No, enja, kje si sedaj ? Ce mi pises 3 sporocila na os, lahko to tud na forumu poves - cesa te je strah ? Saj sem jaz ena majhna zenska od 50 kg, ne bom te pojedla. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Lia Vem, kako je ob izgubi ljubljencka, mi je kar hudo, ko se spomnem... Danes, prijazna sobota. Ponosna nase, ker sem zdrzala post 24 ur brez hrane, potem pa bananicka Prijetno smo preziveli rojstni dan, jutri pa nova doza obiskov, cestitk, opazk sorodnikov in tako dalje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Izzvala si me, ti si me spraševala na OS, kaj ti želim....Saj ti lahko odgovorim tudi tu:torej ponavljam, kar sem ti že odgovorila...RES me je prizadelo liino pisanje o mucku, pa nisem našla besed, da bi ji to opisala....samo čutila sem.Napisala sem ti tudi, da je izjemno lahko nekoga dati na ignore, če se z njim ne strinjaš, življenja pa žal ne moreš dati...in je, kakršno pač je.Svojo vrednost boš pa pokazala samo takrat, ko boš znala občutit in razumet tudi koga drugega, ne samo sebe.Sem napisla bistvo tvojega vprašanja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Michelle..tvoj r.d.? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 RES me je prizadelo liino pisanje o mucku Ja, zal mi je, ampak kaj jaz mam z toboj in z Lio ? Saj vas spoloh ne poznam ! Napisala sem ti tudi, da je izjemno lahko nekoga dati na ignore, če se z njim ne strinjaš, življenja pa žal ne moreš dati... Enja, kaj je za tebe zivljenje ? Ne vem o cem se pogovarjamo, apstraktna si mi ! Zakaj bi jaz dala zivljenje na ignore - ne razumem te ?? Svojo vrednost boš pa pokazala samo takrat, ko boš znala občutit in razumet tudi koga drugega, ne samo sebe Ali ti mene spoloh poznas ? Namrec, dajes nekaksne '' dijagnoze '' o vrednosti odrasli zenski, ki jo komaj poznas ! Jaz se zdaj prvic pogovarjam z toboj in me zanima - kaj hoces od mene, konkretno ? Povej mi, saj bom poskusila razumeti ! Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Michelle..tvoj r.d.? Ne ne...jaz sem aprilček Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Michelle: sem mislila, ker so bile tortice...pa opozori aprila, da bomo vriskali bobnar:od zakulisnih igric me izloči...vas ne poznam in ne igram! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 No, dragi prijatelji, nekaj sam se odlocila. Namrec, jaz nimam vec cajta da trpim Lio in Enjo in njihove provokacije, pa tud ni Dolores nocem vec trpet. Nekaj ljudi na tem forumu so skroz brez veze butnuli vame in vem da mi to ne treba trpeti, ker si to enostavno ne zasluzim. Ne bom vec pisala na forumu. Lepo se imejte punce drage - Lia, Enja in Dolores. Namrec, mocno mi greste na zivce in ste mi zelo dolgocasne. Karkoli napisem, greste za menoj kot pijavke in tezite. Zivljenje je prevec kratko, da bi svoj mir gubila zarad vasega napuha in navadne zenske zlobe. Marsa draga in ostali prijatelji - vama zelim vse najboljse in se seveda slisiva na mail, ampak taksna komunikacija - da se Enja tako z menoj pogovarja - to enostavno pri meni ne gre !! Lep pozdrav. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Oh...here we go again.... Good luck! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Stardragon:do danes te sploh nisem zaznala...ko si poslala besen OS...pa malo pogledala.Ne jemlji drugače mislečih za sovražnike, razmisli...! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2004 Avtor Prijavi Deli 28. november 2004 Hm, dober zame je danes, da sem se glede na to, da je nedelja kar hitro vstal, okrog devetih ; mal manj dobro pa je, da sm že po dobri urci zlezu na net......torej takoj, ko sem se uspel prav zbudit. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Oj, dajmo se umirit, pismu saj ni popolnoma nic takega. malo se da drug drugega na distanco za nekaj cajta, pa je kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>No, dragi prijatelji, nekaj sam se odlocila. Namrec, jaz nimam vec cajta da trpim Lio in Enjo in njihove provokacije, pa tud ni Dolores nocem vec trpet. Nekaj ljudi na tem forumu so skroz brez veze butnuli vame in vem da mi to ne treba trpeti, ker si to enostavno ne zasluzim. Ne bom vec pisala na forumu. Lepo se imejte punce drage - Lia, Enja in Dolores. Namrec, mocno mi greste na zivce in ste mi zelo dolgocasne. Karkoli napisem, greste za menoj kot pijavke in tezite. Zivljenje je prevec kratko, da bi svoj mir gubila zarad vasega napuha in navadne zenske zlobe. Marsa draga in ostali prijatelji - vama zelim vse najboljse in se seveda slisiva na mail, ampak taksna komunikacija - da se Enja tako z menoj pogovarja - to enostavno pri meni ne gre !! Lep pozdrav. Haloo, Stardragon, a ni tole prehitro , sory, nisem bral zakaj je prišlo do tega, ampak meni osebno bi pa žal, če že po enem mesecu kar oddideš naprej, drugače pa bom spoštoval tvojo odločitev, kaj želiš, da bo spet eden več med pogrešanimi , lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2004 Avtor Prijavi Deli 28. november 2004 Pa ja, Marsa . Mi je pa zanimivo kako hitro ste užaljene k pride do "fajta", se spomnim kako mene ni nihče razumel kaj dost......pa kaj osebno jemlješ, distanciraj se, ignoriraj itd itd, ko sem bil deležen velik hujših postov, npr. še dokazano pedofilstvo mi je blo nekoč očitano in to ne 1x , da se o ostalem ne menimo... Zato pa se mi zdi nesmiselno pretirano podcenjevanje in žaljenje posameznika, ki ti nekak al pa le v določeni temi al v nekem trenutku ne špila, saj ima očitno tudi net komunikacija v tem smislu vpliv na nas.......smo lohk žalostni, užaljeni, jezni, razočarani.......Tak, da.....pazte se . Sam sem imel dobre učitelje, mojstre v "žaljenju" itd. in sem jim danes hvaležen po svoje, zdaj imam trdo kožo in že dolgo ne pamtim, kdaj me je kdo uspel res užalit in se me s tem dotaknit . Ne odhajat zaradi takšnih razlogov, če ne druzga, se mal preizkusite, kolk ste pripravljeni prenest, se postavit zase, obrnite to v virtualno igrco, če se da ostanite vljudni (sam sicer nisem ostal vedno, sploh ne , kar mi je danes mal žal...... občasno ) .......sve je to mali žur. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2004 Avtor Prijavi Deli 28. november 2004 Aja, pa še neki sm se spomnu......Če imaš lnf res rad, uživaš v njem itd........(hahaha, k da bi se o ženski pogovarjal ).....a se res daš kar tako pregnati, si s tem vzeti nekaj kar ti je ljubo, k te nekdo pač "natuli" al karkol že......Ko tako radi psiho-analiziramo....druge, seveda ........kaj bi tak na hiter rekli za tazga človeka? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pa ja, Marsa . ... Zato pa se mi zdi nesmiselno pretirano podcenjevanje in žaljenje posameznika, ki ti nekak al pa le v določeni temi al v nekem trenutku ne špila, saj ima očitno tudi net komunikacija v tem smislu vpliv na nas.......smo lohk žalostni, užaljeni, jezni, razočarani.......Tak, da.....pazte se . Sam sem imel dobre učitelje, mojstre v "žaljenju" itd. in sem jim danes hvaležen po svoje, zdaj imam trdo kožo in že dolgo ne pamtim, kdaj me je kdo uspel res užalit in se me s tem dotaknit . Ne odhajat zaradi takšnih razlogov, če ne druzga, se mal preizkusite, kolk ste pripravljeni prenest, se postavi zase, obrnite to v virtualno igrco, če se da ostanite vljudni (sam sicer nisem ostal vedno, sploh ne , kar mi je danes mal žal...... občasno ) .......sve je to mali žur. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 ... ko pa smo nekako pri tehle zadevah...Stardragon mi je pisala mail (ne os), da se za nekaj casa poslavlja, v smislu da ne bo se bolj vroce. No in to se mi zdi cist kul odnos - do vas (tule v temi, se pac poslovi) in konec koncev do mene; kaze torej do konca obraz in se ne odplazi samo sniki dol. Na tak nacin si ne zapiras vrat, cist kul je vzet mal distance (bolje prezgodaj kot prepozno, ocitno), se mal predihat. Itak spostujem odlocitev vsakogar, taksno pa se pozdravljam. Kot ponavljam veckrat - vcasih je nedelovanje najboljse delovanje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 ...ne zastopim čist nič....komu kdo kaj zlobnega naredil....samo pišem, da je pač hudo, ker je odšel naš maček. Pišuka... a sem tako nerodno napisala al kaj? Pač žalost....in ko je bilo zvečer vse za mano sem napisala par stavkov kaj je bilo v tem dnevu slabega.... In vsaka smrt....pa čeprav mačja...se pač dotakne mičkeno srca... Torej kaj naj rečem... Hvaležna sem za ta sončni dan... za nasmeh mimoidočega....za borovo vejico in prižgano svečko....za vonj cimeta in topel čaj... Naj se vam zgodi to kar vam bo vsem v najvišje dobro....Vmes pa uživajte, kajti vsaka ura nam je podarjena... In to kar se nam zgodi in zgleda kot prekletstvo se čez čas lahko pokaže kot blagoslov in velika sreča.In če včasih ne dobimo tega kar si želimo, si prihranimo marsikatero nevšečnost. Ne morem spremeniti sveta in ne ljudi v njem...lahko pa spremenim sebe in moj odnos do njih... Vse kar sem se v življenju naučila lahko strnem v en sam stavek:Vsak pestuje svoje bolečine in svoje rane in nikoli ne moreš razumeti drugega, če ne hodiš v njegovih čevljih, zato ne obsojajmo in ne ocenjujmo, vsi smo prsti na eni roki,če je eden ranjen boli cela roka. Ma spet nakladam...Želim povedat samo, da mi je lunin net približal ljudi na en čist poseben način.Da mi je polepšal kako težko življenjsko situacijo s prijazno mislijo, da na ta drvečem kolesu življenja za trenutek poslal kako dobro idejo,na nek poseben astro način razložil kako zvezdno pozicijo, dal kak uporaben vsakdanji nasvet, drugače pa moram reči, da podpiram Marso 100%, kakor hitro se najde skupina ljudi je kot razred, zmeraj se najde kdo, ki mu kaj ni všeč, ki se počuti ogroženega in napadenega... Ne želim nikogar napadat, ogrožat ali zlobo zganjat...to škoduje lepoti če me še kdo tako bere obžalujem, da mu zbujam take misli. Pač pišem kakor občutim....verjetno bi morala svoje misli zapisat v svoj dnevnik, ne pa na forum..... Ah, ja pa še to ...nobenega, ki piše v to temo osebno ne poznam.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Je ze OK, Mick je pac tako postavil, se pa menimo vse zivo; vse je za nekaj dobro.Vcasih se zal slisi kaj kot frazarjenje, a preprosto lahko samo tako najbolj simple poves stvari... vcasih... vcasih pa samo tako, da jih do daske zakompliciras. Hvala Lia, za tvoje mnenje, meni je tudi to tolk vsec tukaj. Dajmo bit rajs, ce ze ne prijateljii, na nek nacin SODELUJOCI. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2004 Avtor Prijavi Deli 28. november 2004 Dans pa še nič dobrega nism naredu za druge......aja, sm ......nekomu sm pustu keš k ga je zaslužo na bolšjaku od mojih prodanih stvari.....no, neki pa je. Pa zase......hm, na Pekrski Gorci sm bil No, je bl un dan k se mi nič ne da prav........glavno, da mi je fajn Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 No fino. sem se danes ze kar 'ustrasila', da se tud ti kaj puntas, Contesa. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Saj me v resnici, prav zares ne skrbi... si bojevnica, kar pomeni med drugim tudi, da si razvila trdo kozo, in to (tudi) spostujem pri tebi in na ene stvari se lohk pri tebi vedno zanesem in sem vanje kar ziher lohk. ... sam en fleshek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>No, dragi prijatelji, nekaj sam se odlocila. Namrec, jaz nimam vec cajta da trpim Lio in Enjo in njihove provokacije, pa tud ni Dolores nocem vec trpet. Nekaj ljudi na tem forumu so skroz brez veze butnuli vame in vem da mi to ne treba trpeti, ker si to enostavno ne zasluzim. Ne bom vec pisala na forumu. Lepo se imejte punce drage - Lia, Enja in Dolores. Namrec, mocno mi greste na zivce in ste mi zelo dolgocasne. Karkoli napisem, greste za menoj kot pijavke in tezite. Zivljenje je prevec kratko, da bi svoj mir gubila zarad vasega napuha in navadne zenske zlobe. Marsa draga in ostali prijatelji - vama zelim vse najboljse in se seveda slisiva na mail, ampak taksna komunikacija - da se Enja tako z menoj pogovarja - to enostavno pri meni ne gre !! Lep pozdrav. Najini "konflikti", draga moja, so bili vsem na očeh. Jaz jih nisem jemala tako, celo spravo sem ti ponudila po OS (kot odgovor na tvoj OS, ki si mi ga kot prva poslala), ti pa očitno veš, kako se krade energijo.... Kot odgovor na moj predlog si podala svoje mnenje v temi o samospoštovanju... Pa tam sploh nisi zdegradirala mene, temveč si veliko povedala o sebi.... Zanimivo je pa to, da so te fantje bistveno bolj provocirali, pa si na vse njihove pripombe reagirala drugače, kot pri nas, puncah... Se pa strinjam z Enjo in Lio. Najbolj netolerantno (in agresivno) bitje si, s katerimi sem se kdajkoli pogovarjala. In ne mešaj Marse v to. Najin "konflikt" je najin. Jaz Marsi pač ne pišem OS in niti drugim ne. Ker ne potrebujem potrditve in ne čutim potrebe po temu, da bi se opravičevala za tisto, kar sem rekla (ena izjema je bila). In dobro veš, zakaj se bo Marsa javno strinjala s teboj. In to izkoriščaš. :xx!: Priznati ti sicer moram, da imaš veliko znanja na teh ezoteričnih področjih, kar se pa življenja samega tiče....ti še veliko manjka. Znaš preživeti, ja, vendar kako...? In ne moreš soditi o materah, ker nisi mati. In ne moreš soditi o nikomer, ker nikogar ne poznaš (spet lahko povdarim temo samospoštovanje in poškodovanega saturna...). Sicer pa sem prebirala tudi druge komentarje na tvoje poste. Glede na to, da se tudi drugi niso strinjali s teboj, si upam trditi, da si naša tri imena navedla samo kot razlog za odhod. Razlogi so drugje. To mi je jasno. In nekaterim drugim tudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Eh, beybe ne se kregat, pol mi pa v glav zvoni! Vikend sm totalno zabluzil,žurov kt zmešan,zdele bom pa cel teden še delu kt zmešan, pa se bo glih poglihal. Mal mam prisilno dons odprte oči, se bojim da nam v stoje zaspal, pa še dela bo dost! Dobr, da sam dans sam dopoldne in ne cel dan, drgač bi zihr dol padu. me pa še dve nočne čakata v tem tednu, sam dans rajš ne razmišlam o tem! :xx!: Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.