Skoči na vsebino

Kaj bo "dobrega" in kaj "slabega"

Mick

Recommended Posts

Hm, skoda...

Sam pripomba, Dolores - ni nek defolt, da bi se jaz javno strinjala s stardragon, je pa res, da sem jo veckrat pohvalila kje, kot sem jo jaz dozivela (in v konkretnih zapisih, kjer sem se pac z njenim mnenjem strinjala). 3/4 tem ki jih je osvezila ali v njih sodelovala, pa sploh nisem prebrala, sem pa videla, da je osvezila najstevilnejse ze pozabljene teme (predvsem v forumu astrologija) in pa nudila je stevilne komentarje v podforumu Karte.

Teh subtilnejsih, kaj ima kdo s kom, kot veckrat do zdaj sploh nisem opazila - do zdaj, ko sem videla v temi prav imena in tko. In zdaj te odzive (emanuel.. in celo coccinelle nekje)... pa me je vse skupaj nekoliko zmedlo.

(*tole naknadno dodajam, res sem pa videla [in tudi komentirala, a ocitno nisem videla celotne slike], ko je nekje rekla ze prej Dolores, da jo je dala Stardragon 'na ignore' ali nekaj takega).

Sploh podrobneje berem le splosna mnenja, krajsa, ali pa ce je naslovljeno name. Daljsih textov in drugim namenjenih besedil pa - sploh v tem obdobju - v glavnem ne berem.

Nisem vedela, da je tolk tega 'zakulisnega' torej, sploh ce je itak vse ze tu. :)

No saj sploh ni vazno. Tako je pac slo vse skupaj v tem primeru.....

To da pa nekdo ni stars, po mojem ni tolk pomembno, saj stevilni forumovci niso starsi sploh.

Normalno pa, da gledas nekatere stvari nekoliko drugace, ko si stars in to je pac izkusnja in vloga, ki ti je nihce ne more zgolj povedati, da jo bos potem osvojil - ali je celo sploh ne bos razumel.

Jaz sem povedala samo, kako jaz vse skupaj vidim in dozivljam, se pa ne bom vec vtikala, saj se boste, kot do sedaj, vse lepo sami zmenili. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 258
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

To da pa nekdo ni stars, po mojem ni tolk pomembno, saj stevilni forumovci niso starsi sploh.

Normalno pa, da gledas nekatere stvari nekoliko drugace, ko si stars in to je pac izkusnja in vloga, ki ti je nihce ne more zgolj povedati, da jo bos potem osvojil - ali je celo sploh ne bos razumel.

Lahko komentiraš, lahko poveš svoje mnenje, ne moreš pa SODITI o temu, če nečesa nisi doživel. To sem hotela povedati...

Saj vem. :)

Stekam to. Sam nisem opazila prej tega, to sem hotla rect. :)

Zato pa pravim, skoda. Ker se z vama obema v temah cist normalno pogovarjam, si nisem mislila, da bi lohk kakorkoli prihajalo do konfliktov...

No, saj najbrz, upam, ni bilo nic takega, prek cesar se nikakor ne bi dalo.. lahko pa se seveda motim.

Upam da se bomo se dalje kul pogovarjali, kdor pac zeli in kolikor kul je pac vsakdo sposoben in voljan. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Micksprašuje v naslovu teme...kaj je bilo v dnevu takšnega...da smo najprej mislili, da smo super pametni...potem pa spoznanje počasi prihaja... xrolleyesx

Jaz sem včeraj recimo mislila...da je par deci refoška pravi balzam za moj želodček...pa se mi je že ponoči posvetilo...da to ni bila ena mojih pametnih.. :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

:o|o: ...ja, paz se, mala cakana x:Xx , dej si še mal fora, ne.......to bo odločitev, ki se ti bo tudi kasneje zdela pametna. x;)x x:Dx Joj, kdo ti pamet soli, ne x;)x x:Ix :inocent: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Hihi, štajerc....se počutim kot doma...meni tudi moj štajerc daje nasvete o alkoholu...ampak on je že od januarja na off, jaz pa ne. Sem tudi že doživela bližnje srečanje z refoškom.... :wacko:

Astra....sem pokukala v tvoj profil...lepa slikca, čedna gospa si :palec:

• 2 weeks later...
Mah včeri sem eno men ljubo bejbo razočaral. x:Ix Enostavno nisem mogel pobegnit z žura, sploh k so moji bivši sodelavci ugotovili, da sem nedavno praznoval r.d. in me niso več spustili izpred oči, da bi se kolk tolk pravočasno izmuznu x;)x x:px ..... Vem, da je bila zlo razočarana, upam, da mi oprosti, pa bom poskusil popravt, upam, da mi še dovoli. xsrcx x:Xx

K. Čapek

Mick, zanimivo, da si dal tako semle, kot da si tudi nasel temo. x^x

Saj se vas je pocas prijel mal... x;)x

Ja, jebiga, ne mores bit na dveh koncih naenkrat, prav si se odlocil, tam si ze bil, je bilo vzdusje, tu bi bilo drugace in po krivici slabse, bolje da je tako, bo ze razumela. :palec:

Picasso

Ne, Mick, kar je blo, je blo, sprijazn se s tem, drugič pa zgorno glavo uporab x:px x:Dx x:Dx x:Dx

Sej ne. A si fajn praznoval? x:o)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Hm ja Marsa, verjetn imaš prav, sam po prejetih sms-ih nism imel občutka, da je to tko tud sama tako vzela. Pa bemtiš, saj je blo men tud žal....Pa še na terenu sm bil k gsm nima omrežja oz. ga ima, če ti uspe najde pravo lokacijo.....da popeniš......preden ti jo v tistem mrazu uspe najt in sms poslat, kaj šele poklicat... :o|o:

Devica, še kar ok je blo x:px . Smo žrebal darila k smo jih kupil, pa sm dobil šampanjec in tangice x:px ......kul :palec: .....zdej treba to še sam "porabit" :vragec: x:px x:Dx

Aja, misliš r.d. ? Mah, tega pa še nism od-praznoval.... x;)x :vragec: x:Dx

Hehehe, spodnjo bi uporabo, če bi se uspel izmuznit.... x:px :vragec:

K. Čapek

So ženske tangice?

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

špranjco al pa dve x:Dx x:Ix x;)x

Dear Human,

Anede x:px .....prav všeč mi je blo to darilce :vragec:

Devica :palec: x:px Bom jih z veseljem razkril ob priliki..... x:px ...pol pa so naj.... :vragec: x:o)x No, tist dan bo to nekaj dobrega storjenega......za imetnico špranjic in mene x:Dx x;)x Hm, lohk bi to dans....... x;)x x:px :P xideax

K. Čapek

U, plani... x:)x Srečno! :palec: x:Dx

Dear Human,

Ja, jz ne poznam tvojih osvajalskih podvigov ( mimgrede, a maš kako fotko na forumu, da ocenm, kolk sreče rabiš pr ženskah), pa se tud kaka ice queen najde med ženskami.... x:Dx x:Dx :vragec:

Dear Human,

Hih, sm se spomnu......kva sm dans dobrega še naredu...zase......z par sto sit sm si kupu 2 cd s pravljicami x:Dx ...dost fajnih je gor......Čudežna mizica, Trnuljčica, Obuti maček, Povodni mož, Aladinova svetilka, Ali Baba in 40 razbojnikov..... x:o)x x8Dx

K. Čapek

U, kera samozavestna izjava! :eek: x:Dx Oprostite, gospod šarmantni, da sem za trenutek podvomila v vaše osvajalske sposobnosti. x:Ix x:o)x

Dear Human,

Jz sm bla pa na sprehodu, pa knjigo sm brala, pa knjigo bom še brala. Pa kupla sm modre Muratti, kr so bolj kvalitetni od Gauloises. x^x

Dear Human,

<{POST_SNAPBACK}>ampak na.... :vragec:

Nase, valjda, ne x;)x x:px

Ja, to tud morš bit, da bejbe palijo x;)x ......samozavesten. x;)x x:Dx

Če me že "provociraš", za nič tak strašno posebnega se nimam, še vedno pa sem čist dovolj zanimiv x;)x ......tud bejbam. x:px

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...