devica 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 A me boš vpisu na svoj urnik? Kdaj pridem na vrsto? Aja, do naslednga leta si zaseden... Ti šment... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 Ti sam povej kdaj si želiš.......device rad dam na prednostno listo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Dobro v današnjem dnevu - bila navijačica hčere, podarila neko zadevico , mu s tem polepšala december (v zameno dobila čokolado, tako veliikkkooo), tipček bo pa zadevo dal naprej svoji poškodovani prijateljici - tisto za raztezanje nog... ne vem kak se reče, ampak so ji zdravniki priporočal, pa se ne dobi več - sem hepi še jaz, spoznala zanimivo in simpatično lunatko in njenega moža - zelo simpatičen in prijeten par, takšen odnos je zame pravi odnos med partnerjema, kaj je bilo še dobrega - smeh, pa res, trenutno nimam več glavobola, pomila kopalnico, osrečila mojo malo, tako da spi prijateljica pri njej, odpovedala udeležbo na zabavi (zelo malokrat zavrnem takšne zadeve - kar je napredek zame, ker poslušam srce)...slabo - dovolila sem si, spet, pesimistične in otožne misli... to je slabo, ker sem ujeta v zanko, ampak dobro je to, da to vem in priznam... slabo,da spet bluzim.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 U, Selene Kk je bil folk dons že priden Mick, takala internetna znanstva so tk-tk Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Pa ti si jez... enaka zgodba... Cel dan se vlačim po kolenih in drgnem tla...pa mi ta mala reče s kavča... "kva, ti je težko kozarc soka mi prnest?" Da mi je na dohvat ruke....http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_29.gif Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 x:Dx Majca! selene, - fajn dan torej... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 jp, jasno z delnimi pooblačitvami, fajn dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>U, Selene Kk je bil folk dons že priden Mick, takala internetna znanstva so tk-tk Tk-tk? Mah, odvisno kaj od njih pričakuješ . Sam pričakujem z veseljem v živo spoznat nekoga k ga tu berem in mi je to ful zanimiv, po moje tud prijetno..... in to je to. Če bova pa preverjala al ti tangice pašejo.......bova pa pol vidla. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Ej iz LF- brez besed, folk ( 5,6 ), kerga sm spoznala- zakon, tk da komi čakam, da bo kdaj kak piknik. Ostali pa Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 Heh, to bo ziher dober .......grem zdej eno pravljico poslušat.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Alica v Čudežni deželi je zakon... Al pa Peter Pan iz dežele Nije... Ne vem, sam svetujem...Sam ti pa povem, da pravljice obvladam . Tk da ob piru pade tema Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 Ali Baba in 40 razbojnikov sm poslušal...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Kdo je pripovedovalec? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 Več igralcev je.....M. Kunaver, J. Franko, Urška Jereb , Aljaž Tepina itd..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 U, pol je pa doživeto! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 [spet pozitivno presenečen. In zakaj potem tale smeško? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>...jst sm pa na tipu beri vlečem dim slastno in strastno U, lejo, lejo... Od tebe pa še nism zasledila provokativne Mick, če si pa zaseden za ta vikend Hvala, zdajle sem se še sama sebi nasmejala-pa res pišem provokativno pa ne sam to...prav erotično Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Do polnoči vse kul, potem pa v službo, pa vse bad. Bemti bo treba bl loto igrat, da mi ne bo treba delat več. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Velik sreče Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. december 2004 Avtor Prijavi Deli 12. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>[spet pozitivno presenečen. In zakaj potem tale smeško? Mah, mam s tem smeškom težave, ne prvič....zgleda da si ga jz čist po svoje razlagam.......Hm, kaj pa ni vredi z njim? Men prav zadovoljen zgleda. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Men tud tale smeško čist zadovoljen zgleda Hm... kaj danes bilo dobrega ali slabega... kaj vem, no... ena lenobna meglena nedelja... zase sem bolj malo naredila... cel dan sem nekaj jedla (sorry, Mick )... raje se sploh ne lotim posta na vikend, ker vem, da ne bo zneslo (med tednom nimam problemov)... visela pred televizorjem (ne pomnim, kdaj nazadnje toliko)... a je to zdaj dobro ali slabo... kakor za koga Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. december 2004 Avtor Prijavi Deli 12. december 2004 Če ti je blo fajn...... Post? V bistvu je finta se sam resno odločit, pol pa gre, tud čez vikend. Čeprav ne vem kaj je blo moji zdej potrebno it štrudl pečt.... Kao bo jutr k bo želodec skrčen pravšnji zajtrk. Sadistka Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Se nič ne pritožujem Se strinjam, da je najpomembnejša pri postu pozitivna naravnanost Daj no, če do zdaj nisi podlegel skušnjavi ( ), boš pa tudi štrudl prenesel... saj veš, od vročega želodec boli Bo zjutraj bolj teknil Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. december 2004 Avtor Prijavi Deli 12. december 2004 He, sej v bistvu sploh ni blema. Tolk sem se prepričal, da nit pomislim ne, da bi res kaj jedu. Diši pa celo stanovanje, to je pa res. No, danes sem nardil nekaj dobrega zase......nism jedu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.