coccinelle 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Fajn filing, ne, ko sam sebi dokažeš, da zmoreš (pa naj bo karkoli že) Bom počasi neki dobrega naredila in se odmuvala v horizontalo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 ...danes bil en lep meglen dan.... .... nekaj nataknjenim ljudem nisem dala veselja, da bi se lahko kregali........če ni feedbacka se nimajo s kom.... Enemu človeku povedala, da je prav poseben človek, je zažarel in se čudil in se spraševal zakaj je tako "special" (spešl) Enega naključnega laćnega smučarja nahranila s kosilom... In zvedela zakaj je potrebno pokati in proizvajati hrup v dnevih konec leta, pregnati zle sile iz naše bližine....S svetlobo raket in kurjenja kresov pomagati svetlobi sonca, da ne ugasne za zmeraj.... Srečala nekaj prijaznih in toplih oči, izmenjala nekaj šaljivih misli..... In zažgala liter olja....In spet kupila škatlo cigaret Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Za Micka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Lia Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. december 2004 Avtor Prijavi Deli 18. december 2004 Še tobaka si dans nism kupu (dobro ), k sem se na enem čveku pregrešil (slabo ) No, to slabo je že dva dni mim, kaj čem se s tem ukvarjat.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Na oglasani deski sredi naselja se je pojavil prijazen plakat-poziv vsem potencialnim metalcem petard in raket, naj pomislijo, da s svojim dejanjem strašijo vse divje in domače živali, otroke...Ker se mi je "svitalo", kdo se skriva pod podpisom"ljubitelji narave", zavrtim telefon, se predstavim in povprašam, če sem dobila avtorja tega res prijaznega poziva...in sem.Torej, samo povedala sem mu, da sem vesela, ker je storil nekaj "konkretnega", vsi drugi se pač samo jezimo.....Rekel mi je, da ni utopist in prav gotovo ne bo pripomogel k popolnem prenehanju "pokanja in ognjemetov" na silvestrovo..upa pa, da bodo imeli vsaj kanček slabe vesti..Bil je vesel moje "moralne podpore" k njegovemu pisanju in hkrati sem tuda sebi malo oprala vest, ker sama nisem dovolj pogumna za konkretna dejanja.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 nej gre u kurac ta...pa she ker dan prej 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 te podpiram Aakhut , naj gre.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 tudi ta dan naj gre Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Zarad mene gre tud lahk ta dan..... kaj je blo tazga..... delala k žvau v službi...... jedla bolj mal (vsaj neki dobrga), pršla dam, učila premau, spet se kregala, k se ne bi blo treba, sam kaj k ni blo druge, prehitro vzkipela.....Mah, grem spat, naj gre še ta dan, zarad mene kr nekam...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 Uuuu, kaj to, vpliv jutršnje lune....? Jaz pa sem zadnje dni zadovoljen, ker sem končno pred službo in obveznosti mal postavil sebe....sm se postavil na pravo mesto, bi reku No, saj ne bo dolg trajal Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Nč dobrega, nč slabega danes.......... Ampak spet se moj dan ne bo končal v njegovem objemu........ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2005 Ah, kako pa lahko to dopustiš, če si ga tolk želiš? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Grrr... očitno prišla v tekmovaln krizo Danes dosegla najslabši osebni rezultat v sezoni :xx!: To je slabo. Dobro pa je, da sem kljub temu premagala svojo nasprotnico in prispevala točko k skupni zmagi ekipe Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Slabo je to, da se ne izteka tako, kot si želim..... Vsaj zaenkrat ne....Dobro je pa to, da naj bi bilo vse za nekaj prav...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Shit no! Tale luna v ovnu, no! Ful sem se spekla (prou mi je, kaj pa žrem!), pa baje je kadar je luna v ovnu nevarnost za opekline- sem hotela pojest en kolaček, k jih mami glih peče, pa so mel noter marmelado- je bla pa še vroča.... auvaaaaa....... :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Shit no! Tale luna v ovnu, no! Ful sem se spekla (prou mi je, kaj pa žrem!), pa baje je kadar je luna v ovnu nevarnost za opekline- sem hotela pojest en kolaček, k jih mami glih peče, pa so mel noter marmelado- je bla pa še vroča.... auvaaaaa....... :xx!: Seveda TinaL, vladar je Mars, na 4 stopinji, AJS!!!!...torej efekti doma...luna/dom, je pa vplival prejšno noč, ker je bilo kar nekaj požarov po Sloveniji :xx!: , tebi pa dober tek in lepo nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Js sem na dobri poti da fašem kšn kompleks... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Dobro: vsaj en korak sem naprej, pa čeprav bo mogoče še kakšen nazaj (pa ne iz moje strani)Slabo: vsaj trudim se... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 dobro: lunin forumslabo: s.a.m.o. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Zakaj s.a.m.o. slabo... samo face si poglejte. Znal bi pa povedati ?e marsikaj. P.S. : Ne znam vec popraviti posta. ??? Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Dan popolno zaključen.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2005 Slabo: počutje :xx!: Dobro: preživel Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.