aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 danes bo dober dan Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Aiwi, to sem tudi jaz danes zjutraj mislila, pa se je drugače odvilo... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Jaz pa mam zelo dober dan Danes pa še posebej, ko smo se pri recitatorskem tak krohotali, ko smo obujali spomine iz šole v naravi, in kako nas je včaih luna nosila. Proseforco je na skret stisnl tak se je režala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 slabga - vse me boli.... čist sem polomljena... rabm eno masažžždobrga - upam da VELIIIIKKK Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> - rabm eno masažžž Mi2 z mickenim sva ta boljša maserja..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 prideš kej v lj? xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2005 Ko pogledam tvojo ikonco bi najrajš kar zdej letu proti lj...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Dobrega? Da ful šajna sonce in topi sneg Slabega? Da je še kar sneg napovedan in da lahk še ful sneži danes :xx!: Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Ne duha ne sluha po snegu. Prava pomlad je v zraku, zasanjano.Dobrega: imamo plesne vaje danes! Slabega: moram se dokoncati neko nalogo do danes zvecer (fush, fush). Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2005 Slabo je, da sem od današnjega delovnega dneva čist sesut . Dobro je, da ga je, delovnega, konec Dobro je tudi, da se bom danes po dolgem času spravil v teater .... gledat Molierjevega Namišljenega bolnika...... se že veselim, že celo večnost nism bil v teatru......In dobro je, da je vikend pred nami. Torej je velik več dobrega k slabega. Kul. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 itaq itaq micki.... samo dobro xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 danes pa sem naredil kar 2 dobri stvari Prvo sem šel v dom osterlih občanov nekaj zrecitirat - komaj so nas čaali da pridemo Pa še prijateljci sem obljubil pomoč pri angli Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Vse OK! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Dobrega, ker komaj čakam jutri, se borim... Slabega...oče je šel v Lj. nič se ne javi, ga kličem na gsm...pa je nedosegljiv...!! Mal me skrbi...mislim pa na dobro !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobrega, ker komaj čakam jutri, se borim... Good luck!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Good luck!!! Thanks ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 jz tud ti želim srečooo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz tud ti želim srečooo Thanks!Sem zmagal brez večjih težav...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Slabega; na kolokviju nič znala... kaj bo šele na izpitu nekoč (ko bom najprej kolokvij opravila)...uh, tale me bo še zajebaval...res me je prav v slabo voljo spravil za cel dan. Pa še total utrujena sem od njega. Mah, sej zdej na koncu ne bom obupala, no... Dobro; hm.... en dogovor za pijačko jutri, pa za v soboto žur... drugače pa dans nič kaj fajnega... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 ..sj bo.. ma dons je blo prov fajn, ker mi tisti hinavec ni zavrnu seminarske..jess Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Dobrega:.......? Hmmm, ne vem še...Slabega: najprej služba 8 ur, pol pa takoj predavanje 4 ure..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 prezhivet...do vechera...pol pa delat.....in se delat de se zabavm zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 heheheh zlomček... da se ti ne bi blo treba delat!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Dans bo dobrega to, da sem končno vplačal agenciji za letalsko vzovnico - Thailand in dodatno zavarovanje za tujino ! Slabega pa to, da morem še do Lj. si uredit Viso za Tajsko ! To bom uredil jutri, če ne najkasneje pojutršnjem ! p.s.pa še zavorna cev mi je počla na avtu...pušča olje ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 to ni nč slabga... vse boš zrihtu potem pa.... helou tajska.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.