Behemoth 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 santos sej bi lahko bilo slabše Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 danes bo dober dan za nove izkušnje... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Dobro: Najbrž moram it naprej z lajfom.... Slabo: Po vsej verjetnosti moram it naprej z lajfom... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 dobro: že en dober trening za mano.. slabo: kaj pa je to? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 dons se mi je že tok lepih stvari zgodil... še kšna pa bo že kičast dan Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>santos sej bi lahko bilo slabše ITak, kot da bi vedel..hehe...v bistvu mi je počlo stikalo od olja za menjalnik...mislim, da slabše ne bi moglo ! Bo boljše dej ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>dons se mi je že tok lepih stvari zgodil... še kšna pa bo že kičast dan Bolje kičasto, kot pa pusto! Aiwi, super da si OK!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 meni pa se še ni kej extra zgodil v tem tednu Škoda, no sej upam na drugi teden Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vasudeva 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 hmm.. to da iz trenutka v trenutek umiram, ampak še vseeno živim zakon!!! se pravi, da sem nesmrten..haa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Good: Jutr lahk mal dlje spim!! Bad: Zgodi se bo treba začet učit! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Good: Jutr lahk mal dlje spim!! Bad: Zgodi se bo treba začet učit! ...popolnoma enako.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Bad: pa je svet izgubil še eno dobro osebo...... Good: nč se ne spomnem zaenkrat...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 :OO!: kaj je blo? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 preganjamo mačka.... pa razmišljam... če ga ne bi kr tko da grem ven... neki dobrga se mi spet obeta... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Slabo-glava me boli, v dlesnih mi utripa...Dobro-sončno jutro obeta lep in topel dan, pomlad trka... Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Pomlad trka? Iz tvojih ust v....blablabla Tule v savinjski mamo prou svinjsko vreme. Sivo, turobno, upam, da se kej razpihne .Mal sm zje*ana od vcer, to je slabo. Morm se ucit in pisat porocila, to je tud slabo.Dobro je to, da mam prevoz do lj, pa da cutm nekak, da bo ta teden gut. Ne vem, zakaj, filing mam tak Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Danes je blo in bo samo dobro NEDELJA ..Za jutri pa naslednje dni.?., predvsem v torek in sredo zna bit težavno A bo že. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Čudovit vikend z nečim žalostno neizbežnim, ki pa je, mislim da, nekaj ljudi zelo zbližalo, na žalost zaradi žalostnega dogodka, pa vendar.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 taki dogodki vedno zbližajo... so tud mene... vidla ljudi ki jih nisem uhhhh letaaaa...danes bo fantastišen dan. orka motorka... kwa se je vse tko na dobr obrnil. kok mam jz velik stvari v lajfu za cenit... i love my life xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 uh dobr je to da ti je spljoh ratal vstat... čeprov je blo zgodi... boš mela velik od dneva Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 dobro je to,da mi sonček sije v pisarno in me greje , slabo je to,da bom danes še dolgo v službi :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 dones bo en krasotičen dan cel dan bomo vlekl znanje vase... se učili in izpopolnjevali... in s tem rastli xrosex potem se bomo relaksirali in uživali na koncu pa odklopili Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 dobro... končno spet naredila spodoben rezultat slabo... kljub temu smo izgubile govorim seveda o podiranju... kegljev Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 ..pravi športni komentar.... dobro: še migamslabo: migam sam Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.