Skoči na vsebino

Kaj bo "dobrega" in kaj "slabega"

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 258
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...danes bil en lep meglen dan....

.... nekaj nataknjenim ljudem nisem dala veselja, da bi se lahko kregali....

....če ni feedbacka se nimajo s kom....

Enemu človeku povedala, da je prav poseben človek, je zažarel in se čudil in se spraševal zakaj je tako "special" (spešl) :2src:

Enega naključnega laćnega smučarja nahranila s kosilom...

In zvedela zakaj je potrebno pokati in proizvajati hrup v dnevih konec leta, pregnati zle sile iz naše bližine....S svetlobo raket in kurjenja kresov pomagati svetlobi sonca, da ne ugasne za zmeraj....

Srečala nekaj prijaznih in toplih oči, izmenjala nekaj šaljivih misli.....

In zažgala liter olja....In spet kupila škatlo cigaret

:OoO:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

Še tobaka si dans nism kupu (dobro x;)x ), k sem se na enem čveku pregrešil (slabo :o|o: ) :inocent: x:Ix No, to slabo je že dva dni mim, kaj čem se s tem ukvarjat.... x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Na oglasani deski sredi naselja se je pojavil prijazen plakat-poziv vsem potencialnim metalcem petard in raket, naj pomislijo, da s svojim dejanjem strašijo vse divje in domače živali, otroke...Ker se mi je "svitalo", kdo se skriva pod podpisom"ljubitelji narave", zavrtim telefon, se predstavim in povprašam, če sem dobila avtorja tega res prijaznega poziva...in sem.Torej, samo povedala sem mu, da sem vesela, ker je storil nekaj "konkretnega", vsi drugi se pač samo jezimo.....Rekel mi je, da ni utopist in prav gotovo ne bo pripomogel k popolnem prenehanju "pokanja in ognjemetov" na silvestrovo..upa pa, da bodo imeli vsaj kanček slabe vesti..Bil je vesel moje "moralne podpore" k njegovemu pisanju in hkrati sem tuda sebi malo oprala vest, ker sama nisem dovolj pogumna za konkretna dejanja....

• 1 month later...

Zarad mene gre tud lahk ta dan.....

kaj je blo tazga..... delala k žvau v službi...... jedla bolj mal (vsaj neki dobrga), pršla dam, učila premau, spet se kregala, k se ne bi blo treba, sam kaj k ni blo druge, prehitro vzkipela.....

Mah, grem spat, naj gre še ta dan, zarad mene kr nekam......

:V:

Scio mi nihil scire

Uuuu, kaj to, vpliv jutršnje lune....? x:px

Jaz pa sem zadnje dni zadovoljen, ker sem končno pred službo in obveznosti mal postavil sebe....sm se postavil na pravo mesto, bi reku x:o)x xcivx x:Dx No, saj ne bo dolg trajal :o|o:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

• 2 weeks later...
Shit no! xrolleyesx Tale luna v ovnu, no! Ful sem se spekla (prou mi je, kaj pa žrem!), pa baje je kadar je luna v ovnu nevarnost za opekline- sem hotela pojest en kolaček, k jih mami glih peče, pa so mel noter marmelado- je bla pa še vroča.... auvaaaaa....... :xx!:
Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>Shit no!  xrolleyesx  Tale luna v ovnu, no! Ful sem se spekla (prou mi je, kaj pa žrem!), pa baje je kadar je luna v ovnu nevarnost za opekline- sem hotela pojest en kolaček, k jih mami glih peče, pa so mel noter marmelado- je bla pa še vroča.... auvaaaaa....... :xx!:

Seveda TinaL, vladar je Mars, na 4 stopinji, AJS!!!!...torej efekti doma...luna/dom, je pa vplival prejšno noč, ker je bilo kar nekaj požarov po Sloveniji :xx!: , tebi pa dober tek in lepo nedeljo

Zakaj s.a.m.o. slabo... samo face si poglejte. Znal bi pa povedati ?e marsikaj.

P.S. : Ne znam vec popraviti posta. ???

Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.

Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.

S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.

Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...