Skoči na vsebino

astro karta vs. tarot...

mačky

Recommended Posts

Znanka, ki je res dobra astrologinja mi je pogledala hkrati karto in odprla tarot karte. V karti mi je pogledala življenje na splošno, iz kart pa trenutno vprašanje in je prišel čist kontra odgovor. Potem je spet pogledala astro karto in je rekla, da je to čist možno, da je lahko tud tako. Od takrat je približno 4 mesece in v treh mesecih se je uresničilo skor v 95% vse iz kart, razen ena stvar. In sicer iz kart je videla, da bom zanosila, odgovor me je ful presenetil, ker si tega takrat niti nisem želela. Iz atro karte je pa prišel odgovor, da bi se to moglo zgodit tam okor 35 leta. Sedaj je en problem... ker sem z mislijo na to postala dobesedno obsedena in si to ful želim, pa sploh mi ni ajsno od kod in zakaj. Prej me sploh otroci niso zanimali, sedaj se mi pa zdi, da ko grem mimo kakega se bi vsi kar obešali po men, pa večkrat se pomotoma izgubim v trgovini in znajdem na otroškem oddelku... Če sem pa res zanosila pa ne vem, sam zdi se mi da ne, vsaj nobenih znakov ni... Pa še rekla je, da so moja karmična naloga otroci... In se mi je zdelo nemgoče, ker hodim na faks, ki ima ful veze s tem, pa mi je slabo že ob sami misli, da bi mogla to počet... Se mi ej pa porodila ideja, da bi posvojila enga bogega revčka iz kake revne države, pa tud moj partner bi rad nekomu pomagal, čeprav drugače nebi imel več otrok (med nama je razlika v letih 24 let... ima eno hčerko starejšo od mene). Me zanima, kako bi reagiral, če bi mu to omenila... Ne živiva pa skupaj, sam na nek način se mi zdi da bi rad, pa tud iz kart in iz karte se je videlo, da naj bi se menda odselila od staršev.

Pa še nekaj: Mi je rekla, da č mislim končat faks, ga moram v dveh letih, ker je sedaj ugodno za šolo, pol se mi en bo dalo (se mi že ne...), sam zakaj se mi pol zdi to tako nemogoča stvar? Pa nikol nisem iemla problemov s šolo, sedaj pa kr obupujem nad vsem tem...

Glede na moje podatke rojena 23.7.1980 Celje ob 15.45 me zanima, če se mi lahko želja o otrocih ureniči v kratkem času? Že dolgo pa berem tud te strani in išeč kaj od kjer se bi lahko naučila sama brat podatke, sam vedno manj mi je jasno... Preveč vsega... Zgleda, da nisem talent za to... Pa še vprašanje, kaj imate raje, tarot ali karto? Kaj je bolj zanesljivo?

Pa LP vsem xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...