natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Po mojem se pa motiš. Tehnika nas bo pokopala prej, kot pa bi utegnili pobegniti pod zemljo! In to pravi odvisniški frik od tehnike! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Heh, Cosma! Ne provuceri, k naja ne boš mogla ustavt!Ja, hitler je obvladal manipulacijo, je pa res, da je bil kar karizmatična osebnost! Tudi shizofrena, ampak še vedno zelo karizmatičen! Sam veš, kako vplivajo na okolico šarmantneži! Ni jim potrebno bit lepi, ker znajo z besedami in mimiko!Dejstvo je, da se ravno zaradi tega lahko 2. svetovna ponovi! Ker je še vedno tako, da ljudje potrebujejo nekoga, ki jim da upanje in obljube, da jih bo popeljal v boljši jutri! To pa se najraje zgodi takrat, ko vlada pomanjkanje in ljudje želijo spremembe!Da zaenkrat je svet porazdeljen na dvoje. Na bogato razvite in na revne. Ni več ideologij, nacionalizmov, samo še denar je v igri, s ščepcem religije. Za časa hladne vojne so predvidevali, če bi prišlo do tretje svetovne med Varšavskim paktom in Natom, da bi že samo konvencionalno vojskovanje povzročilo totalno uničenje in kolaps držav. Kaj šele nuklearna vojna. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Ja, sej, če bi prišlo do nuk. vojne, bi bilo verjetno tako, kot je bilo opisano v knjigi z naslovom; "Dan vojne", ker se je vse zgodilo in končalo v 24 urah! Sovražniki so bili sicer že prej pokončani, na obeh straneh, ampak računalniki globoko pod zemljo, so iz podzemnih silosov poslali pač vse, kar je bilo po programu! Podobno situacijo prikazuje tudi film; "Dan potem". Vse je na isto temo, le da je knjiga boljša! Je pa obstajal film, ki je bil tako grozljiv (leta nazaj, vsaj 20 let), da so ga predvajali samo enkrat in nikoli več! Jaz sem bil še premajhen, ampak moji, ki so gledali pravijo, da ga ne bodo nikoli pozabili! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Aja, kater film pa? Bom preveru, pa ti jutr povem, sam dvomim, da ga boš kje našla.......morda na netu, sam tud dvomim, ker sem že iskal (davno)! Mislim, da je bil celo svetovno prepovedan, ker je bil tako zelo realističen in zato še bolj grozljiv! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 No upajmo da se bodo razmere v Ukrajini pomirile, se je treba zavedat, da je med Ukrajino in Slovenijo samo še Madžarska. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Dobro razumeš zemljepis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Ti se pa dobro razumeš na sol in DD . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Vrlo dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Onda ču glasati za tvoju partiju. Dabomee x!x Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 No danes se bo odločalo o usodi Ukrajine. Samo da se bodo ohranile trezne glave. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.