tomazslo 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Gre lahko tu za "zapacane" čakre? Je lahko ta bolečina povezana s psihično napetostjo? Res me zanima. Lepo pančajte! Jaz bi pojedel kako dobro klobaso iz zaseke in pri tem verjel, da se mi bodo kolena namazala. Pričakujem sicer kritiko, a vem, da to deluje. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Angell, dobrodosel , saj ni misljeno, da bi mesecno si dajali tole na vpogled...Chekiras, aha, ok, chekiiras spet cez pol leta ali kaj jaz vem... A ti svojo auro vidis, ali kako? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesna8 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 na fizicnem nivoju imam tezave v predelu prsnega kosa (pljuca) in sem potem bolj zavestno zacela dovajat energijo in vizualizirat zeleno barvo. tudi bioenergetik je deloval bolj na tem predelu, po enem dnevu pa sem dobila izpuscaje, rdece lise. ni mi jasno ali je to preveliko ali premalo delovanje cakre na tem predelu? aja, pa te lise imam sedaj ze dober teden...ne vem kak naj odpravim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 A ti svojo auro vidis, ali kako?Ti jo vidis.. lahko opises Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Metuljcica, , saj sem ze opisovala tole parkrat, a ni tu?Da ne bo nesporazuma in ker smo natancni - aure ne vidim kar takole zmeraj in niti ne, ko hocem (ceprav nisem se nikoli poskusila, kako bi bilo, ce bi se res zelo ufurala, in v bistvu v tem primeru ne dvomim, da bi mi 'uspelo', ni mi pa do kaksnega 'dokazovanja', ker mi je vseeno, saj jaz to vidim, lahko nakladam kar cem... povedala bom vedno le svoje videnje, nihce ne more gledati in videti skozi moje oci). Vidim pa velikokrat pri ljudeh, navadno se kar pojavi, ko ga v pogovoru pozorno gledam... in se mi zdi da je 'pogoj' tudi povrsina zadaj... npr. ce ob steni sedi, skoraj zanesljivo vsaj parkrat v pogovoru zagledam... zunaj pa se zdajle ne spomnim...Vidim recimo tudi auro rok, ko kdo kaj dela... in podobno...Vcasih pa vidim pri tem siju, kar nekako pravzaprav aura je, 'prekinitev'... to lahko opisem samo tako...zanimivo je, da je vsakic, ko sem videla tole, sele cez cas oseba imela tezave na tem podrocju...Npr. sinusi, sem videla pri frendici, mislim potem mi je bil dan impulz da so to prav sinusi, ti vidis tam samo okoli glave, na tem predelu pac in kasneje je to res bilo, in pri Mitji tudi, ko se mu je pojavila ponavljajoca angina... pa se je bilo par primerov podobnih... Se nekaj je pomembno...Vecina ljudi si nekako predstavlja, da moras zdaj videti neke zive barve, ces, taka in taka aura, kaj jaz vem, prevladujoce modra, malo oranzne, rumenkaste in tko...A 'v resnici' pa je to prej kot nekaksen sij, kot sem se ze prej izrazila, skratka, barve niso tako izrazite, so nekako srebrnkaste, ampak dejansko vidis prav odtenke - npr. roznatega, rumenkastega... ampak niso pa prav izrazite barve, recimo mocen soncno rumeni sij... ali kaj takega - oz. jaz ne vidim tega tako... Kot pravim, to se navadno 'kar pojavi' in zmorem pa recimo nadalje govoriti in vse skupaj opisovati, brez da bi se sij izgubil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 p.s. da razjasnim - nisem govorila o videnju svoje aure, pac pa o videnju aure drugih...Sem mislila, da je bilo vprasanje, ces ali jo vidim in da je moje vprasanje zvenelo kot je bilo misljeno, zdaj pa ugotavljam, da je pravzaprav dvoumno. Svoje aure ne vidim, ker v ogledalu si ne predstavljam, da bi se to dalo videti.Seveda pa lahko vidim auro svojih ... udov - recimo rok - in prav tocno tole sem nekje -vsaj enkrat ze- podala...Namrec, nekaksno 'vajo' za urjenje tegale vida. Zvecer ko ugasnes vse luci, recimo lezis v postelji, dvigni roke nad glavo. Naj bodo v sorazmernem razmaku glede na rame... Dlani naj bodo obrnjene vsaka k sebi, vendar naj se prsti ne stikajo - samo v gibu naj nakazujejo tole ... hm, ... 'srecanje'... Glej nekaj casa - nic morda ne bos videl posebnega... scasoma se ti bo zazdelo, da vidis okoli svojih rok, prstov, nekaksen srebrnkast sij... pomislil bos, da je to morda zato, ker toliko casa buljis v tole, da gre za nekaksno halucinacijo, privid... ali da si se pac ufural in si preprosto 'naslikal' tale prizorcek...A - naredi 'preizkus': razmakni pogumno dlani, malo se poigraj, zavihti malo, naredi krog... neverjetno bos ugotovil, da potekajo nekaksne NITI - od ene roke k drugi...In potem se bo to morebiti celo 'razsirilo'... in bos videl tak sijcek okoli svojih rok...In to je to... to je v bistvu 'aura' tvojih rok (v narekovajih zato, ker je nasa aura potem se sirsa, a to nekako zaznamo v prvotni 'fazi'). Poskusite, je kul videt! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Da ne bom odpiral nove teme: Kje se nahaja cetrta (4), tako-imenovana srcna cakra ? Sprasujem zato, ker sem zasledil vsaj tri razlicne interpretacije...eni pravijo v visini prsnih bradavic, eni na grodnici, eni nad prsnimi bradavicami.... Ce je mozno, link do slike (al pa ce napisete tisoc besed, bo cisto enakovredno ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 eni pravijo v visini prsnih bradavic... moje prsne bradavice so verjetno drugje kot tvoje ... zato jaz ne bi ravno teh postavila za kakšno orientacijsko točko ... predel srca... bi to šlo? (tega menda nimam pod popkom ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 ... moje prsne bradavice so verjetno drugje kot tvoje ... zato jaz ne bi ravno teh postavila za kakšno orientacijsko točko ... predel srca... bi to šlo? (tega menda nimam pod popkom )Hvala..pravkar nasel...treba vcasih Google aktivirat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Čakra Anahata - Srčna čakra Področje delovanja:ljubezen, toplina, občutek lastne vrednosti ,sposobnost umetniškega izražanja, strpnost, predanost, Žleza:endokrina žleza timus ali priželjc Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 4. srčna čakra, po domače endokrina žleza timus ali priželjc, se nahaja na višini med prsnima bradavicama, njena akupresurna točka pa se nahaja na dlaneh in stopalih na presečišču navideznih črt med sredincem in prstancem vertikalno in korenom mezinca in palca horizontalno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 o timusu pa sem že v temi Miselni pogovori na daljavo nekaj malega Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Da ne bom odpiral nove teme: Kje se nahaja cetrta (4), tako-imenovana srcna cakra ?Za drugic (ni pa slik):Cakre. (*tu sem opisala tako polozaje caker, povezavo z organi kot tudi motnje in primerne jedi, barve)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Marsa, kaj tibetančki je teh pet fiskulturnih vaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Ja, probaj.A sol je tisti kristalcek preprosti samo? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Jah vidim samo migetajočo plast ta pa je brez barve in jaz jo vidim kot migetajočo plast. Le ko se skoncentriram vidim komaj barve, a še to prvo plast. Probajte se ozreti v jasno modro nebo in boste opazili da bo nekaj začel migetat. Lahko pa probate tudi tako da jo podržite pred belo steno. Da pa vidite barve pa se postavite pred ogledalo ozadje pa naj bo belo in čim manj objektov (slike, vrata...)Potem pa začnete strmeti v svojo adžno čakro ali t.i. tretje oko in po nekaj dnevih vaje boste jo morali že videti. Lahko pa tudi uporabite rožo in na njej vadite lahko pa celo na drugem človeku.Možnosti je veliko. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Ok, to temo sem odprl zato, ker sem v veliko knjigah in na veliko net. straneh zasledil da vsaka čakra ima pač drugačno lastnost. Zato vas zdej prosim, da vsak pove svoje mnenje o čakrah. Katera služi čemu 1.čakra: krv, toplota, črevesje, nadlevične žleze, prizemljitev.2.čakra: sanje, spolnost, moda/jajčniki.3.čakra: prana, prebava, trbušna slinavka.4.čakra: srce, prijaznost,priželjc.5.ččakra: samozavest, govor, grlo, nosna votlina, pljuča, lažje učenje, ščitnica.6.čakra: koncentracija, jasnovidnost, oči, hipofiza.7.čakra: duhovni razvoj, zdravje, možgani, hrbtenica. Lp Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>6.čakra: koncentracija, jasnovidnost, oči, hipofiza. Neverjetno.Tale je zgleda pr men res najbolj zabasana. Mam diabetes insipidus(manjko antiduretskega hormona, ki ga proizvaja hipofiza, s koncentracijo imam pa ze od nekdaj huuuude tezave). Pa tut enkrat me je cist na mimogrede nek bioenergetik sam pogledu pa je reku, da tle je pa res cist vse zabasan.Kaksne so idealne barve za aktivirati ciscenje te cakre, ali pa kaksni drugi postopki? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 probaj z ametistom. *Cakre Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Lahko pa tudi z lapis lazuli, al pa se oblači v indigo barve Čaki... hm da trnutno študiram če še kej pomaga sam se ne spomnim. Je pa fajn tudi, si nevem, kristale gor na trtje oko polagat Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Behi, precej dobra knjigca o čakrah (je vse živo, tudi vaje in obredi, kristali... za uravnotežanje posameznih čaker, pa, seveda osnovno o čakrah - barva, kje se nahaja, katera čustva so povezana s katero, pa kateri organi itd...): SEDEMKRATNO POTOVANJE (imeni avtoric sem pozabila, prevedla jo je Bernarda Pavko) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Neverjetno.Tale je zgleda pr men res najbolj zabasana. Mam diabetes insipidus(manjko antiduretskega hormona, ki ga proizvaja hipofiza, s koncentracijo imam pa ze od nekdaj huuuude tezave). Pa tut enkrat me je cist na mimogrede nek bioenergetik sam pogledu pa je reku, da tle je pa res cist vse zabasan.Kaksne so idealne barve za aktivirati ciscenje te cakre, ali pa kaksni drugi postopki? kristal ametist, ta odpira kanale , potem pa kamena strela ta je univerzalni. vsi kvarčni kristali... Potem pa za koncentracijo. onix, dijamant, lapis lazuli,hematit,rubin, biser,... Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi, precej dobra knjigca o čakrah (je vse živo, tudi vaje in obredi, kristali... za uravnotežanje posameznih čaker, pa, seveda osnovno o čakrah - barva, kje se nahaja, katera čustva so povezana s katero, pa kateri organi itd...): SEDEMKRATNO POTOVANJE (imeni avtoric sem pozabila, prevedla jo je Bernarda Pavko) ql Sam jaz sem se učil iz neke Kalashatra Govinda: Atlas Čaker. pa fajn pomagal <{POST_SNAPBACK}>kristal ametist, ta odpira kanale , potem pa kamena strela ta je univerzalni. vsi kvarčni kristali... Potem pa za koncentracijo. onix, dijamant, lapis lazuli,hematit,rubin, biser,... Pozdravček Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 kristal ametist, ta odpira kanale , potem pa kamena strela ta je univerzalni. vsi kvarčni kristali... Potem pa za koncentracijo. onix, dijamant, lapis lazuli,hematit,rubin, biser,... Pozdravček Astroloska kombinacija sonce-asc-luna kaj vpliva na to kateri od teh kamnov bi najbolje opravil to delo??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 ja povej polozaje, kaj sprasujes hipoteticno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.