Skoči na vsebino

Čakre

Recommended Posts

• Komentarji 293
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hvala free...razumem!

problem je edino v tem, da bi bilo zame bolj primerna kaksna vaja, ki jo delas sam...   x^x

hvala vseeno!   x:)x    x:)x

Hm... saj na nek način bi se dalo, vsaj za določene čakre...

korenska se naj bi tako ali tako povezovala navzdol v zemljo, tako da je ne moreš ravno balansirat, ampak jo prizemljuješ (vsaj kolikor sem prebrala o tem in potem vklopila lastno kmečko logiko :unsure: )... opisano tehniko lahko sama izvajaš torej za sakralno (drugo), solar pleksus... pač tam, kjer lahko daš obe roki spredaj in zadaj na svoje telo.

Se pa strinjam, je veliko bolje, če ti to naredi nekdo drug, ker potem lahko zbalansiraš vse čakre (razen korenske in temenske, ker nimata dveh iztekov, ampak eno, kolikor razumem - pls naj me kdo popravi če se motim, bom zelo hvaležna x:)x )

Pa dobro jutroooooooooooooo xrosex xrainbowx xsrcbumx xrainbowx xrosex :lol:

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Deli na socialnih omrežjih

Kalahatra Govinda; Atlas čaker

Cela vrsta nasvetov za vse čakre. Napisano in prikazano tako, da je razumljivo tudi takim, ki ne vedo kaj dosti o tem. Izbereš pa si potem lahko tisto, kar posamezniku ustereza.

x;)x x:)x

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

aja, sem ze zadnjic sprasevala o izkusnjah:

a mi lahko prosim nekdo se svetuje glede yoge in tai chija, kaj bi bilo bolj primerno za eno polno, zaokrozeno zivljenje

s srecnimi cakricami? a hodi kdo kam k yogi ali ste vsi doma, vsak sam zase..? x;)x x;)x

jaz bi rabila enega dobrega ucitelja, uciteljico.... :vio:

ce ima kdo izkusnje s cim zgoraj navedenim, naj mi PROSIM pove..... x:Xx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

:vragec:

...:"ce prou razumem je to 10 zapovedi za najstarejse otoke tega sveta. se bom ob priliki poglobila..."

tole si mem usekala, ampak tut u to se je fino poglobit

666 :vragec: -ou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:palec:

imas prav, sem se ze malo potunkala pa mi je malo bolj jasno. ne vem zakaj je na prvi strani, ki sem jo dobila pisalo o nekih pravilih... hm.

ceprav v nekem (zelo sirokem, priznam!) pomenu niti ni tako dalec...ce naj bi bile to v osnovi bozje sile, neki moralni izvlecki niti niso tako nenavadno oddaljeni...

:8):

Kdo lahko spremeni svet?

ampak...10 zapovedi s kabbalo meshat,

ja katere zapovedi si pa ti tukaj mislil...? ponavadi mislijo ljudje, kadar recejo deset zapovedi in ne poudarijo posebej katere zapovedi, na te, ki so poznane kot bozje...sorry, ce te nism razumela.... xnckrivx

ok, bom nehala, da te ne bom medla se naprej...saj po moje se delno razumemo...vsaj jaz tebe, ce ze ti mene ne...mislim...xredx

drugac pa 666 :vragec:, ki jim ni nc jasn lahko vprasajo tastosedeminsezdesetga :palec:

Kdo lahko spremeni svet?

Dvakrat sem se mučila in sestavila prispevek, pa se mi nobenkrat ni prilepil na forum, in sem se znašla zunaj, kot da nisem prijavljena, mimogrede, berem, da se to dogaja tudi drugim.

Zato bom pa prispevek nalašč kar prekopirala. Tekst je tako ali tako 'moj'; menda s tem ne kršim avtorskih pravic; če pa Bern ugotovi, da imam močan ego, si lahko to najbrž tudi privoščim.

Gre za že omenjeno knjigo ATLAS ČAKER. Žal ob izidu ni bilo v moji moči, da ji pripeli podnaslov: 'za evropke telebane' a verjemite, da bi se ji podal.

V tej knjigi je enostavno na pregleden način napisano VSE o čakrah.

Za začetnike.

Čakre so energetska središča in središča zavedanja v človeškem telesu, ki vplivajo na telesno in duševno počutje.

Atlas prinaša sistematičen in zelo temeljit pregled čaker, kjer v prvem delu ob natančnem opisu in predstavitvi čakre izvemo, za katero področje je odgovorna, v drugem pa se naučimo, kako vzpostavimo harmonično ravnotežje posameznega energetskega vretena (čakre) in odpravimo morebitne motnje ali blokade v njem.

Prinaša pregled čaker glede na pripadnost posamezni žlezi, barvi, duševnemu položaju; ustrezne mantre, živali, simboli, planeti, zvoki.

Opis vsake čakre prinaša preizkus z vprašalnikom, kako čakre delujejo pri posamezniku, opis vaj za aktiviranje čakre, zdravilna sredstva iz naravne lekarne, afirmacije, meditacije za posamezno čakro in še mnogo drugega.

Vsakemu poglavju je dodan kratek sestavek iz indijskega zdravilstva in svetih spisov: o avri, nadis, prani, kundalini, jogi, dlanskih in stopalnih čakrah.

:)

Actas: carpe diem, quam minimum credula postero

(Horac: Odes, I, 11)

Dvakrat sem se mučila in sestavila  prispevek, pa se mi nobenkrat ni prilepil na forum, in sem se znašla zunaj, kot da nisem prijavljena, mimogrede, berem, da se to dogaja tudi drugim.

Zato bom pa prispevek nalašč kar prekopirala. Tekst  je tako ali tako 'moj';  menda s tem ne kršim  avtorskih pravic; če pa Bern ugotovi, da imam močan ego, si lahko to najbrž tudi privoščim.

Gre za že omenjeno knjigo ATLAS ČAKER. Žal ob izidu ni bilo v moji moči, da ji pripeli podnaslov:  'za evropke telebane' a verjemite, da bi se ji podal.

V tej knjigi je enostavno na pregleden način napisano VSE o čakrah.

Za začetnike.

Čakre so energetska središča in središča zavedanja v človeškem telesu, ki vplivajo na telesno in duševno počutje.

Atlas prinaša sistematičen in zelo temeljit pregled čaker, kjer v prvem delu ob natančnem opisu in predstavitvi čakre izvemo, za katero področje je odgovorna, v drugem pa se naučimo, kako vzpostavimo harmonično ravnotežje posameznega energetskega vretena (čakre) in odpravimo morebitne motnje ali blokade v njem.

Prinaša pregled čaker glede na pripadnost posamezni žlezi, barvi, duševnemu položaju; ustrezne mantre, živali, simboli, planeti, zvoki.

Opis vsake čakre prinaša preizkus z vprašalnikom, kako čakre delujejo pri posamezniku, opis vaj za aktiviranje čakre, zdravilna sredstva iz naravne lekarne, afirmacije, meditacije za posamezno čakro in še mnogo drugega.

Vsakemu poglavju  je dodan kratek sestavek iz indijskega zdravilstva in svetih spisov: o avri, nadis, prani, kundalini, jogi, dlanskih in stopalnih čakrah.

:)

Krasno Tanit

Danes sem videl to knjigo v knjigarni.

Mi je všečna - na zunaj, a žal je bila zavita

v ovijalno folijo, pa nisem sitnaril!.

Zdaj bom vedel tvoje polno ime.... "ViTa"!

No, za tiste, ki pa bi radi vadili angleščino,

pa je ena knjigica o čakrah - tako bolj na hitro

na tejle strani!

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

in še ena, ki sem jo že nekje omenjala:

SEDEMKRATNO POTOVANJE

v njej tudi lepo pregledno vse zbrano: posamezne čakre, povezava s fizičnim in čustvenim telesom, vaje, meditacije, ...

Dobro jutro, Mateja!

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...