sedna 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Zagrizem se v tvojo mehko sredico.Vonj po krviin tvoje brezupno upiranjeme spodbudita,da zagrizem do konca. Jih imate radi? Lepi so, tako divji, nepredvidljivi..in plašni.Približno tako kot tigri Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 sedna, romanticne misli...nocem biti kruta,ampak tigri in volkovi niso nepredvidljivi in plasni, se najmanj pa podobni eni drugim.sem bila eno obdobje obsedena z volkovi in tvoja primerjava je kot pes in macka. drugace so pa oboji krasni Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 so tvoji volkovi realno brani iz knjig al tut realno občuteni?jih podoživljaš kot spiri´t mistski navdih neke zgodbe? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 MHM kako se mi kolca Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Hehe gnidi so kače všeč. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hehe gnidi so kače všeč. butec... babe so kache 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Babe so mucke. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 he..ena o volkovih..bom kar v originalu pustila SHE WOLF I will Singof the fearless and the tribalShe WolfDare to hear her callingthe fear of falling a hollow walk Bane or Blessing it's hard to markBane or Blessing, it's hard, mark not Silence like the moonglowon the fresh fallen snowhere lays the hunger under what you know Woe is the hunter who knows not to preyand woe the farmer who hordes his sheep away I call you backcall you back she is a hunter a mothera lovershe fights for her familyand the way of lifeshe knows She Wolf She lays where she once stoodso proud and freeshot downby a mortal souless disease woe to the man cub who never learned to prayand woe to the planet who lost a wolf this way mal poezije... ,... to je volkulja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Madona se moram kar čuvat volkulj, ker hodim z mucko! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 po tvoji teoriji..mucke so "babe"..tko povedal ti. Hja volkulje pa ženske. To sem pa jaz povedala no pa tudi mucke...da ne bo kdo užaljen Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>po tvoji teoriji..mucke so "babe"..tko povedal ti. Hja volkulje pa ženske. To sem pa jaz povedala no pa tudi mucke...da ne bo kdo užaljen Pozdravček Uporabil sem aakhutov izraz 'babe'. Mucke so vse babe, ali ženske, ali punce, ali vse pripadnice XX spola. Še nisem srečal punce, ki bi bila volkulja. A naj še v kitajščini povem .? Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Ja , ker kitajščine pa sploh ne razumem. Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Ah ti lumpa lumpasta, te bo treba po ritki našeškat, da boš bl pridna. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.