Skoči na vsebino

Napoved za 49. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=49"][b]Napoved za 49. teden[/b][/url] - [b]29. november - 5. december 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

[color="purple"]Kljub temu, da bomo nenehno v gibanju in nas bo gnalo k nekakšnemu delovanju, se bomo največ ukvarjali s sabo.

Na trenutke bomo postali melanholični in se zamislili nad minulimi dogodki, pa tudi sicer si bomo dajali dosti opraviti s preteklostjo, tako in drugače; na pot nam bodo prišli številni ljudje, ki jih že dolgo nismo videli oz. z njimi nismo imeli stikov ali pa bomo kaj pomembnega izvedeli o kom, ki smo z njim bili včasih močneje povezani.[/color]

tole je skoraj tako, kot bi v malce prenesenem pomenu brala moj dnevnik ;)
Marsa, poškodbe napoveduješ ;)

Joj selene, prav res, tole vse povem, pol pa sama jamram... :|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mogoče zato, ker živiš, a ne rečeš da plavaš x;)x in se ne obremenjuješ, kaj vse se lahko zgodi... a ni to pozitivno :)
jaz pa danes čisto vremenska in vedno znova opažam, da mi luna konj. luna v raku ne sede, pa basta... se bom prepustila počutju, malce razvajala dušo, pustila tok misli...

aja saj res, nezazelena luna v raku, tebi ne sede prevec... no saj meni tud ne... :D

Picasso

[color="green"]uh prav imaš, ukvarjanje sam s seboj, ugodni čas Venere sem slabo izkoristila... smola... a je danes kak ugoden trenutek za frizerja, ali najpozneje jutri, zdaj je pa čupa že čist neukrotljiva...[/color]

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

ja, moji tedni tud, pa pac ne pisem... saj kaj lohk med vrsticami po mojem najdes.

Picasso

[color="blue"]Zdaj sem šele uspela prebrati Napoved po dolgem in počez. Že prejšnji teden so bile med tednom zjutraj 3 prometne nesreče na poti proti Lj. Sedaj bo retro Merkur še kakšno prometno zagodel. Ta trigon Jupitra z Neptunom mi je všeč, a je že v popuščanju. Bliža se konjunkcija Venere in Marsa ta vikend na 16. st. Škorpijona. Gotovo bo razburkalo strasti kakšnim Škorpijonom in tistim, ki jim aktivira 16. st.[/color]

[quote name='oona' date='30. Nov 2004 ob 13:04'][post="333340"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Marsa, moj teden se na teh straneh pricenja s spori in neutemeljenimi ocitki. Z opravljanjem itd.. o tem nic ne pise v napovedi. :inocent:[/quote]
Piše, piše :wOOt:
[quote]To bo moteče vplivalo na vse naše dnevne dogodke in opravke in ker se Merkur spet približuje Plutonu, bomo tako postali sitni in godrnjavi, zapičili se bomo v stvari, vsak hip nas bo nekaj povsem nepomembnega čisto razdražilo.

Ti vplivi bodo prinesli na dan veliko zastaranih zadev, s katerimi še ni počiščeno, umazanije bodo priplavale na površje, veliko bo razčiščevanja in razkriknavanja.[/quote]

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

ja sAJ se mi je zdelo, pac ni cist vsake posamezne situacije not, sem pa kar velik upostevala, zato sem jo tud dolg packala, ker sem kar imela se pa se za govort, :)
V mislu pocutja bo dost za**** teden, v smislu astrolosko pa zanimiv in razgiban in se bo svasta dogajal.

Picasso

Stanka, retro merkur ki se vraca na pluton! :||
retro merkur, ki je v nerodni inkonjunkciji s saturnom... :||
Medtem ko je se sonce v kvadratu z uranom...
Ful ene neartikuliranosti, jecljanja, zatikanja, sunkovitih in takih gibov...
tezko za spravit se k delu, sam vrtali bi... pa tak... :\\

Picasso

[color="blue"]Aha, bo treba malo akcije po forumu, kakšno spodbudo tu in tam, da se ne bi zapletali v neke take vijevaje, ki ne dajo nobenega dobrega rezultata, same nesporazume in en govori o nečem, drugi razume čisto drugo... Tista sama konjunkcija Merkur Pluton niti ne bi bila tako zavozlana, če ne bi bilo še dodatkov, da je v Strelcu Merkur šibek, plus retroscena.

Ko mi je šel recimo Merkur čez Plutona, se spomnim prav dober dan, ko mi je uspelo izpeljat par stvari in tudi dosti jasnih prodornih misli, dobre komunkacije je bilo tisti dan (ampak brisalce, ki sem jih tisti dan kupila za avto- so mi pa ukradli).

Sonce Uran je spet potresna zadeva.[/color]

[quote name='stankaa' date='30. Nov 2004 ob 14:26'][post="333388"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="blue"]Bliža se konjunkcija Venere in Marsa ta vikend na 16. st. Škorpijona. Gotovo bo razburkalo strasti kakšnim Škorpijonom in tistim, ki jim aktivira 16. st.[/color][/quote]

[color="blue"]Jaz lev/asc škorpijon, moj dragi oboje škorpijon. Kriza se je začela že v nedeljo. Mislim, pravzaprav upam, da je bil samo nesporazum v komunikaciji. In potem je bil komunikacijski "mrk", in sem ga hotela zgladiti, pa sva se še bolj zapentljala (milo rečeno). Saj to tako ali tako ni preveč čudno, ker nekako je težko stvari doreči po telefonu. Vidiva se pa samo čez vikend. [/color]

[color="red"]"Na trenutke bomo postali melanholični in se zamislili nad minulimi dogodki, pa tudi sicer si bomo dajali dosti opraviti s preteklostjo, tako in drugače; na pot nam bodo prišli številni ljudje, ki jih že dolgo nismo videli oz. z njimi nismo imeli stikov ali pa bomo kaj pomembnega izvedeli o kom, ki smo z njim bili včasih močneje povezani." [/color]

[color="blue"]Včeraj sem bila depresivna, ne samo melanholična. Krivim tudi vreme!

Danes me je poklicala M. - ena tistih s katero sem bila zelo močno povezana, je pa tudi že blazno dolgo nisem ne slišala, ne videla. Tudi sama načrtujem poklicati nekaj teh preteklih "povezav". x;)x

Drobna hišna opravila me še čakajo. So v načrtu. Čeprav dve uri likanja niti ni drobno hišno opravilo. x:Dx

Danes pa sem nekako čudno evforična (je mogoče kriva luna, ki sej e premaknila v leva - jaz nima pojma o astrologiji, zato bi mogoče kdo tu o tem več vedel) in kar nekaj bi... bog ve kaj. Jao, šta mi radi moj tip tako daleko, kad ga trebam!!!!

Evo tako se to meni dogaja te dni... Pa al je krivo vreme, al luna al bog ve kaj, jaz bi kr neki... konkretnega... počela! Ampak pojma nimam točno kaj. V bistvu bi si tudi jaz želela biti v teh dneh še študentka in bi lepo si vzela day off, šla na kakšno zakuhano vino in s frendi predebatirala vse živio, pa smejala bi se in smejala... (K sreči imam tako navihano sodelavko, da ta del mi nikakor ne ugre. Ole!)

Jao, sem zamlela... na VELIKO!

cmOK VSEM: x:Xx [/color]

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

O, thanx, ampak nic o nalepkah? Jih se nisi dobila? :8):

Picasso

[color="blue"]Plosim. x:Dx

Ni. Ni. x!x :o|o:

Ni nalepk. :eek:

Se. x8Dx

No, vceraj sem samo tako na hitro pokukala :eek: v predal, nisem odpirala. Mogoce sem spregledala. xDDx

Ker so pa očitno vsaj že na poti, pa HVALA LA LA vnaprej!! x:Xx [/color]

x;)x

[color="purple"]Pa pridni bodite! :vragec: x:Dx [/color]

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

pozabila sem napisat mocne spolne in druge zelje, elektricnost v ozracju, strast.

Picasso

Ja in to vedno, po defoltu, samo tako malo navrzem, nekdo bi pa iz tega startal oz. na tem vse zgradil. ;) :P

Picasso

[quote name='Marsa' date='1. Dec 2004 ob 13:20'][post="334020"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]O, thanx, ampak nic o nalepkah? Jih se nisi dobila? :8):[/quote]

[color="blue"]OOOOOOOOO,

dobilaaaaa nalepkeee! Joj, Marsa, res HVALA[/color]. Krasnočudovitobarvnofantastične so!

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

Oh malenkost, saj nisem zato rekla, sam me je cudilo, ko je ze v ponedeljek al kdaj poslal.
Z veseljem, saj ves (nisem ti jih mogla vec, ker so mi skopnele, pa po eno serijo hocem imet doma na broju vsakih). :palec:

me veseli da so prisle varno do tebe in da so ti vsec. :vio:

Picasso

...noro in odpuljeno...kaj šele bo xcivx

...sami šoki v + in - .....

pa naj se človek potem ulovi v ravnotežju....

...nori december :o|o: x:o)x x^x
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Danda, ti si tolk navdusena, vcas ko si bla mlajsa, si bila starejsa. :)

Lia :eek: kaksna cast, da prikolovratis semle. ;)
ja, + in -, sam prisezem da mi je bolj vsec kot skoz sam +.
Pol se mi ne zdi pristno, necesa ne verjamem... xDDx

Nori december, pih vcas smo rekli kok sibajo dnevi, tedni... zdaj pa mesci, leta, tisocletja... :D

Ampak glej no a nimam prav?
Saj je ze kar cetrtek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pa to ni res... no o tem govorim... saj kar sibajo... lohk bi se pa vlekli, rajs mam da sibajo.

1x sem imela referat o ko0cbeku in sem tolk hitela, da me je razrednicarka ustavila, pliz marsa bolj pocas...
in jaz pol nadaljujem (kocbekovo misel, kjer so me zmotili): in jaz hitim z naglico naprej, nic me ne more zaustaviti. xDDx

Picasso

pozdrav vsem :2src:
Prebiram vasa pisanja in lahko povem glede decembra....vedno je nekako drugacen....lep, cutec, neka^ko v nas vliva toplino do socloveka. x:)x
Morda mi bo letos se lepsi ker bom Bozic prezivela v druzinskem krogu vseh mojih domacih, xDDx xsrcx ...ali pa mi je zato lepo ker ima rada vecerni sprehod in mesto je tako romanticno okraseno v tisoc in eni lucki, da mi je pri srcku toplo. x:Ix
Zelim si, da bi prinesel vesel december le vesele trenutke in ne samo v mesecu decembru ampak vsak mesec naj bi bil lepo presenecenje za vsakogar. :palec: Lepo se imejte in uzivajte, odstevajte dneve do zadnje "nore noci". jutri se odpre drsalisce pri "sidru" in bo otroski smeh in direndaj prinesel otrosko veselje vsem nam odraslim. xDDx xDDx
Lep vecer se naprej! :2src:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...