sokrates 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 začel se je knjižni sejem. Ne zamudite ga. Predvsem si velja ogledati pisma Edvarda Kocbeka!!! Upam, da vam bo sejem všeč, saj je tudi moja "malenkost" sodelovala pri organizaciji sejma. In če boste videli privlačnega fanta, kako se smuka med knjigami, le zberite pogum in ga ogovorite - vas peljem na kavo. SOKRAT Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Ze vem kje bom jutri popoldan par urc. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 dobrodošla.................. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Ki pa je sejem? V CD? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 ja v CD - pasaža Maximarketa................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Kako bodo ženske naenkrat postale navdušene bralke... ...lunatke boš spoznal po tem, da ne bodo gledale knjig...ampak zmedeno s pogledom nekoga iskale... ja, Cosma, CD...mene boš našla v družbi navzven precej neuglednega tipa...ki pa je seveda nad...vsaj zame.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 pih astra, saj tudi jaz zgledam neugledna....sem pa outstandig Obleka, naredi človeka! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Huuuuuu,bo gužva! Bejž Sokrat,dokler maš cajt! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>...lunatke boš spoznal po tem, da ne bodo gledale knjig...ampak zmedeno s pogledom nekoga iskale... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Huuuuuu,bo gužva! Bejž Sokrat,dokler maš cajt! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Joj, Cosma, zdaj sem se spomnila...ko si omenila obleko...pa še ravno v povezavi z istim človekom je... Sva se enkrat zmenila za drink...ko sem jaz imela neke silne službene zadeve, pa v visokih petkah in pelcu...pa me pelje v uno beznico nasproti Foculosa...ful je blo smešno... ...kolk so si me ogledovali...pol sem si pa pir kr v flaši naročila...pa sem že bla njihova... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 O Soteska pa sej nisi resna. To imam mama od enga frenda ne moreš verjemat, kaj dogaja tam notri. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>O Soteska pa sej nisi resna.haha, glih sem gruntala, ce ne misli tega, tam smo pili zelenega (se mi vidi ). Tam sem enkrat zgubila kockico, pa jo 'naslednjic' zagledam pri enih tipih, pridem k njim in recem, a mi daste mojo kockico nazaj?Pravijo, ja kako pa vemo, da je tvoja?Pa pravim glejte po tejle pikici, pa pravijo to ni nic, ce vrzes 6, pol je tvoja.In jaz najprej , pol pa, ok, pac, vrzem, 6.In vzamem, na svidenje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Jaaaa, Soteska seveda... Cosma, vem, sem bla parkrat tam... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 soteska.............. , Astra, se te lah predstavljam.................... Marsa - pa naj kdo reče, da ribe ne znajo "kockat"!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 heh, Sokrat, to po mojem bolj zate velja kot zame (pa kljub mojemu jupitru v 5.) - ti imas urana v blizini asc, a ne, ce se prav spomnim? ceprav, v kaksne zadeve rajs sploh ne padem notri, verjamem, da bi mi kdaj kaj ratal, ker imam rtg vid pa se kaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. december 2004 Avtor Prijavi Deli 2. december 2004 Šušlja se, da punce namesto knjig iščejo nekoga drugega............. prvi dan sem moral biti dan - podeljevale so se nagrade (prvenec, prevajalec itd), press center je imel veliko dela................ normalno pa je, da ne morem biti non stop tam - saj ne prodajam knjig!!! Ne stojim ob stalažah knjig in ne sprejemam gostov. Če vemo, da prihaja npr. "pomembnež", kdo od nas pride, sicer pa imamo za to najete druge ljudi. Kot član upravnega odbora sem tam ob odprtju, tu pa tam se še kaj oglasim, če je treba kaj postoriti in tam bom tudi ob zaprtju, ko bom še kakšno povedal.................. toliko v vednost..................... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Eh, zdaj pa boš obisk zmanjšal... Pomembni gostje praviš... ..a niso lunatke pomembne... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. december 2004 Avtor Prijavi Deli 2. december 2004 mislu sem prejšnjo (zdejšnjo - saj ne vem) ministrico za kulturo, pa Vasko Simoniti, pa veleposlaniki pa to............. ja lunatke so pa itak VIP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 EH, jaz pa sem rada samo za nekatere VIP...in si bom izbrala mojo neugledno-ugledno družbo... na teb si bom pa mal učke spočila.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Kaj zdej? Je sprejem na rdečem tepihu ali ja za nas lunatke? Če ni, kaj čem hodit v CD mi je knjižnica Bežigrad veliko bližja. Astra, glej da te bodo tapravi videli, v ugledno-neugledni družbi. To šteje! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Vceri bla na sejmu. Sicer samo na hitrco, pa vseen dost casa, da sem si kupla Plesalca... Se dobr, da sem mela abonma, ker mam obcutek, ce bi se se mal zadrzevala, bi tam pustila vse premozenje in bi me stanodajalec na cesto zabrisal. :xx!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Cosma, če pa imam jaz vedno težave s tem...kdo so "tapravi"... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Astra, ne ti men o tem, ker baje vedno falim ...znalci že vedo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.