pomlad 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Sokrat, dobr vam je uspelo Se ze veselim 21. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Js sm biu tud včeri, sm šter knjige kupu, že za novoletna darila, da nou pol preveč naenkrat! Heh, pa eni so tok fini k marele, še pozdravt nočjo! Očesni kontakt pol pa mal bl pogledam, pa hitr pogled stran! Pa sej nism tok grozn, ponavad ne grizm(pa še ceplen sm,tko da ni panike) Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 7. december 2004 Avtor Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sokrat, dobr vam je uspelo Se ze veselim 21. niti ne - smo nezadovoljni z izkupičkom, šol je vse manj na obisku, založniki se jezijo na časopisne hipe (zradi poceni knjig)............... ampak dobro.......... bo že............... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Sokrat, do kdaj je ta sejem? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> založniki se jezijo na časopisne hipe (zradi poceni knjig). Za končnega kupca je poceni knjiga sicer o.k., ampak če ponujaš knjige po proizvodni ceni, z namenom, da s tem pospešuješ prodajo cajtnga, lahko temu rečemo le še nelojalna konkurenca. Najbolj zanimivo pa se mi zdi, da pri tem sodeluje tudi Milan Matos (kapo MK). Če to ni (dolgoročno gledano) pljunek v lastno skledo ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pa sej nism tok grozn O, si, si. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 o imamo novo ikonco malo dvoumna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 sori za oftopik, ampak x:Dx Aira (ali: vsake oči imajo svojega malarja, midve z Airo imava zgleda za določene stvari istega ) Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sokrat, do kdaj je ta sejem? Too late! V nedelo je biu zadn dan! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 A je že kdo bil ta teden na sejmu? Kakšna je ponudba? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 40 ur na teden preživim med knjigami, tako da se mi res ne ljubi obiskovati še sejmov. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.