žiga 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 no tko sam to me zanima .veste k moj oči je lovec ampak ne divji lovc da ne bi misl js tut nameravam bit lovec .... PA VI??? Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 AAAAAAAAAAAAAAA Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Definicija lovca: Oborozen pijanec, ki gre skozi gozd v gostilno. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žiga 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 JA ,JA KAJ PA VESTE ,,SEJ NIMATE POJMA!!!!!!!!! MOJ OČI ŽE NI TAK Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Oh no...Je ze kul, da je taka tema...jaz namrec si pri sebi se nisem cist na jasnem, a so lovci pravzaprav koristni in fajn al ne...naj bi v bistvu bili koristni... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 lovec hudo koristna zadevapozimi hrani divjad, jo varuje pred neumnimi okoljevarstveniki, odstranjuje bolne zhivali, etc....ponavadi z roko v roki z gozdarji 666 zlomkou tut chlanou SLZ....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 ...in potem ga nežna srnica pogleda s tistimi učki, on pa ....BUUUUUUUUUUUM Pol pa mlatijo divjačinski golaž cel mesec ali še več. Ne, ne maram lovcev. Včasih v naših gozdovih odmevajo ti BUUUUMI in ne morem zaspat ob misli na vso tisto bolečino..in kri... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Ja vem, ampak saj ni sam to... vis, glih to - folk si lovce sam tko predstavlja in ravno zato pravim, da je fajn da je ta tema in da naj bi pravzaprav bili koristni, ceprav meni morda tudi zbudi kaj pomislekov... ampak vseen... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>...in potem ga nežna srnica pogleda s tistimi učki, on pa ....BUUUUUUUUUUUM Pol pa mlatijo divjačinski golaž cel mesec ali še več. Ne, ne maram lovcev. Včasih v naših gozdovih odmevajo ti BUUUUMI in ne morem zaspat ob misli na vso tisto bolečino..in kri... dej dolores ...pamet u rokemal kmete vprashi, kaj si o bambijih misljo 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 No, saj imaš prav. Če pomislim na bližnje srečanje z medvedom se mi zdijo lovci kar cool....vendar vseeno. Par lovcev poznam, ki so :xx!: oz. so krivolovci (alkakosežetemureče) in so brezkompromisni. Po drugi strani mi pa res ni jasno, kako bi se stvari drugače uredile... Saj lovci morajo biti, ja, samo misel na to.... Težko je biti realen v takšnih situacijah... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 jaz pa trdim, da se ne bi ustrasila medveda in se torej tako tudi on ne bi ustrasil mene. zelo dobro komuniciram z zivalmi in sem prepricana, da bi bila dbest krotilec...Moram mal se pozanimat o podATKIH tacga folkaMoj stric je bil Kozorog, 'bratranec' (ni pravi, dolga zgodba) pa sco. dost tipicno, v bistvu.kaj je tvoj oce, ziga? horoskop? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žiga 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 JA PROV MATE MENE TUT UČASIH MAL OB MISLI NA TO AMPAK SEJ NI KEČ LOVCA DA SAM UBIJAŠ AMPAK DA VIDŠ.NPR.DA VIDŠ DVA SRNJAČKA KI SE PODITA TO JE TOK LEPO..... DRUGAČ PA MOJ OČI FUL MAL STRELA NA 2 LETA KŠNGA ZLO STARGA SRNAČKA TOK SO LUŠKANI Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Z lovci je verjetno tako, kot z vsemi ostalimi "strokovnjaki" (računalničarji, električaji, profesionalni športniki, zdravniki, ...), 1% dobrih in celo zelo koristnih, ostalih 99% pa za v kanto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Z lovci je verjetno tako, kot z vsemi ostalimi "strokovnjaki" (računalničarji, električaji, profesionalni športniki, zdravniki, ...), 1% dobrih in celo zelo koristnih, ostalih 99% pa za v kanto. a tko nekak k s posti na LNF-ju 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}> a tko nekak k s posti na LNF-ju 666 zlomkou...tralala Če bi bil tako zloben kot ti bi dejal: "Aha!", ker pa nisem bom povedal nekaj drugega. Zlomka! Mogoče imaš pa prav! Popravljeno 1. december 2004 -> stribog Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 no mal vec v tem primeru... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>no mal vec v tem primeru... a zej se bosh pa sam na en primer kle obeshala.... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 ker primer?aja tale konkreten mislis, lovci pa to?ne jaz sem mislila LNF kao... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žiga 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>jaz pa trdim, da se ne bi ustrasila medveda in se torej tako tudi on ne bi ustrasil mene. zelo dobro komuniciram z zivalmi in sem prepricana, da bi bila dbest krotilec...Moram mal se pozanimat o podATKIH tacga folkaMoj stric je bil Kozorog, 'bratranec' (ni pravi, dolga zgodba) pa sco. dost tipicno, v bistvu.kaj je tvoj oce, ziga? horoskop? MOJ OČI JE PO HOROSKOPU OVEN Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žiga 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 KAKO SE DA TO SLIKO GOR?????? Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 sem pozabila oz. bila prelena dodat prej.Aja, za hor. sem mislila...kero sliko?Morda nimas dovoljenja oz. dost placa, ker si muki?Status clana? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 V bistvu jih ne maram. Lovcev.Čeprav se strinjam, da so koristni...če jih ne zgrabi vročica in se jim na lovu potem zazdi, da je treba pobiti vse kar ne zbeži na lovišče sosednje lovske družine.Mi je zadnjič ravno nečak razlagal, kako je eden mlad lovec ustrelil veliko svinjo...ta pa še mlade imela za sabo..spregledal njeno dojenčad...in stare svinje itak naj ne bi strelali. Bambiji - so kul...dokler se ne spravijo na moje sadje in zelenjavo..potem pa Aja..srnjakov golaž je tudi Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žiga 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 (popravljeno) men so pa lovci čist v redu če ma mladiče nesmeš strelat strela se lohk sam če je švoh x!x x!x x!x x!x x!x Popravljeno 1. december 2004 -> žiga Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 joj saj res... :|||||zdaj bodo pa se vegetarijanci uleteli...kao lovci, defolt, bad za zivali. Ja, se strinjam :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.