Skoči na vsebino

kaj mislite o lovcih?

žiga

Recommended Posts

no tko sam to me zanima .veste k moj oči je lovec ampak ne divji lovc da ne bi misl x^x xrolleyesx js tut nameravam bit lovec ....

PA VI???

xDDx x:o)x x8Dx :sori: :palec: :o|o: :inocent:

LOVEC BOM(!)

kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo-:D

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 113
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Oh no...

Je ze kul, da je taka tema...

jaz namrec si pri sebi se nisem cist na jasnem, a so lovci pravzaprav koristni in fajn al ne...

naj bi v bistvu bili koristni...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

lovec hudo koristna zadeva

pozimi hrani divjad, jo varuje pred neumnimi okoljevarstveniki, odstranjuje bolne zhivali, etc....

ponavadi z roko v roki z gozdarji

666 zlomkou tut chlanou SLZ....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

...in potem ga nežna srnica pogleda s tistimi učki, on pa ....BUUUUUUUUUUUM :C:

Pol pa mlatijo divjačinski golaž cel mesec ali še več.

Ne, ne maram lovcev. Včasih v naših gozdovih odmevajo ti BUUUUMI in ne morem zaspat ob misli na vso tisto bolečino..in kri... :C: :V:

Ja vem, ampak saj ni sam to... vis, glih to - folk si lovce sam tko predstavlja in ravno zato pravim, da je fajn da je ta tema in da naj bi pravzaprav bili koristni, ceprav meni morda tudi zbudi kaj pomislekov... ampak vseen...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>...in potem ga nežna srnica pogleda s tistimi učki, on pa ....BUUUUUUUUUUUM :C:

Pol pa mlatijo divjačinski golaž cel mesec ali še več.

Ne, ne maram lovcev. Včasih v naših gozdovih odmevajo ti BUUUUMI in ne morem zaspat ob misli na vso tisto bolečino..in kri...  :C:  :V:

dej dolores ...pamet u roke

mal kmete vprashi, kaj si o bambijih misljo

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

No, saj imaš prav. Če pomislim na bližnje srečanje z medvedom se mi zdijo lovci kar cool....vendar vseeno. Par lovcev poznam, ki so :xx!: oz. so krivolovci (alkakosežetemureče) in so brezkompromisni. :vragec:

Po drugi strani mi pa res ni jasno, kako bi se stvari drugače uredile... xrolleyesx

Saj lovci morajo biti, ja, samo misel na to.... :C: Težko je biti realen v takšnih situacijah...

jaz pa trdim, da se ne bi ustrasila medveda in se torej tako tudi on ne bi ustrasil mene. :)

zelo dobro komuniciram z zivalmi in sem prepricana, da bi bila dbest krotilec...

Moram mal se pozanimat o podATKIH tacga folka

Moj stric je bil Kozorog, 'bratranec' (ni pravi, dolga zgodba) pa sco. dost tipicno, v bistvu.

kaj je tvoj oce, ziga? horoskop?

Picasso

JA PROV MATE MENE TUT UČASIH MAL OB MISLI NA TO :C: AMPAK SEJ NI KEČ LOVCA DA SAM UBIJAŠ AMPAK DA VIDŠ.NPR.DA VIDŠ DVA SRNJAČKA KI SE PODITA TO JE TOK LEPO..... w:Iw DRUGAČ PA MOJ OČI FUL MAL STRELA NA 2 LETA KŠNGA ZLO STARGA SRNAČKA xDDx xwizardx TOK SO LUŠKANI xDDx xredx

LOVEC BOM(!)

<{POST_SNAPBACK}>Z lovci je verjetno tako, kot z vsemi ostalimi "strokovnjaki" (računalničarji, električaji, profesionalni športniki, zdravniki, ...), 1% dobrih in celo zelo koristnih, ostalih 99% pa za v kanto.

a tko nekak k s posti na LNF-ju :eek: x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou...tralala

<{POST_SNAPBACK}>jaz pa trdim, da se ne bi ustrasila medveda in se torej tako tudi on ne bi ustrasil mene. :)

zelo dobro komuniciram z zivalmi in sem prepricana, da bi bila dbest krotilec...

Moram mal se pozanimat o podATKIH tacga folka

Moj stric je bil Kozorog, 'bratranec' (ni pravi, dolga zgodba) pa sco. dost tipicno, v bistvu.

kaj je tvoj oce, ziga? horoskop?

MOJ OČI JE PO HOROSKOPU OVEN xrolleyesx

LOVEC BOM(!)

xokx sem pozabila oz. bila prelena dodat prej.

Aja, za hor. sem mislila...

kero sliko?

Morda nimas dovoljenja oz. dost placa, ker si muki?

Status clana? ;)

Picasso

V bistvu jih ne maram. Lovcev.

Čeprav se strinjam, da so koristni...če jih ne zgrabi vročica in se jim na lovu potem zazdi, da je treba pobiti vse kar ne zbeži na lovišče sosednje lovske družine.

Mi je zadnjič ravno nečak razlagal, kako je eden mlad lovec ustrelil veliko svinjo...ta pa še mlade imela za sabo..spregledal njeno dojenčad...in stare svinje itak naj ne bi strelali.

Bambiji - so kul...dokler se ne spravijo na moje sadje in zelenjavo..potem pa :vragec:

Aja..srnjakov golaž je tudi :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

(popravljeno)

men so pa lovci čist v redu :vragec:

če ma mladiče nesmeš strelat strela se lohk sam če je švoh x!x x!x x!x x!x x!x

Popravljeno -> žiga

LOVEC BOM(!)

joj saj res... :|||||

zdaj bodo pa se vegetarijanci uleteli...

kao lovci, defolt, bad za zivali.

Ja, se strinjam :xx!:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...