Skoči na vsebino

kaj mislite o lovcih?

žiga

Recommended Posts

• Komentarji 113
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ti si hotel bit lovec, Rachek? x:o)x

Ja, tudi dedek, na katerega sem bil zelo navezan, je bil. Ampak odkar se spomnim, ni šel nikoli na lov. Vedno mi je dajal nek občutek, da to ni tisto tapravo, enkrat mi je celo dejal, da so ga v to pregovorili, da so lahko ustanovili lovsko družino. Pred mojim rojstvom pa že, saj so še neke slike doma. No, ko sem čital njegovo lovsko literaturo in revijo Lovec, me je navdušilo. Seveda je tam vse skupaj predstavljeno v prid lovstvu, lovci so carji, brez lovcev ni narave, pazi, lovci so naravo ustvarili!!!! Res! Oni so stvaritelji! Približno tako, kot je nek Mladinin novinar napisal, da so v ex. Jugi skozi učili, da je Tito osebno premagal okupatorja. Tako, kot v športnih revijah tudi ne pišejo o deformiranosti kolen nekdanjih vrhunskih športnikov, ker to pač ne sodi zraven.

Drugače pa vse skupaj ena velika deželna pijanska folklora. Aja, tudi on mrzle tete oče je bil ... pa ti ljudje se ga ja skoz nacejajo ... mislim ... xrolleyesx Mislim, da eni dedi komaj čakajo, da lahko grejo od doma ... Podobna scena, kot nogometni navijači, pijani (tisto drugo, kar jih dela divje in neumne, raje ne bom omenjal) divjajo po mestu in se nekaj tepejo, pa to. BIG EGO tripi pa to, želja po nadvladi. Sranje. Ena velika norišnica. Kup norcev. Včasih se sramujem biti ljubiltej piva.

No ja, vsekakor obstajajo še bolj normalni "športi".

Deli na socialnih omrežjih

Ja saj tu te nihce ne klice na odgovornost, bos komentiral, ko bos lohk, ti si kar vzemi cajt pa naredi nalogo, ja 4 strani, sam glih zato je najbolj kar zacet cimprej. :vio: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ja saj tu te nihce ne klice na odgovornost, bos komentiral, ko bos lohk, ti si kar vzemi cajt pa naredi nalogo, ja 4 strani, sam glih zato je najbolj kar zacet cimprej. :vio: :palec:

sm jo že naredu SLO .MA,SND ni sam ma jesa naredu juhu

LOVEC BOM(!)

kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo-:D

<{POST_SNAPBACK}>Ja, dandanes se ni dobro zameriti lovcu...lahko te pod pretvezo (npr. sprehod) zvabi v gozd in te ustreli... pol pa reče - sem mislil, da je bila srna... xrolleyesx

:vragec:

srna :eek: :eek: :eek: :eek:

tebe bi kvechjemu z risom zamenjal x:Dx x:Dx

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx x;)x

Tokrat pa nisem bila tolk intuitivna, prepricana sem namrec bila, da bom videla - al pa policaj (orozje). :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Ne, ne poznam nobenega, ki bi ribo nazaj vrgel

jaz pa dosti.

noces prebrat mojih besed al kako, da bos lahko svoje dalje?

jaz govorim o LOVU, ti pa o POBIJANJU.

Ribolov pa je posebna scena za onega, ki lovi, velik ribicev ki jih poznam sploh ne mara rib in jo nazaj vrze...

Pac, ali jo lahko ujamem?

V tem je fora, sam ocitno ne stekas pac, jebiga.

Picasso

He jaz imam enega takega doma. X krat nosili ribe nazaj.

Point ni v pobijanju, ampak v lovu.

Ko nastaviš vabo - kar koruzni žganc..ali kakšno drugo vegetariansko hrano..riba pa zagrabi. Ter spretnost in pozornost, da pravi čas zategneš in moč, da spraviš ribo na plano. Ji daš cmokca..tak zdaj pa hajd delat dojenčke :vio:

Če pa se ti zdi, da bi mogoče le bila za večerjo, jo privlečeš domov in doma po občudovanju - kako je lepa...ugotoviš, da se ti ne da čistiti ribe in iščeš kandidata, ki bi ribo odvlekel v najbljižji ribnik. In potem se ponoči voziš s polnim vedrom vode, ter ribo, ki ne ve ravno kaj si naj misli. Ponoči zato, da te še kdo ne bi videl kako daješ ribo v ribnik(in se režal kot nor) x:)x Potem pa, ko zmedena riba le ugotovi, da tole ni tako slabo in odplava dalje..greš domov.

Moj je ribič odkar ve zase.

Mene tole ne moti..dokler si ne zaželi moje družbe zraven. Ker pol nastane problem. Mene začne boleti ta zadnja, meditirati ob vodi ne morem kar tako, tiho pa tudi ne biti. Pri miru pa še manj..torej smo tole nekako skompenzirali.

Me - hčeri in jaz gremo po gobe - on pa ribari.

No,...seveda tu pa tam kakšno le popapcamo. Ščuko recimo...

Mi je zelo všeč, ker je zaveden ribič - lovi ko so ribolovne dobe, dovoljeno količino..dovoljene mere..

In roko na srce - se mi je že ful krat zgodilo, da sem ob ribiču doma v ribarnici ribe kupovala x:)x x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

<{POST_SNAPBACK}>He jaz imam enega takega doma. X krat nosili ribe nazaj.

Point ni v pobijanju, ampak v lovu.

Ko nastaviš vabo - kar koruzni žganc..ali kakšno drugo vegetariansko hrano..riba pa zagrabi. Ter spretnost in pozornost, da pravi čas zategneš in moč, da spraviš ribo na plano. Ji daš cmokca..tak zdaj pa hajd delat dojenčke :vio:

Če pa se ti zdi, da bi mogoče le bila za večerjo, jo privlečeš domov in doma po občudovanju - kako je lepa...ugotoviš, da se ti ne da čistiti ribe in iščeš kandidata, ki bi ribo odvlekel v najbljižji ribnik. In potem se ponoči voziš s polnim vedrom vode, ter ribo, ki ne ve ravno kaj si naj misli. Ponoči zato, da te še kdo ne bi videl kako daješ ribo v ribnik(in se režal kot nor) x:)x  Potem pa, ko zmedena riba le ugotovi, da tole ni tako slabo in odplava dalje..greš domov.

Moj je ribič odkar ve zase.

Mene tole ne moti..dokler si ne zaželi moje družbe zraven. Ker pol nastane problem. Mene začne boleti ta zadnja, meditirati ob vodi ne morem kar tako, tiho pa tudi ne biti. Pri miru pa še manj..torej smo tole nekako skompenzirali.

Me - hčeri in jaz gremo po gobe - on pa ribari.

xyesx :palec:

Picasso

Ribolov kot ribolov..ok če sem lačna..pa paše riba ..pa če jo še sam uloviš..še toliko bolje.

da bi pa ribe lovila, ..na trnek...hm pa potem nazaj v vodo spuščala..ko ima uboga ribica vse zmesarjene "čeljusti"... fuj...če že uloviš pa potem pojej...

Glede lovcev ...brez zamere..ampak to so "sadisti" saj tisti, katere poznam jaz.

ja Sstane...pir ni šans..samo "takratki"....

Ubil srno . z dvema mladičema..ker se je zmotil..mislil, da je srnajk.

Potem pa drugi dan iskal ..le kam je odskakljal mladiček...pa sej je vseeno...pravi

Mal kruto vse skupaj.

Ja pa so res lovci... :vragec:

No to je moje mnenje.

pozdravček xsrcx

Saj tole o ribjem gobcu sem tudi jaz tako včasih mislila. In x-krat pizdila nanj - kako lahko matraš žival...pol pa je obupal in mi strokovno razložil. Riba v gobcu(ne spomnim se zdajle druge besede) nima živčnih končičev - torej je ne boli.

Drugo so nedovoljene oblike lova. Lov na trojček - ko vrže trojni trnek ter vleče in ribo zgrabi kamorkoli - enkrat sem gledala enega tipa, ki je ribo za zadnjično odprtino ven privlekel...idiot hepjeni...ampak - ljudje smo različni.

Dokler ni prisotnega pohlepa je ok. Ko pa pozabiš na mero, nastane hudič.

Ej, tole!!!!!!!!!!!!!! :mad2:

razne eksplozije tud, nebojevnisko vedenje, brez 'kodeksa lova'.

Pop****

Picasso

Tule se pa kregaš sama s sabo :eek: ..ampak jaz ti zdaj do nadaljnega tudi ne bom na voljo..kaj pa imam ribiča..me je učil lova - na viruse :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>

A jo znaš pa ujet z golimi rokami? Probaj to raje, je večji izziv, če se za to gre.

joj si sitna. :sick:

kaj jaz? pa kaj se gres?

jaz v zivljenju se nisem ujela ribe.

ja, kdo jo zna pa tud z rokami.

Astrolosko?

Ne, tu nisem pa nic riba, sam sco.

Picasso

Po eni strani ti dam prav, po drugi pa ne.

Hoces torej reci, da ce si tak Jack, zakaj pa ne gres pes v belgijo?

Ali naj bi direkt sam lovci bili obsojeni na predpotopno opremo.

Gre za namen. Če sem maratonski tekač, grem seveda peš v Belgijo. Če grem na sestanek, grem z letalom. Če sem pivec piva, grem pa pika. Pa če me nesejo (obožujem belgijsko pivo).

Če loviš, ker si lačen in ker je tvoja družina lačna, vzami brzostrelko. Če si lovec, ker si Jack in ker si tiho in se znaš živali približat in jo upleniš in zadostiš svoji strasti po krvi, ki ti z železnim vonjem pluje po nosnicah in ti širi adrenalin, potem pa dokaži, da si živali kos in se ji čimbolj približaj. Dopusti, da boš izgubil. Dopusti, da boš ti plen in ne plenilec. Če je šport, naj bo Šport.

Če si lovec in skrbiš za živali in moraš ubiti stare in ranjene, vzami ustrezno puško.

Torej, odvisno od namena ...

Jaz o tej temi nimam zaokroženega mnenja. Live and let live, sam, če bi se srečal s kakšnim medvedom iz oči v oči, in če bi mu lahko zbežal bi bežal, če pa ne, pa bi ga tud med roge. :inocent: x:)x
It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>joj si sitna. :sick:

ja, kdo jo zna pa tud z rokami.

:vragec:

ni blema

zvecher...k pade mrak....lepo pod skalo v potoku...potipash pa stisnesh....lepa postrv

pa enih par ven zmechesh, zakurish, spucash zhvau....pol pa

N J A M Y...mljask

666 zlomkou....bemu....machke na zharu pa she nism probu...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...