Amis 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 spala bi, če bi se dalo, do večera in še malo....(jaz pa trenutno tudi) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>spala bi, če bi se dalo, do večera in še malo....(jaz pa trenutno tudi) Mislim, da nisi edina! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>...in potem ga nežna srnica pogleda s tistimi učki, on pa ....BUUUUUUUUUUUM Pol pa mlatijo divjačinski golaž cel mesec ali še več. Ne, ne maram lovcev. Včasih v naših gozdovih odmevajo ti BUUUUMI in ne morem zaspat ob misli na vso tisto bolečino..in kri... Sem gledala letošnjo pomlad...s kakšnim zanosom se streljali vse povprek, vse fazane pomlatili z neba in hoste... me je melo da bi v dolino zagnala kakšen kamen... če ne bi človek tako drastično posegal v naravo, tut lovci ne bi bili potrebni za vzdrževanje števila živali... lovci in kmetje...oboji skupaj imajo eno lastnost...za oboje je žival samo produkt... :xx!: bad, totalno bad... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 jaz tud ne maram lovcev :xx!: res ne vem, kako lahko ustrelijo take lusne srnice Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Ja pa kakšnga kozla ustrelt. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Včeraj se eden lovec oglasil. Pravi, da naš Car moti ravnovesje v gozdu..se hodi v potok kopat in srnam preprečuje dostop do vodo..zdaj..s tem..Ga vprašam(šokirano)A je lovil?Ne...lovil ni..samo kopa se...in ziher bo začel loviti..toliko pač da veste...kazen za lov na divjad je do 1.000.000 sit. Pol pa moj - P......ti......m...rina..........ti in tvoj pes.....zdaj bom pa še milijone deval??? Ga raje sam ustrelim.....in tako padalo.......In potem jaz......ja pa mu naredi že ta boks......in takoj prepir tu... Lovec pa:..saj ni tako hudo..še. Ker oni mali (tisti mešanec med terierom in špicem) pa že lovi...in vaš ga bo posnemal...V glavnem...zdaj bo moral na verigo. Sicer tisto z zajlo...da bo šibal po dvorišču...pa ipak. Da ne bi pridobil čudno lovskih navad. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Zoprn... ...jaz sem pa glih vceraj gledala nekje oddajo, ko je en lovec govoril o tem, kako se psi pojajo brez povodca in je pokazal ful srnic (z bogimi nedolznimi ne vem cem :|||||) ki so jih psi 'sklatil'... NE lovci. tako da je zoprno . ce si lovec je zoprno, ker te nihce ne mara, srne pa vseen umirajo, ce si clovek, je zoprno, ker odgovarjas skoz za psa, ce si pa pes, pa je zoprno bit na verigi in se ne pojat okol - torej v tem primeru je zelo tezko, da bi VSI dejavniki bili zadovoljni... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Saj tole razumem. Res. Ker pes pač ima lovski nagon. Divjad beži in potem jo zgrabi. Za trebuh, za stegna..in ubije. Da bo volk sit in koza cela bo Car pridobil novo bivalno okolje. Kadar ni nikogar doma - veriga. Žal. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Nataly, nagobčnik mu daj, pa naj teka...Smo imeli eno malo ščene, ki je preganjal vse sosedove kure... Eno je celo fental:vragec: Pa smo mu nataknili nagobčnik in je še naprej veselo skakal naokoli, pa nič ni bil videti žalosten zaradi tega... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Eee. tole pa ideja ena A Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zoprn... tako da je zoprno . ce si lovec je zoprno, ker te nihce ne mara, kuko se shele policaji pochutjo.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Eee. tole pa ideja ena A Pih, vidis kako se najdejo resitve, blazno zadovoljen najbrz ne bo, ko mu boste gor tlacili tisto, a boljs kot pa zaprt.Ja, nagon, res je to oz. zna bit motec fact, pri enih mal potihne, pri enih pa sploh ne, ta nagon, ima frendica s tem tezave, ko se ji kar sname pes, ko je gonic (beagle).Upam da bo tole z nagobcnikom slo dobr skoz. <{POST_SNAPBACK}> kuko se shele policaji pochutjo.... 666 zlomkou....tralalaJa, saj.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Lovec v akciji. http://www.myextralife.com/archive.php?date=2004-11-22 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.