nols 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Konc sveta je mal težek uzraz. Čeprav, po svoje ja, konc tega sveta (te civilizacije), in rojstvo novega sveta. Vsak prehod je naporen, tudi rojstvo, in tud rojstvo novih časov. Drugač pa razodetja (apokalipsa) opisujejo 20. stoletje po Jezusovem javnem delovanju (ne rojstvu, kot štejemo), se začne že z 2. sv vojno, oziroma z vsponom komunizma in nacifašizma. Napoveduje Lorber krajše obdobje velike stiske na koncu. Tisti iz Nj. Orelensa so nekak že dožvel "konc sveta". Tud drugi viri govorijo o tem obdobju. in kako si predstavlas konc te civilizacije? clovek pa nej bi ostal.. kva pol bo po tvoje nekak tko kt je blo zdej v ameriki po ciklonu-plenjenje.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 Konc sveta??.... Mislim,da nastopi takrat ,ko umreš.Pa ne glede na to na kakšen način umreš in v kakšnih okoliščinah.Ali zaradi nesreče ali bolezni ali vojne ali česa drugega. Vsaka naravna katastrofa pa za seboj prinese svoj del posledic prav tako kakor vojne,katere si je izmislil človek sam.Ni težko naredit konc sveta.Dovolj ,da aktivirajo vse atomske bombe in bi bil že konc z vsemi nami brez potomcev.Tako ,da o koncu sveta bi jaz zelo premislila....kaj to sploh je in kdaj se to pripeti. Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>in kako si predstavlas konc te civilizacije? clovek pa nej bi ostal.. kva pol bo po tvoje nekak tko kt je blo zdej v ameriki po ciklonu-plenjenje.. Sicer ne spada v to temo, ampak; http://www.j-lorber.de/kee/6/m-lastdays.htmhttp://www.j-lorber.de/kee/6/g-forest.htm Si lahko pogledaš na teh dveh linkih izvlečke iz Lorberja na to temo, v angleščini, s komentarji. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Temelj sreče vsakega posameznika je ljubezen do vseh ljudi na svetu. (malo o rasah,zakaj je tako kot je ) V človeštvu obstaja kolektivna vsebina negativnih lastnosti - pekla, ki obstajajo v materiji - 1.dimenziji, astralu - 2.dimenziji in do druge čakre mentala - 3.dimenzija. To vsebino nosi v sebi vsak posameznik. Lahko pa ima kdo v sebi še veliko več pekla, odvisno od različnih okoliščin. Manj pekla, kot je kolektivno pogojeno pa imajo tisti, ki se pravilno načrtno duhovno razvijajo. Količina pekla, ki jo nosimo v sebi se odraža v našem življenju, v dojemanju nas samih, ljudi okoli nas in v dojemanju našega življenjskega okolja.Veliko oviro pri vzpostavljanju ljubezni do človeštva predstavljajo predsodki in nerazumevanje med rasami.Vsaka rasa je bila ustvarjena z določenim namenom in sicer, da da življenje določenemu nivoju planeta Zemlje. Črna rasa ima temelj delovanja na astralu, kjer imajo razvite izrazite potenciale moči v obvladovanju materialne dimenzije. V črni rasi ni mentala - nebesne dimenzije, imajo pa kavzal - 4.dimenzija, ki pa je drugačen od kavzala bele rase. Rumena rasa ima svoj center delovanja v mentalni dimenziji. Prav tako imajo kavzalno dimenzijo, ki pa je tudi drugačna od kavzalne dimenzije bele rase. Za belo raso je center delovanja kavzalna dimenzija. V svetu ima vsaka od ras svojo vlogo in prispeva svoj delež v pestrost življenjskih vsebin in lastnosti planeta Zemlja.Vsaka rasa gre skozi svojo evolucijo. Črna rasa naj bi bila prva z materialnim telesom, rumena druga, bela pa je najmlajša rasa. Ker sta črna in rumena rasa že tako dolgo v procesu evolucije, sta veliko čistejši na nivojih, na katerih delujeta v odnosu do planeta Zemlje. Bela rasa pa je kot mlada rasa zelo nerazvita in deluje nezrelo, neodgovorno in otročje. Evolucijski napredek ras je pogojen s katastrofami, ki prinesejo rasi zrelost in pamet. Ta proces bo nujen tudi za belo raso. Končni cilj evolucije je zlitje vseh vrlin posameznih ras v eno celoto, kjer bo lahko vsak posameznik koristil vrline vsake posamezne rase. Negativno vsebino v sebi lahko premagamo, če načrtno prebujamo nesebično ljubezen do človeštva. Obratno pa lahko negativno in zlobno delovanje do ljudi in človeštva povečuje negativno vsebino v nas samih, ki jo doživljamo kot konflikt s samim sabo in okoljem. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Črna rasa naj bi bila prva z materialnim telesom, rumena druga, bela pa je najmlajša rasa. Ker sta črna in rumena rasa že tako dolgo v procesu evolucije, sta veliko čistejši na nivojih, na katerih delujeta v odnosu do planeta Zemlje. Bela rasa pa je kot mlada rasa zelo nerazvita in deluje nezrelo, neodgovorno in otročje. Ti si pa mal rasistka Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Se strinjam Emanuel. Draga principesa, ti mešaš vse z vsem. Po nepotrebnem zapletaš stvari z raznimi besedami duhovitniškega arenzala. Klasika. Žal je tvoje pojmovanje vsaj zame osebno precej majavo, saj izza njega ni nobenega tehtnega dokaza. Ako se že spuščaš v takšne teorije, moraš poskrbeti za njih konsistentnost, logičnost in dokazljivost. Pri tebi ni nič od tega. Očitno so razne fantastične teorije silno moderne. Vsem pa je skupno eno - nezadovoljstvo, skoraj frustracija. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 v glavnem mi se zelo ljubimo z določenimi osebami in mi to zadostuje kaj pa tebi fali kabalist da si kompiciraš lajf Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se strinjam Emanuel. Draga principesa, ti mešaš vse z vsem. Po nepotrebnem zapletaš stvari z raznimi besedami duhovitniškega arenzala. Klasika. Žal je tvoje pojmovanje vsaj zame osebno precej majavo, saj izza njega ni nobenega tehtnega dokaza. Ako se že spuščaš v takšne teorije, moraš poskrbeti za njih konsistentnost, logičnost in dokazljivost. Pri tebi ni nič od tega. Očitno so razne fantastične teorije silno moderne. Vsem pa je skupno eno - nezadovoljstvo, skoraj frustracija. ja pa res... ni cudn, da clovek, ki je nezadovoljen nenehno nekaj planira, ureja, hrani, komplicira, celoten je heh izgubljen smo tle? kdo pa se obnasa totalno, popolno, brezpogojno? Folk, WAKE UP, (ze nevem kolkrat v tej temi...) zakaj mucenje samega sebe? Ljubezen je vzrok za vse okoli nas in posledica za vse v nas. pa principesa si prepricana, da se ljubite? predvsem pa da ti to ustreza? celo omenjas dolocene osebe, z sigurno dolgo preteklostjo in vecno bodocnostjo. srecat osebo v njenem srediscu, iti skozi revolucijo, ji dovolit, da tudi ona doseze tvoj center, povsem predan, ranljiv, odprt. To je tvegano. Pa se vseen je to za moje pojme poznanstvo, globoko, povrsinsko.......ker ce dopustis ljubezni, da se zgodi, ni potrebe po molitvi, ne po meditaciji, ne po nobeni cerkvi, templju, ne po nobenem preroku... k se ti itk skozi ljubezen zgodi vse. Love is in the air... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Jaz imam rad vse in vsakega....sebe pa tut se razume.Čeprav mi dostikrat pride da ne bi mel tok "senzorjev" kot jih imam.Ampak je kar je in živimo naprej Kar se apokalipse tiče...bomo pač videli kaj bo.Jest se z njo ne obremenjujem pa sem prebral mnogo varjant na to temo od nostradamusa do naših medijev.Uglavnem will see .....mogoče tut apokalipsa ni to kokr si jo predstavlamo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Uglavnem will seeSe strinjam. za ljubezen ne potrebujemo nobenih vzvišenih teorij, blebetanja ipd. Ljubezen je kozmična atrakcija. Cel univerzum je utemljen na tem principu. Seveda je treba ločiti kozmično ljubezen od sebične posestniške ljubezni. Kozmična ljubezen (naj še jaz uporabim malce duhovitniške terminologije) ne zajteva povratne informacije, a sebična ljubezen jo zahteva. Posestniška ljubezen je nevarna, saj pripelje do navezanosti, strasti za zadovoljitev in do strahu pred izgubo. Strah pa poraja sovraštvo, kar ni cilj ljubezni. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se strinjam. za ljubezen ne potrebujemo nobenih vzvišenih teorij, blebetanja ipd. Ljubezen je kozmična atrakcija. Cel univerzum je utemljen na tem principu. Seveda je treba ločiti kozmično ljubezen od sebične posestniške ljubezni. Kozmična ljubezen (naj še jaz uporabim malce duhovitniške terminologije) ne zajteva povratne informacije, a sebična ljubezen jo zahteva. Posestniška ljubezen je nevarna, saj pripelje do navezanosti, strasti za zadovoljitev in do strahu pred izgubo. Strah pa poraja sovraštvo, kar ni cilj ljubezni. Oprosti ne mi zamert, sam mam občutek da preveč govoriš na podlagi tega kar si prebral, videl kot pa iz srca, sebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Strah pa poraja sovraštvo, kar ni cilj ljubezni. kaj, da ne??? itak, da ni kaksen je pa sploh cilj ljubezni? pa zakaj bi ljubezen sploh imela cilj? ona enostavno je! deluje! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kar se apokalipse tiče...bomo pač videli kaj bo.Jest se z njo ne obremenjujem pa sem prebral mnogo varjant na to temo od nostradamusa do naših medijev.Uglavnem will see .....mogoče tut apokalipsa ni to kokr si jo predstavlamo A si mogoče prebral tud tole?http://www.j-lorber.de/kee/6/m-lastdays.htmhttp://www.j-lorber.de/kee/6/g-forest.htm Če si, bi blo lepo, da mal komentiraš. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 a mogoc tle vi berete drug drugega? al sam dobesedno vsiljujete svoja prepricanja?kakorkol ze... love is in the air, everywhere I look aroundlove is in the air, every sight and every soundlove is in the air, in the whisper of the treeslove is in the air, in the thunder of the sealove is in the air, in the rising of the sunlove is in the air, when the day is nearly done Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>A si mogoče prebral tud tole?http://www.j-lorber.de/kee/6/m-lastdays.htmhttp://www.j-lorber.de/kee/6/g-forest.htm Če si, bi blo lepo, da mal komentiraš. Sm prebrov te črne napovedi.Kot sem ti že prej rekel, jaz se o tem ne sikiram.Če bomo šli bomo pač šli.Če ne se bomo pač imeli lepo.Enostavno. Kar se tiče teh napovedi bi reku da niso tko črne kot tle piše.Kdo ti konec koncev res jamči da je to res kar piše od razlogov za tajfune do drugih stvari.Jaz ne verjamem nobenmu dokler sam tega ne doživim oziroma vidim na lastne oči. Ko bi pa prišla tista urica bo pa pač prišla.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Vsekakor se nima smisla mučiti z raznimi apokaliptičnimi napovedmi, katerih so polne protestantske sekte. Prav na živce mi gre, ko vsepovsod okoli sebe vidijo zlo, satanova dela in samo prestrašeno štejejo dneve do konca. Vse te napovedi so larifari za strašenje idiotov, ki se pustijo strašiti. Vsi ti opisi "zadnjih dni" so alegoričen opis tega, kar se v zavesti dogaja na določeni stopnji osebne rasti. vedite, pekel si vsak sam ustvari.P.S.Moja skrita želja na drugem svetu je, da bi bil direktor satanove javne hiše Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...Vsi ti opisi "zadnjih dni" so alegoričen opis tega, kar se v zavesti dogaja na določeni stopnji osebne rasti. vedite, pekel si vsak sam ustvari. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Vsi ti opisi "zadnjih dni" so alegoričen opis tega, kar se v zavesti dogaja na določeni stopnji osebne rasti. vedite, pekel si vsak sam ustvari. bi dodala pa NEBESA tudi.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Vsekakor, draga principesa. Žal pa je pot do nebes postlana skozi pekel. Ko boš tam, boš vedela, da je to...to. Sama nebesa so precej sterilen kraj... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sm prebrov te črne napovedi.Kot sem ti že prej rekel, jaz se o tem ne sikiram.Če bomo šli bomo pač šli.Če ne se bomo pač imeli lepo.Enostavno. Kar se tiče teh napovedi bi reku da niso tko črne kot tle piše.Kdo ti konec koncev res jamči da je to res kar piše od razlogov za tajfune do drugih stvari.Jaz ne verjamem nobenmu dokler sam tega ne doživim oziroma vidim na lastne oči. Ko bi pa prišla tista urica bo pa pač prišla.... Lahko verjemeš tistmu, kar vidiš, kar se dogaja, in kar se je dogajalo. Upoštevaj, da je Lorber to pisu v 19. stoletju, potem ti je jasn, kaj vse je napovedu, kar se je že zgodil. Apokalipsa, to pomen razodetje, zajema 20 stoletje po Jezusovem javnem delovanju, se prav že 2. sv. vojno, tu je govora o zaklučnem delu. če pa hočeš to razumet, moraš poznat še tole: "Toda potem se bo zgodilo največje razodetje z Mojim vnovičnim prihodom na to zemljo, a pred njim bo tudi že največja in najostrejša sodba; sledila mu bo splošna žetev svetnih ljudi z ognjem in mečem, da bom lahko potem Jaz sam na tej zemlji postavil povsem drugo šolo za resnične ljudi, ki bo trajala DO KONCA ČASOV TE ZEMLJE." In kdo pravi, da bomo šli? Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vsekakor se nima smisla mučiti z raznimi apokaliptičnimi napovedmi, katerih so polne protestantske sekte. Prav na živce mi gre, ko vsepovsod okoli sebe vidijo zlo, satanova dela in samo prestrašeno štejejo dneve do konca. Vse te napovedi so larifari za strašenje idiotov, ki se pustijo strašiti. Vsi ti opisi "zadnjih dni" so alegoričen opis tega, kar se v zavesti dogaja na določeni stopnji osebne rasti. vedite, pekel si vsak sam ustvari: In kdo govori o peklu . Govor je o veliki sodbi, se prav posledici zgrešenega delovanja ljudi. A je kje omenjeno satanovo delo ? Res je velik sekt, ki napovedujejo, da bo prišla apokalipsa, ne opazjo pa, kaj vse se je že zgodilo, vse razumejo katastrofično, kot da ni že dost katastrof. Kot da razodetja niso napoved tudi tistega, kar se je že zgodilo. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Vsi ti opisi "zadnjih dni" so alegoričen opis tega, kar se v zavesti dogaja na določeni stopnji osebne rasti. vedite, pekel si vsak sam ustvari. <{POST_SNAPBACK}> Ni čist tako, je zemlja zaokrožen organizem, res so opisi razodetja (apokalipse)alegorični, ampak nanašajo se na zemljo kot celoto. Da si pekel vsak sam ustvari??? Pa bi ti to razlagala recimo v temi "spolno nasilje" žrtvam tega nasilja??? Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lahko verjemeš tistmu, kar vidiš, kar se dogaja, in kar se je dogajalo. Upoštevaj, da je Lorber to pisu v 19. stoletju, potem ti je jasn, kaj vse je napovedu, kar se je že zgodil. Apokalipsa, to pomen razodetje, zajema 20 stoletje po Jezusovem javnem delovanju, se prav že 2. sv. vojno, tu je govora o zaklučnem delu. če pa hočeš to razumet, moraš poznat še tole: "Toda potem se bo zgodilo največje razodetje z Mojim vnovičnim prihodom na to zemljo, a pred njim bo tudi že največja in najostrejša sodba; sledila mu bo splošna žetev svetnih ljudi z ognjem in mečem, da bom lahko potem Jaz sam na tej zemlji postavil povsem drugo šolo za resnične ljudi, ki bo trajala DO KONCA ČASOV TE ZEMLJE." In kdo pravi, da bomo šli? Sej ti pravim jaz zaupam svojemu občutku in me ne zanima kaj drugi pišejo in so pisali.Je pa zanimivo branje ni kej da ti da veliko misliti o avtorju ,do stvari ki jih je napisal. In mislim da svet postaja bolši ne slabši in da so stvari veliko lepše kot so bile pred 40 leti.Občutek pač ki mi daje optimizem....od kje ga imam...še sam ne vem oprosti eni pravjo da je to zarad vilincov, drugi zarad angelov, tretji hokus pokus.....jes teh svojih občutkov ne znam napisati kot tko kot sem napisal odzgorej....sorry ....verjamem da ne bo kar tako zlepa konec naše civilizacija.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>....verjamem da ne bo kar tako zlepa konec naše civilizacija.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>....verjamem da ne bo kar tako zlepa konec naše civilizacija.... Civilizacije pridejo in grejo. Poglej Egipt, pa Rimski imperij, pa Majevski, Inkovski..Zakaj naj bi bla naša civilizacija bolša? V bistvu še velik bol uničuje naravo, pa do onemoglosti porablja zaloge nafte. Enkrat je treba pomest, da potem začneš lepš na novo. Saj ni govora o koncu človeštva, pač pa zlomu družbe kot take. če hoče današna družba funcionirat, rab minimalno 3% rasti BDP letno, to pa ne more it v nedogled. Brez tega pa grozi popolni finančni zlom ceotnega finančnega sistema. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.