*Zarya* 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Veste na kero šolo bi pa res šla pogledat?? Na waldorfsko. Pomojem je to šola življenja, šola intuicije, šola ljubezni do vsega živega ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Opa kaj je pa tole ??????? Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 živimo v iluziji ljubezni.....ker ne znamo ljubiti sebe...brezpogojno....vse kar imamo so le polna usta besed.....o ljubezni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 živimo v iluziji ljubezni.....ker ne znamo ljubiti sebe...brezpogojno....vse kar imamo so le polna usta besed.....o ljubezni Klinac, k smo beboti. :xx!: Sej, na smrtni postli bomo dojeli smisel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Zarya ne poslušaj tega o egu... je fajn bit zaljubljen, v bistvu najlepša stvar v življenju... in da se ti vse fajn izteče, je res da je težka stvar to kasneje izpeljat, vsaj zame je bla zmeraj. Zaljubljanje, prvi poljubi, sprehodi... ko te fant dvigne visoko v zrak in objame... zarad tega se splača živet Sej, na smrtni postli bomo dojeli smisel. Ja pa ob času smrti zagotovo. Vmes življenje: uživanje, zarad tega smo prišli sem. Vsaj jaz, ne pa da bom delala, trpela in v temu iskala point življenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Sej se, sam kdaj bo to, ko bom jst srečala pravega fanta ... Tale fant, k ga mam zdej, ni pravi, vem da ni. Ni pravega filinga ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Klinac, k smo beboti. :xx!:smo ja...beboti...samo se nočemo videt kot beboti....nam ego ne dopusti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Treba je samo pogledati kako nekdo tretira druge, da bi vedeli, koliko se ljubi. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Koliko smo sposobni dati, toliko smo sposobni sprejeti,večinoma pa smo strahopetci,kajti v dobrem je lahko ljubiti ,ko pa nastanejo težave pa rep med noge. No ja ne vsi,velika večina , torej tisto : V DOBREM IN SLABEM ,DANES NI VEČ V MODI :xx!: Torej moje mišljenje je ,da se ne ljubimo dovolj,da je daleč preveč zamer in daleč,daleč premalo obzirnosti drug do drugega,preveč, preveč sebičnosti in manjka nam iskrenosti! x!x Prišli smo celo tako daleč,da si ne upamo objeti neznanca,ker bi lahko to nekdo izkoristil,in te obsodil ,(tožil) za zlostavljanje,sem prebrala ,kako je sodelavec svoji sodelavki čestital za božič,jo poljubil na lice ,no tri dni pred praznikom ,ter revež pristal na sodišču,plačal velik znesek varščine ,in sedaj ga čaka postopek sojenja zaradi iskrenega voščila. Groza x!x Damica je mislila ,da jo hoče posiljevat. Bilo bi smešno ,če ne bi bilo resnično. Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Ja ja, časi so se ful spremenili ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jeruzalem 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Zarya,garantiram ti,da ko bo prisel pravi bos sigurno cutila,tega pa kar na cevelj daj,da bos naredila prostor(mogoce)za ta pravega LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 "največjo šolo tle"...bi lahko v šoli poučevali...samo jim manjka učencev življenja...ki b bili kvalificirani za učitelje življenja vsi smo ucenci, hkrati pa lahko ucitelji drug drugemu... bit kvalificiran za ucitelja zivljenja? sam seb ne rabis nobenih kvalifikacij v solah kot ustanovah, ce so si jih davo nazaj ze mogl izmislt/uvest, bi lahko vsaj poucevali nek predmet, katerega namen bi bil stopnjevanje hitrosti misljenja... namesto tega pac imamo cele kupe drugih predmetov, katerih namen je kot zgleda le zmanjsevanje/zaviranje se tistga kr ni zmanjsano in s tem pridobivat ovcke :xx!: no ja... ovcke same po seb so vsaj lustne Ni pravih, so samo taki katere smo mi zmotno dololčili, da so pravi in taki za katere bi želeli da so pravi, toda pravih ni, ker tudi sami nismo ta pravi, da bi prave imeli so vecinoma podobe, katerih izvor je v nas samih...sam to ne pomen lih, da niso prave! tvoje/moje/nase SO pa so prave al pa ne Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Tjazy - fino temo si tule odprl - največ težav (še posebej teh, ki so povezane z medsebojnimi odnosi) je ravno v tem - v poizkusih, da bi spreminjali druge.Ko sem gledala v karte na 090, sem večkrat slišala tožeče besede, ki so se nanašale na partnerski odnos: "jaz bi samo rada"... ! Vedno sem najprej poslušala in razumela, ko pa je oseba vendarle nenehno ponavljala, kaj samo bi ona rada, pa sem je nenadoma bila sita in dejala: "Gospa, ampak a ste se kdaj vprašali, kaj bi ON rad?! )Ko tožeče nekoga gledamo, on me more štekati, kaj je v naši glavi in kaj bi mi radi. In če bi radi nekaj in je to povezano z njim, mu to preprosto rečemo.Izgogibajmo se besed in očitkov, kot so: Vedno (vedno to narediš tako - torej narobe), Nikoli (nikoli ne narediš ničesar prav) ipd..Ne tekmujmo v svoji glavi z njim in se ne prerekajmo, tudi če smo z verbalnim že prenehali - prenehajmo tudi v glavi in mu namesto tega pošiljajmo dobre, ljubeče in pozitivne misli.Ko mi je kdaj kdo šel še posebej na živce, sem se morala prav prisiliti, a sem vednarle raje zanj molila oz. mu pošiljala dobre misli.Ne iz kakšne posebne plemenitosti - meni je bilo lažje - na ta način sem dala to s svojih ramen. Kolikor je v moji moči, naredim, dam od sebe, se prilagodim, sprejmem, razumem, odpustim, kar pa je od tam naprej za to osebo (kaj potem ona z vsem tem naredi), pa jaz nimam več vpliva oz. to ni več v moji moči.MI si nekako predstavljamo, kaj bi on sedaj ali pač kadarkoli moral narediti. On bi moral to, ta bi moral ono... Zakaj? Kdo to pravi?Kaj pa - če je z nami kaj narobe? Ko nam bo on podobno poočital, se bomo skregali in ne priznali, da sami nimamo prav ali da bi se ravno mi morali spremeniti in bi pač egoistično hoteli še naprej gledati iz (samo) svojega zornega kota.Toda - resnici sta vsaj dve - če sta dva.Ali se ljubim?Po mojem se skozi vse življenje učimo nekako vzljubiti sebe - takšnega kot smo.Jaz ljubim človeka v sebi - fascinirana sem nad človekom v sebi. Koliko lahko prenese človek, koliko jaz lahko prenesem. Kaj sem že vse in kaj vse še bom? Kako naivna sem bila kot majhna punčka... pa kako modra... Duhovito pa se vidim tudi, kakšna bom, ko bom stara.To, da mi je dano, da živim, me navdaja z neizmernim veseljem, pa čeprav se sliši kot fraza in patetično.A je res.Vesela sem, da živim, vsakič znova se spomnim na to, včasih me kaj drugega na to spomni, in če je tako, mislim, da to pomeni, da se imam tudi rada. Če imam rada življenje, imam rada sebe - in obratno.Ja - ljubim se.Marsa<font color=blue> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso</font id=blue>tole temo bi blo pa enkrat za prebrat kar celo.marsa, se uglaunm kr strinjam s tabo. sam lej, tole si napisala pred 5 leti. dej, če tole zdej bereš, preber mogoč še enkrat. a še use to drži? bi kej dodala, spremenila?lp. janko Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Klinac, k smo beboti. :xx!: Sej, na smrtni postli bomo dojeli smisel. Ja pa ob času smrti zagotovo. punčki... zlo se strinjam z vama... zato me pa učas kr mine preveč gobec kle gor otrešat. npr v temo o evtanaziji Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 učas se uprašam... do kam????pa tolkrat sm že mislu, da je blo na podnu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Vsi se ljubimo do neke mere, do neke mere pa se tudi sovražimo. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Vsi se ljubimo do neke mere, do neke mere pa se tudi sovražimo.ejjjj.... petek zvečer je.... doma smooo....dej bl bot konkretna Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 hihihi nič nima veze s petkom. Vsi se kdaj pa kdaj tudi sovražimo, sploh če nam gre vse narobe. Ali pa kadar ne upoštevamo lastnih želja. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 mi smo se pa danes učili pri motivacijah in emocijah, da ima skoraj vsak človek boljšo samopodobo oz. mnenje o sebi kot o drugih, in da so depresivci ponavadi tisti, ki imajo realno podobo o sebi . Očitno težimo k temu, da o sebi mislimo bolje, kot si zaslužimo če pa govorim zase, pa menim, da se ne ljubim dovolj, da bi kaj konkretno koristnega naredil zase, tvegal kako stvar, da se mi življenje obrne še na bolje. Upam, da bom čimprej tega zmožen Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 hihihi nič nima veze s petkom. Vsi se kdaj pa kdaj tudi sovražimo, sploh če nam gre vse narobe. Ali pa kadar ne upoštevamo lastnih želja.itak... sam kle pa nism ircou...sm mal temo pošpegou... pa mal gruntu... u kolkr je to od desca sploih za prčakwat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Zanimivo razmišljanje. In po moje je res tako. Sem opazila, da se ljudje radi hvalijo itd. Je pa tudi res, da živimo v družbi, v kateri ni želeno biti down, pa depresiven. Ljudje, tudi ko so na dnu, kažejo več al manj pozitivno in samozavestno podobo svetu. Sem tudi opazila, da ljudi odbijajo pogovori o težavah in o vzrokih depresij. Veliko raje vidijo vesele, energične ljudi, ki so na power. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Ja forumi so cool. Maš prav. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Še najbolj pošteno je Bog podelil pamet... Vsak zase misli, da jo ima največ... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 mi smo se pa danes učili pri motivacijah in emocijah, da ima skoraj vsak človek boljšo samopodobo oz. mnenje o sebi kot o drugih, in da so depresivci ponavadi tisti, ki imajo realno podobo o sebi . Očitno težimo k temu, da o sebi mislimo bolje, kot si zaslužimo No,jz ga pa nimam...preveč dobrega mnenja o seb. .Drugi ljudje so v mojih očeh oh in sploh najboljši..pri vsakmu najdem kaj lepega..vsak mi zna bit zanimiv na svoj način... Ko pa pridem do sebe(pa čeprav dobim dost komplimentov)nekak nikol ne vidim,tistga ,kar bi mogla....Ehh... Pa tud nič ne naredim zase..nikol ne riskiram(no,že dolgo nisem)furam ta life,ki sploh ni najboljši zame..Ajd..sam kaj naj..če se pa ne cenim dovolj... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.