Skoči na vsebino

Ali se ljubimo?

Tjazy

Recommended Posts

strinjam se ne x:)x vsaka rana je zaceljiva....če seveda ne prčkaš skoz po njej.....in trgaš dol krasto in gledaš kako je, če boli, če se sploh celi, če se gnoji, jo razkazuješ in praktično neguješ........v tem primeru se seveda rana ne bo nikdar zacelila, seveda pa to ne pomeni da je rana že po defoltu taka x:)x seveda je tud odvisno kakšna je rana, kako globoka in kje....ene se zaceljo od šuba, druge rabjo mal dje......za vsemi pa ostane brazgotina. ki sicer skeli in peče vsake tolk. ampak ni rana. kar je po moje velik bolš. in brazgotina te sicer spominja na rano, ti ne da pozabit, sam ni pa rana. in (po moje seveda) ni hujšga, kot cel lajf okol hodit s frišno, odprto in krvavečo rano.....

x:)x A se ti zdi, da sem jst kej drgač napisal?

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 278
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:)x A se ti zdi, da sem jst kej drgač napisal?

x:Dx aha

Pravjo da čas celi rane. ma kaki.

to sm tkole zastopla x:o)x ma kaki. da jih pač ne.pravjo sicer da jih.sam jih ne.

čas ti da samo čas.

ne zaceli pa ran. da ti čas, ne vem sicer zakaj, že za nekaj pač, karkoli, sam ran pa ne zaceli.se pravi da je rana pač ena nezaceljiva zadeva k je čas ne zaceli.

tko nekak sm js to zastopla x:)x zgleda narobe

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

xnckrivx

Ja, mislm, čas ti da čas, da kej nardiš. Karkol. Da daš skoz proces jeze, žalosti, da razmišljaš, se učiš, ugotavljaš, pa tko. Če češ. Eni pravjo, ma ne se sekirat, sej bo bolš, čez en let se boš smejal temu al pa kej tacga. Se boš, če boš kej naredu v tem času za ta smeh. Če ne boš, se ne boš smejal. Eni gojijo zamero do smrti, depresirajo do smrti, eni pa ne. Odvisn od tega, kaj v tem času nardijo. Samo od sebe se pak ne pozdravi.

A ne govoriva isto? x:Dx

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...