Skoči na vsebino

Ali se ljubimo?

Tjazy

Recommended Posts

• Komentarji 278
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>resnično duhovno življenje MORA BITI uživanje. Tvoja duša mora radostno brsteti v soju luči božje milosti, ki je vedno in povsod. Duhovnost ni trpinčenje, temveč potovanje k Luči. Saj so na tej poti krize, pravzaprav je lep del poti eno samo čofotanje v greznici lastnega dreka, a kljub vsemu je to pot radosti. V eni od svojih pesmi sem v trenutku navdiha  zapisal nekaj podobnega temu:

"Veselite se in užijte sok mojega razodetja! Vsi, ki ljubite Boga, slišite pesem radosti."

Zakaj bi bila duhovnost zgolj žrtje dreka in blebetanje velikih besed?

:eek: :eek: :eek: xnckrivx težko ga kr tko ljubiti, če se utapljaš v greznici :vragec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

zavedanje, da smo ljubljeni, ne glede na to, kaj recemo, naredimo, mislimo, cutimo...to je cudovito darilo, ki si ga lahko sami sebi podarimo. iz zavedanja pa pride resnicno uzivanje x;)x

lia do spoznanj, tk prides skozi lastni drek... tko, da greznica pravzaprav niti ni tko slaba, ce drugace gledas...:palec:

Itak smo pa vsi narejeni iz "ljubezni"! zakaj je to tko tezk obcutit? :vragec: x:)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

če se utapljaš v greznici

Ko si notri veš, da gre pot ven. Ravno obkrožen z drekom imaš čas razmisliti, zakaj sem v tej luknji in ko ugotoviš pot navzdol, najdeš tudi pot navzgor.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

<{POST_SNAPBACK}>Ko si notri veš, da gre pot ven. Ravno obkrožen z drekom imaš čas razmisliti, zakaj sem  v tej luknji in ko ugotoviš pot navzdol, najdeš tudi pot navzgor.

ja sej xyesx (ce drugace gledas) x:)x

ceprav jih je pa velik, k grabijo po "dreku" in si se vecje "sranje" delajo...amapk v koncni fazi, je pot navzgor! :palec:

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

<{POST_SNAPBACK}>Ko si notri veš, da gre pot ven. Ravno obkrožen z drekom imaš čas razmisliti, zakaj sem v tej luknji in ko ugotoviš pot navzdol, najdeš tudi pot navzgor.

Tale vic sem včeraj dobil po pošti, pa se zelo ujema s časom nastanka tvojega posta:

Nikoli, nikoli, zares nikoli se ne zadržuj, ko je treba prdniti. V nasprotnem primeru zadržani prdec potuje navzgor po tvojem telesu vse do možganov, in tako dobiš usrane ideje !!! x:Dx x:Dx x:Dx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

<{POST_SNAPBACK}> Vsi ti opisi "zadnjih dni" so alegoričen opis tega, kar se v zavesti dogaja na določeni stopnji osebne rasti. :

Zemlja je zaokrožena celota, kot je tudi človek zaokrožena celota. In v vsakem človeku se skriva celotno stvarstvo v malem. Zato podobnost med tem, kar se dogaja na Zemlji v času prehoda v bolj duhovno dobo, in tem, kar se dogaja v človeku pri njegovem duhovnem razvoju (temu, kar mora sam v sebi prečistiti) in prehodu na bol duhovni nivo dojemanja, sevede sploh ni slučajno.

Sevede so opisi sami alegorični, kar pa ne pomeni, da ne opisujejo (napovedujejo) dejanskih dogodkov. Izhajajo iz globokega poznavanja duhovnega sveta, iz katerega izhaja tudi realni svet, in mu je podrejen.

Kakor v nebesih (v duhovnem svetu), tako tudi na zemlji.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

<{POST_SNAPBACK}>ja sej xyesx  (ce drugace gledas)  x:)x

ceprav jih je pa velik, k grabijo po "dreku" in si se vecje "sranje" delajo...amapk v koncni fazi, je pot navzgor!  :palec:

:vragec: ja letijo k tifligerji in se razpočjo, k milni mehurčki :vio:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Ko si notri veš, da gre pot ven. Ravno obkrožen z drekom imaš čas razmisliti, zakaj sem  v tej luknji in ko ugotoviš pot navzdol, najdeš tudi pot navzgor.

:att: praksa dokazuje nasprotno :angry2:

Sevede so opisi sami alegorični

Dobro, da vesš. Mnoge protestanstske sekte imajo razdelan scenarij nekakšne bitke do zadnje potankosti. Bil sem na enem od takšnih predavanj in sem se komaj zadrževal, da se nisem začel na ves glas krohotati. Pomisli, popolnoma normalni, izobraženi ljudje čisto resno verjamejo v nekakšno bitko in kako se bodo po smrti borili z Demoni nekje v Palestini... Odbito.

praksa dokazuje nasprotno

Kakor kdo... BODI POZOREN IN PREPOZNAJ!

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

<{POST_SNAPBACK}>Dobro, da vesš. Mnoge protestanstske sekte imajo razdelan scenarij nekakšne bitke do zadnje potankosti. Bil sem na enem od takšnih predavanj in sem se komaj zadrževal, da se nisem začel na ves glas krohotati. Pomisli, popolnoma normalni, izobraženi ljudje čisto resno verjamejo v nekakšno bitko in kako se bodo po smrti borili z Demoni nekje v Palestini... Odbito.

!

Res je odbito x:o)x . Po smrti, praviš x:Dx .

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Res je odbito icon_smile_clown.gif . Po smrti, praviš

Ja, tako je. Saj ne bi verjel, da je moč najti takšno praznoverje, če ne bi sam slišal.

jubezen je tko ena preprosta stvar

Res je. Žal mnogo ljudi ljubezen spari z navezanostjo in ta vez rodi strah pred izgubo, ljubosumje ipd. Še neumneje je, ko težnjo po ugodju poveže z izgovorom o ljubezni.

• 1 year later...
<font size=2>

Vsi tezimo k ljubezni, zdravemu medsebojnemu odnosu in da bi to dosegli se vedno osredotocimo na druge, ter iscemo njihove napake in nato potem analiziramo, zakaj se pojavljajo tezave. Poiskusamo spremeniti druge, da bi bile resene nase tezave. Kot je ze Marsa napisala v enem clanku.. to ne bo delovalo.

Osnovno vprasanje je, ali ljubimo sebe, ali cenimo sami sebe, ali smo mnenja, da smo vredni ljubezni, spostovanja, in vsega najboljsega??

Stvar je preprosta..

- Ce ne ljubis sebe, na mores ljubiti drugih

- Ce ne cenis sebe, ne mores ceniti drugih

- Ce ne zaupas sebi, potem ne zaupas drugim

- Ce o sebi nimas najboljsega mnenja, ne mores ga imeti o drugih

- itn...

Najlazje je za vsak problem obtoziti drugega in vzroke iskati v drugih. Ampka je nemogoce, da je za kakrsen koli problem kriv kdo drug. Vedno je problem v nas samih, nikoli kje drugje. VEDNO JE POTREBNO ZACETI PRI SEBI! Ko spoznamo sebe, potem lahko gradimo odnose in se spuscamu v parterstvo in vse se zdi lahkotno kot igrica..

Ta tema ima 2 vprasanja?

<font color=red>

KOLIKO SE LJUBIMO?

ALI PRI VSAKI TEZEVI POGLEDAMO NAJPREJ VASE IN POISCEMO VZROK V SEBI? Ali smo sposobni razumeti, da ni kriv tisti, ki nas je "udaril"?

</font id=red>

Tjazy

</font id=size2>

--------------------

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

:palec: :palec: :palec:

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...