Aishah 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Nekje sem zasledila, da naj bi se človek rodil na isti datum (mesec, dan), na katerega je umrl v svojem prejšnjem življenju... se pravi, če nekdo umre npr. 1 aprila, se bo v naslednjem življenju rodil 1. aprila...Zanimajo me vaša mnenja glede tega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 men cist sede, petek 13. se mi zdi OK. Pa tud marec je cist kul, ceprav naj bi bojda se rojevala prej v novembrih pa tak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 moj nono je v tem življenju umrl na svoj rojstni dan (pa še god je imel)... ok, out of topic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Moja teta je umrla na moj rojstni dan..'Zanimivost' - nekak me ni marala oz. jaz sem tako dozivljala najin odnos... je imela se cist slovensko necakinjo, ki je bila pa cist druga pesem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 meni se je ta ideja zdela zelo zanimiva, sploh potem, ko sem zvedela, da je bil moj brat rojen na dan in mesec, ko je umrl moj pradedek, se pravi je po tej teoriji možnost, da je duša mojega brata, duša pradedka .... pa tudi značaja imata baje podobna... sej najbrž je to naključje (sam baje naključij ni? ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 saj je zanimiva, sam... ni vedno ujeto v tale pojem, ki si postavila v naslovu...Je pa (ne sam menda pac pa iz izkusenj tudi spremljamo) res scena, da se skorpijonom to dogaja bolj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>moj nono je v tem življenju umrl na svoj rojstni dan (pa še god je imel)... ok, out of topic A pol se je rojeval pa umiral skoz vsa življenja na isti dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 ne vem, a ima to kaj veze.................moji sestri je umrl sinček , 10 dni kasneje se ji je rodila hčerkica.............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 pa naj še kdo reče, da je Bog.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Ne vem, če ima to kakšno povezavo ali globlji pomen, sam mati in jaz sva bila rojena na isti dan in ura mojega rojstva je bila 15.15 (kazalca na uri sta takrat pokrita), mati je umrla pred skoraj tremi meseci ob 14.10, takrat sta sekazalca tudi prekrivala. Mimogrede, pogrešam te mama. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mimogrede, pogrešam te mama. vem, kako je to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Mipo, Sokrat... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Ne a ni tko, da se rodimo takrat, ko so planeti v istem polozaju, kot takrat ko smo umrli? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žbička 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 To pa potem lahko zeloooo dolgo traja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ne a ni tko, da se rodimo takrat, ko so planeti v istem polozaju, kot takrat ko smo umrli? Nak, to pa v tem zivljenju ni mogoce...bi morala imeti tam okrog 276 let pa se takrat ne vem, ce bi bilo isto... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Nekje sem zasledila, da naj bi se človek rodil na isti datum (mesec, dan), na katerega je umrl v svojem prejšnjem življenju... se pravi, če nekdo umre npr. 1 aprila, se bo v naslednjem življenju rodil 1. aprila...Zanimajo me vaša mnenja glede tega. Obstaja astrologija imenovana: 4 stebri usode, pri kateri strokovnjaki izračunajo datume rojstva tvojih staršev in prastaršev, ko jim poveš svoj rojstni datum. Izračunajo tudi datume rojstev tvojih (možnih) otrok. Od kje to znanje, mi ni jasno. Uporablja pa poleg drugega tudi znanja iz metod: Ji Jing, Devetzvezdni KI in FS.. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Nak, to pa v tem zivljenju ni mogoce...bi morala imeti tam okrog 276 let pa se takrat ne vem, ce bi bilo isto... se mi je prav zdelo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>...................................... Mimogrede, pogrešam te mama. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Tja, ne vem a mislite, če se rodiš npr, 16. decembra, da boš tudi umrl 16 decembra---ali pa če si umrl 16. decembra, da se boš tudi rodil 16. decembra?? Tibetanska knjiga mrtvih govori o 49 dneh (če se ne motim?), ko se potikaš naokoli preden se spet rodiš. Ja , iz lastne prakse bi težko potrdila....čeprav....(o tem kdaj drugič). MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 15. december 2004 Avtor Prijavi Deli 15. december 2004 ne jst sm mislna v tem smislu, da če umreš v tem življenju npr. 16 decembra se v naslednjem na ta dan rodiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 bemunormaln, de sta datum rojstva in smrti povezana.....Z ZHIVLJENJEM 666 zlomkou....horo®skoposkeptikou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Milf, pa še rakec si:)Drži se, čas celi rane.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.