Skoči na vsebino

datum smrti, rojstva-povezano?

Aishah

Recommended Posts

Nekje sem zasledila, da naj bi se človek rodil na isti datum (mesec, dan), na katerega je umrl v svojem prejšnjem življenju... se pravi, če nekdo umre npr. 1 aprila, se bo v naslednjem življenju rodil 1. aprila...

Zanimajo me vaša mnenja glede tega. x:)x

Deli na socialnih omrežjih

men cist sede, petek 13. se mi zdi OK. ;)

Pa tud marec je cist kul, ceprav naj bi bojda se rojevala prej v novembrih pa tak. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Moja teta je umrla na moj rojstni dan..

'Zanimivost' - nekak me ni marala oz. jaz sem tako dozivljala najin odnos... je imela se cist slovensko necakinjo, ki je bila pa cist druga pesem...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

meni se je ta ideja zdela zelo zanimiva, sploh potem, ko sem zvedela, da je bil moj brat rojen na dan in mesec, ko je umrl moj pradedek, se pravi je po tej teoriji možnost, da je duša mojega brata, duša pradedka x:px .... pa tudi značaja imata baje podobna... sej najbrž je to naključje (sam baje naključij ni? x:px )

saj je zanimiva, sam... ni vedno ujeto v tale pojem, ki si postavila v naslovu...

Je pa (ne sam menda pac pa iz izkusenj tudi spremljamo) res scena, da se skorpijonom to dogaja bolj.

Picasso

Ne vem, če ima to kakšno povezavo ali globlji pomen, sam mati in jaz sva bila rojena na isti dan in ura mojega rojstva je bila 15.15 (kazalca na uri sta takrat pokrita), mati je umrla pred skoraj tremi meseci ob 14.10, takrat sta sekazalca tudi prekrivala. Mimogrede, pogrešam te mama. :C:
It's better be dead and cool than alive and uncool

• 2 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Nekje sem zasledila, da naj bi se človek rodil na isti datum (mesec, dan), na katerega je umrl v svojem prejšnjem življenju... se pravi, če nekdo umre npr. 1 aprila, se bo v naslednjem življenju rodil 1. aprila...

Zanimajo me vaša mnenja glede tega. x:)x

Obstaja astrologija imenovana: 4 stebri usode, pri kateri strokovnjaki izračunajo datume rojstva tvojih staršev in prastaršev, ko jim poveš svoj rojstni datum. Izračunajo tudi datume rojstev tvojih (možnih) otrok.

Od kje to znanje, mi ni jasno. Uporablja pa poleg drugega tudi znanja iz metod: Ji Jing, Devetzvezdni KI in FS..

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Tja, ne vem a mislite, če se rodiš npr, 16. decembra, da boš tudi umrl 16 decembra---ali pa če si umrl 16. decembra, da se boš tudi rodil 16. decembra?? :eek:

Tibetanska knjiga mrtvih govori o 49 dneh (če se ne motim?), ko se potikaš naokoli preden se spet rodiš. x:o)x Ja , iz lastne prakse bi težko potrdila....čeprav....(o tem kdaj drugič).

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...