Behemoth 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Mene pa zanima če kdo pozna kako mantro proti prehladu oziroma da izboljša naravni obrambni sistem. Pa če kdo pozna kašne druge mantre z vibracijami ki vplivajo na naravo. Tnx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Zanimivo.ne, ne poznam oz, mi ta hip nic ne pade v glavo, a sam osvezujem, da bo se kdo videl. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. december 2004 Avtor Prijavi Deli 3. december 2004 Ja da je k nam prišel en jogij in je začel da obstajajo mantre z tako visokimi vibracijami da vplivajo na naravo in naše počutje. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 hm... mam eno knjigco doma k je kr neki manter noter... bom pogledala če se spomnim... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 ena za loto: OM.....MANY PADNI TU.....OM 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> konchnooooo..... lia:palec: 20 minut....pa sam eni potegne pa ste res same kuharce pa pravniki 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Angel, sam si izmisli mantro in sam ji tudi doliči lastnosti, kakršne potrebuješ. Če boš verjel v to, potem bo zanesljivo delovalo. Vsaj toliko zanesljivo, kot bi delovalo, če bi ti mantro določil kak guru. Ves vic je namreč v tvojem verovanju. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 takulele. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> ena za loto: OM.....MANY PADNI TU.....OM 666 zlomkou....tralala a je z mano kj narobe, k se tolk nad tabo navdušujem zadnje čase Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 http://www.inthelight.co.nz/spirit/mantras/mantras.htm Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Dbest Stanka, ful dober link! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> ena za loto: OM.....MANY PADNI TU.....OM 666 zlomkou....tralala Bot veseu de sam enim potegne, je več šans de bo teb many padnu Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Čao!A ima mogoče kdo kakšne mantre, da bi mi jih presnel (npr. Om mani padme hum, amen in podobno; ali pa kaj v stilu Hare Krišna - imam npr. njihov CD Krishna temple in mi je ful v redu). Plačam.Lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> a je z mano kj narobe, k se tolk nad tabo navdušujem zadnje čase hromi bodo shodili...gluhi slishalislepi spregledalipa babe za mano norelex:px al tko nekak (bemu....ene sm se komi losu) 666 zlomkastih prerokb za danashnji chas....al pa bodochnost....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 jz se tud strinjam da si svojo mantro izmisliš. recimo sej tud rama pomeni veseliti se... vse te besede imajo pomen zato si lahko eno svojo izgovarjaš... bo lih tko v redu... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> a je z mano kj narobe, k se tolk nad tabo navdušujem zadnje čase Ne sekiri se...sm jez tut že nalezena te bolezni... nč ne boli... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 no ...... sej ..... pochas se vas bo pa nabral ......... za en skupen zhurchek (sam na temu forumu zna bit nevarno tkole sompatijo z zlomokm objavljat....kle strashi ena k vas kuj za satanistke obtozh ) 666 zlomkou.....OM.....SANYA ZLOMEK....OM.......tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. december 2004 Avtor Prijavi Deli 20. december 2004 Tako da mantra je lahko tudi npr.takšna:..."Z vseljem in lahkoto ves čas sprejemam novo znanje" (By marjetka jerešk)??? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 N'tjir N'fr Raw Wed Neh (egipat) om hriim hamsah (vedic) ta zadnja tudi odpravi rak a boste $e mantri ??? za ljubezen... ... saj bo kmal chez par dni pO5tam;)))) stANKhaa: err-tai neh khekhau A'aJp'N A'aSt A'a = grleno O (skoraj kot Ayin) Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 OOOOooooommmm.....tiboga....oooooOOOOOOOMMMMMM 666 zlOMkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 OM SAI RAM Za 20O5 splošna avatar-mantra. AMEN HATHOOR RAW Amen Hathoor Ra ali pa Amen Isa Ra (isar je reka na Bavarskem;) Za ljubezen dobijo inicijati O5 (PCS) in astrološklijenti;))) Sicer splošna za veneroidne zadeve (denar, ljubezen) naj bo: Om hriim šriim mahalaxmiyai namah Lakšmi-devi je nekaj kot Marija Devica Venera v Devici, Spica Virginis... Če DISKREIRAMO (leto 2004) preden začnemo mantrati, se počisti prO5tor. Več o O5 na tem forumu. Tehnika lahko naredi karkol hočeš, pa še to v minutah, torej instant magika. nekaj se bom mudil in iniciral tudi na Slovenskem, pa sem napisal uvod. PO5tam kmalu, ok? Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 So stvari, ki se jih žal preko foruma ne da... ker pri mantrah ne gre le za besedo, temveč je pomembno tudi, kako jo izgovarjaš, zato priporočam, da kdor res želi najti svoj notranji mir, svoj vir energije v meditaciji, da se osebno sreča s kakšnim učiteljem meditacije, nekaj jih poznam, a k sreči sem se odvadila, da priporočam, ker vsakemu je dana njegova lastna pot in njegov učitelj, kdor bo iskal, ta bo našel in vedno je tako, da najdeš prav takrat, ko si nanj pripravljen in prav tistega, ki ga potrebuje tvoja duša! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 kak divje se mi je zdelo tole od anate... dobr da mal poznam mantre, in vsa stvar ni tako divja, in ni tako instant, je pa res koristna in paše.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.