Skoči na vsebino

Mantre

Behemoth

Recommended Posts

Gre se za to KAKO jih vporabljati in če jih... Inštrukcije dobite v živo, ni druge. Na mantre lahko porabite kar 8 ur na dan. Itak ni bolj pametnega kaj za narest v življenju. Seveda pO5topOma Vas več zanima duhovnO5t kot #rezulati# OM SAI RAM

Mantra je bolj pOMembna kot guru. Ko guru pade (kali yuga) mantra pOMaga. Ascendent Eridanus in guru pade!!! (to je že astrologija)

Deli na socialnih omrežjih

• 5 months later...

Jest bom kar sem postnila neko moje razmišljanje, ki mi ne da miru. Ne bom odpirala nove teme...

Sinoči sem razmišljala ZAKAJ nekako ne morem meditirati in prakticirati že napisane sugestije, mantre, afirmacije.... Pa sem prebrala kar nekaj vodnenih meditacij... Ne dojemam tiste, ki se dobesedno učijo iz knjig njihove besede? :inocent: Jaz vzamem iz pisanih sugestij neko osnovo ali temelje za potem moje lastno popotovanje s svojimi idejami in s svojo govorico.... Ne govorim na glas, niti se ne trudim oblikovati lepih popolnih stavkov.... Pri meni gre sugestija skozi misel.... Pa deluje pri meni! x:Dx x:)x

Doma imam od Brede Vukelj na kaseti meditacijo, ki te sprehaja skozi barvne vrtove, do svoje palače.... Super vodena meditacija, jo čist podoživljam.... Samo prakticirala sem jo vsega skupaj trikrat. Raje si sama ustvarim okolje in se pustim voditi višjemu jazu.

Pa še do ene stvari sem prišla.... Tako v vodenih meditacijah.... Dober sugestitor (a sem prav sklanjala) bi lahko svoje poslušalce prepričal v marsikaj. Čist banalen primer, k sem ga doživela in še danes ne vem ali je bil ta primer "izkoristiti trenutek" ali del sprostitvenega postopka.....

Pred nekaj leti mi je kolega, ki se je malo ukvarjal z bioenergijo in duhovnostjo prepričal v to, da mi bo z masažo odstranil blokade ali vozlje (ne spomnim se več) v glavnem zaupala sem mu in se mu prepustila.... Tista njegova masaža mi je dejansko pasala in sprostila sem se in počutila newborn... Potem pa so njegove roke zašle na občutljiv del ženskega telesa (prsi), takrat me je zabremzalo, prijela sem njegove roke in jih odrinila... Čeprav so mi godile njegove roke, njegova energija in bila sem skoraj mu že prepuščena.... Kaj me je takrat odbilo? Moralne norme? In če bi se mu takrat prepustila: bi me lahko tudi prepričal v kaj več ali bi me lahko prepričal celo, da se zaljubim vanj??????

Včasih ko tako za sabo berem, se bojim, da me ne boste razumeli! Resnično z veseljem pričakujem vaša razmišljanja.....

PS:

Kako naj izgovarjam mantre, če to ni v meni, če jih pravzaprav niti ne razumem dobro... Kar v tri dni pa se mi zdi butasto nekaj govorit, ker, če jaz ne štekam, kako bo šele vesolje mene štekalo..... x:)x

Tolk no o tem, k me muči!

Upam, da nisem čist falila teme... Sem hotla v Meditacije pa jih je tolk, da sem potem šla kar sem

Objem in vse lepo

Nataša

x:Dx x:px x;)x

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

<{POST_SNAPBACK}>Mene pa zanima če kdo pozna kako mantro proti prehladu oziroma da izboljša naravni obrambni sistem. Pa če kdo pozna kašne druge mantre z vibracijami ki vplivajo na naravo.

Tnx x:Dx

Je eno pravilo kaj se tiče manter. Ne smeš jih drugim povedat. Ker če nekdo ve tvojo mantro, potem lahko poseže v tvojo meditacijo in izkorist za svoje namene. Zato, če imate mantro jo nikdar ne povejte drugim.

Takšen je tudi drugi namen mantre. Da jo obdržite samo zase.

adej!? :inocent:

-----------

Je eno pravilo kaj se tiče manter. Ne smeš jih drugim povedat. Ker če nekdo ve tvojo mantro, potem lahko poseže v tvojo meditacijo in izkorist za svoje namene. Zato, če imate mantro jo nikdar ne povejte drugim.

Takšen je tudi drugi namen mantre. Da jo obdržite samo zase.

a pol so mantre neka vrsta mentalnih tablet?

Mantra proti prehladu! Pol jih mam za vse bolezni al kaj.......

Sam a ni lažje zdravila vzet kot pa si 8 ur predvajat v kepi eno in isto?

:vragec: :vragec:

cosmic dancer

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...