Guest VilaSonca 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 trgovina Ortovita v Ljutomeru. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 pa Trgovina Soncnica v Murski Soboti MOjca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 Olčno olje, bučno olje, olje kar tako.... Znamenje sem odstranila z olčnim oljem (po cca enem letu), barvo telesa pa na plaži z bučnim oljem, samo ne me prašat, kako me je pelko oz ožgalo prvi dan, ker sem pretiravala. Za vse nadlege, za vse alergije (kožne), za prehlade, za astmo.... pomaga (prizkušeno od mnogih), prašičev flam (loj). Obesiš na zrak (balkon) za cca 6 mesecev, ko se nardi plesen na zunanjem ovoju, je uporaben. Mažeš (nanašaš) tam, kjer so problemi. Za astmo na predelu grla, pluč...... , pik komarja ali insekta, kožni izpušaji, živčni končiči....Lahko v neskončnost. To mi je povedal en tip, ki celo življenje živi s tem, kar naredi. Ker sem bila zelo bovna, sem si rekla, pa naj poskusim še to. In evo ti ga na, deluje. Samo smrdi. Važno da deluje. Ko me je dajala astma, sem konček pojedla. Fak, fuj, bljak.... delovalo je. Vse to pa ne pomaga, če nisi človek pozitivizma. Pacaj se z vsem mogočim, če ne spremeniš miselnih vzorcev, je vse brca v temo.Obilo mazanja in uspehov. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 Olčno olje, bučno olje, olje kar tako.... Znamenje sem odstranila z olčnim oljem (po cca enem letu), barvo telesa pa na plaži z bučnim oljem, samo ne me prašat, kako me je pelko oz ožgalo prvi dan, ker sem pretiravala. Za vse nadlege, za vse alergije (kožne), za prehlade, za astmo.... pomaga (prizkušeno od mnogih), prašičev flam (loj). Obesiš na zrak (balkon) za cca 6 mesecev, ko se nardi plesen na zunanjem ovoju, je uporaben. Mažeš (nanašaš) tam, kjer so problemi. Za astmo na predelu grla, pluč...... , pik komarja ali insekta, kožni izpušaji, živčni končiči....Lahko v neskončnost. To mi je povedal en tip, ki celo življenje živi s tem, kar naredi. Ker sem bila zelo bovna, sem si rekla, pa naj poskusim še to. In evo ti ga na, deluje. Samo smrdi. Važno da deluje. Ko me je dajala astma, sem konček pojedla. Fak, fuj, bljak.... delovalo je. Vse to pa ne pomaga, če nisi človek pozitivizma. Pacaj se z vsem mogočim, če ne spremeniš miselnih vzorcev, je vse brca v temo.Obilo mazanja in uspehov.grozljivka, kaj jaz tole berem materinih znamenj se ne da odpravit z mazanjem z olivnim/oljčnim oljem. Če bi se dalo, bi bila jaz kot dolgočasna Sneguljčica, tako pa sem kot dalmatinec (pasma psa). Tistole s plesnivim/žaltavim svinjskim lojem pa...hvala, ampak ne hvala. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kala* 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 Zanima me, če je kdo že poskusil kakšno kozmetično zadevo od dvorca Trebnik? Pred kratkim sem naletela na njihovo spletno stran in me mikajo nekateri njihovi izdelki. Predvsem kakšen vazelin za ustnice. So pa sestavinsko dokaj naravni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 ja, jaz imam mazilo za ustnice. vsebuje čebelji vosek in propolis. fantastičen. ***aja, pa Logono bi pohvalila. zdaj kakšen teden uporabljam čistilno mleko, tonik in kremo. koža kot od dojenčka. embalaža je tudi priročna, taka, da ti ni treba dnevno šariti s prsti po izdelku in ga pacati z bakterijami. in voha se, da so rastlinske sestavine res naravne. vonj sam po sebi pa ni preveč močan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 Tudi jaz imam kremo od Logone. Tako lahko in naravno deluje , ja. Mi pa ne napne kože tako kot ostale kreme (ki niso naravne) Ampak eni so pristaši naravne kozmetike eni pa menijo, da ni tako učinkovita v boju proti staranju kože. Kaj jaz vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 kaj se češ borit ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 Malo pa že. Drugače imam mešan tip kože, tako da gubic ne poznam še, ampak enkrat pridejo. Priznam, da se jih malo bojim, čeprav je to naravno. Kakšen tip kože imaš ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 mešan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 30. april 2008 Prijavi Deli 30. april 2008 Zanima me, če je kdo že poskusil kakšno kozmetično zadevo od dvorca Trebnik? Pred kratkim sem naletela na njihovo spletno stran in me mikajo nekateri njihovi izdelki. Predvsem kakšen vazelin za ustnice. So pa sestavinsko dokaj naravni.Dvorec trebnik je sel v stecaj ... preverjeno vec ne dobavljajo robe, vsaj v specializirane prodajalne ... so meli pa kar fajn izdelke ... drugace pa vidim, da se pogovarjate o napenjanju koze ... kozo " napne " krema tako, da jo dobesedno napihne in otece koza in pol ste videti mlajse ...ja, hvala, ne hvala :xx!: ... malo vec vode, pa kaksna kremica, o katerih se pogovarjate ( Hauschka ali Logona ) , pa vam bo koza in tudi telo brez kemikalij zelo hvalezno Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. april 2008 Prijavi Deli 30. april 2008 Tudi jaz imam kremo od Logone. Tako lahko in naravno deluje , ja. Mi pa ne napne kože tako kot ostale kreme (ki niso naravne) Ampak eni so pristaši naravne kozmetike eni pa menijo, da ni tako učinkovita v boju proti staranju kože. Kaj jaz vem. ne me basat - zgleda imava podobne izkušnje Dvorec trebnik je sel v stecaj ... preverjeno vec ne dobavljajo robe, vsaj v specializirane prodajalne ... so meli pa kar fajn izdelke ... drugace pa vidim, da se pogovarjate o napenjanju koze ... kozo " napne " krema tako, da jo dobesedno napihne in otece koza in pol ste videti mlajse ...ja, hvala, ne hvala :xx!: ... malo vec vode, pa kaksna kremica, o katerih se pogovarjate ( Hauschka ali Logona ) , pa vam bo koza in tudi telo brez kemikalij zelo hvalezno Mojcaok, tole se bo bralo skrajno naivno in nesimptomatično od mene, pa vendar: 1. A je to nevarno? 2. Če da, kako? 3. Posledice?4. Uporabljam Soleo (uno navadno univerzalno) - za nočno nego kože (in občasno tudi za čez dan - ob vikendih, jst prawm, da koža mal prediha, ker čez teden je zapacana z total make-upom) - a je to ful bad (v zgornjem smislu?) naivćina.press Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kala* 30. april 2008 Prijavi Deli 30. april 2008 Dvorec trebnik je sel v stecaj ... preverjeno vec ne dobavljajo robe, vsaj v specializirane prodajalne ... so meli pa kar fajn izdelke ... A res? Škoda, ker sem se zapičla v njihov tonik in vazelin. Upam, da je vsaj kaj ostalo v njihovi štacuni v Ljubljani... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 30. april 2008 Prijavi Deli 30. april 2008 ne me basat - zgleda imava podobne izkušnje Saj zdaj sem se navadila na to, sem pa s prejšnjimi kremam imela dostikrat nelagoden občutek na koži, vendar res bolj napeta oz. napihnjena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. maj 2008 Prijavi Deli 1. maj 2008 Malo pa že. Drugače imam mešan tip kože, tako da gubic ne poznam še, ampak enkrat pridejo.hvala enako...gubice so pač nekaj naravnega in če se ne obremenjuješ z njimi..jih sprejmeš..potem se jih skor ne opazi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 3. maj 2008 Prijavi Deli 3. maj 2008 ne me basat - zgleda imava podobne izkušnje ok, tole se bo bralo skrajno naivno in nesimptomatično od mene, pa vendar: 1. A je to nevarno? 2. Če da, kako? 3. Posledice?4. Uporabljam Soleo (uno navadno univerzalno) - za nočno nego kože (in občasno tudi za čez dan - ob vikendih, jst prawm, da koža mal prediha, ker čez teden je zapacana z total make-upom) - a je to ful bad (v zgornjem smislu?)naivćina.press no to bi pa mene tudi zanimalo ...kako nastaja kalogen ....pa kaj ta lahko koži škoduje ... Bistvo je ..da nobena krema pa naj bo umetna ali pa naravna ...čudežev ne dela ej bejbe, sory, sem spregledala ja, meni se to ne zdi nenevarno... mi je pa jasno, ker sem v farmaciji doma in imam pac poklicno deformacijo , da to ne deluje dobro na kozo.Koza nabrekne, torej se v njej lazje zadrzujejo strupi, ki prodrejo vanjo, najsi bodi iz zraka ali krem... v kremah pa je itak tolko sranja not, da mene osebno mine, da bi si morala mazati po obrazu kaksne iz recimo drogerije :xx!: ... imam raje kozmetike ( Hauschko, Logono , Sante, p ase kaksna bi se nasla aja, Weleda.. ) , kjer med sestavinami ne najdem raznih PEGOv, pa raznih ckljblatov, pa taksnih in drugacnih naftnih derivatov... kaj vse to pocne v kozi in podkozju, je verjetno jasno :xx!: ...ampak, to je moje osebno mnenje Cooki, glede Solee bi jaz rekla, da je sigurno med manj skodljivimi, ker je ze zelooo dolgo na trgu in je sorazmerno poceni, tak da se multinacionalkam ne da ubadati z njeno sestavo kamoli z reklamiranjem...na internetu najdete precej tega, o cemer pisem, nekaj tudi na strani www.zazdravje.net....pa v ang jeziku je tega precej...da bi kreme delale kolagen, ne bi rekla, pol bi ble vse lepe in brez nepotrebnih liftingov .... glede gubic itd... pitje zadostnih kolicin kvalitetne vode, pa kaksne razstrupljevalne kure z glino, pa kaksne domace maske iz domace spajze ( proso, olivc, mleko, ne pasterizirano in homogenizirano ) pa boste prekrasne.Ja pa zadosti spanja in ne stresa...pa na sex ne pozabit bodite lepe z ali brez krem Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 O Tipka, hvala za info no sej pol ne morm sfalit, če delam po filingu tele reklamirane kreme pa mene ne prepričajo; provzaprov če dobim kak testerček, sporbam to na koži na hrbtni strani dlani; in če koža pol tam vriska, sprobam še na obrazu, če pa ne orgazmira od navdušenja, te pač ne. Me pa že običajno odvrne embalaža takih krem, ker je zmer neka fancy težka posodica s steklenim pokrovčkom, kreme je fuuul malo, cena pa taka, da te katapultira ok, razumem, da bi blo vse v temni stekleni posodici...samo pokrovček pa...BZaja, pa če je v tubi mi je tut sprejemljivo. jah nič, jst zaenkrat uporabljam Hauscko Rose day (tj za hladni del leta), za letni del pa Niveo hydra al kaj že, tak vodena kremica je...zvečer pa itak Soleo, za predel oči pa od Afrodite kamilčno, včas pa tut sam jojoba olje.Kokr me pič Lovim pa zdej po Sanolaborjih Hausckovo črno črtalo ali barvico za oči...pa vse razprodano...zdele čakam na novo pošiljko. Občasno uporabljam leče, pa se mi ne zdi fajn navadna črtala uporabljat...sploh jst k sm paranoik že na splošno, kaj šele za oči Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 Od te Scukove gospe al kako se ze prebere, sem pred kratkim dobil kremo za roke,cista desetka Drugih, za obraz, ne morem komentirati (se ne mazem po obrazu sploh, beri, sem se ze rodil lep )samo ta za roke je pa resnicno dobra. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari21 14. maj 2008 Prijavi Deli 14. maj 2008 Dan. Ker sem tudi sama prejela enega izmed pisem o bio, naravni, organski... kozmetiki. In ker me je zanimalo, katere znamke se dobijo v slo in kje, sem malo pobrskala po netu. dr.houscka meni osebno ne odgovarja-vonj in še peče me. Ker sem bila nekaj let na l'ocitanne immortele: krema je fantastična, cena še bolj: 42€ kozarček imaš za 3mes, tonik cca19€ za 4mes....in ko prebereš in dojameš sestavine se počitiš malo manj fantastično.... in sem jo nehala uporabljati. pozimi sem bila na akamuti.. pa je premastna In ne zdi se mi, da je naravna kozmetika draga, ker je vsaj 1x cenejša od vseh "name" kozmetike. zdaj sem na aubrey in jo bom sigurno obdržala do hujšega mraza... ker se super vpije in drži cel dan. cena kreme je (v trgovini na lj tržnici) nekje 27€, tonika 16€, čistilno mleko 22€, šampona in balzama pa vsak posebej tudi nekje 20€. Šampona nista v celoti organska - 78%pa:) tu so pa linki, če katero bolj zanima: seznam naravne certificirane kozmetike BDIH:http://www.kontrollierte-naturkosmetik.de/...l_cosmetics.htm stran za preverjanje sestavin v kozmetičnih izdelkih:http://www.cosmeticsdatabase.com/splash.ph...ubrey%26go%3Dgo kje se kupi v SLO:aubreyhttp://www.aubrey.si/laverahttp://www.tm-shop.si/si/lavera/naravna-ko...telo-g108.shtml santaverdehttp://evodnik.pozitivke.net/article.php?s...060530174640972logonahttp://shop.zivacenter.org/index.php?kategorija=33alverdehttp://www.dm-drogeriemarkt.si/mz_alverde.phpdr.housckahttp://www.drhauschka.si/weleda: večji mercator centri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kala* 14. maj 2008 Prijavi Deli 14. maj 2008 mari21, katero kremo od Aubrey-a pa imaš? Sem bila že pred časom na njihovem ''štantu'' na tržnici v Lj pa sem dobila tester njihove kreme z algami. Žal ima meni zelo močan vonj, vohala sem jo še celo dopoldne. Je pa v Slo. še ena naravna kozmetika: Alterra. Dobi se v Müllerju in Watsonu. Pa Sante (krasne kreme za sončenje). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari21 14. maj 2008 Prijavi Deli 14. maj 2008 uporabljam rosa mosqueta dry skin 1, tud čistilno mleko in tonik mam od tega. men je ful fajn...vonj ima čisto nežen.. sem mela pa pred leti ful težavo, ker sem probala cca 6 različnih krem , dokler nisem našla l'occitane. zato sem jo tok časa mela.. me je bla groza še enkrat vse čez it in probavat in bit flekasta al skup vleče al peče al srbi al. :xx!: ... ja uno z algami sem jaz probala kar tam v trgovini.. na roki... a a... je vonj...khm khm. .. zame pač ne:) to sem pa v prvem probala in je fajna.. mleko/kremo za sončenje pa jaz še iščem... rabim faktor max20, ker sem tist tip človeka, k je 14dni na morju, pa bela pridem domov: cel dan sem v senci (pa še s slamnikom jo s sabo nosim), mi je ful slabo na soncu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anamarija 14. maj 2008 Prijavi Deli 14. maj 2008 a ima kdo izkušnje z naravno kozmetiko bernard cassiere (francoska kozmetika)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kala* 18. maj 2008 Prijavi Deli 18. maj 2008 ^^ Prvič slišim. Pride pa v kratkem (če ni že) k nam še ena naravna kozmetika, Suki. Žal je izredno draga (50 ml krema je 60€ ). Čeprav sem slišala veliko pohval glede njihovih krem mi je pa to vsekakor predrago. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ana78 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 (popravljeno) ^^ Prvič slišim. Pride pa v kratkem (če ni že) k nam še ena naravna kozmetika, Suki. Žal je izredno draga (50 ml krema je 60€ ). Čeprav sem slišala veliko pohval glede njihovih krem mi je pa to vsekakor predrago. Suki ima res krasne proizvode, sem imela kar nekaj testerjev. Zelo kvalitetni in božanskega vonja, tako dobro dišijo, da bi jih kar pojedla Ampak ni tako draga kot praviš, krema je online manj kot €30, večina izdelkov pa okrog te cene, če pogledaš recimo online trgovino BB Natura http://bbnatura.si/si/suki-pure/ . Jaz ne vidim niti enega izdelka, ki bi bil dražji od €60? več o suki je sicer na njihovi angleški strani www.sukipure.com ali pa slovenska www.suki.si Popravljeno 5. junij 2008 -> Ana78 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kala* 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 Pa res, sploh ne vem, kje sem pobrala to ceno. Sem že prej gledala na tej strani. Vseeno se mi zdi za 50ml kreme preveč dati 30€ in več, se mi že Aubrey zdi kar drago. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.